Apariție carte: Culegere de astrologie

În februarie 2018 împlinesc 10 ani de activitate în astrologie la nivel profesionist. Și ce cadou ar fi mai nimerit decât unul care să nu fie pentru tine, ci prin tine, pe care să-l dai mai departe? 


Pentru a marca momentul, anunț o lansare de carte surpriză chiar și pentru mine.

Culegere de astrologie este titlul nou, unde reunesc cele mai semnificative texte de specialitate pe care le-am scris în acești 10 ani și le-am publicat în mediul online sau în presa scrisă. Materialul reunește viziunea asupra astrologiei cu controverse și prejudecăți, umorul și divertismentul astrologic cu ghidarea practică, teoria cu interpretarea, abstractul cu concretul, privirea de ansamblu cu specificul fiecărui individ.

Cartea este în pregătire și în curs de apariție la Editura For You, după cele două apariții anterioare: Astrologia de la Cer la Pământ și Numerologie și Destin.

Detaliile și lansarea cât de curând...


3 comentarii:

  1. Astept cu nerabdare! Felicitari Valeriu! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa anunti te rog unde si cand va avea loc lansarea, pentru ca mi-ar face placere sa vin ! Felicitari si la cat mai multe astfel de carti de care avem nevoie !

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea ca lansarea sa aiba loc....IERI....

    RăspundețiȘtergere

(Video) HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2019

Previziunile astrologice pentru luna februarie 2019, context general și horoscopul pentru fiecare zodie în parte. M-am hotărât să las f...