Jupiter în Scorpion. Cât de neagră este Albă ca Zăpada?

Mersul planetelor prin zodiac seamănă cu rostogolirea bulgărelui de zăpadă. La trecerea prin fiecare zodie, bulgărele acumulează o experiență care va împinge trecerea prin următorul semn. Jupiter în Scorpion merge pe urmele lăsate de Jupiter în Balanță. Ceea ce se întâmplă între 10 octombrie 2017 și 8 noiembrie 2018 se prezintă ca un bilanț al perioadei 9 septembrie 2016 – 10 octombrie 2017.

Relațiile, colaborările, contractele, înțelegerile, parteneriatele de orice natură au fost supuse evaluării. Oamenii cu care am intrat în noul ciclu jupiterian de un an de zile ne dictează calitatea vieții. Din toamna lui 2016 până în toamna lui 2017 am avut un an la dispoziție să terminăm ce era de terminat, să eliminăm din viața noastră oamenii toxici, să nu mai facem compromisuri, să ne vindecăm de nevoia de a primi confirmări, să igorăm gura lumii, să renunțăm la prejudecățile despre relații, să depășim barierele convingerilor despre oameni și despre noi înșine. 

Curajul de a trăi relațiile în alți parametri decât cei tradiționali i-a scos pe mulți din infernul suferinței. Jupiter în Scorpion îi recompensează în următorul an pe toți cei ce au luat decizii cu riscul de a fi judecați, încălcând strandardele sociale și înfruntând prejudecățile. Jupiter în Balanță a venit și cu iluzia întoarcerilor în cercul vicios, cu acordarea de șanse peste șanse, cu amânări pe termen nelimitat. Cine nu s-a vindecat de amânare și tot n-a înțeles că nu poți face din ce este ce vrei tu să fie, între octombrie 2017 și noiembrie 2018 va avea ocazia să constate pe propria piele că lucrurile nefăcute la timpul lor se întorc împotriva ta.

Cine a avut nebunia de a păși pe tărâmul interzis cu Jupiter în Balanță, de a călca în picioare tabuurile, de a face ceea ce nici în telenovele nu s-a văzut, cu Jupiter în Scorpion își vede visul cu ochii. Contextul astral îi recompensează pe cei ce au avut puterea de a lua decizii ferme, categorice și irevocabile. Ei sunt premiați cu resurse, sprijin, satisfacții sufletești și profesionale.

Cei pe care Jupiter în Scorpion i-a prins nehotărâți, între două lumi, cu un picior în trecut, fără direcție, intră la reciclat. Cine nu a tranșat categoric situațiile și relațiile ambigue intră pe regim de pierdere. Cine nu a renuțat de voie la ceea ce nu mai corespundea planului său de viață, o va face de nevoie. Toți cei ce s-au încăpățânat să păstreze cu forța ceea ce nu era sau nu mai era al lor sunt chemați la apel. Când nu dai drumul singur, ți se ia cu forța.

Cu Jupiter în Scorpion dispar nuanțele. Totul e clar ca lumina zilei sau întunecat ca umbrele nopții. Ori Albă ca Zăpada ori Neagră ca Smoala. Ori e laie, ori bălaie. Albă ca Zăpada nu poate fi neagră nici în cerul gurii.

Jupiter în Scorpion este talismanul norocos al celor hotărâți. Și mai ales al celor ce nu se mulțumesc cu puțin. Iar când nu primești puțin de la viață, ce să faci?! Te mulțumești și cu mult sau chiar cu tot ce ți-ai dorit vreodată! N-ai ce să faci! Este cazul celor ce înțeleg că viața ne dă după cât credem că merităm. Iar tranzitul lui Jupiter prin Scorpion se asociază pe toată perioada cu Destinul în Leu. Cine nu-și dă voie să fie mai puțin decât este își aduce propriul cer pe pământ. Valoarea personală pe care ne-o dăm se întoarce înzecit. 

Jupiter în Scorpion ne forțează să acceptăm adevărul despre noi, despre oamenii din viața noastră și despre alegerile noastre. Orice portiță de îndoială este amendată. Cei ce sunt 90% siguri de o relație, de o decizie, de un loc pe care îl ocupă, se sabotează singuri. Jupiter în Scorpion ne spune că numai tot ce este 100% este pentru noi! Chiar și numai 1% îi prăbușește pe ceilalți 99! Potențialul nostru maxim își cere drepturile. Dacă ne-am dat voie să-l trăim până în octombrie 2017, rezultatele vor fi miraculoase. Cine a continuat să prefere părți din el însuși în loc să aspire spre a fi întreg, intră într-o perioadă de plăți karmice, cu consecințe pe măsura împuținării de sine: pierderi profesionale, financiare, de imagine, pe sănătate.

Jupiter în Scorpion încolțește sămânța faptelor, nu a intențiilor. El se uită la ce am făcut propriu-zis să ne tratăm de suferință și să ne fie bine. Jupiter în Scorpion nu îndeplinește dorințe! El aduce în realitate munca fiecăruia din ultimul an. Se uită încotro am împins viața noastră până în octombrie 2017. Cine s-a complăcut în anul anterior, se va complăcea și în următorul. Cine s-a ridicat, se va înălța! Cei ce s-au hrănit doar cu iluzii și cu speranțe, vor visa în continuare. Cei ce au avut înțelepciunea și tăria de a renunța la ceea ce le îngrădea sufletul, își iau zborul.

Jupiter în Scorpion traduce în rezultate alegerile pe care le-am făcut cu Jupiter în Balanță. Ai construit castele de nisip, vine apa și le ia. Ai dărâmat ca să zidești din temelie contrucție durabilă, o să-ți transformi zidul în cetate, iar cetatea în regat. Ce ai făcut, o să faci! Ce ai așteptat să se întâmple, o să tot aștepți! Ce ai semănat, o să culegi! 

La ce nivel acționează Jupiter în Scorpion pentru fiecare zodie/Ascendent:

Berbec: dezvăluiri, secrete, investiții finaniare, împrumuturi, afaceri, moșteniri, manevre ale partenerului.
Taur: viață de cuplu, căsătorie, asocieri, parteneriate, adevăr, justiție, îndreptare, armonie, restabilirea echilibrului.
Gemeni: viață profesională, sănătate, rutină, servicii, stil de viață, corectare a ceea e era strâmb, atenție la detalii.
Rac: dragoste, copii, fertilitate, creativitate, tip liber, pasiuni, afirmare, expunere publică, premii, oratorie, plăceri.
Leu: familie, casă, patrimoniu, proprietăți, vindecarea trecutului, relația cu părinții, imaginație activă, mesaje prin vise.
Fecioară: contracte, înțelegeri, transport, comunicare, drumuri, corespondență, relații de schimb, rețea de oameni, relații cu rudele de gradul întâi.
Balanță: bani, investiții, stimă de sine, încheierea unor etape ce trenează, manifestarea talentelor, dezvoltare personală.
Scorpion: decizii, hotărâri, evenimente implacabile, pierderea controlului, rezultatul ambițiilor, o nouă direcție de viață.
Săgetător: călăuzire divină, protecție, noroc, șansă, oportunități din senin, salvare în ultimul moment, sănătate, acceptare a unor situații, renunțarea la luptă. 
Capricorn: noi planuri de viitor, schimbare de priorități, lucru în echipă, organizație, anturaj, prieteni, susținători, relația cu persoane influente și cu factori de decizie.
Vărsător: imagine publică, statut social, începuturi de la zero, reinventare personală, succes, ascensiune profesională, vizibilitate, poziție de putere. 
Pești: renunțarea la convingeri, situații de viață diferite față de experiențele anterioare, încercarea de noi piste, trăirea altfel, depășirea unor limite și prejudecăți.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/explore/disney-silhouette-painting/

8 comentarii:

  1. Excelent articol ! Ca de obicei, analiza la obiect, punctate toate detaliile importante ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat articolul. Minunata interpretare. Aveti un stil incisive, glumet, alert, foarte captivant si placut. Ar trebui sa scrieti mai mult: o carte, sunt convinsa ar avea mare success. Regret ca nu veti mai veni la Alina Badic. Emisiunile cu dvs. au fost de departe cele mai captivante.
    Multumim pentru articol si astept cu nerabdare pe urmatorul.


    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru analiza perioadei...sunt o balanta si pe 8,9 octombrie la iesirea lui Jupiter din zodie,am trait cea mai neagra perioada din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc! Mult succes pe mai departe! Aștept articolele viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Valeriu ,draga ....la ce previziuni magice ai facut pentru Rac cu ascendent Varsator......ma simt deja ca o printesa.....chiar......ca o regina.....si ....sincer ...nu stiu de care sa ma ocup mai intai.....de Rac....sau de Varsator....MULTUMESC.....
    Eu iti doresc un an frumos si luminos ,pentru ca......JUPITER, guvernatorul Mercurului tau din Pesti ,te a facut deja MAGICIAN SI VINDECATOR....INTELEPT SI .....MAESTRU ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
  6. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...