Timpul zero! Retrospectivă Saturn în Vărsător 2020-2023

Din 2020 încoace Saturn s-a distrat pe seama noastră. Principala farsă în care ne-am trezit a fost nu experimentul colectiv controlat la nivel planetar, ci întâlnirea cu scenariile propriei minți. De curiozitate, poate doriți să consultați următorul link pentru a vedea în ce măsură imaginarul apocaliptic a pus stăpânire pe Hollywood și pe noi to(n)ți: https://www.imdb.com/list/ls052725603/.

Povestea sfârșitului lumii în multiple variante, care de care mai bolnave, a devenit o constantă a imaginarului colectiv. Iar mintea noastră, prin dreptul său divin la creație și prin puterea de a da formă realității, ne-a făcut să ne mutăm fizic într-un univers în care ficțiunea a fost net depășită de ceea ce am ajuns să trăim. În „Stăpânul inelelor: Frăția inelului” (primul din trilogie) există o scenă în care Galadriel îl pune pe Frodo să se uite în cristalul apei ca să vadă deznodământul vremurilor. Bineînțeles, acolo i se arată eroului plecat în descoperirea de sine și în salvarea Pământului perspectiva eșecului: victoria forțelor răului ar conduce la exterminare, distrugere în masă, extincție.

Și cum ar fi dacă, în realitate, cel mai rău scenariu posibil s-ar adeveri? Numai așa, să crape Voltaire de ciudă, cel care l-a creat pe Candid, personajul care zicea că „trăim în cea mai bună lume posibilă”. Astrologic, Saturn în Vărsător  ne-a dăruit scenariul inversat. Cum ar fi dacă trăim în cea mai apăsătoare lume posibilă?

Saturn este o planetă a forțelor incontrolabile, iar Vărsătorul este zodia permanent orientată spre viziuni, deci spre versiuni posibile ale viitorului. Această combinație a primit în 2021 și 2022 cuadraturile lui Uranus din Taur, astfel că versiunile posibile nu au putut fi dintre cele luminoase, ci dintre cele care de nenumărate ori păreau fără scăpare. Pe 7 martie 2023 Saturn părăsește definitiv semnul Vărsătorului, unde nu va mai reveni în următorii 28 de ani. Decembrie 2023 este ultima lună în care se simte cuadratura Saturn-Uranus. Așa că mai e puțin. Dar acest „mai e puțin” e bipolar: fie mai e puțin și scenariul apocaliptic din filme devine realitate la scală globală, fi mai e puțin și trece primejdia la nivel colectiv.

În plan personal, Saturn în Vărsător a transformat în realitate viziuni vechi despre propria viață. Intervalul martie 2020 – martie 2023 a deschis o fereastră de timp în care multe viziuni despre ceea ce ar fi putut să fie viața noastră au avut șansa de a se transforma în realitate. Unii au visat acum 5, 15, 30 de ani că o vor lua pe un anume drum, care după 2020 a devenit posibil. Unii au visat o anume viață care a venit peste ei de la Saturn în Vărsător încoace. Alții au visat la o afacere pe care au și pornit-o pe același context astrologic.

Pentru că SATURN ADUCE TIMPUL LUCRURILOR!

Iar VĂRSĂTORUL ADUCE VIITORUL ÎN PREZENT.

Așa că ne-am putut întâlni cu viitorul pe care altădată, în trecut, la o altă vârstă, îl vizualizam. Unii au putut să practice o meserie pe care au dorit-o. Alții s-au înscris în sfârșit la studiile pe care de mult timp le-au vânat. Pe când altora li s-au îndelinit cele mai negre previziuni. Cei care trăiau și înainte de pandemie în frică de sărăcie, frică de pierdere, frică de viitor și-au cusut în sfârșit realitatea din materialul minții cu fire de anxietate, panică și paranoia.

Saturn în Vărsător, între 2020 și 2023, ne-a permis să trăim în viitorul pe care ni l-am imaginat. A fost timpul să ni se întâmple ceea ce așteptam, speram sau visam că, într-o bună zi, avea să devină prezentul nostru. Acea zi iată că a venit. Frământătile noastre vechi despre cum ar fi fost dacă ni s-ar fi întâmplat cutare sau cutare scenariu au fost reduse la tăcere. Iată că ni s-a întâmplat. Iată că ceea ce ne-am fi imaginat a sosit. Iată că de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Iată că ceea ce credeam că ar fi trebui să trăim a intrat pe ușă.

Finalul tranzitului lui Saturn în Vărsător sună clopoțelul: Acum, când am obținut ceea ce ne-am imaginat, când am văzut că viitorul de acum 10, 20, 40 de ani devine realitate, când ni s-au confirmat dorințele, fanteziile și fricile, când prezentul se topește el însuși trecut, cum arată noul viitor?

SATURN ÎN VĂRSĂTOR A OPRIT TIMPUL ÎN LOC!

Previziunile despre viitorul planetei și al fiecăruia dintre noi se scaldă în incertitudine. Toată lumea e sigură (pe ea), dar nimeni nu știe nimic precis. Viitorul parcă nu ni se mai arată. Pentru că vreo 3 ani am avut ocazia să ne cam epuizăm scenariile despre un viitor pe care, iată, l-am consumat. Viitorul din trecutul nostru a murit. E timpul pentru un nou viitor. Iar în acest viitor trebuie să știm precis ce păstrăm din ceea ce credeam odinioară despre viața noastră.

Testul suprem este acum acela de a ști să renunțăm la viitorul pe care ni-l imaginam odată. Unii și-au dat demisia ca să înceapă o mult visată muncă pe cont propriu tocmai ca să înțeleagă că ceea ce ți-au dorit, în realitate, nu li potrivește așa de bine cum ar fi crezut. Sau poate li se potrivește. Unii s-au căsătorit sau au divorțat, crezând că se împlinesc, ca să înțeleagă că nu despre asta era vorba. Sau este vorba. Unii au obținut poziții sau funcții sau acces într-o lume pe care o idealizau și caută în continuare câinii cu covrigi în coadă.

Expresia „există lumea de dinainte de pandemie și lumea post-pandemică” este validă din punct de vcedere astrologic. Noi știm însă că e vorba de fapt despre lumea de dinainte de Saturn în Vărsător și lumea de după Saturn în Vărsător.

Ce păstrăm din această lume? Ce rămâne? Ce lăsăm în urmă? Din ce material ne creăm noul viitor?

Ni s-a dat liber la fantezii în ultimii 3 ani. Ce credeam, ce speram, ce visam a devenit laboratorul nostru cu experimente. Am văzut cum ar fi fost dacă... Am văzut cum arată relitatea pe care am avut-o în capul nostru. Am văzut visuri trezite. Am văzut idei. Dar când ai ajuns acolo unde îți doreai sau acolo unde te-a condus mintea cu tiparele și convingerile sale, ce urmează? Saturn în Vărsător îngheață timpul în ultimele sale luni de tranzit prin Vărsător ca să ne conecteze la o nouă viziune. Dacă am văzut ce nu funcționează și cum nu funcționează, înseamnă că ne pregătim pentru un T0. Timpul zero care conține un infinit de posibilități încă neexplorate, eliberat de fanteziile din trecut despre un viitor care în sfârșit ni s-a întâmplat.

Rămâne să aflăm în sfârșit se întâmplă a doua zi după nunta cu care se încheie orice basm și în care ni se promite că cei doi au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Vom vedea ce vine după nimic. Ni se va arăta ce urmează după sfârșitul lumii care nu se termină. Mai e puțin. Tic-tac.

Foto: https://www.peakpx.com/en/hd-wallpaper-desktop-vxbjm

17 comentarii:

  1. O placere sa citesti tot ce este scris atat de sublim, cu atata atentie la fiecare cel mai mic detaliu. O delectare vizuala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeriu, acesta este un articol mult peste comunitatea stiintifica si academica din ziua de astazi. Este pe departe imaginea unei dimensiuni pe cat de reala pe atat de vizionara. Sunt multe filme hollywoodiene care au previzionat cu exactitatea ceasului elvetian realitatile trecute si prezente. Aceasta interventie a ta pe blogul tau este si va deveni memorabila. Ce va venii dupa nimic? Ca de obicei ...la inceput tot nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și așa este ! să ne bucurăm că jocul continuă cu mai multă înțelepciune :)!

      Ștergere
    2. Deci vom continua din punctul 0 să ne bucurăm că jocul continuă cu mai multă înțelepciune :)!
      și mulțumesc pentru vastele și interesantele perspective !

      Ștergere
  3. 👍 Multimim ! speram sa reveniti cu Previziunile🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca de obicei, chapeau Maestre!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu mare drag te-as asculta in fiecare zi. Bunul Dmnezeu sa ne binecuvanteze la fiecare clipa. Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare trăiește cum simte. Foarte frumoasa scrierea. Mulțumesc. A, si să nu uit , apreciez curajul tău.

    RăspundețiȘtergere
  7. Înțelept! Și vizionar! Mulțumesc! Va așteptăm cu analize și previziuni! Sănătate și putere de munca! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc, foarte bun articolul

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca întotdeauna, perfecta prezentarea.Este o încântare și un exercițiu de inteligenta și cultura ( inclusiv umor fin) orice articol Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiecare articol este incantator ! O bucurie impletita cu placerea descoperirii vastului dv.intelect.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fiul meu decedat la 18.07.2021.Născut la 14.02.1990.Ce puteti sa mi spuneti.Va rog

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...