Târgu Jiu, 16 decembrie: conferință TREZIREA DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN

Pe 16 decembrie, la ora 19:00, ne vedem la Târgu Jiu pentru conferința pe tema TREZIREA DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN, prima care are loc în țară, în afara Bucureștiului.


Inițiatoarea acestui demers, pe care îl consider magic prin puterea lui de transformare și accesul la divinul din noi îi aparține unuia din cei mai buni, pragmatici și vizionari terapeuți cu care am avut onoarea să lucrez: Dana Lupean.


Așadar, prezentatori: Dana Lupean și Valeriu Pănoiu


Dana are cabinet de terapie de mai bine de 10 ani în Sibiu și este timpul să-și împărtășească unui pubic mult mai larg înțelepciunea, experiența și cunoașterea. Maestru Reiki, Dana Lupean este după meseria lumească profesor de filosofie și are ca pasiune cercetarea Bibliei, a evangheliilor apocrife și a textelor cenzurate de Biserică, având o finețe a cunoașterii teologice pe care nu am mai întâlnit-o. 


Suntem în anul Cocoșului, an de vibrație generală 1, și am inaugurat suita de întâlniri pe o temă probabil ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Nici în Europa nu există o răspândire prea mare a cunoașterii pe acest teren, doar americanii fiind puțin mai activi în domeniu. Tema nu putea fi susținută decât de un cuplu de lectori, pentru a asigura echilibrul feminin-masculin ce se dorește a fi transmis.


Dana și cu mine suntem amândoi născuți în an de Cocoș (de Pământ, respectiv Metal), iar în materie de transmitere a informației, probabil vom avea nevoie de un ceas ca la partidele de șah la câtă energie de Gemeni va exista la vorbitor: Dana este Gemeni cu Acendent în Pești, născută pe Lună Nouă (deci și Luna în Gemeni), iar Valeriu este Vărsător cu Ascendent Gemeni și stăpânul hărții, Mercur retrograd, în Pești. La locul potrivit credem: comunicare despre cele de sus aplicate pe Pământ. Cum coboră divinul în lumesc.


Conferința se dorește a fi o introducere pentru cursurile ulterioare. Conținutul este PRACTIC. Trecem prin istorie să vedem ce este DIVINUL FEMININ, cum a evoluat, de ce este atât de mare nevoie acum. Dana are pregătite TEHNICI DE LUCRU pentru trezirea energiei divine feminine și masculine. Printre altele, treaba lui Valeriu este să prezinte cu zâmbetul pe buze acele adevăruri pe care nici femeile și nici bărbații nu vor să le audă. INFORMAȚIA ESTE CONCRETĂ, DE PUS ÎN PRACTICĂ DUPĂ CONFERINȚĂ, CU TEME PENTRU ACASĂ.


Până la urmă, pentru asta ne mobilizăm: să muncim cu noi și să lucrăm cu energia divină  feminină și masculină pentru a ne simți permanent întregi și fericiți. Trezirea divinului feminin și a celui masculin conduce desigur la manifestarea DIVINULUI ÎN RELAȚII, în special în RELAȚIA DE CUPLU. La acest nivel au avut de lucru intensiv ambii prezentatori de-a lungul vieții. Conferința pe această temă se naște la momentul în care amândoi sunt așezați la locul lor și pe deplin împliniți, fiecare în relația sa de cuplu, care-i confirmă total ca femeie, respectiv bărbat. Iar această energie care îi recomandă este de dat mai departe.


Locația va fi comunicată participanților. Intervalul orar: 19:00-22:00.


Investiție: 111 lei.


Înscrieri: Mirela Melencu 0723472208

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(Video) HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2019

Previziunile astrologice pentru luna februarie 2019, context general și horoscopul pentru fiecare zodie în parte. M-am hotărât să las f...