Horoscop de dragoste 2023

Am zis că în 2023 nu discutăm despre dragoste. Nu într-un an de vibrație numerologică 7 (2+0+2+3=7) și în niciun caz într-un an în care Saturn trece în Pești începând cu luna martie. Care dragoste? Poate iubirea față de Dumnezeu. Relațiile interumane sunt mult prea ocupate cu afinitățile spirituale, intelectuale sau materiale ca să exploreze romantismul.

Iar dacă tot am zis că nu discutăm de dragoste, haideți să nu facem asta. Scopul este să ne lămurim asupra cazurilor particulare și asupra termenului „dragoste” în sine. Într-un an de apă atât numerologic, cât și după zodiacul chinezesc, anul 2022 a decretat mobilizarea generală în relații. Numeroase cupluri și familii s-au reorganizat, fie a apărut un copil, fie s-a dat divorț, fie s-a săvârșit în sfârșit căsătoria cu dezlegare după restricțiile de pandemie. Sau măcar s-a planificat nunta. Ceea ce s-a stabilit dinainte pentru anul 2023 rămâne valabil. Însă ceea ce se planifică în relațiile de dragoste și de familie în 2023 este complet în afara controlului.

Anul 2023 nu le este favorabil decât celor care deja au planurile făcute, cuplurile și familiile consolidate. Dar mai există o minoritate: cei la care vine „săptămâna oarbă”. Cei cărora le pică din cer partenerul sau partenera, care intră în relații fulgerător, care fac rapid pașii spre uniune și oficializare. La începutul anului e Jupiter în Berbec, iar de la jumătate încolo Nodul Nord. Deci totul se întâmplă în viteză, peste noapte, din senin, mai ales ca lovitură de teatru pentru cei ce nu mai credeau că vor întâlni pe cineva sau nici nu mai voiau să intre într-o relație. Pentru cei ce din răsputeri se străduiesc să aibă o relație, merg la astrolog să întrebe când apare alesul sau aleasa, dau acatiste, țin post negru și practică abstinența, fac cursuri de feminitate ca să atragă masculul alfa, ghinion. Răspunsul nu șade în 2023. Pentru că asta înseamnă dorință, luptă, control. Iar despre toate astea nu e vorba neam anul acesta. 

În plus, înțeleptul an de vibrație 7 ia de mână dragostea și îi bagă mințile în cap. Numerologic, e un an de aer, așadar ne dedăm mai prudent la excese emoționale, ne sensibilizăm mai greu la manipulările colective, filtrăm mai mult cu propriul cap înainte de a deveni salvatori sau de a comite sacrificii. Peștii (unde mai e și Neptun), chiar dacă zodie de apă, știm prea bine că au mai multă afinitate cu cele mistice, nepământene sau abstracte: dragoste pentru o cale spirituală, dragoste pentru cunoaștere, îndrăgostire de un actor de la Hollywood, de un erou de film sau de roman, atracție imposibilă, sublimare a afectivității în alte scopuri. 

2023 este anul de „dragoste înțelepțită”. Înseamnă că iubirea este abordată cu maturitate, cu responsabilitate, cu grijă pentru toți cei implicați în ecuația vieții, nu doar pentru propria persoană. Egoiștii și narcisiștii nu au drept divin la dragoste în 2023. Orice decizie relațională este filtrată prin prisma unei realități superioare. 

În 2023, întrebările fundamentale sunt: Cine a zis că dragostea e suficientă pentru căsătorie? Unde scrie că numai dragostea ține un cămin? De unde a apărut concluzia că, dacă s-a terminat dragostea, s-a terminat și relația? 

Contextul astral al anului este menit să ne învețe minte că dragostea nu este suficientă în luarea deciziilor. Dacă te iubești cu amantul sau cu amanta, nu înseamnă că trebuie să divorțezi și să-l iei pe el sau să o iei pe ea. Chiar am întrebat deunăzi un bărbat căsătorit aflat într-o relație clandestină și cu poftă de cununie cum poate să-i demonstreze amantei, în cazul în care îi devine nevastă, că el e bărbat fidel.  Dacă într-o căsnicie, indiferent de lungimea ei, sentimentele s-au evaporat, separarea nu este prima soluție. În 2023 nici măcar adulterul nu este motivație principală de divorț. Pot fi afaceri care leagă doi oameni, proprietăți comune dificil de separat printr-un partaj, copii aflați într-o etapă de viață în care au nevoie de susținere maximă din ambele părți, nu de un război civil între doi părinți imaturi. Doar am spus că este anul abordării mature a relațiilor, a vieții de cuplu și a celei de familie. Adolescentismele, hormoneala, instinctele primare, deraierile, evadările nu se stârpesc de pe fața pământului, au și ele rolul lor. Numai că în anul 2023 ele nu mai fură mințile și nu mai hrănesc deșartele speranțe.

Pentru că ne iubim, trebuie să mă ia. Nicio problemă, poate să te mai ia o dată, și încă o dată, dar nu de tot, rolul de nevastă are altă fișă a postului. Dacă nu ne mai iubim, înseamnă că gata, împărțim copiii, eventual în bucăți cu feliatorul de pizza, vindem tot ce avem, eventual și sufletul, după care fiecare își caută fericirea în altă parte. Dacă nu vezi motivele de fericire de sub lungul nasului, nu le vei găsi nici în altă parte. Aventura e aventură. Relația e relație. Familia e familie. Nu încurcăm lucrurile. 

Sigur, nu excludem separările, divorțurile sau scenariile în care într-adevăr doi oameni ies din alte relații în care se aflau și se împreunează unul cu celălalt. Ideea principală rămâne însă aceasta: dragostea nu este suficientă în deciziile a doi sau mai mulți oameni, ea trebuie compensată și de alte elemente (context, oportunitate, legături materiale, imagine, reputație, statut, necesitate etc.). 

Iar singurătatea e singurătate. Cine se concentrează pe ceea ce are bun în viața lui, va avea și mai mult. Cine se uită doar la ceea ce-i lipsește și, eventual, au alții dar nu și el sau nu și ea, va cădea în propriul hău. Așa că hai cu dragostea pentru ce ai: pentru carieră, pentru propriul corp transpirat pe aparatele de fitness, pentru animalul de companie cu patru picioare. Cel cu două vine doar dacă nu faci o obsesie. 

Un scurt comentariu și pentru fiecare zodie (a se urmări și zodia de la Ascendent) însoțit de un procent și de o notă pe o scală de la 1 la 10 în ceea ce privește nivelul de experimentare a iubirii romantice (raportat la potențialul lor) și gradul de maturitate și responsabilitate în ceea ce privește deciziile legate de dragoste, cuplu, familie (măsurate radiestezic pentru întreaga populație de nativi, așadar fiecare individ poate suporta variații specifice). Luăm în calcul implicarea și dăruirea personală în manifestarea iubirii. 


Berbec: predispoziție către relații co-dependente, nevoie de a rezolva trecutul.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 50%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 8/10.

 

Taur: banii influențează viața romantică, importanță a iubirii prietenilor.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 40%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 5/10.

 

Gemeni: idealism, dragostea se animă în a doua jumătate a anului,

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 70%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 10/10.

 

Rac: constrângeri ale familiei, popularitate, iubire din partea șefilor sau a publicului.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 50%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 6/10.

 

Leu: eliberare emoțională, venituri prin partener sau familie.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 70%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 8/10.

 

Fecioară: startul unei relații, căsătorie, consolidarea cuplului sau divorț.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 90%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 10/10.

 

Balanță: exuberanță, decizii pripite, influență a vieții materiale.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 70%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 8/10.

 

Scorpion: datorie, responsabilități, decizii care se învârt în jurul copiilor, șansă.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 70%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 6/10.

 

Săgetător: familie prioritară, dragoste liberă, prioritizare a copiilor.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 80%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 7/10.

 

Capricorn: dragoste cu năbădăi, îndrăgostire, aprecierea partenerului, copii.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 80%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 7/10.

 

Vărsător: responsabilități mai ușoare, dorință de independență.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 60%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 10/10.

 

Pești: căutare a propriei identități, întrebări existențiale, îndoială.

Iubire romantică (nivel de experimentare și interes): 50%.

Maturitate/responsabilitate în decizii: 7/10.


Sursa foto: https://www.freepik.com/premium-vector/2023-love-new-year-illustration-happy-new-year-2023-with-realistic-heart-text-design-3d-concept-background-vector-illustration_30452435.htm

8 comentarii:

  1. Excepțional materialul! Mulțumesc maestre! 🎄💓

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca întotdeauna,, minunata prezentare.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Savuros,subtil.Poate vom scăpa de efectul de turmă,poate vom vedea cu claritate ce este in jurul nostru făra face "sacrificii".

    RăspundețiȘtergere
  4. Excepțional ca de obicei!!!! An nou și plin de reușite!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru informații. Profesionalism, așa cum am fost obișnuită din partea ta. La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Profesionalism la cote maxime!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Complimente si multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...