Ateliere de astrologie: aspectele. Online, din 4 mai

Vă propun o serie de întâlniri după un model pe care l-am mai folosit, în afara orelor de seară sau a zilelor de weekend, realizând astfel și o selecție naturală a participanților (doar pentru cei care vor, dar și pot...): miercurea dimineața, de la 10:00 la 12:00. În 6 întâlniri consecutive ne propunem să abordăm relațiile dintre planete, deci aspectele, pornind de la astrograma natală.

Nevoia acestor ateliere mi s-a arătat întrucât vin la astrolog numeroase persoane care susțin că știu astrologie și justifică anumite trăsături de personalitate și comportamente prin aspecte care nu au nicio legătură cu semnificațiile astrologice. Urmărim proprietatea termenilor și facem distincții care să elimine confuziile.

Poate participa oricine are noțiuni de astrologie, cu mențiunea că urmărim interactivitatea, deci așteptăm exemple personale și întrebări constructive.

Tematica acoperă relațiile dintre toate cele 10 planete principale (de la Soare la Pluto), cu referire și la Lilith, Iunona, Nodurile Lunare.

Programul: 4, 11, 18, 25 mai, 8 și 15 iunie (pe 1 iunie nu avem întâlnire, facem o pauză) 2022.

Online, pe platforma Zoom. Linkul se primește pe mail cu o zi înainte.

360 lei

Înscrieri doar pe mail: valeriu.panoiu@gmail.com.

Sursa foto: http://theastrologydictionary.com/a/aspect/

Un comentariu:

  1. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către (ALB). MAGIC), i-am scris pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile lui și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus ca sunt insarcinata, asta a adus bucurie gospodariei mele, in sfarsit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie maritata fericita, toate datorita (MAGIA ALBA), contactati-l pentru orice fel de solutie,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să te întorci cu iubitul tău.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    el te va ajuta imediat.
    E-mail: findritualforlife@gmail.com
    +3550685677099
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...