Curs de astrologie ONLINE, din 20 ianuarie 2023

Cursul se desfasoara la distanta, in sistem videoconferinta, pe platforma Zoom. 

In fiecare seara de vineri, timp de 8 intalniri consecutive (fiecare modul are 4 intalniri, dar primele 2 module sunt legate intre ele, deci vor fi 8 saptamani), ne dam intalnire pe internet, incepand cu ora 20:00 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop sau de un calculator cu webcam (chiar și un telefon poate fi suficient), precum si de o conexiune buna la internet.


Cursul are loc in timp real si este interactiv. Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.


Fiecare lectie se poate inregistra si aprofunda ulterior (ceea ce este avantajos si daca cineva lipseste de la o intalnire, pe care astfel o recupereaza).

Alte avantaje majore: participanții se pot afla oriunde, iar timpul de deplasare dispare, cursul putand fi urmat de acasa.


Participarea se confirma prin achitarea taxei primului modul de curs pana pe data de 
18 ianuarie 2023.  Pe 20 ianuarie, la ora 20:00 (ora României), avem prima intalnire pe Zoom. În ziua cursului, după-amaiza, se primește linkul de participare pe mail.

Cui se adreseaza?


Cursurile de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursurile se organizeaza online.
O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea
Astrologia este abordata din perspectiva spiritualaca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
- vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia.
- vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom
invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia).
- vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie.
- vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si 
cu planul Divin.

Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta primele 2 parti dintr-o serie ce va fi continuata (in total sunt 6 module) pe parcursul anului 2023, cu pauze de o luna-doua intre module, pentru a putea aprofunda si exersa. Lectiile au suport de curs, care se trimite pe mail.


Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

Sunt de fapt cursuri de autocunoastere si transformare personala prin astrologie.

Nivel: MODULELE 1 și 2

Desfasurare20 ianuarie - 10 martie 2023

Locul desfasurarii: online

Organizare: 8 lecții de câte 3 ore, vinerea seara între 20h00 și 23h00.

Structura:

Modulul 1 (20, 27 ianuarie, 3, 10 februarie)

Lectia 1: Astrologia pe orizontala

Ce este si ce nu este astrologia? Originile astrologiei. Introducere in istoria astrologiei. Concepte de baza. Ramurile astrologiei. Fata in fata cu prejudecatile.

Lectia 2: Astrologia pe verticala

De la general la particular. Simboluri in astrologie. Astrologie si mitologie. De la zodii la astrograma. Zodii, planete si case. Cele 4 elemente: Foc, Pamant, Aer, Apa. Calitatile zodiilor: cardinal, fix, mutabil.

Lectia 3: Cele 12 porti cosmice: zodiile

Astronomie si astrologie. Zodiacul. Distinctia intre zodiac si horoscop. Cele 12 zodii – caracteristici generale. Sa intelegem cele 12 profiluri de personalitate. Adevaruri subtile si asocieri gresite cu zodiile.

Lectia 4: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea 1

Astrologie moderna /vs./ astrologie traditionala. Astronomie si realitati imposibile in astrologie. Ciclurile planetelor. Clasificarea planetelor. Ordinea planetelor. Energiile planetelor si enegiile din interiorul nostru. Mitologia planetelor. Demnitatile planetelor. Planete traditionale. Luminariile: Soarele si Luna. Fazele Lunii.

Modulul 2 (17, 24 februarie, 3, 10 martie)

Lectia 5: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea a doua

Celelalte planete traditionale Mercur, Marte, Jupiter si Saturn. Planetele transpersonale, influenta lor asupra subconstientului colectiv si individual: Uranus, Neptun si Pluto. Aspectele dintre planete: conjunctia, trigonul, sextilul, cuadratura si opozitia.

Lectia 6: Casele astrologice si puterea Ascendentului

Casele astrologice si proiectia cosmica. Sisteme de case si diferenta dintre ele: Placidus /vs/ Koch /vs./ Case pe semne intregi / vs./ Case egale etc. Semnificatia celor 12 case. Puterea Ascendentului. Ascendent sau zodie?

Lectia 7: Astrograma, oglinda sufletului

Intocmirea astogramei, exercitiu practic. Aplicatie pe harta proprie. Lucrul cu tabelele de efemeride.

Lectia 8: Codul secret al evolutiei personale

Sinteza cunostintelor. Exercitii de interpretare. Autocunoastere prin astrologie. Cheile transformarii personale din astrograma. Accesarea potentialului creator prin astrologie.

Investiție: Sunt programate 2 module consecutive și fiecare modul  (4 lecții) are tariful de 360 lei.
360 lei la prima întâlnire (se achită până pe 18 ianuarie) pentru modulul 1.
360 lei la lecția nr. 5 (se achită la jumătatea celor 8 întâlniri, înainte de 17 februarie) pentru modulul 2.

Înscrierile se fac DOAR PE MAIL la:
valeriu.panoiu@gmail.com

Rugăminte: nu vă îngrijorați dacă nu apuc vă răspund repede, prefer să centralizez înscrierile și să răspund la cât mai mulți participanți deodată :)

4 comentarii:

  1. Buna seara , dar vom primi o atestare /diploma , ceva , in urma absolvirii acestor cursuri ?
    Intrucat , daca vom dorii sa luam aceasta fascinanta ramura , ca si ocupatie.....avem nevoie de o atestare ....multumesc , weekend binecuvantat 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde se face plata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...