Horoscop la Lună Plină! Ne luăm în coarne cu Demonul cel Mare!

Analiza fazelor Lunii este departe de a fi vreun subiect obișnuit de studiu pentru mine. Dar dacă se impune, se impune. Însuși faptul că acest articol se naște este un semn că ceea ce se întâmplă acum pe cer are proporții și lasă urme. Luna Plină în Fecioară din seara zilei de 22 februarie 2016 are o încărcătură energetică ce depășește voltajul pe care îl putem duce în mod obișnuit, cu potențial de scurtcircuit. 

Excesul este cuvântul-cheie pentru acest moment astral. Această Lună Plină ne ajută să înțelegem că preaplinul întotdeauna se revarsă și că tot ce e prea mult strică. Întrebarea pertinentă în context este: Prea mult din ce? Din punct de vedere astrologic, răspunsul este: Prea mult Jupiter! Soarele este în Pești, domiciliul lui Jupiter, Luna este în Fecioară, acolo unde Jupiter e în tranzit, în harta momentului Fecioara este în casa XII-a, unde Jupiter este, din nou, la el acasă. 

Energia jupiteriană dictează fluxurile energetice, care aduc un punct culminant pentru ceea ce am trăit în a doua jumătate a lunii septembrie a anului trecut, după Luna Nouă cu eclipsă în Fecioară din data de 13 septembrie 2015. Efectul este de balon umflat, care se sparge sau se dezumflă după 6 luni. Plesnesc multe nemulțumiri, ies la suprafață lucruri ascunse, parcă cineva nevăzut dă cu biciul, care te ferește până te nimerește. Frustrările curg, la fel și reproșurile, iar cuvintele iau foc în gură.

Luna Plină în Pești ne încearcă atât răbdarea, cât și simțul măsurii. Peste toată furtuna de nisip zboară acuzații de nedreptate și atitudini de victimă. Care mai de care se plânge și argumentează că deține adevărul suprem. Suntem în punctul mort în care toată lumea are dreptate. Pardon! În care toată lumea crede că are dreptate! Aceasta este marea festă pe care ne-o joacă Jupiter.

Energia Lunii Pline în Fecioară din 2016, care se resimte cât stă Soarele în Pești, până pe 20 martie, trezește în fiecare dintre noi Demonul cel Mare! Cea mai mare slăbiciune stă față în față cu noi și ne privește sfidător din oglindă. Și nici nu pleacă dacă acoperim sau spargem oglinda. Se dă lupta cea mare. Care pe care! Inevitabil, se ivește contextul în care frica de căpătâi bălește la noi lacomă gata să ne înghită ca să devenim totuna cu monstrul pe care încercăm să-l stăpânim în noi. Coborâm în adâncurile noastre și visăm că vedem ce nu ne place să vedem în noi sau ceea ce credeam că am depășit, dar e de fapt viu acolo, jos, în întunericul ființei noastre. Numai că nu e vis, e chiar realitatea. Ferice de cei ce au vise furtunoase în această perioadă, ele ajută la eliberarea tensiunii.

Dacă cea mai mare frică a ta este cea de penibil, s-ar putea să ai impresia că te faci de râs. Dacă de singurătate ai fugit, o să te simți atât de singur că nici tu nu-ți auzi propriul ecou. Dacă frica de a nu-ți pierde controlul pândește dintotdeauna în umbra ta cea mai neagră, atunci s-ar putea să te pierzi cu firea și să te dezlănțui. 

Trăirile sunt paroxistice pe alocuri, mai ales în cazul celor ce nu stau bine cu nervii sau cu controlul emoțiilor. Răbufnirile, furiile, atacurile de panică au scăpat din lanț. Planul de manifestare este cel psihic! Luna Plină de față nu acționează neapărat la nivel de pagube în planul fizic, de pierderi materiale sau de fapte cuantificabile, ci de stări ale conștiinței

Ce monștri adormiți trezește această Lună Plină dinăuntrul fiecărei zodii?

Berbecii sunt nemulțumiți, irascibili, sever de critici, plini de reproșuri, acuzatori, înclinați spre complexe de inferioritate, se văd mai mici decât sunt sau consideră că nu merită mai mut, se cenzurează, se limitează, sunt șubrezi fizic, capricioși, mofturoși.

Taurii suferă de lipsă de iubire, vor atenție, sunt timizi, au nevoie de încurajări și confirmări și, indiferent cât primesc, li se pare că nu e destul, sunt pretențioși, sufocanți, devoratori, nemulțumiți, solicitanți, lipsiți de inspirație, creativitate și chef.

Gemenii se simt excluși din viața de familie, nu-și găsesc locul, au nemulțumiri acasă, întâmpină dificultăți administrative, reneagă anumiți membri ai familiei, se simt în plus în propria viață, dezrădăcinați, nu pot să treacă peste trecut, sunt într-un cerc vicios.

Racii sunt agresivi în comunicare, caută cu orice preț să atragă atenția, hărțuiesc, vor să țină teorii, să facă instructaje, sunt superficiali, sar de la una la alta, sunt duplicitari, caută compensații în exterior, sunt certăreți și excesiv de agitați.

Leii se simt neapreciați, se plâng că nu le este confirmată valoarea, defulează în cumpărături sau mâncat compulsiv, au un fond acut de lipsă de afecțiune și mângâiere, le tremură stima de sine, nu le mai place nici ce le place lor cel mai mult.

Fecioarele sunt hiperactive, acaparatoare, dominatoare, ating cote alarmante de critici și reproșuri, iau inițiative necugetate, se aruncă cu capul înainte, sunt neatente, riscă să se rănească fizic, nu ascultă, se simt neimportante și vor să demonstreze că sunt în stare.

Balanțele sunt victimele de serviciu în acest tablou, lor li se întâmplă toate (așa li se pare), se tem de singurătate și simt că pe ele nimeni nu le susțin și le iubește, nu pot să accepte anumite evenimente, au probleme de iertare în relații, caută eroi să le salveze, sunt lovite pe la spate. 

Scorpionii se simt trădați, au impresia că nu se pot baza pe echipă, sunt excluși din grup, sunt dezamăgiți de prieteni, au griji, se tem de viitor, nu mai văd înainte, se simt în ceață, bâjbâie, se plâng că sunt singuri, se simt copleșiți, nesprijiniți, pe cont propriu.

Săgetătorii duc o luptă pierdută cu sistemul, pot fi în conflict cu șefii sau cu autoritățile, nu se mai regăsesc în profesie, întâmpină blocaje în ascensiune sau în desfășurarea activității, se simt nedreptățiți, discreditați, au probleme de imagine.

Capricornii se simt limitați, cenzurați, direcționați împotriva voinței lor, traversează o criză a propriului sistem de valori întrebându-se la ce le-a folosit, au parte de întârzieri sau amânări, întâlnesc oameni lipsiți de profesionalism, își dau seama că s-au amăgit. 

Vărsătorii se confruntă cu frustrări emoționale sau chiar sexuale, au parte de întârzieri în circuitul banilor, simt că nu se pot baza pe oameni, descoperă secrete neplăcute, se revoltă împotriva unor responsabilități, nu mai vor să fie puternici și să-și facă datoria, refuză propria putere.

Peștii sunt inflamați, reacționează disproporționat, își ies din fire, se năpustesc, rezolvă cu brutalitate, bat cu pumnul în masă, reclamă nedreptăți, se răfuiesc, depun plângeri, îi pun pe alții la punct, nu au răbdare, sunt lipsiți de tact, sunt dezamăgiți.

Să ne trăim stările conștient! De Lună Plină, care pică chiar într-o zi de luni, sunt benefice ritualurile de curățare, de purificare, postul negru, rugăciunea, orice știm că ne aduce în stare de echilibru. Nu strică nici declarațiile de dragoste, încurajările, râsul zdravăn, recunoștința sau iertările. Sunt la fel de puternice pe acest fond astral ca închinatul și stropitul cu aghiazmă. 

Și, dacă tot vorbirăm de Demonul cel Mare, poate e bine să pecetluim cele spuse cu tradiționalul ‘Doamne ajută!’

Sursa foto: http://overlord00.deviantart.com/art/Demon-Moon-207340929

8 comentarii:

  1. Doamne, Mila şi Lumina Ta, dă-ne-o !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine gandit si scris, aceasta este realitatea, aveti foarte mare dreptate, ca de obicei. Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste aceasta perioada. Doamne ajuta! Va multumim ptr tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...