Info: Consultații doar la distanță

Începând cu data de 22 octombrie 2019 renunț din nou pentru aproximativ un an de zile la activitatea de birou în București. Prioritățile se organizează în funcție de viața de familie: copii mulți și o sarcină din ce în ce mai avansată. 21 octombrie 2019 este ultima zi de birou în București anul acesta.

Activitatea de consiliere (astrologie, numerologie, dezvoltare personală) continuă exclusiv la distanță de la biroul de acasă. Sunt disponibil de oriunde numai prin telefon, Skype, WhatsApp, WhatsApp cu video, Messenger, desigur, cu programare la 0769674557 (mesaj pe WhatsApp, sms, telefon).

Din 31 octombrie 2019 încep din nou cursuri de astrologie online.

În rest, continuă cursurile și seminariile la clasă în București și eventuale foarte rare deplasări în țară, anunțate la vremea lor. În funcție de priorități, mă străduiesc să scriu și să ne vedem în mediul virtual sau la televizor, în limita posibilităților.

Un comentariu:

  1. De ce nu mai prezentati horoscopul in scris? Imi placea foarte mult, citeam doar zodiile care ma interesau...pacat poate va razganditi, ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere

Horoscopul stării de alertă: România, condusă cu bâta de trădători bolnavi psihic

În acest moment al istoriei care va fi de tristă amintire, vara 2020, țara noastră este condusă de 3 bărbați, dintre care unul este femeie. ...