Lilith în Gemeni (18 iulie 2021 - 14 aprilie 2022): Se joacă și se trăiește la dublu!

Surâsul Giocondei zace la colțul gurii fiecărui purtător de Lilith în Gemeni. Acel surâs care zice că cel ce se uită la tine știe ceva ce tu nu vei afla niciodată. Toți cei atinși de acest marcaj fac echilibristică pe sârma dintre adevăr și minciună prin omisiune. Totul pare reversibil la ei, nimic nu de dezvăluie complet, dar nici nu se învăluie suficient.

Între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022 e clar că niciodată nu știm destul. Trăim cu sentimentul că tot timpul mai era ceva de aflat, certitudinea cea mare este incertitudinea, iar misterul și seducția revin la modă. Dintotdeauna sugestia a fost mai sexy decât nudul, ceea ce se ascunde e din nou mai tentant decât ceea ce este la vedere. Cu Lilith în tranzit prin semnul Gemenilor în aceste 9 luni, indiciile, semnele, simbolurile, urmele, nuanțele, interpretările ne suscită mai mult interesul decât realitatea brută aflată la vedere. Preferăm aparențele, impresiile, curiozitățile. Evidențele ne plictisesc, iar dacă ceva nu ni se opune nu prea ne stârnește interesul.

Lilith în Gemeni nu ne lasă să spunem tot, ne face mai secretoși, ne îndemnă să fim mai rezervați în comunicare, să ținem pentru noi ceea ce contează cu adevărat sau măcar să păstrăm deconspirarea pentru momentul potrivit, când o putem orchestra cu premeditare, cu regie și cu fast. Multe urmează să mai aflăm abia după ce s-au consumat, când nu mai putem decât să luăm la cunoștință.

Provocările mentale sunt esențiale acum, iar dorința de a scoate la lumină ceea ce nu se arată de la sine, de a descoperi, de a cerceta devine stăpână. Savoarea vine din jocurile de cuvinte, din înțelesurile duble, din aluziile care învârt rotițele asocierilor. Lilith în Gemeni pune pe scenă în rolurile principale căutătorii de aventură și de sensuri. Aventura trebuie percepută în bunul sens dublu despre care face vorbire și astrologia: aventură a cunoașterii și aventură în planul fizic. Unii vor dori să învețe mai mult, alții vor dori să experimenteze mai mult siuații duplicitare.

Când te pălește ceva, întoarce și celălalt obraz! Lilith în Gemeni îți mai dă una...

Lilith în Gemeni ne condamnă parcă să ne dedublăm, să fim cu posteriorul în două luntre, să luptăm pe două fronturi. Viața ca două șine de cale ferată, care rămân paralele, deci nu au ocazia să se întâlnească. Doi într-unu, și aici și acolo, în același timp. Și cald și rece, și bun și rău, și înger și demon. O continuă reconciliere a contrariilor care ne plasează într-o viață bidimensională. Trăim două vieți. Cel puțin...

E aproape imposibil în tot acest timp să mergem pe o singură cale. Ceva începe înainte ca altceva să se termine, totul pare că se amestecă, se suprapune, se încalecă. În sens constructiv, apar: dubla specializare, studiile făcute în paralel la două facultăți, două locuri de muncă, două domenii de activitate, două domicilii, două destinații. Fragmentarea, alternativa, relativul iau locul unității, fermității, absolutului.

Dublul devine laitmotiv.

Lilith în Gemeni surâde la noi și ne asigură că da, se poate! Se poate să fim în două locuri în același timp. Se poate să fim și... și... Se poate să trăim două vieți într-una singură.

Ce stimulează și dublează Lilith în Gemeni pentru fiecare zodie:

Berbec: călătoriile, relația cu mijloacele de trasnsport, contractele, relațiile cu rudele.

Taur: independența financiară, banii câștigați prin muncă, valorificarea talentelor.

Gemeni: deciziile, independența, direcțiile paralele de viață, atenția acordată imaginii.

Rac: acceptarea, intuiția, deznodământul neașteptat, activitățile ascunse, discreția.

Leu: relațiile de prietenie, anturajul, idealurile, planurile de viitor.

Fecioară: ascensiunea, cariera, reputația, responsabilitățile, puterea personală.

Balanță: relațiile cu străinii, diversitatea, depășirea limitelor, încălcarea prejudecăților.

Scorpion: resursele obținute prin alții, afacerile, reinventarea, începuturile de la zero.

Săgetător: relații, justiție, asocieri, parteneriate, căsătorie, succese în doi.

Capricorn: reinventare profesională, schimbarea condițiilor de tari sau de lucru, stil de viață, sănătate.

Vărsător: afirmare, expunere publică, recunoaștere a meritelor, dragoste, timp liber, pasiuni.

Pești: relațiile de familie, locuință, tranzacții imobiliare, vindecarea trecutului.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/454441418655175347/

2 comentarii:

  1. Exact pe 18.07.am avut o asemenea traire.O succesiune rapida de situatii cu totul si cu totul neasteptate a creat incertitudine acolo unde totul parea a fi clar...s-au ivit dubii...Greu de suportat.Se pare ca aveti dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

    RăspundețiȘtergere

Curs de numerologie pentru avansați, online, din 30 septembrie 2021

Cursul, organizat online, este deschis celor ce au urmat deja prima parte. de numerologie generală. Tematica acestui curs este numerologia p...