Curs de numerologie, București, 5-6 mai 2018

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat la clasa, se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest weekend de curs reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să fie programată peste cel puțin o lună. Tematica acestui weekend de curs, din 5-6 mai este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca ce-a de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

- sa calculeze si sa interpreteze numerele principale
- sa isi sincronizeze alegerile de viata in functie de ciclurile naturale
- sa aplice cunostintele de numerologie la nivel practic

Titlul cursului: Numerologie generală

Desfasurare: București, 5 și 6 mai 2018

Organizaresâmbătă și duminică, orele 10:00-17:00.

Locul desfasurarii:  Good Life Center, str. Mihail Sebastian nr 88 (la parterul blocului nou de lângă ANAF, vizavi de restaurantul 'La Bia').

Structura:

Lectia 1: Numerologia descifrata

Teoria numerelor. Armonii universale si succesiunea numerelor. Numere si cifre. Operatii numerologice. Vibratia nasterii (calea in viata): calcul. Cele 9 profiluri de personalitate. Numerele maestre.

Lectia 2: Cifrarea literelor

Numere, chakre si culori. Grila Lo Shu. Diagrama vibratiei nasterii. Sagetile lui Pitagora. Ziua de nastere. Corespondenta dintre litere si numere. Clasificarea literelor. Numarul de expresie. Numerologie si destin. Diagrama numelui. Vocatia in numerologie.

Lectia 3: Tabloul complet al numerelor principale

Numerele dominante. Numerele karmice. Vibratia de interior. Vibratia de exterior. Numarul activ. Numarul ereditar. Numarul cosmic. Numerograma personala.

Lectia 4: Numerologie previzionala si practica

Anul personal: calcul si semnificatii. Luna personala. Pinaclurile sau ciclurile vietii. Compatibilitatea numerologica. Adresa si numarul de inmatriculare. Alegerea numelui firmei. Numarul de telefon. Intrebari si raspunsuri.

*Pentru fiecare lectie, participantii primesc material de curs pe mail.

Investiție: 280 de lei

Înscrieri:
valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: http://religion.lilithezine.com/Numerology.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...