Horoscopul lunii IUNIE

Luna iunie a acestui an a fost indelung pomenita cu mult inainte, pentru ca pe data de 26 intram pe o noua frecventa. Jupiter paraseste semnul Gemenilor si se muta in Rac pentru un an de zile. Din acest punct de vedere, este o luna de tranzitie, in care informatiile circula cu viteza sporita si in care simtim sa facem rapid calatorii pe care tot le-am amanat.

Cadrul general al lunii este unul capricios, dar cu semne bune. Prima saptamana ne rascoleste tot felul de stari, dar pe urma influenta trigonului Saturn-Neptun ne ajuta sa ne stabilizam. Ne este mai usor sa materializam ceea ce ne dorim!

Pe 21 iunie traim solstitiul de vara, deci Soarele trece in Rac, in zodia unde se afla deja Mercur, Venus si, peste cateva zile, Jupiter. Cautam siguranta si protectia. Ne este usor sa daruim caldura, sa impartasim emotii, dar simtim nevoia sa existe langa noi acel suflet luminos care sa aiba grija si de noi.

Iunie este o luna a dorintelor in curs de materializare si a vindecarii unor suferinte din trecut, ca sa putem privi inainte cu inima usoara.

Mersul planetelor in iunie 2013:

Soarele: pana pe 20 sta in Gemeni, pe 21  trece in Rac (solstitiul de vara).

Pe 8 iunie avem Luna Noua in Gemeni, iar pe 23 - Luna Plina in Capricorn.

Mercur: toata luna sta in Rac, din 27 iunie are mers retrograd!

Venus: in primele doua zile ale lunii incheie traseul prin Gemeni; intre 3 si 27 trece prin Rac, apoi ajunge in Leu

Jupiter: in Gemeni pana pe 26 iunie, cand isi face intrarea in Rac

Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii mai: Marte in Gemeni, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Scorpion.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec
Prima saptamana din iunie iti pune la incercare rabdarea, care oricum nu este punctul tau forte. De data asta, iti formezi niste convingeri foarte puternice pe care incerci sa le inttroduci cu forta in viata altora. Lasa oamenii in pace sa traga singuri concluzii, lasa-i pe altii sa traiasca propriile experiente fara sa le pui tu interdictii. Ceea ce a fost valabil pentru tine nu e nevoie a fie valabil pentru altii. In schimb, este un debut de luna favorabil vietii de familie si consolidarii cuplului. Este vreme buna pe tru investitii sau pentru proiecte facute la comun. Daca pui d ela mana la mana cu cei dragi si va uniti eforturile, aveti sansa de a cladi ceva trainic impeuna. Mai aveti si putin spijin de sus, exact atunci cand credeati ca n-o mai scoateti la capat. In intervalul 8-20 iunie, capul de afis il tin tot felul de eveimente neprevazute care vin spre tine. Ai tangenta cu lumea de dincolo, cu realitatea nevazuta, te deschizi spre experiente care au legatura cu lumea misterelor, cu moartea, cu fiintele din alte dimensiuni. Treci un prag de intelegere, iti extinzi viziunea asupra lumii. Esti intr-un moment in care simti ca esti ajutat, ca ai o pila chiar la Dumnezeu. Iti dai seama ca, dincolo de puterea personala asociata cu egoul, exista o putere invizibila, data de capacitatea fecaruia de a influenta din umbra cursul evenimentelor. Te poti baza in continuare pe fondurile partenerului, pe diverse ajutoare care-ti vin de la cine stie ce sisteme de stat sau de asigurari. In plus, ai sansa de a intelege sexualitatea ca pe o energie divina, ce face legatura intre spirit si trup. Intrarea Soarelui in Rac, pe 21, treeste in tine forte ale subcontientului. revin in actualiatte rani nevindecate din trecut. Apare nevoia de a te reconecta la stramosii tai si la copilarie. Cauti siguranta si confortul, de care vrei sa aiba parte si cei dragi. O reuniune de familie sau reinterpretare aunor evenimente pe care le-ai trait pot da un nou sens vietii tale.

Taur

In prima saptamana a lunii iunie ai de invatat sa nu-i lasi pe altii sa profie de tine. Implicare ata intr-un grup, intr-o organizatie sau intr-un cerc se poate dovedi paguboasa. Ai tendinta de a consuma inutil resurse de timp si de bani. Cam dai orzul pe gaste si e cazul sa te trezesti, daca esti in cine stie ce combinatie chipurile amicala, beneficiile s-ar putea sa fie mai mult pentru ceilalti si mai putin pentur tine. Ai tendinta de a ceda fara a te incarci la loc, riscand sa te epuizezi. Pe de alta part, vesti bune sosesc dinspre viata de cuplu. Partenerule ste un factor de stabilitate si impreuna aveti sansa de a semna un contract, de a parafa un proiect in doi la care aspirati de mult. Coomunicarea in cuplu este la parametri optimi, nu este exclusa o calatorie scurta sau o impacare cu cineva pe care impreuna l-ati tinut la distanta. Daca nu exista nimeni in viata personala, sunt sanse sa-ti iasa cineva in cale. Fii deschis la invitatii! Intre 8si 20, tot parteneriatele, asocierile si colaborarile sunt in prim-plan. Viitorul arata mai bine, atitudinea ta ese pragmatica, ai o viziune asuora lucrurilor si poti trece de la idee la fapta. Conditia este sa te bazezi pe celalalt si sa nu iei totul asupra ta! Un ideal pe care il aveai in sertar s-ar putea sa capete o forma. Inca o data, nu uita: unde-s doi, puterea creste si cu cat mai multi, cu atat mai bine! Resusesti sa atragi oamenii care sa te impinga inainte spre materializarea a ceea ce iti doresti. Dupa 21 iunie, cu Soarele in Rac, e posibil sa puna din nou problema unor asocieri sau contracte. Poate reformulezi o intelegere in avantajul tau sau semnezi ceva durabil. Se deschid noi canaole de comunicare, ai ocazia sa corespondezi mai des si se poate pune problema achizitiei unui mijloc de comunicare sau transport. Plus, ai succes la examene si o capacitate foare mare de asimilare a informatiei. E posibil sa citesti mai mult, sa te trezesti la scoala tocmai cand altii incep vacanta, sa te apuci de cine stie ce cursuri.

Gemeni

Tu mai beneficiezi si luna aceasta, pana pe 26, de tranzitul lui Jupiter prin zodia ta. Trecerea Marelui Benefic in Rac te usureaza, pentru ca ultimul an a cam fost un an al exceselor. Ai trait cu lipsa de masura, ai experimentat mai mult decat ai fi dorit in unele puncte, ti-a fost imposibil sa faci cunostinta cu propriile limite si cu autocontrolul. Dina cest punct de vedere, este ultima luna in urmatorii 12 ani cand motorul se supratureaza, cand scopurile sunt mai numeroase decat mijloacele, cand vorbele in vant sunt atat de departe de realitate. Deci bucura-te, la finalul acestei luni revii cu picioarele pe pamant si incepi sa implementezi vise! Prima saptamana este marcata de confuzie, haos,lipsa de directie, in schimb urmatoarele doua sunt pline de promisiuni profesionale. Incepi sa materializezi sperante vechi, dar pentru asta trebuie sa ai grija sa lasi lucrurile sa se intample si sa nu le fortezi deloc. Daca fortezi ceva, indepartezi de la tine. Lucreaza doar cu putrea intentiei, lasa-te pe mana credintei si vei apuca sa traiesti anumite evenimente ruda cu miracolele. Oamenii vin singuri spre tine cu propuneri si oferte, cu mentiunea ca ei iti confirma valoarea pe care ti-o dai singur. Din 21 iunie, cand Soarele pleaca din zodia ta si se muta in Rac, o sa simti o mai mare incredere in fortele proprii. O sa stii mai bine cine esti, drumul tau va fi mai clar si vei discerne mai clar calitatea oamenilor care iti dau tarcoale. Iesi acum din zona convingerilor, te deschizi mai mult catre ceea ce primesti de la viata si incep sa se vada eforturile tale din ultimul an de zile. Primele rezultate sunt de asteptat sa fie palpabile, in sfera banilor, a reputatiei, a consolidarii imaginii tale publice. Sfarsitul de luna pune pe tine stampila potentialului succesului, ar aduce si o mare presiune, pretentii mai din exterior si asteptari la care inca nu esti sigur ca faci fata. Lasa frica deoparte si concentreaza-te sa fii tu insuti la cel mai inalt nivel al tau!

Rac

Prima saptamana a lunii iunie vine in primul rand pentru tine cu riscuri medicale. Pe fundal este o dispozitie interioara nu tocmai pozitiva si stim bine ca gandurile trec in emotii si ajung sa ne imbolnaveasca. Incearca sa nu te macini prea tare in interior, ai nevoie de un confident, iar daca nu-l gasesti, ia-ti un duhovnic! Nu recicla sentimentele negative, pentru ca iti faci rau singur! Ai nevoie mai mult decat oricand de o credinta puternica, asa ca rugaciunea si meditatia te ajuta sa te repui pe picioare. Poti trece prin momente delicate, in care intri in galceava chiar cu Dumnezeu, care zici tu ca n-a facut chiar cea mai buna treaba cu tine pe lumea asta. Ia aminte la lectia rabdarrii pe care o primesti! Daca treci acest test al smereniei, al indurarii, al credintei ca Dumnezeu stie el ce face cu tine, atunci intre 8 si 20 iunie s-ar putea sa ai parte de recompense la care nici n-ai fi visat. Linistea iti invaluie inima, dar depinde de tine daca o lasi sa intre. Se fac acum reglaje foarte fine in relatia de iubire, in cea cu copiii, sperante vechi din aceatsa arie afectiva se pot adeveri tocmai acum. Lucrurile sa nu te astepti sa se miste insa peste noapte! Esti in plin proces de vindecare a sufletului, care dureaza, dar apar semne incurajatoare. Te indragostesti sau te reindragostesti si pui baze solide pentru ceea ce va sa fie de acum inainte cu viata ta sentimentala. Iti este mai usor sa comunici, sa fii ferm, sa iei decizii definitive. Dispare orice unda de indoiala si ti se clarifica daca e alba sau neagra. Esti pregatit sa-ti asumi o directie sau alta si sa te tii de ea. Ori e laie, ori balaie, se incheie drumul compromisurilor. Odata cu intrarea Soarelui in zodia ta, din 21 iunie incolo, te asezi cumva la locul tau, stii ce ai de facut, intelegi pentru ce lupti. Iti recapeti un ideal, inveti din nou sa visezi. Vezi o directie in fata ochilor si iti proiectezi ceva spre care incepi sa faci pasi marunti, dar siguri. Asa ca tot inainte, cu prudenta si credinta!

Leu

O saptamana mai tulbure da startul lunii iunie ai bine zis o saptamana care s-ar putea sa te tulbure. Ies la suprafata lucruri neplacute, adevaruri ascunse care te cam rascolesc. In anturaj se dau pe fata oameni care nu erau cine credeai tu ca sunt. De asemenea, exista riscul sa fii pus in situatia de a te achita fortat de niste datorii. Vine o scadenta, e ultima sansa de a face o plata, se mareste o dobanda etc. Cert este ca s-ar putea sa platesti in bani niste prostii pe care le-ai facut alta data. Din 8 iunie si pana pe 20 apar semne bune in viata de familie. Cei dragi iti sunt alaturi si, in cazul in care ai parte de un gol financiar, el se umple. Se pune problema unei mosteniri, a unei tranzactii imobiliare, a retrocedarii unei proprietati. Se redefineste conceptul tau despre siguranta si confort. Este adevarat ca dezgropi din trecut foarte multe povesti despre tine si familia ta, poate ai ocazia sa intalnesti oameni vechi fata de care ai de schimbat niste vorbe nerostite la timpul lor. Ca sa mergi mai departe, e posibil sa simti nevoia sa te duci in urma si sa te recompensezi fata de unele persoane, sa spui deschis ce simti, sa-ti ceri iertare. Orice blocaj care te incearca acum are mari sanse safie din cauza unor situatii nerezolvate din trecut, eventual a unor promisiuni sau juraminte pe care nu le-ai dus la indeplinire. Ar fi bine sa te ocupi de ele. Din data de 21, Soarele in Rac te indemsna lla introspectie, la retragere din viata sociala, la izolare. Poti face un pas inapoi ca sa-ti sondezi interiorul si sa-ti lingi nste rani. Esti in plin proces de purificare interioara, care poate coincide si cu o cura de detoxifiere fizica. Ai nevoie sa stai mai retras, sa te rogi si sa meditezi. Incepe un episod de intoarcere la credinta in care simti mai mult nevoia de Dumnezeu. Cheia pentru tine este acceptarea a ceea ce se intampla in viata ta fara sa judci si sa dai vina. Cand crezi din suflet ca lucrurile se rezolva in avantajul tau si nu mai incerci sa contolezi nimic si pe nimeni, faci loc interventiei divine in viata ta. Si tu esti printre zodiile care pot experimenta stari de exaltare, de mirare, de extaz in fata unor lucruri care se intampla tocmai cand nu mai asteptai nimic.

Fecioara

Luna iunie incepe pentru tine cu dubii legate de viata profesională. Probabil te-ai inselat asupra unor persoane si ai luat in serios promisiuni care nu sunt duse la indeplinire. Daca ai mers prea mult pe mana altora si ai acceptat compromisuri atunci risti o dezamagire. Relatiile cu sefii risca sa se deterioreze, asupra ta s-ar putea sa pice niste griji sau niste responsabilitati suplimentare. De asemenea, partenerul de viata e posibil sa aiba nevoie de sustinere, in primul rand afectiva, asa ca pregateste-te sa oferi incurajari! Intre 8 si 20 iunie te indrepti cu pasi repezi spre noi zone de cunoastere. Vin catre tine informatii din zone pana acum neexplorate. Fii pe faza, ai de captat informatii, poti sa citesti mai mult sau te poti apuca de cursuri. In plus, se poate pune problema achizitiei unui mijloc de transport (masina, bicicleta) sau a unui aparat de comunicare (telefon, laptop, alte electronice). Se pot indesi drumurile scurte, excursiile, delegatiile. De asemenea, poti intari relatiile cu fratii, surorile, vecinii si rudele apropiate. Ba ai putea semna si un contract. Din 21 iunie, cand Soarele trece in Rac, se anunta o viata sociala foarte bogata. La tine trag foarte multi oameni, te regasesti in mijlocul unui grup, iti faci noi prieteni. Atragi usor sprijin pentru proiectele tale, asa ca ai grija ce iti pui in plan. Daca iti doresti ceva pentru viitorul tau, o sa constati ca poti materializa mult mai usor, asa ca ai mare grija ce iti doresti! Gasesti protectori, apar pilele de care ai nevoie, esti luat de mana si trecut o punte de care te temeai. Intri usor-usor intr-o faza noua a vietii tale, iti faci loc in cercuri in care n-ai mai fost, te integrezi intr-o alta colectivitate, traiesti experiente inedite. Experimentezi lucruri pe care nu le-ai mai experimentat, fii deschis la tot ce ti se propune, da curs invitatiilor si pune mana pe oportunitati! Aceasta perioada poate fi caracterizata oricum, numai plictisitoare nu are cum sa fie. Cu cat ceea ce traiesti ti se pare diferit, mai original, mai trasnit, cu atat este mai benefic pentru tine.

Balanta
Trebuie sa faci niste eforturi suplimentare ca sa intelegi ce e cu viata ta.Lucrurile se cam dau peste cap, viata profesionala este supusa complicatiilor si confuziilor. Nu e deloc chiar asa de negru al cu coarne, numai ca nu prea iese cum vrei tu. E timpul sa primesti niste lectii: de cate ori sustii ca ai dreptate, ti se demonstreaza ca e pe dos. Probabil ai nevoie sa te vindeci de aceasta nevoie aegoului de a detine adevarul absolut si de a imparti dreptatea. Ca mesaj pentru a depasi cu bine aceasta saptamana: nu te bate cu pumnii in piept ca stii tu ce e mai bine! Lasa-i si pe altii sa se exprime si sa actioneze, invata sa delegi autoritatea! Intre 8 si 20 iunie poti sa iti consolidezi pozitia la locul de munca. Ai sansa de a creste in salariu, in functie, de a face schimbari favorabile. S-ar putea sa se schimbe ceva la serviciu, sa existe o fluctuatie de personal sau sa ai parten de sarcini suplimentare, dar platite. Sunt doua saptamani bune sa faci investitii sau sa pornesti un proiect pe care sa-l cresti incet, dar sigur. Mai exista alternativa unui talent pee care ti l-ai dezvoltat si pe care acum incepi sa-l pui la treaba. Este benefic tie sate lansezi acum intr-o directie de lucru pe baza unui dar de la Dumnezeu, pe  care ai inceput sa ti-l cresti. Din 21 iunie, odata cu solstitiul de vara, esti pe val, indiferent daca esti la mare sau nu. Ai parte de o cestere de imagine, de recompense din partea sefilor, de o reputatie mai buna. Intri in atentia unui numar mai mare de oameni, dai motive sa se vorbeasca despre tine, ti se recunoaste valoarea. Iti conturezi o identitate pe care ti-o doreai, ceilalti vad la tine ceea ce ai fi vrut tu s ase vada. Esti in plina etapa de consolidare a personalitatii, te poti implica activ in viata altora. Aduci un plus oriunde te-ai afla, iar acest plus poate fi de frumusete, de sanatate sau, pur si simplu, de buna dispozitie. Cuvintele tale atarna greu, vocea ta este ascultata, asa ca iti poti impune usor autoritatea. Atentie insa, nu cere altora ceva ce tu n-ai facut! Ai datoria de a fi un model pentru altii! Daca intri in rolul de “popa”, tine cont ca oamenii vor face ce face popa, nu ce zice popa!

Scorpion

Prima saptamana de iunie poate fi destul de intensa pentru tine. Faci eforturi de sincronizare cu partenerul de viata sau copiii. Planurile tale nu prea coincid cu ale lor si nu prea esti in masura sa iei decizii in locul altora, asa ca ai de invatat sa-l lasi pe fiecare sa ia propriile decizii si sa le respecti, chiar daca nu coincid cu ale tale. Niste planuri ascunse iti sunt dezvaluite si nu este exclus sa iasa la suprafata niste mizerii care se intamplau pe la spatele tau. Mai este posibil sa daruiesti bani celor dragi sau sa intri la cine stie ce cheltuieli neprevazute. Intre 8 si 20 iunie se pune din nou problema identitatii tale. Te intereseaza sa faci schimbari in viata ta in conformitate cu preocuparile si pasiunile tale. Un hobby are mari sanse sa devina acum sursa de venit, pentru ca se transforma intr-o vocatie. De asemenea, ieis in evidenta prin ceva, esti pe un drum si nu mai poti da inapoi. Faci pasi inainte, dar ritmul este constant, pas cu pas, fara salturi spectaculoase. Tu ai nevoie sa lasi lucrurile sa se aseze, daca-ti doresti un succes exploziv sau rezulate sectaculoase e posibil sa fii dezamagit. Nu forta lucrurile, intelege ca inca nu este timpul pentru recolta, inca nu s-au copt niste circumstante. Dar esti pe drumul cel bun. Incepand cu solstitiul de vara din 21 iunie iti deschizi noi orizonturi. Iei contact cu noi viziuni asupra vietii si universului. Poti primi mesaje de la oameni cu rol de profesori sau mentori, Ai de invatat de la altii, dar si din propria experienta. Ai mare grija sa nu faci juraminte, pentru ca Universul iti va demonstra in cel mai scurt timp ca atragi spre tine exact lucrurile pe care le respingi. Te poti vindeca acum de niste convingeri, prejudecati si judecati. Ai ocazia unor experiente pe care, cand li s-au intamplat altora, le-ai judecat. Acum iata ca Stan Patitul esti chiar tu. Nu e nevoie sa fie experiente negative, dimpotriva. Dumnezeu iti da prilejul sa vezi cum e sa ti se intample si tie ceva ce ai vazut la altul.

Sagetator

O saptamana din luna iunie ar fi mai intelept pentru tine sa stai pe bara si sa nu faci mutari decisive, mai ales in viata de cuplu. Esti supus greselii, asa ca ai de infruntat ocazii in care temperamentul tau da sa iasa pe dinafara. Parca ai ceva de impartit cu altii, iti creezi relatii de unu la unu, ai discutii in tete-a-tete si gasesti usor motive de repros. Nu, ucrurile nu stau cum ai vrea tu, asa ca ar trebui sa-i lasi pe altii in pace chiar sa se dea cu capul daca e nevoie. Ar trebui sa semnezi cu tine un pact de neagresiune fata de altii. Cam crezi ca stii ce e mai bine pentru fiecare membru al familiei tale in parte si ai tendinta de a da indicatii. Timpul iti va demonstra ca nu ai dreptate, asa ca mai bine accepta-l pe fiecare om drag asa cum este fara sa-l mai condamni si fara sa-l mai critici! Intre 8 si 20 iunie Dumnezeu oricum vegheaza la buna aranjare a lucrurilor in viata ta de familie. Iti trebuie un singur lucru: credinta. Lasa lucrurile sa se intample, ai incredere ca Dumnezeu ii da fiecaruia ceea ce are el nevoie, inclusiv tie. Nu lua asupra ta probleme care nu iti apartin. Ofera ajutor doar atunci cand si daca ti se cere! Daca te bagi unde nu-ti fierbe oala, esti candidat la roul de tap ispasitor, daca ceva nu iese bine, se intampla in asa fel incat tu vei fi de vina. Atitudinea ta in viata de famile ar trebui sanfie “nu ma amestec, nu ma bag”. Nu forta nota si nu incerca sa-i modelezi pe ceilalti dupa chipul si asemanarea ta. Ar fi o ideea buna sa te rogi mai mult, sa meditezi sau sa pleci intr-un pelerinaj. Daca ai o problema, las-o in mainile celui de sus, nu te chinui tu sa o dezlegi! Dupa 21 iunie, cu Soarele in Rac, te asteapta suprize de tto felul. Ti se intoarce binele facut odata altora, primesti acum recompense, recomandari, satisfactii. Se gaseste cineva sa puna o vorba pentru tin daca ai nevoie sau sa-ti faca un dar la care n-ai fi asteptat. In plus, ai o mare deschidere spre lumea de dincolo, creste interesul tau pentru legatura cu fiitele delumina, cu ingerii, cu sfintii, cu entitatile de lumina. Te intereseaza sa accesezi lumea care se ascunde celor cinci simturi. Este o perioada excelenta pentru lecturi din aria transformarii personale si pentru a primi initieri, pentru a intra in noi zone de informatie si energie.

Capricorn

Prima saptamana din iunie te cam pune pe ganduri, la propriu. Simti ca ti se rearanjeaza altfel ideile si cunostintele pe care tot le-ai ingurgitat de o vreme incoace. S-ar putea sa vezi anumite aspecte din viata ta cu ochi diferiti, sa le reinterpretezi altfel. Nu stai prea bine tocmai la capitolul tau forte: organizarea. Esti constrans sa te adaptezi din mers, sa-ti dai peste cap programul, sa mergi pe un drum trasat de altii. Nu esti prieten cu rutina, sunt dese momentele in care ai vrea sa fii in cu totul alta parte decat acolo unde te afli. Ai nevoie sa inveti sa accepti lucrurile asa cum sunt si sa nu mai opui rezistenta. Este timpul pentru flexibilitate, rigiditatea nu te ajuta, doar te blocheaza. Intre 8 si 20 iunie rasare Soarele pe strada ta cu raze mult mai vesele si incurajatoare. In primul rand iti gasesti locul in sanul unui grup, al unei organizatii, al unui cerc de oameni cu interese comune, al unui buchet de prieteni. Oamenii de care te apropii acum iti sunt trimisi, de aceea asteapta-te la multe transformari in privinta anturajului. Se definitiveaza identitatea oamenilor care trebuie sa vina in viata ta sau, dupa caz, sa dispara. Mai mult, incepi sa-ti construiesti viitorul. Incepi sa faci pasii care te poarta spre directia ta. Ceea ce faci acum se adreseaza unui numar mare de oameni, carora incepi sa le impartasesti experienta ta de viata. E timpul sa te instruiesi in continuare, sa cauti raspunsuri si solutii, dar a sosit vremea sa si dai mai departe tot ce stii si ai primit. Intri si intr-o zona de popularitate cu care poate nu esti obisnuit, dar e cazul sa-ti iei inima in dinti si sa stai in fata altora. Te poti regasi in fata unui auditoriu, ai putea fi nevoit sa vorbesti in fata unui public. Ai mesaje de transmis, asa ca nu le tine pentru tine! Din 21 iunie, odata cu solstitiul de vara, planetele inceo sa migreze in sfera parteneriatelor. Viata ta s einvarte in jurul celorlalti, deciziiile majore seiau in doi, parteneru este implicat in planurile voastre. Cele mai mari sanse de reusita le aveti in tandem, in asociere, in colaborare. Ai de invatat sa te bazezi pe celalalt si sa tii cont de nevoile lui. Tot din partea celorlalti vin acum spre tine confirmari ale valorii pe care o ai.

Varsator
Destul de bulversanta se arata prima saptamana din iunie. Nu prea stii nici tu cum sa ordonezi haosul din viata ta, ti se pare ca pierzi controlul, ca nu reusesti sa termini ce incepi, ca nu dai de cap unor situatii. Cel mai intelept sfat este sa nu iti faci planuri, pentru ca oricum este inutil. Te invarti cumva in jurul celor dragi, prioritari sunt persoana iubita si copiii. Ei iti cam rastoarna planurile si e foarte bine pentru tine daca te pui la dispozitia lor. Se anunta si cheltuieli, dar nu este intelept sa investesti pe termen lung, intrucat la mijloc pot sa existe riscuri ascunse. Mai trebuie sa te vindeci de frica de a nu avea bani. Partea asta las-o in grija ingerilor si a lui Dumnezeu, ai credinta ca primesti in fiecare clipa tot ceea ce ai nevoie. Intre 8 si 20 iunie esti intr-un punct de apogeu al carierei si imaginii tale, fie ca se intampla sau nu se intampla ceva vizibil, palpabil. Cresti foarte mult, reputatia ta este in asecensiune, devii o autoritate recunoscuta. Veniturile tale nu mai reprezinta o preocupare, pentru ca beneficiile decurg de la sine, din ceea ce esti. Esti pregatit pentru un salt decisiv care te propulseaza spre un loc de cinste. Se face valva in jurul tau, esti promovat, ai parte de reclama, se vorbeste despre tine. Toata munca ta de-a lungul timpului incepe sa dea roade si, inca o data, chiar daca nu vin acum confirmari clare, lucrurile se asaza avantajos. Din 21 iunie incolo, cu Soarele in Rac, toata lumea se gandeste la vacanta. iar tie iti sta gandul numai la munca. Intri pe un program de viata destul de solicitant, te asteapta sarcini si responsabilitati pe care sa ti le asumi. Faci insa fata cu succes oricaror provocari, asa ca nu fugi tu prea usor de raspunderi. Incepi proiecte profesionale pe termen lung si te inhami la lucruri serioase pentru care ai forta de materializare. Roieste in jurul tau foarte multa energie vinecatoare, asa ca poti sa inchizi rani vechi sau sa te cauti la doctor sau terapeut. Tine cont ca terapiile alternative functioneaza acum cel mai bine pentru tine. Stai cat mai mult in natura, e bine sa-ti purifici corpurile subtile si sa tii o cura de detoxifiere. La treaba cu tine!

Pesti
Tu te cureti in prima saptamana de iunie de niste asteptari si amagiri pe care ti le-ai alimentat singur. Ai visat destui cai verzi pe pereti si ai ocazia sa revii cu picioarele pe pamant. Mai ales planurile legate de investitiile in locuinta pot i deturnate. E posibilms  ate fi intins mai mult decat i-a ajuns plapuma cu niste rate, reparatii, constructii, amenajari, decoratiuni,iar acum tragi ponoasele. Planurile nerealiste legae de locuinta sau de arhitectrua vietii de familie se duc pe apa sambetei si ramane in viata ta numai ceea ce e mai bine pentru tine. Nu te iluziona si fa exercitii de recunostinta, adu-ti aminte sa multumesti pentru tot ce exista in viata ta daca vrei mai mult. Intre 8 si 20 iunie este o perioada de-a dreptul magica pentur tine. Esti nascut acum intr-o zodie absolut privilegiata, pentru ca ai acces la informatii din plan astral. Sunt lucuri pe care le descoperi cu inocenta unui copil, vezi realitatea altfel, inveti sa te joci cu ingerii, sa te rogi, sa primesti informatii in vis. Dai peste oameni cu rol de invatatori pentru tine, stabilesti legaturi de suflet, actionezi la nivelul cnvongerilor si prejudecatilor, pe care incepi sa le vindeci. Multe lucruri pe care nu le credeai posibile prind acum contur in viata ta. Esti pe cale sa atingi un idal, sa faci lucrurile sa se intample intr-un mod care pana si tie sa ti se para incredibil. Pentru tine, imposibilul devine posibil. Numai sa crezi! Dupa solstitiul de vara din 20 iunie ajungi sub semnul iubirii, Dragostea se revarsa in viata ta, inclusiv se poate spune ca vin spre tine tot felul de ispite. Esential este sa-ti asumi repsonsabilitatea in viata de cuplu si fata de copii. Daca nu exista cineva, s-ar putea sa apara. Daca nu ai copii sau ai si mai vrei, esti in sezon deplina fertilitate asa ca actioneaza! Tot ce faci in numele iubirii are sanse maxime de dezlegare cu conditia ca la mijloc sa fie vorba despre iubirea neconditionata. Daca faci lucruri, gesturi, pasi ca sa-ti fie tie bine, daca intretii compromisuri, nu se arata lucruri prea bune la orozont. Invata sa dai fara sa ceri nimic la schimb! Esti si foarte creati, asa ca fa-ti timppentru hobbyuri, pentru scris, pentru orice te relaxeaza si te distreaza. Iesi in fata cu talentele tale, arata oamenilor de ce esti in stare! Invvata sa te joci si sa te exprimi asa cum esti tu, fara sa te reprimi!

sursa imagine: www.123rf.com

3 comentarii:

  1. Multumim mult pentru aceste previziuni ! Le asteptam si asteptam cu drag si alte previziuni ! Annalia

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bun a fost acest horoscop de iunie , abia astept sa te reintorci si sa ne scrii si horoscopul de iulie...., multumim anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  3. tare-mi pare rau ca nu ai timp si pt. horoscopul de iulie !....offffffff ce frumos a-r fi fost.......(abia l'astept )

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...