Info: Prezentare generală


Activitatea mea cuprinde:

- consiliere (consultații)

- formare (cursuri)

- tabere

Structura cursurilor:

1. CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE: 3 module

- la clasă: fiecare modul are 2 părți, iar fiecare parte reprezintă un weekend de curs, în total 6 weekenduri programate la cel puțin o lună distanță.
- online: aceleași 3 module, cu mențiunea că fiecare modul durează 8 săptămâni consecutive (o seară de curs pe săptămână).

CURSURI DE NUMEROLOGIE: 2 părți
- la clasă: fiecare parte durează un weekend, cele două părți fiind programate la cel puțin o lună distanță.
- online: fiecare parte durează 4 săptămâni (o seară de curs pe săptămână).

2. SEMINARII DE ASTROLOGIE

- atât la clasă, cât și online, programate la intervale regulate, au rol de aprofundare și specializare în diverse teme astrologice, având o componentă consistentă de predare, informațiile putând fi aplicate practic.

3. NOU! ATELIERE DE ASTROLOGIE PRACTICĂ

- pentru practicanții de astrologie de nivel mediu și avansat (atelierele nu se adresează doar cursanților sau absolvenților mei, audiența fiind generală). Expunerea, prelegerea și demonstrația lasă loc interacțiunii: conversație, problematizare, studiu de caz, exerciții, jocuri de rol. Fiecare participant are laptopul/tableta/telefonul la purtător, lucrăm cu astrogramele în față. Formatorul (adică eu) devine moderator. Fiecare întâlnire (frecvența fiind de un atelier la 1-3 luni) are o temă specifică, ce va fi anunțată dinainte.

0769674557
valeriu.panoiu@gmail.com

2 comentarii:

  1. Cat costa participarea la seminar de astrologie si la atelier de astrologie practica?
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare atelier sau seminar va avea prețul lui, ce va fi anunțat. Pentru primul atelier tocmai am prezentat detaliile.

      Ștergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...