Horoscop aniversar din România vestului sălbatic 2018, cu dedicație pentru românii din toate zodiile și de pretutindeni, cu inevitabile considerații socio-politice

Ceea ce cauți deja te caută pe tine. În interpretarea astrologică a ultimilor luni din anul 2018, tot ceea ce-i dorești altuia deja te caută pe tine să ți se întâmple! Mai ales din 9 noiembrie încolo, de când intră Jupiter în Săgetător.

Din septembrie până la sfârșitul anului, energia cosmică antrenează reglări karmice rapide. Nu ne gândim prăpăstios doar la incidente nefaste, ci și la faptele bune care se întorc sub formă de răsplată. Sfârșitul de an prevede în meniul astral un echilibru care face ca unora să li se ia, iar altora să li se dea, fiecăruia după merit. În orice caz, aspectele benefice ale planetelor rapide la Pluto (Soare, Mercur, Venus, Marte) și sextilul pe care același Pluto îl face cu Jupiter din Scorpion (orbul perfect este pe 12 septembrie) arată clar că nu mai putem păstra ceea ce nu mai este al nostru decât cu prețul suferinței, al pierderilor, al consumului fizic care cere ca tribut sănătatea și chiar mințile. Cine nu dă drumul la ce nu stă singur la el și la ce nu i se mai cuvine își pierde complet protecția divină și se prăbușește în mocirla uzurii dată de dominare, control, invidie, neiertare, ură, frică.

Saturn încheie anul în Capricorn în mers direct. Din 5 septembrie el a ieșit din retrogradare, ceea ce ne permite să acționăm pentru noi, să ne asumăm responsabilități pentru binele personal, să lucrăm și în interesul nostru, nu doar al altora, așa că nu avem scuze să nu luăm decizii și să nu ne eliberăm de sub povara convingerilor și alegerilor anterioare care ne transformă în sclavii propriei vieți. Astrele ne cer să devenim stăpânii propriei vieți! Scuzele n-au nicio valoare! Orice amânare a bălăcelii în propria mocirlă și orice prelungire a situațiilor și relațiilor care ne otrăvesc viața reprezintă o alegere de a suferi pentru care nu putem da vina pe nimeni! Între 5 octombrie și 15 noiembrie, Venus retrogradează în Scorpion și Balanță. Oamenii care ne consumă, ne mănâncă sufletul, ne obosesc, ne copleșesc cu frustrările și nemulțumirile lor, ne încarcă cu problemele și plângerile lor continue trebuie tăiați de pe listă la fel cum tai de pe listă un produs de pe lista de cumpărături. 

Revenirea lui Uranus în Berbec din 6 noiembrie aduce din nou în prim-plan viteza cu care se întâmplă lucrurile. Imprevizibilul este natura primordială a evenimentelor din sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019. Încă suntem în an de vibrație 2 din 11, iar Marte își încheie între 11 septembrie și 15 noiembrie tranzitul lung prin Vărsător, prelungit de retrogradare, început tocmai din 16 mai. Și, de parcă nu era destulă influență de Vărsător pe cer, aceeași dată de 6 noiembrie mută axa Destinului de pe linia Leu-Vărsător pe zodiile Rac-Capricorn. Numai că, odată intrat în Rac, în aceeași zi, Uranus întors în Berbec face cuadratură cu cele două Noduri Lunare până la final de 2018! Iar acesta este un aspect care chiar nu ne dă pace! Doritorii de liniște și linearitate mai au de așteptat.   

Perioada septembrie-decembrie 2018 are o energie radicală, imprevizibilă, greu de stăpânit, ca un armăsar sălbatic. Peisajul astral pare desprins dintr-un film western, cu scene din vestul sălbatic asortate cu celebrele curse de rodeo. Schimbările se petrec subit, brusc, dintr-o dată, fără preaviz, ca o lovitură de teatru.

Cel mai mult au de suferit cei ce se hrănesc din relații de dependență, cei care nu și-au construit viața prin ei înșiși. Aici există două tipuri de personaje:
  • cei cărora le-a fost frică să zboare, agățându-se de confortul unei vieți nefericite.
  • cei care au posibilitatea să se desprindă, dar care se agață de confortul de victime. De fapt, știm prea bine că victimele, deci cei aparent persecutați, sunt cei ce dețin puterea și controlul, pentru că îi fac pe persecutori dependenți de serviciile și de orgoliul lor. 

Uranus în cuadratură cu Nodul Nord în lunile noiembrie și decembrie aduce o goană după libertate și o respingere brutală a ipostazei de prizonier. Numai că Universul are legile sale, care prevede printre altele că lucrurile se întâmplă la timpul lor, așa că de multe ori, cei ce nu au plecat când trebuia nu pot să plece când vor ei. Când să se elibereze, apare o situație și mai îngrăditoare care-i leagă cu sârmă ghimpată de situația care-i făcea să sufere. Uranus spune să faci ce trebuie când trebuie, deci când e timpul, altfel nu mai poți! Iar în ultimele 2 luni din an toți cei ce trăiesc în dependențe, toți cei legați de alții toți cei ce căpușează bântuiți de interese materiale simt lațul în jurul gâtului. Să vedeți atunci lupte, trădări, acte de rebeliune, revolte, răsturnări de situație.

Pentru că am promis niște considerații socio-politice, cam atât am de spus: stați liniștiți! Suntem doar intoxicați cu informații și suntem, spectatori la un scenariu premeditat! Nu vă lăsați antrenați în iluzia că unii aliați se luptă între ei! Totul este pus la cale, existența a două tabere este tot o diversiune. Ca unul care a studiat strategiile de comunicare vă spun că nu iese nimic în spațiul public, în presă și televiziune fără să fi fost dezbătut anterior! Nu există atac la persoană care să nu fi fost dinainte stabilit între cele două părți! Nu există mai buni sau mai răi și nici unii mai buni ca alții! Sunt jocuri de culise și strategii electorale! Mijloace de manipulare a maselor, care au darul de a propulsa în față anumite figuri și de a muta atenția generală de pe chestiunile arzătoare. La 100 de ani de România Mare, țara noastră n-a fost vreodată mai mică, mai trădată, mai renegată de proprii copii. Lupta străzii cu puterea se mută la televizor. Cei aflați la putere crează iluzia că se luptă între ei, așa că este redirecționată și controlată energia conflictuală. 

Capitalul electoral întotdeauna crește prin inventarea unui adversar!!! Ați auzit de ‘statul paralel’, așa-i? Doar n-ați uitat de lupta unui președinte recent cu ‘baronii locali’. Vă amintiți de ‘teroriștii’ din 1989, care de fapt nu au existat?

Masele sunt alimentate cu eterna speranță că asistă la veșnica înfruntare dintre forțele binelui și ale răului și că binele o să triumfe. Binele va triumfa, dar nu binele celor mulți, de asta putem fi siguri. Căci România este într-o etapă autofagă: se devorează singură, face implozie, se macină prin învrăjbirea și frustrarea întreținute de sus, la nivel centralizat și organizat, cu sprijinul altei instituții de putere numită Biserică, spre beneficiul exclusiv al Stăpânilor. Iar în România stăpân se simte orice parvenit cu minim de influență care a uitat de unde a plecat, a cărui aroganță și inconștiență sunt direct proporționale cu frustrarea și cu ignoranța. Căci prostul dacă nu e și fudul... Dar ceea ce se întâmplă la nivel decizional de vârf reflectă media conștiinței colective a românilor, prin urmare puterea nu poate rămâne în continuare decât pe mâinile lăcomiei. Ne amintim din istorie sau literatură sau cinematografie cum țineau un Vlad Țepeș sau un Ștefan cel Mare boierii nesătui în frâu. De data aceasta nu există nicio forță care să oprească poftele boierilor. 

Vlad Țepeș se ridică din mormânt și întreabă:
- Cum se trăiește în România în 2018?
- Boierie curată, Măria Ta!

Pe contextul astral prezent, un sfert din români își caută libertatea de exprimare și independența departe de mama lor, în afara granițelor. Au tot dreptul. Ceilalți învățăm și muncim ca să trăim în această țară fără să aparținem sistemului sclavagist care încearcă să ne umilească în fiecare zi prin exploatare și prin distrugerea valorilor sufletului! Încearcă! Dar nu va reuși niciodată! Pentru că cei ce iubim România atât din interior cât și de departe și suntem recunoscători că tot ce suntem, suntem pentru că ne-am născut și am conviețuit aici, am rămas loiali modelelor umane și liderilor legendari care au făcut ca România să existe. Și mă întorc a câta oară la nuvela ‘Bătrânul și marea’ a lui Hemingway, unde găsim motoul supraviețuirii în România la tortul 100: Omul nu este făcut să fie înfrânt! Iar românii pot fi nimiciți de 100 de ori! Dar înfrânți, niciodată!

Precum în Cer, așa și pre Pământ zice rugăciunea ‘Tatăl nostru’. Numai că Cerul descrie trasee care ne conectează cu Sinele și cu Dumnezeu, cu calea noastră optimă în viață, în timp ce oamenii aleg calea lor prin căderea în iluziile lumești materiale! Ultimele luni ale anului 2018 fac să fie evident cine merge pe calea sufletului și aspiră spre Cer, respectiv cine calcă pe alături, o ia pe scurtături nepermise ori prin șanț și se îndepărtează de tot ce este divin în el.

Căci trăim vremuri în care Lumina devine tot mai luminoasă, iar întunericul devine tot mai întunecat. Impulsul astral nu ne mai lasă acum loc de întors: trebuie să alegem dacă suntem de partea luminoșilor, a iubirii și adevărului, sau de partea întunecaților, invidioșilor lacomi perverși narcisiști. Suntem două specii. Iar România Mare la 100 de ani, nicicând populată de atâția oameni mici, este  România celor două Românii.

Horoscopul pentru fiecare zodie în preajma centenarului României:

Berbec: atitudini radicale, decizii bruște, rupturi de relații, nevoie de reinventare, renunțare la compromisuri și la poziții sau funcții doar de dragul reputației, schimbări în anturaj, situații care se întâmplă mult mai repede decât era de așteptat.

 Taur: sentimente de furie, evenimente care-l pun în fața faptului împlinit, ce pot sta sub semnul fatalității, liber arbitru anulat, sentiment de a fi neînțeles, nevoie de a renunța la principii și convingeri, înțelepciune prin renunțarea la încrâncenare.

Gemeni: punerea la punct a prieteniilor consumatoare, obligații în grupuri sau echipe, simț al datoriei, acțiuni care vor da roade abia în viitor, redresare financiară, bani proveniți din asocieri, prin partener, ca premiu, recompensă ori moștenire.

Rac: conflicte cu autoritățile, șefii sau instituțiile, acțiuni de revendicare a unor drepturi, nevoie de a face lucrurile într-un mod original, responsabilități neașteptate și nedorite sau pentru care nu era timpul, ușurință în cuplu și relații, armonizare a vieții în doi, viață cu sens împreună cu partenerul.

Leu: sentiment de nedreptate, dezamăgiri din partea instanțelor morale și legale, pierderea reperelor, reorientarea către alte modele în viață, sentimental că nu vrea, dar trebuie să facă anumite acțiuni, recompense profesionale, regăsire într-un stil de viață echilibrat, rol de stâlp de sprijin și protecție, pași mărunți spre realizări importante.

Fecioară: presiuni financiare, refuzuri și blocaje întâmpinate, sentimentul de a fi consemnat undeva unde nu și-ar dori să fie, întârzieri și amânări, lecția acceptării lucrurilor așa cum sunt, redescoperirea plăcerilor și a bucuriei de viață, reinventare erotică și prin copii.

Balanță: impresia că vrea ceva, dar nu e lăsat de alții, responsabilități în cuplu, condiționări, sentiment de renunțare la sine pentru binele altora, datorii de achitat, relaxarea tensiunilor acasă, renunțarea la lupte și la control în relația cu familia, adoptarea poziției de martor la viețile altora.

Scorpion: constrângeri profesionale, dificultăți în relația cu subalternii și colegii, atenționare pe sănătate, excese și vicii care-și cer prețul, grabă care strică treaba, comunicare mai bună, contracte și tranzacții avantajoase, renunțarea la poziția de forță.

Săgetător: dificultăți în dragoste și în relația cu copiii, risc de discreditare, imagine afectată negativ, sentimentul de a fi prizonierul propriilor alegeri, lipsa scuzelor pentru anumite decizii care trebuie luate urgent, schimbarea atitudinii față de bani, renunțarea la acțiunile motivate doar prin bani, evenimente prin care se convinge că nu doar banii aduc fericirea.

Capricorn: probleme privind spațiul locativ, răscoală în casă, reparații neprevăzute, incapacitatea de a controla deciziile celor de acasă, centrare pe sine, nevoie de a-și vedea de treaba sa, alegerea de a se da la o parte din calea experiențelor de care cei dragi au nevoie, deschizător de drumuri, situații de familie inedite, model doar prin puterea exemplului, atragerea de oameni-oglindă.

Vărsător: sentiment de reprimare, incapacitate de exprimare la capacitatea maximă, imposibilitatea de a spune tot ce știe, adaptare la circumstanțe, limitări care îngrădesc libertatea de mișcare, idei vizionare care nu sunt bine primite, miracole care corectează cursul vieții, aranjarea dezechilibrelor prin credință, renunțarea la controlul asupra propriei vieți, trăire în acceptare și non-judecată.

Pești: încolțiri financiare, lipsa contextului prin care să se pună în evidență la adevărata valoare, sentimentul de a nu fi apreciat la adevărata valoare, simțul datoriei mai presus de plăcere, curățarea anturajului, clarificarea unor planuri de viitor, posibilități neașteptate de a face anumite dorințe să se întâmple mai repede decât ar fi sperat, poziție de putere și încredere în echipă, grup, organizație, oameni noi de bun augur în viața privată.

Sursa foto: https://www.digitalgames.ro/wild-west-online/

5 comentarii:

  1. MULTUMESC MULT!!!VA APRECIEZ IN MOD DEOSEBIT PE DUMNEAVOSTRA CIT SI
    POSTARILE SI EMISIUNILE DUMNEAVOASTRA.MULTUMESC CU DRAG!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos...trist, dar adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...