(Video) Emisiunea ''360 de grade Special'', B1TV, 7 octombrie 2017. Astrologie și religie

Emisiunea ''360 de grade Special'' din 7 octombrie 2017, cu Alina Bădic. 

Continuarea dezbaterii despre ASTROLOGIE și RELIGIE din emisiunea de pe 27 mai 2017 (click aici).

Dovezi despre astrologie în Biblie.

De ce Biserica respinge astrologia și de ce astrologii îl caută pe Dumnezeu și în Biserică.

Biserica este Casa Domnului sau este Casa preoților?

Despre toleranță și intolerață. Calea tradițională de a ajunge la Dumnezeu, conform religiei: Biserica. Astrologia și celelalte căi de cunoaștere - calea non-tradițională spre Dumnezeu. Dumnezeu nu este doar în Biserică.


Un comentariu:

 1. Biserica este o institutie cu reguli interne bine determinate si bazate pe o judecata milenara, cu dogme, credinte si remedii mai mult sau mai putin intelese de cei din exterior.
  In primul rand, de ce oare exista atata incrancenare si dorinta de a fi acceptati de biserica? Ce va doare de fapt? De ce va doriti atat de mult sa fti acceptati de o biserica ce-si are propriile reguli si care nu este obligata sa se muleze dupa nimeni.
  Preotul a spus foarte bine, nu aveti ce cauta in biserica, mai bine mergeti in padure. Daca aveti nevoie de institutie, o imbratisati asa cum este, cu regulile si dogmele expuse cu verticalitate si sinceritate. Nu este nimeni obligat sa accepte toate astea, dar nici individul care-si doreste sa faca parte din aceasta institutie nu are de ce sa-si impuna punctul de vedere.
  De ce nu facem asta si cu alte institutii ale societatii in care traim?? De ce nu alegem noi, fiecare, ce taxe sa platim, cum, cat si cand..?
  Pe tot parcursul emisiunii, invitatii s-au straduit sa se faca acceptati si intelesi de preot, dovedind aproape la fiecare replica faptul ca ceea ce sustin este o interpretare pripita si mai mult eronata.
  ...

  RăspundețiȘtergere

(Video) HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2019

Previziunile astrologice pentru luna februarie 2019, context general și horoscopul pentru fiecare zodie în parte. M-am hotărât să las f...