Treceți la conținutul principal

Disperată sau disperat să intri într-o relație? Află ce șanse ai!

Conform legii atracției, Universul amplifică întotdeauna ceea ce emitem. Cu cât suntem mai nemulțumiți, cu atât atragem oameni și situații care ne fac să ne simțim din ce în ce mai nemulțumiți. Cu cât suntem recunoscători, cu atât avem mai multe motive să fim și ai recunoscători. Cu cât suntem mai frustrați, cu atât facem să ni se întâmple evenimente care ne frustrează și mai tare. De reținut exprimarea corectă: facem să ni se întâmple în loc de ni se întâmplă. Toate ne vin pentru că avem nevoie de ele și au un rost, ca să înțelegem și să trăim conștienți că sinele nostru cere să se manifeste aici și acum pe frecvența cea mai înaltă, în iubire, acceptare, iertare, recunoștință.

Una din cele mai mari frustrări în relații este tocmai frustrarea de a nu fi într-o relație. Sunt persoane care nici n-au încheiat socotelile cu fostul partener și deja merg la astrolog să întrebe când apare următoarea cucerire. În alte situații, trec ani de zile de secetă relațională în care nu se arată niciun pretendent, așa că moare speranța și se naște anxietatea.

Cei ce-și doresc să fie într-o relație și se gândesc intensiv la asta, mergând până la fixație sau obsesie, nu sunt într-o relație tocmai pentru că și-o doresc cu asemenea înflăcărare. Ei nu-și dau seama că se sabotează și își ard singuri șansele de a atrage un partener potrivit.

În primul rând, oamenii nu înțeleg că DORINȚA NU ESTE UN INSTRUMENT DE CREARE A REALITĂȚII! Parcă degeaba ne-a spus Iisus: De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea. (Marcu 11, 24).

Intenția este cea care creează, nu dorința!

Eu folosesc pentru a explica diferența dintre intenție și dorință METAFORA SEMINȚEI! Vrem să creștem o floare dintr-o sămânță, așa că o plantăm într-un ghiveci. Aceasta este INTENȚIA. Numai că, a doua zi intră pe fir DORINȚA și, nelăsând intenția în pace și neavând nici răbdare și nici altă treabă, se pare, ne apucăm să scoatem sămânța din pământ ca să verificăm. A-ncolțit? N-a-ncolțit. A treia zi, din nou. A-ncolțit? N-a-ncolțit. Și tot așa, zi de zi. După un an... A-ncolțit? N-a-ncolțit. A murit! Hop și concluzia fatală ce arată câtă credință a fost pusă de la bun început în intenție: Ați văzut? Știam eu că nu iese nimic!

Morala: Ai setat intenția? Universul a auzit, Dumnezeu nu e prost! Oprește-te și vezi-ți de treaba ta! Nu-ți mai dori întruna! Binecuvântează ziua când deja vei primi ceea ce ai cerut! N-a venit încă, înseamnă că mai ai de făcut pași până acolo și nu e timpul. Când îți dorești ceva, emiți în Univers un gol, o lipsă! E clar că dacă îți tot dorești nu ai, iar dacă te gândești întruna la ce nu ai, nici nu vei avea. Viața, care am spus că este un sistem de amplificare, nu face decât să-ți mărească tocmai lipsa, golul, absența. Orice gând este poruncă pentru Univers! E ca și cum Dumnezeu te întreabă: Ce mai faci tu? Și îi răspunzi: Îmi doresc o relație! Iar Dunnezeu nu poate fi decât de acord cu tine și îți răspunde aprobator: Bine, fie cum vrei tu! Dorește-ți în continuare! Uite așa, în continuare o să-ți dorești în loc să ai...

Dorința febrilă de a fi într-o relație de cuplu nu te face decât să emiți ENERGIE DE DISPERARE! Dacă ești femeie, întreabă-te: Tu ai intra într-o relație cu UN DISPERAT? Sex ai face cu un disperat? Dacă ești bărbat, întreabă-te: Tu ai intra în relație cu O DISPERATĂ? Sex ai face cu o disperată? 

Disperarea după relație seamănă cu disperarea după sex în adolescență. Cu cât te frustrezi că nu reușești să-ți atingi scopul și te simți respins, cu atât devii mai frustrat și cu atât te resping tot mai multe partenere potențiale. Nu vrea nimeni să deschidă ușa disperării. Nimeni nu vrea să se complice cu un disperat sau cu o disperată. Riscurile sunt prea mari, cu semne de dependență și sufocare. Apar suspiciunile serioase. Dacă e nebun sau nebună și nu mai scap?!

Disperarea după o relație reprezintă o formă de AGRESIVITATE. E ca și cum ar fi coborât în sat un urs sau o ursoaică din pădure, flămânzi și în călduri. Miroase a ravagii! Fugiiiți!

Disperarea ta agresează potențialii parteneri cu frustrările tale personale, în special cu frustrarea de a nu avea o relație. Te duci spre cineva cu lipsurile tale, așteptând ca acel cineva să-ți acopere ție golurile și să-ți vindece neajunsurile. Te duci cu dorința de a avea o relație și eventual o familie ca la cerșit: N-am, dă-mi tu! Te duci la vecinul sau la vecina să ceri cu împrumut o cană de zahăr. Așa respingi, nu atragi!

Într-o relație sănătoasă și împlinitoare nu intri ca să ceri! Intri ca să dai! Ca să te dai pe tine, adică să te exprimi pe tine la un nivel mult mai înalt. Disperarea blochează ușa relației. Intenția de a fi într-o relație devenită obsesie rămâne dorință.

Sursa foto: http://www.dogbreedswallpapers.com/border-collie-and-cats-42-free-wallpaper.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…