Conferință TREZIREA DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN, București, 28 octombrie 2017

Pe 28 octombrie, la ora 18:00, ne vedem la București pentru prima conferință pe tema DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN.

Conferința face parte dintr-un proiect ce va cuprinde conferințe urmate de cursuri în țară.

Inițiatoarea acestui demers, pe care îl consider magic prin puterea lui de transformare și accesul la divinul din noi îi aparține unuia din cei mai buni, pragmatici și vizionari terapeuți cu care am avut onoarea să lucrez: Dana Lupean.

Așadar, prezentatori: Dana Lupean și Valeriu Pănoiu

Dana are cabinet de terapie de mai bine de 10 ani în Sibiu și este timpul să-și împărtășească unui public mult mai larg înțelepciunea, experiența și cunoașterea. Maestru Reiki, Dana Lupean este după meseria lumească profesor de filosofie și are ca pasiune cercetarea Bibliei, a evangheliilor apocrife și a textelor cenzurate de Biserică, având o finețe a cunoașterii teologice pe care nu am mai întâlnit-o. 

Suntem în anul Cocoșului, an de vibrație generală 1, și inaugurăm suita de întâlniri pe o temă probabil ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Nici în Europa nu există o răspândire prea mare a cunoașterii pe acest teren, doar americanii fiind puțin mai activi în domeniu. Tema nu putea fi susținută decât de un cuplu de lectori, pentru a asigura echilibrul feminin-masculin ce se dorește a fi transmis.

Dana și cu mine suntem amândoi născuți în an de Cocoș (de Pământ, respectiv Metal), iar în materie de transmitere a informației probabil vom avea nevoie de un ceas ca la partidele de șah la câtă energie de Gemeni va exista la vorbitor: Dana este Gemeni cu Acendent în Pești, născută pe Lună Nouă (deci și Luna în Gemeni; Mercur tot în Gemeni), iar Valeriu este Vărsător cu Ascendent Gemeni și stăpânul hărții, Mercur retrograd, în Pești. La locul potrivit credem: comunicare despre cele de sus aplicate pe Pământ. Cum coboră divinul în lumesc.

Conferința se dorește a fi o introducere pentru cursurile ulterioare. Conținutul este PRACTIC. Trecem prin istorie să vedem ce este DIVINUL FEMININ și MASCULIN, cum a evoluat, de ce este atât de mare nevoie de el acum. Dana are pregătite TEHNICI DE LUCRU pentru trezirea energiei divine feminine și masculine. Printre altele, treaba lui Valeriu este să prezinte cu zâmbetul pe buze acele adevăruri pe care nici femeile și nici bărbații nu vor să le audă. INFORMAȚIA ESTE CONCRETĂ, DE PUS ÎN PRACTICĂ DUPĂ CONFERINȚĂ, CU TEME PENTRU ACASĂ.

Până la urmă, pentru asta ne mobilizăm: să muncim cu noi și să lucrăm cu energia divină  feminină și masculină pentru a ne simți permanent întregi și fericiți. Trezirea divinului feminin și a celui masculin conduce desigur la manifestarea DIVINULUI ÎN RELAȚII, în special în RELAȚIA DE CUPLU. La acest nivel au avut de lucru intensiv ambii prezentatori de-a lungul vieții. Conferința pe această temă se naște la momentul în care amândoi sunt așezați la locul lor și pe deplin împliniți, fiecare în relația sa de cuplu, care-i confirmă total ca femeie, respectiv bărbat. Iar această energie care îi recomandă este de dat mai departe.

Locația va fi comunicată participanților cu câteva zile înainte. Intervalul orar: 18:00-21:00.

Investiție: 111 lei

Înscrieri la: valeriu.panoiu@gmail.com
Mesaj pe WhatApp la 0769674557

Sursa foto: http://to-me.net/pixmatch/share/79aac1e9761487643336-3034

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...