Cum se calculeaza numerele principale

In numerologie se lucreaza cu cele 9 numere de baza (de la 1 la 9). Numerele maestre (cele duble: 11, 22 etc) sunt derivate tot din numerele de baza.

Pentru stabilirea unui profil de personalitate cu ajutorul numerologiei, se pleaca de la interpretarea numerelor principale. Pentru calcul, se foloseste adunarea fadica. Asta inseamna ca cifrele unui numar se aduna intre ele pana se obtine o singura cifra. De exemplu, din 34 avem 3+4=7. Numarul fadic este 7.

Luam un exemplu aleatoriu, pentru cineva nascut pe data de 23.12.1998, care poarta numele ION MARIAN POPA.

CALCULUL NUMERELOR PRINCIPALE:

VIBRATIA NASTERII

Se ia in calcul data nasterii: ziua, luna si anul nasterii. Cifrele se aduna intre ele.
Pentru 23.12.1998:
2+3+1+2+1+9+9+8=35; 3+5=8.
Vibratia nasterii este 8.

NUMARUL DE EXPRESIE

Este dat de cifrarea tuturor literelor din nume si prenume:
I O N M A R I A N P O P A
9+6+5+4+1+9+9+1+5+7+6+7+1=70; 7+0=7
Numarul de expresie este 7.

NUMARUL COSMIC

Se aduna vibratia nasterii la numarul de expresie.
In cazul nostru: 8+7=15; 1+5=6
Numarul cosmic este 6.

VIBRATIA DE INTERIOR:

Se iau in calcul toate vocalele din nume si prenume:
O A I A O A
6+1+9+1+6+1=24; 2+4=6.
Vibratia de interior este 6.

VIBRATIA DE EXTERIOR

Se iau in calcul toate consoanele din nume si prenume:
N M R N P P
5+4+9+5+7+7=37; 3+7=10; 1=0=1.
Vibratia de exterior este 1.

NUMARUL ACTIV

Se cifreaza prenumele intreg primit la nastere:
I O N M A R I A N
9+6+5+4+1+9+9+1+5=49; 4+9=13; 1+3=4
Numarul activ este 4.

NUMARUL EREDITAR

Este dat de cifrarea numelui de familie:
POPA
7+6+7+1=21; 2=1=3.
Numarul ereditar este 3.

NUMARUL DOMINANT

Este numarul care apare de cele mai multe ori in cifrarea numelui si a prenumelui. Pot exista mai multe numere dominante.
In exemplul nostru, 1 apare de 3 ori.
Numarul dominant este 1.

NUMARUL KARMIC

Este numarul absent din cifrarea numelui si a prenumelui.
Dupa cum se observa, din cifrarea numelui ION MARIAN POPA lipsesc 3 numere: 2,3 si 8.
Numerele karmice sunt: 2, 3 si 8.

15 comentarii:

  1. Este foarte bine ca, in sfarsit, cineva comunica modul de calcul. daca esti femeie si esti casatorita care prenume se ia in calcul? puteti sa raspundeti pe adelaconst@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele din buletin, deci numele de familie actual. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este vorba de numele care l-ai avut la nastere, nu cel purtat la un moment dat (ca femeiei poti avea mai multe nume pe parcursul vietii).

    RăspundețiȘtergere
  4. care sint numerele de cabala?

    RăspundețiȘtergere
  5. sa va dea d-zeu sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. oameni buni nu confundati numele cu prenumele, numele este el pe care ti-l da familia si pe care femeile in general il schimba la casatorie,
    ex nume :Popescu
    prenume ; Mihai

    RăspundețiȘtergere
  7. am divortat si am pastrat numele fostului sot.ce nume folosesc pentru calcule?

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde gasim explicatia fiecarui numar de expresie , de exemplu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde gasim explicatia numerelor, dupa ce am aflat fiecare nr.karmic, dominant....etc

    RăspundețiȘtergere
  10. Unde gasim explicatia numerelor, dupa ce am aflat fiecare nr.karmic, dominant....etc

    RăspundețiȘtergere
  11. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
    Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
    Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
    Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
     * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
    * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
    * secții - HOOK DE PROTECȚIE
    * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
      Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
    * magia fertilității
    * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
    * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
    Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
    WhatsApp: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Numele meu este Emily, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, ca înainte, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de câteva zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor pentru a-l face să revină la normal. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ogala poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat în legătură cu problema mea și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu îl va schimba, îmi va spune foarte bine că eu și copiii îi spun că ne iubește atât de mult, încât și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea locuim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Ogala. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: e-mail: drogalad02@gmail.com și, de asemenea, WhatsApp +2347049668119 ....

    RăspundețiȘtergere
  14. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...