Horoscop 2018

Berbec și Ascendent în Berbec

Prea mult și prea repede. Aceasta este direcția anului 2018 pentru Berbeci, care nu prea se propulsează totuși singuri, ci depind foarte mult de alții. Berbecii au în față un an de adaptare la cerințele și nevoile altora. Familia, anturajul, prietenii le fac Berbecilor programul. Marte în Vărsător din mai până în noiembrie, retrograd și conjunct cu Nodul Sud, îi face pe Berbeci să-i ia pe alții pe sus, să se implice în responsabilități pe care alții nu le pot duce, să fie oameni de bază în familie și în echipele din care fac parte.
Realizările Berbecilor vin anul acesta ca o compensație sau ca o răsplată pentru ajutorul oferit celorlalți. Adică binele dezinteresat făcut li se întoarce. Berbecii care se centrează doar pe ei, care nu își asumă responsabilități, sunt pasivi, egoiști sau indiferenți nu prea au cu ce să se laude în 2018. Nodul Nord în Leu până pe 6 noiembrie îi ajută pe toți nativii Berbec să-și regăsească bucuria de viață fie prin dragoste, fie prin copii, fie printr-un hobby cu rang de mare pasiune.
Peste toate, Saturn în Capricorn îi ajută pe Berbeci să facă un hop social și profesional. O schimbare în carieră sau o modificare a stilului de viață și de lucru le aduc Berbeciilor beneficii. Mulți dintre ei își schimbă sau își cresc sursele de venit, mai ales între 15 mai și 16 noiembrie, cât timp Uranus pleacă de la ei de acasă și trece în Taur. Este un an însemnat de evenimente sociale pentru Berbeci, care fac un salt și în statut, crescând în ochii altora. Multe căsătorii, botezuri sau divorțuri îi au drept actori principali. Mulți devin părinți, alții bunici, socri, schimbă categoria din celibatar în căsătorit sau din căsătorit în divorțat.
Jupiter în Scorpion îi pune pe Berbeci pe jar în relații. Banii și bunurile comune sunt prilej de discuții  în casă, neînțelegerile pot pleca de la bani și tot la a produce bani ajunge orice discuție în care se pune țara la cale. Este un an bun de investiții, de înțelegere cu partenerul, de asociere în scopul unor proiecte pe termen lung. Unde-s doi, puterea crește! Succesul financiar vine preponderent cu ajutorul partenerului, prin asociere, deci împreună cu soțul/soția/partenerul sau printr-o moștenire ori judecată. Se dezvăluie foarte multe lucruri care le-au fost ascunse Berbecilor ori pe care Berbecii le-au ascuns. Berbecii cinstiți nu au de ce să se teamă, dar dacă au făcut manevre fără știrea partenerului, e bine să se aștepte la dezgroparea trecutului și la detalii picante care să-i pună în dificultate. Invers, Berbecii sunt oricum detectori de minciuni, anticipează gesturile și faptele celorlalți, intuiția fiind la cote maxime. Per total, suspiciunile nefondate se risipesc și tot ce este ascuns iese la suprafață. Scheleții din dulapurile Berbecilor deschid ușa pentru ca viața lor să devină limpede și clară, la lumina zilei.

Taur și Ascendent în Taur

Taurii sunt obișnuiți să recicleze tot ce cunosc și să trăiască tot ce au mai trăit, mâncând aceeași mâncare, mergând în același loc, păstrând obiceiurile. În 2018 Dumnezeu nu le mai ține Taurilor bunele și nici proastele obiceiuri. Ca o străfulgerare a schimbărilor iremediabile care vor avea Taurii parte din primăvara lui 2019 încolo, anul acesta, între 15 mai și 6 noiembrie, Uranus ajunge în zodia lor. 
În sfârșit sunt în stare și Taurii să renunțe la stilurile lor de viață împământenite, la dorințele fixe și la emoțiile stagnante. Taurii scapă în 2018 de multe obsesii, tipicării și convingeri că lucrurile trebuie să stea doar cum cred ei. Este marele an în care Taurii își mută mintea din loc și încep să vadă o nouă realitate. Ei ies din bezna minții și înțeleg că viața este și despre altceva decât fricile care i-au ținut până acum pe loc.
Taurii să se întrebe de ce se tem cel mai tare! Pentru că în 2018 se adeverește cel puțin una din marile lor temeri. Numai așa pot să scape de ea! Iar asta nu pot face decât dacă sunt puși în fața faptului împlinit, le aruncă altcineva bomba, îi scoate cineva din toxicitatea în care se află, sunt împinși înainte prin evenimente pe care nu le pot anticipa sau controla.
Taurii își ușurează sufletul, fac curățenie în viață, se regăsesc în propria piele, își fac cuib, se înconjoară de oameni lângă care se simt iubiți și apreciați. Tot ceea ce îi controlează pe Tauri și îi constrânge își diminuează putrea asupra lor. Ei încep să-și asculte dorințele, fac ce le cere inima, își urmăresc idealurile și caută afirmarea personală. Mulți Tauri își găsesc anul acesta vocația sau pasiunea sau locul de muncă ce îi mulțumește și împlinește. Cheia anului este performanța. Taurii devin lideri prin puterea exemplului și prin nivelul de specializare.
Jupiter în Scorpion veghează ca Taurii să ia distanță de toți oamenii care pun presiune pe ei și îi distribuie în roluri pe care nu le au. Relațiile sunt inflamate, conflictele previzibile, Taurii răbufnesc mai mult ca niciodată, dar nu se mai luptă și nu mai insistă. Pur și simplu, se ridică și pleacă fără să se mai uită înapoi dacă sunt subminați sau făcuți mai mici decât sunt.
Saturn în Capricorn îi așază pe Tauri într-o nouă viziune asupra vieții și iau distanță față de alegerile care le suprimau personalitatea. Ei sunt pasionați de acumularea de cunoaștere și de experimentarea ineditului. În viața lor intră oameni diferiți de ei ca vârstă, origine, statut social, de altă naționalitate, străini poate. Taurii învață sau călătoresc mult. Ei se regăsesc cel mai bine în situații care îi scot din tradiționalism și îi fac să se simtă diferiți de alții. Schimbările se produc în interior, la nivel de convingeri personale, și țâșnesc în afară sub formă de decizii bruște, imprevizibile, care lasă guri căscate și niciun loc de întors.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Să stea liniștiți Gemenii în 2018. Anul Nou începe la ei în noiembrie. Până atunci, Nodul Nord în Leu, Jupiter în Scorpion și retrogradările lui Mercur în semne de Foc îi țin într-un joc care nu e nicidecum horă. Gemenii joacă o sârbă interminabilă și, ca să schimbăm o literă din ‘sârbă’, joacă pe ‘sârmă’. În toate părțile, pe drumuri, între oameni, mereu cu ceva de rezolvat, plimbând hârtii, rezolvând chestiuni birocratice, făcând tranzacții și fiind prinși în negocieri și medieri.
Nu prea mare diferență față de ultimul trimestru din 2017, cu singura mare diferență că nu se mai simt singuri. Gemenii au anul acesta parte de resurse care le vin: bani, ajutor din partea partenerului, din partea familiei sau a socrilor. Banii nu sunt o problemă anul acesta, ei putând să vină mult mai ușor și în cantitate mai mare. Conspiră la bunăstarea Gemenilor aflată în creștere în 2018 banii primiți cadou, moșteniri, recuperări, sprijin dobândit prin partaj sau prin vânzarea unei proprietăți. Împrumuturile sunt avantajate pentru investițiile pe termen lung.
În rest, Gemenii se împart între obligații și responsabilități. Ei ies însă din haosul unei rutine pe care n-au putut să o stabilizeze. Le este mai ușor, își organizează mai bine timpul și depind mai puțin de alții. Muncesc mult cu folos și ajutor Gemenii în 2018.
Afectiv, din noiembrie, când Jupiter ajunge în Săgetător, Gemenii pot să ia decizii relaționale sau să obțină ce vor de la partner sau viața amoroasă. Ultimele două luni din an reînvie pasiunea în cuplu și le amplifică Gemenilor tot ce trăiesc în doi. Până atunci, muncă multă, de migală, datorie și galop.
Marte din Vărsător în conjuncție cu Marte și Lilith îi motivează pe Gemeni să-și atingă anul acesta un ideal. Ei se afirmă ca fiind diferiți de alții, cu moț, ies din tipare, se bucură de situații care îi fac apreciați, dar și invidiați. Gemenii sunt în 2018 de o îndrăzneală vecină cu nebunia și gestionează evenimente care pe alții îi sperie sau îi depășesc. Gemenii demonstrează anul acesta că pot ajunge acolo unde alții nici nu visează și că da, se poate acolo unde alții doar stau pe margine și se tem să încerce.

Rac și Ascendent în Rac

Destinul în Leu până în noiembrie anul acesta își face în continuare treaba începută în luna mai anul trecut. Este un an de clarificare și materializare pentru Raci. E foarte simplu: ei pierd ceea ce nu mai este al lor și rămân doar cu ceea ce este numai al lor. Este un an decisiv pentru posesiuni și simțul apartenenței. ‘Ce este al meu?’ este deci întrebarea anului pentru Raci. Racii devin stăpâni, proprietari, își intră în drepturi și devin teritoriali. Ce e al meu, este doar al meu. Racii nu mai sunt interesați să încerce, să ciupească de pe la alții, să se mulțumească cu puțin sau cu ce pică. Nu! Racii vor tot și vor doar pentru ei, vor să fie unici, speciali, confirmați pe poziție. Vor casa lor, omul lor, femeia lor, bărbatul lor, copiii lor, banii lor, locul lor. Racii resping anul acesta tentațiile, nu se mai uită în exterior, ca urmare a stimei de sine pe care le-a încercat-o atât de tare anul 2018.
Anul 2018 întâlnește Raci hotărâți și conștienți de valoarea lor, care știu să renunțe la ceea ce nu mai face parte din viața lor. Racii dau drumul, nu se mai încăpățânează, nu mai sar calul, nu mai sunt interesați de mici plăceri sau satisfacții efemere. Ei se așază pe un drum al stabilității, iar alegerile pe care le fac îi definesc pentru următorii 20 de ani, mai ales că Destinul ajunge la ei acasă pe 6 noiembrie și le dă o identitate bine definită.
Racii știu ce vor, ce au și încotro se îndreaptă. Este anul lor de explozie afectivă, mai ales că suntem sub vibrația numerologică 2, aflată pe frecvența Lunii și a Racului. Jupiter îi face să caute iubirea în toate formele și să accepte în viața lor numai oamenii care îi iubesc, apreciază, motivează, susțin, surprind, învață. Este un an al creativității și al fertilității. Tot ce iubesc și le place Racilor sporește. Iubirea inundă viața Racilor, sursa fiind fie partenerul, fie o persoană de care se îndrăgostesc, fie copiii, fie un hobby. Se umplu golurile afective în 2018, Racii dăruiesc și primesc tot mai multă iubire.  
Racii se evidențiază, captează atenția, iar cu Saturn în casa relațiilor construiesc durabil în 2. Căsătoria, asocierile, relațiile cu clienții, alianțele le dau Racilor sens și direcție. Să nu creadă vreun Rac că totul e doar simplu, ușor sau că vine de la sine. Dar ce-a fost mai rău și mai greu a trecut. 2018 este pentru Raci anul oamenilor potriviți aflați la locul potrivit. La fel ajung să se simtă și ei: lângă oamenii optimi și la locul potrivit.

Leu și Ascendent în Leu

Dacă îi întreabă cineva pe unii Lei la început de an cine sunt și ce mai fac, mulți nu vor putea să-și amintească nici măcar cum îi mai cheamă. În 2017, Leii au făcut un ocol, au ratat oportunități, s-au îndepărtat puțin sau mai mult de la drumul lor, s-au adâncit în grijile și conflictele altora.
Anul 2018 le readuce Leilor memoria pe termen lung. Destinul aflat până în noiembrie în zodia lor îi susține să-și amintească despre ce era viața lor. Este un an al adevărului despre ei înșiși și despre ceilalți. Leii nu se mai mint și nu se mai prefac că e bine sau că le ajunge ce au dacă nu este așa. Își deschid aripile și încep să zboare. Sentimentul pe care îl au Leii în 2018 este că scap de lanțuri, se eliberează din cușcă, ies din prizonierat. În primul rând, munca îi solicită, iar rutina le dă o constantă. Acțiunile repetitive și, mai ales, în slujba altora dar și cu folos pentru ei îi pun pe Lei pe șinele unei continuități care îi echilibrează psihic, emoțional și financiar. Pun în practică ce știu mai bine să facă Leii anul acesta.
În 2018, Leilor le cam fuge pământul de sub picioare, mai precis li se trage preșul de sub tălpi. Își schimbă locul, locuința, stilul de viață, țin diete, își îngrijesc rănile și beteșugurile. Este un an de curățare, ridicare prin provocări din afară și vindecare. Afectiv, stimularea se prevede abia în ultimele 2 luni ale anului, cu Jupiter în Săgetător. Până atunci, Leii acceptă ce n-au acceptat și repară ce a rămas nereparat. 
Ca să avanseze, Leii se motivează prin conflict și presiune din exterior. Cu cât provocarea e mai mare sau circumstanțele sunt mai potrivnice, cu atâte Leii se încordează mai tare. Nodul Sud în Vărsător conjunct cu Marte și Lilith îi obligă pe Lei să reacționeze. Nu ei declanșează acțiunile, dar sunt forțați să răspundă, să ia decizii, să nu mai meargă pe mâna altora. Este un an în care Leii știu în primul rând ce nu mai vor sau ce nu li se mai potrivește. Deseori nu găsesc motivație internă, de aceea au nevoie de lovituri și șuturi de la oamenii dragi care, rând pe rând, îi solicită. Zgândăriți, Leii se hotărăsc să se pună pe treabă sau să schimbe direcția nu pentru că vor ei, ci pentru că alții nu mai vor. Le priesc Leilor contrele, iar poziția și rivalitățile îi propulsează. Cineva trebuie să se pună contra sau să stea împotrivă pentru ca Leii să facă alegeri decisive și să dea tot ce au mai bun. Această zodie înțelege în 2018 ce înseamnă să-ți ierți dușmanii, agresorii și făcătorii de rău. Fără întuneric, lumina acestor nativi nu strălucește.

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Întrebarea clasică despre horoscop este dacă e de bine sau de rău. La Fecioare, răspunsul este neutru. În 2018, tranzitele grele, complicate, solicitante ocolesc această zodie. De aceea, cu siguranță pentru Fecioare anul acesta e bine pentru că nu e rău.
În rest, acești nativi se reculeg după anii trecuți de uzură. Fecioarele au sentimentul că încep să meargă din nou pe picioare, că în sfîrșit se recuperează după fricile, suferințele, responsabilitățile și luptele personale care i-au ținuit. Încep din nou Fecioarele să se bucure de plăcerile mărunte și simple ale vieții. Se atenuează grijile materiale și bubuielile sentimentale. Parcă nici nu le interesează neapărat pe  Fecioare în 2018 aceste aspecte. Ele curg de la sine, nu reprezintă scopuri pentru care ar da orice. Fecioarele nu cer prea mult de la viață în 2018, se bucură de cât au, iar afectiv se mulțumesc cu liniștea și confortul. Dacă e mai mult, bine, dacă nu, e iar bine. Merge și cu și fără.
Jupiter în Scorpion și Saturn în Capricorn îi fac pe nativii Fecioară atenți în primul rând la ei înșiși. Ei devin centrați pe afirmarea personală, îi interesează să facă impecabil orice lucru pe care pun mâna, să experimenteze situații cât mai intresante, să cunoasă oameni cât mai evoluați, să ajungă în locuri cât mai pitorești.
Un an al curiozității și al nevoii de a învăța se arată a fi 2018 pentru Fecioare. Investițiile în educație, în călătorii, în aparate electronice, în mijloace de transport (mașină, bicicletă, role) le mențin atenția trează. Un an profund de achiziții, învățături și revelații.
Fecioarele acumulează, se distrează, se concentrează pe scopurile lor și își asumă responsabilitățile față de oameni pe care îi iubesc, în special față de copii. Fără a exagera, Fecioarele se dedică anul acesta activităților care îi pun cel mai bine în valoare. Creează, inovează, scriu și vorbesc mult, își exprimă talentele, construiesc pe termen lung. Ce nu le privește, trece pe lângă ele.
În 2018 Fecioarele își văd de treaba lor, fac ce au de făcut și își iau energie din aplecarea spre interesele personale. Ei vor doar o companie plăcută, fără factori de stres, iar dacă sunt lăsați în pace și în ritmul lor e totul perfect. Discreția, detașarea și simțul datoriei îndeplinite reprezintă în 2018 parametrii de succes ai acestei zodii.

Balanță și Ascendent în Balanță

Semne bune anul are pentru Balanțe, mai precis dintre cele mai bune și neașteptate. Este și anul lor, dată fiind vibrația numerologică 2 a lui 2018, care le avantajează și din plin și din belșug.
O mai mare lejeritate în fluxul financiar le scutește pe Balanțe de foarte multe bătăi de cap. Vin bani mai mulți, sunt mai bine plătite sau pur și simplu scapă de obligații financiare sau își administrează bugetul mai bine. Un an al unui echilibru mult mai stabil, în care excesele și presiunile exterioare scad în intensitate. Balanțele se manifestă mai cumpătat, se amestecă mai puțin în viața altora, nu mai fac alegeri prin care să-i forțeze pe alții. Balanțele se retrag în matcă și renunță la niște lupte și dispute personale. Cu alte cuvinte, îi cam lasă pe ceilalți în pace și stau în banca lor, ceea ce le-a fost aproape imposibil să facă în 2017.
Anul 2018 le aduce Balațelor mai multă stabilitate în viața personală și de familie. Acești nativi se implică activ în modernizarea locuinței, în achiziția sau vânzarea unei proprietăți, dau fiecăruia ce i se cuvine, împart ce au de împărțit și își iau atât cât merită. Există un simț al măsurii pe care Balanțele nu îl afișează în mod uzual, dar care anul acesta le face apreciate.
Foarte intens aspectat este segmentul iubirii și al creativității. Balanțele se concentrează să producă bunuri de valoare spre folosul întregii familii, își asumă responsabilități financiare, își exploatează talentele. Balanțele ies dintr-un con de pasivitate, devenind productive, eficiente și motivate să ia decizia de a crește sau de a avea mai mult. De aceea, Balanțele pot face anul acesta eforturi mari pentru a se afirma, aducând dovezi de dragoste palpabile, concrete, materiale. Iubirea, familia și copiii sunt motivațiile Balanței în 2018. Pentru ei, nativii Balanță sunt în stare de sacrificii care presupun plecarea departe de casă pentru un loc de muncă mai bun, mai mult timp și mai mulți bani investiți în grija față de cei dragi, o renunțare la un confort, ceea ce nu prea le stă în fire de obicei. Dar le-a cam ajuns Balanțelor cuțitul la os și e rândul lor să treacă la cârma propriei vieți.
În 2018, Balanțele devin producători de resurse, sponsori și administratori ai bunăstării celor dragi. Alții se bazează pe ei, nu ei pe alții. Toată energia pare că se îndreaptă spre creșterea nivelului de trai și spre independența financiară, care să le asigure stabilitate și siguranță. Balanțele strâng din dinți în 2018, trag tare, așteaptă mai puțin de la ceilalți, se autodepășesc și trec la acțiune.

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Anul 2018 îi ține pe Scorpioni în atelierul de service. Ei au foarte multe de îndreptat, de corectat, de rectificat la viața lor. Jupiter în zodia lor îi ține pe acești nativi la foc automat până în noiembrie.
Cineva este permanent cu ochii pe Scorpioni. Ei sunt evaluați, testați, supravegheați, au de dat examene, de trecut grade, de strecurat prin filtre. Seamănă cu controlul de la securitate din aeroport viața Scorpionilor. Cineva tot îi suspectează și îi caută peste tot, doar doar or găsi la ei ceva compromițător. Ei sunt între drumuri, într-un du-te-vino, prinși în situații greu de reconciliat. 2018 este un an al contradicțiilor și al încercărilor de a împăca și capra și varza pentru Scopioni. Când credeau că s-au liniștit și că au timp să-și tragă respirația, mai sună o alarmă.
Ca membri activi într-o echipă de intervenție sunt Scorpionii în 2018. Și nu ei dau ritimul și tonul. Familia este foarte solicitantă, chestiunile ce țin de părinți, copii, rude bolnave, acte, titluri de proprietate îi epuizează pe acești nativi. Ritmul este alert și circumstanțele presante le cer Scorpionilor să fie în două locuri în același timp. Tot pe fugă, măcar un lucru e cert: le este imposibil să se plictisească.
Zadarnic încearcă să-i țină Scorpinii pe alții în frâu anul acesta, mai ales pe cei de acasă. Scorpionii sunt cei care trebuie să se adapteze și să asculte de dorințele celorlalți. Dar mai întâi de toate ar fi cazul să se asculte pe ei, să nu se mai mintă și să nu-și mai țină sufletul încătușat în emoții negative. Scorpionii au de învățat să dea drumul celor ce nu mai vor să fie lângă ei și să nu se mai victimieze, acceptând lucrurile așa cum sunt, fără să se mai revolte măcar. Dezlegarea de atașamente este o temă majoră a anului 2018.
Înaintarea prin situații contradictorii le taie deseori elanul Scorponilor, care pot fi afectați fizic. Sănătatea este un actor principal în 2018. Scorpionii care se încordează, se încrâncenează și nu renunță la poziția de putere nu sunt deloc avantajați. Respectul și libertatea de exprimare și de alegere guvernează viața lor în 2018, iar dacă se pun contra, ei asimilează aceste calități prin pierderi, părăsire, respingere. Scorpionii slăbesc lesa controlului în 2018 și își programează viața în funcție de ei și mai puțin în funcție de alții. 
Scorpionii să păstreze în minte pentru acest an imaginea unui om care își plimbă câinele de talie mare. La un moment dat, câinele o ia la fugă după alți câini, omul este doborât la pământ, câinele nu se oprește și îl ia târâș după el, rănindu-l. Morala: dă drumul!   

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Deși stăpânul Săgetătorului, Jupiter, stă până în noiembrie în zodia de dinaine, teoretic într-o poziție obscură și dilematică, dificilă și haotică, aparențele înșală! Această localizare face doar ca ce tot ce este mai bun pentru Săgetători în 2017 să-i caute pe acasă când nu mai așteptau sau să vină peste ei pe la spate.
Îi ajung din urmă pe Săgetători dorințele și faptele din ultimii ani de zile. Ei au parte de un deznodământ, de o finalizare, de ceva ce li se întîmplă în sfârșit! Roadele vin mai ales acolo unde au depus mult efort și nici nu se mai așeptau să obțină ceva. Sub zodia imprevizibilului stau Săgetătorii în 2018, mai ales dacă au înțeles un adevăr fundamental: se poate trăi foarte bine și cu și fără ceea ce și-ar fi închipuit ei în viața lor. Săgetătorii nemulțumiți și frustrați de fel se adâncesc în dezechilibru psihic și boală ce se poate croniciza. Optimiștii și înțelepții trăiesc un an de miracole picate din cer.
Studii, propuneri, contracte, înțelegeri, drumuri, navetă, comunicare și lume multă. Cam așa se derulează programul artistic al Săgetătorilor. Pe ei viața îi recompensează anul acesta mai mult decât și-ar fi închipuit pentru eforturile depuse în ultimii 3 ani. Saturn a plecat de la ei de acasă și le dă în 2018 un sentiment de ușurare, de dezlegare, de ieșire din criză și de scăpare de pericol. Săgetătorii se simt descătușați. Ei pot în sfîrșit să planifice și să implementeze ceea ce și-ar fi dorit de mult, dar nu au avut timp sau resurse.
În 2018, Săgetătorii simt că mai vine și rândul lor. Dacă forțează lucrurile, doar se zbat ca peștele pe uscat. Ceea ce vor nu e prea relevant. Săgetătorii primesc anul acesta ce merită. Iar Marte din Vărsător în tandem cu Nodul Sud și Lilith promite agitație, studii, examene trecute cu brio, succes în fața unei comisii, validare sau confirmare pe post.
Dinamismul anului 2018 îi ține în priză pe Săgetători. Marea provocare constă în a-și asuma alegerile. Săgetătorii sunt puși între 2 drumuri, 2 opțiuni, 2 variante. Nu prea pot să mențină echilibrul astfel încât să obțină câte puțin din amândouă și nici nu pot să împace pe toată lumea. Nu pot juca la 2 capete, așa că Săgetătorii au de învățat anul acesta să iasă din indecizie și, odată ce se hotărăsc la un drum, să și-l asume total fără să mai penduleze ori să dea înapoi.

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Disciplină și perseverență le cere anul 2018 Capricornilor. Dacă în ultimii 3 ani au dus o viață mai tulbure, haotică sau pe direcția altora, anul acesta face lumină. Tranzitul lui Saturn prin Săgetător între 2015 și 2017 i-a făcut pe Capricorni să-și dea valoare în funcție de importanța lor în viața altora. Mulți Capricorni au făcut pe eroii sau doar au servit interesele altora ori s-au dat peste cap să-i ajute pe alții sau să se lupte cu ei. 
De anul acesta, cu Saturn în domiciliu, la ei acasă, Capricornii nu mai au nicio scuză.  Ei nu mai trăiesc prin contracte cu alții, singurul contract pe care-l semnează este cu ei înșiși. Este un an fără scuze și fără vinovați pentru Capricorni. Nu mai pot arăta cu degetul pe nimeni. Încolțiți de griji și responsabilități pentru alții, Capricornii, au avut de învățat în ultimii ani acceptarea și iertarea. Cât de bine stau la aceste capitole se vede în 2018.
Din 2018, Capricornii sunt în primul rând responsabili pentru ei. Cei din jur s-au mai pus pe picioare, nu mai este atât de mare nevoie de ei, s-a demonstrat că ceilalți se pot descurca foarte bine și fără sprijinul indispensabil al Capricornului. Așa că acești nativi sunt în punctul în care se gândesc la ei, la evoluția lor, la drumul lor, luându-și mâna de pe alții.
În loc să caute vinovați și responsabili, Capricornii întorc spatele situațiilor care i-au consumat și iau decizia de a-și urma calea proprie. 2018 este un an timid, pas cu pas, ca o revenire după o anestezie. Capricornii fac ce depinde de ei și iau decizii care îi avantajează. Am putea spune că anul 2018 le sucește capul Capricornilor. Jupiter din Scorpion îi întoarce cu fața spre viitor. Ei își fac planuri pe termen lung, se gândesc la ce va fi peste 5, 10, 20 de ani. Ei știu prea bine că precum îți așezi, așa dormi, iar anul acesta încep să-și pună deoparte, să facă investiții în ei, să gândească și să acționeze cu mulți pași înainte.
Este un an al schimbărilor de planuri și de anturaj. Capricornii reușesc să se afirme și își arată profesionalismul. Ei se concentrează în special pe creșterea venitului, pe investiții durabile. Poate cea mai mare realizare este că reușesc să nu se mai limiteze și să se saboteze. Ei au șansa anul acesta de a ieși din blocaje, de a se vindeca de pesimism și de a înțelege că viața este mai este și despre altceva decât luptă, trudă, suferință. Lucrurile vin în 2018 cu mai multă înțelegere și ușurință la Capricornii care-și mută atenția de pe ceea ce le stârnește reacții negative și se concentrează pe ei înșiși.  

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Să se țină bine Vărsătorii până pe 16 mai. Abia atunci scapă din strânsorile și chingile care se continuă din 2017. Spre deosebire de anul trecut, primele luni din 2018 sunt pline de elan, de muncă și afirmare socială. Jupiter în Scorpion îi scoate pe Vărsători în față, în public, în bătaia puștii. Există niște situații în care Vărsătorii pot resimți că sunt țapul ispășitor sau mielul de sacrificiu. Cineva trebuie să facă treaba murdară și să spună ceea ce nu vor ceilalți să audă, iar de serviciu la post și anul acesta a picat tot Vărsătorul.
În 2018, Vărsătorii au darul și vocația de a-și sui lumea în cap. Tare ar vrea ei să-și ia lumea în cap, dar asta nu se poate. Așa să trag adânc aer în piept și dau înainte ca să facă mai întâi ceea ce trebuie, abia apoi ceea ce le place, dacă mai e timp.
Saturn, patronul lor, a intrat în Capricorn și veghează din umbră. Vărsătorii se află în cele mai dificile situații, cele mai neplăcute, au de reparat ceea ce au stricat alții și deseori se trezesc în situația de a înainta împotriva tuturor, deși ei au dreptate. Vărsătorii nu pot renunța la credința în ce e bine și corect, iar asta îi consumă. Ei văd beneficiile pe termen lung, îi scot pe ceilalți din confortul lor, îi motivează, îi împing înainte. Dărâmă munți Vărsătorii anul acesta sau, acolo unde nu se poate, sapă tunele. Dar tot nu se lasă, iar perseverența și acest ritm îi vor ține ani de zile de acum înainte.
Din luna mai încolo, când Marte ajunge la ei acasă, unde retrogradează și face conjuncții cu Nodul Sud și Lilith, viața Vărsătorilor e un spectacol. Acești nativi se transformă în adevărate forțe ale naturii, iar oamenii se împart pentru ei în două categorii: cei ce țin pasul și cei ce nu țin pasul.
Un an extraterestru pentru Vărsători, în care își asumă responsabilități pe care alții nici nu și le imaginează. Se fac pariuri pe Vărsători, dar ei nu se tem de șansele minime, căci anul acesta dărâmă grupuri, organizații, convingeri, mituri, demonstrând că pot manifesta ceea ce este considerat imposibil pentru majoritate. 
De neoprit, Vărsătorii obțin victorie după victorie, cresc social, material, dobândesc adepți, strânesc invidii și rivalități. Ei trăiesc pentru alții și înaintea vremii lor. Energia consumată cu ceilalți în 2017 a ajuns deja la o limită atât de joasă încât nici nu mai au de unde să se bucure pentru ceea ce obțin ca rezultat al eforturilor personale de ani de zile. Dar anul acesta își revin, se ridică de jos și pun iar cârca la bătaie.
Un an foarte greu, consumator, epuizant, dar nu ca cel anterior. Un an în care Vărsătorii muncesc să ridice vibrația și calitatea vieții tuturor, mai ales a celor pe care-i iubesc. Hiperprotectori și omniprezenți, Vărsătorii nici nu mai sunt interesați anul acesta de drame personale, bani sau relații. Chestiunile acestea lumești sunt pentru ei deja rezolvate. Ei au misiunea de profeți, apostoli și îngeri păzitori, care-i țin pe toți în brațe și schimbă energia colectivă prin impactul asupra fiecărui individ în parte. 

Pești și Ascendent în Pești

Dualitatea marchează anul 2018 pentru Pești. Primele 5 luni și ultima din an ei sunt mai zburdalnici, mai degajați, mai spontani, mai dornici de călătorii, mai curioși. În schimb, între mai și noiembrie, planetele din Vărsător le pot da viața peste cap la propriu. Marte, care și retrogradează, Lilith și Nodul Sud anunță lovituri ale sorții, momente de fatalitate, trădări din partea cui nu s-ar fi așteptat. Seara se întâlnesc cu cineva, totul e bine și frumos, viitorul e stabilit, iar a doua zi de dimineață pică bomba: celălalt s-a răzgândit, s-a reorientat, s-a întors în trecut. 
2018 le dărâmă Peștilor iluziile, dar ce rămâne în picioare în noiembrie e de perspectivă. Peștii au de înfruntat anul acesta cele mai mari frici, furii și reprimări. Dacă nu-și găsesc echilibrul, riscă să se îmbolnăvească ori să fie victimele unor accidente. Această conotație de victime, de nedreptățiți, de sacrificați se poate asocia multor Pești în 2018.
Peștii au tendința de a se însingura, de a-și vedea de treaba lor, de a nu-i mai lăsa pe ceilați să le facă programul. Ei renunță la niște dorințe și idealuri, înțelegând că unele lucruri nu sunt pentru ei și poate e mai bine să nu li se întâmple. Oceanul în care au trăit până acum nu-i mai tentează la fel de mult. E mai comod și mai sigur să te refugiezi uneori într-un acvariu din sufragerie, care să fie doar al tău.
Au foarte multe motive de recunoștință Peștii în 2018, în special pentru cât de bine văzuți sunt profesional și social. Ei merg foarte mult pe calitate, preferând puțin și bun. Poate fi anul în care obțin o certificare importantă sau în care își îndeplinesc un vis legat de o călătorie. Foarte economi și bine structurați, în 2018 Peștii pot strânge cureaua ca să-și atingă scopurile. Au noroc și de oameni care apar la momentul potrivit ca să le arate adevărul sau ca să-i susțină. Peștii obțin succese anul acesta pentru că au trecere la persoane importante și pentru că și-au dovedit de-a lungul timpului valoarea.
În 2018, Peștii se regrupează, se adună, strâng precum furnicile, se dedică intereselor personale și țintesc spre vârfurile pe care și le propun. Pe drumul lor sigur găsesc aliați. În ceea ce privește tovarășii de drum, parteneri, asociați, prieteni, ei se triază din mers ori își consolidează rolul principal. Dar nu e o problemă anul acesta pentru Pești să distribuie alți actori în rolurile ce rămân vacante.

Sursa foto: http://soultravelrules.com/2017/12/16/expect-2018-according-astrology/

37 de comentarii:

 1. Multumesc Valeriu ai pus prin predicții exact punct pe i.Esti teribil de exact.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, Valeriu! Analiza de precizie inalta, asa cum ne-ai obisnuit! Un an mai bun cu tot ce iti doresti!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pentru relatare,ar fii minunat!se pare ca merg in sfarsit dupa atat amar de viata m-am eliberat ,multumesc si tie, si destinului ca mi-am terminat de indeplinit misiunea ,da!am dus-o pana la safarsit,ai multumesc lui D-zeu ,cu toate pierderile pe care le-am suferit in acesti ani,care nu au fost putini decat 24 de ani in slujba celorlalti, sa fie asa?,am sa verific!
  Sa ai un an plini de satisfactii si bucurii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Iar pentru cei cu cifra destinului 2 ,mai ales 2 din 11 , indiferent de zodie,va fi un an magic pe toate planurile, aceștia vor fi că pestele in apa daca vor ști să ia decizii.La mulți ani !

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu cum sa va multumesc !! atat de frumos scris ,minunat ! Va iubesc !...va doresc sa aveti un an minunat din toate punctele de vedere !!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua !
  Cand este nunta cosmica in anul 2018 ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Scrie mult si fara rost.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fara suparare ! Scrie mult si cu rost , foarte elaborat , sa inteleaga si cel mai neinitiat in ale astrologiei . Respect pt d l Panoiu , un adevarat specialist !

   Ștergere
 8. Vreau să împărtășesc mărturia mea tuturor După ce am fost în relație cu prietenul meu timp de cinci ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostea pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex-ul meu se va întoarce la mine, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 17:00. Ex-ul meu ma sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, încât a vrut să mă întorc, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, contactați-l acum pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie,

  WHATSAPP +2349035428122
   
  Trimiteți prin e-mail akhigbespellhome@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Cum am întors sotul meu. Am Hana Matija după nume Nu am crezut vreodată în vrăji sau magie până când am întâlnit această vrajă o dată când am venit să-mi văd prietenul în indian anul acesta la un summit de afaceri. Am vrut să spun că un bărbat care se numește Doctor Isikolo este foarte puternic și ar putea ajuta la vrăjitorie să-ți aducă înapoi pe cineva dispărut, pierdut, iubitor de rău și vraja magică a vrajii sau vraja pentru o slujbă bună sau vraja norocului. mărturie pentru că omul pe care-l dorisem să mă căsătorească m-a lăsat cu 5 săptămâni înainte de nunta noastră și viața mea a fost inversă pentru că relația noastră a fost de 3 ani. L-am iubit cu adevarat, dar mama lui a fost impotriva noastra si nu a avut nici un loc de munca platit. Când am întâlnit această vrăjitoare, i-am spus ce sa întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor. La început am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar tocmai am încercat. Și în 7 zile când m-am întors în Canada, prietenul meu (acum soț) mi-a chemat singur și a venit să-mi cer scuze că totul a fost stabilit împreună cu mama și familia lui și că a primit un nou interviu pentru a ne căsători. Nu mi-am dat seama că doctorul Isikolo a cerut doar numele meu și numele prietenilor mei și tot ce doream să facă. Ei bine, suntem fericiti de casatorit acum si ne asteptam la micul nostru copil, iar sotul meu a primit noul loc de munca si viata a devenit mult mai buna. Adresa de email a acestuia este: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 10. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea minunată făcută de Dr. Isikolo pentru mine. Sotul meu ma abandonat pe mine si pe copii si m-am dus sa stau cu o alta femeie pe care tocmai la intalnit. Și femeia ia spus că nu va avea niciodată de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii am suferit și am călcat o luptă, dar eu am decis să fac toate mijloacele de a face sigur că familia mea se întâlnește așa cum o folosește, apoi m-am dus acolo acolo am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo pe site-ul său http: drisikolosolutionhome.webnode.com, așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema mea pentru el și în numai 24 de ore după cum a promis, soțul meu sa întors acasă și comportamentul lui sa întors la bărbatul cu care m-am căsătorit. Nu pot sa multumesc castigatorului de vraja suficient pentru ceea ce a facut pentru mine, sunt foarte recunoscator si nu voi opri niciodata sa-i public numele pe internet pentru munca buna pe care a facut-o pentru mine, din nou aici este site-ul lui http:drisikolosolutionhome.webnode.com și e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 11. Nimeni nu ar trebui să se îndoiască de puterea lui DR ISIKOLO, deoarece este mare în lucrările sale. Numele meu este Alice Edgar. Adu-mi soțul meu înapoi este ceea ce mă așteptam cel mai puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și soțul meu am fost căsătoriți timp de patru ani și am trăit fericit, dar dintr-odată sa schimbat complet și sa întors de la mine și nu am știut niciodată ce sa întâmplat, am încercat să-l întreb pe el, dar a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat un divorț. Am fost atât de îngrijorat și confuz, și am făcut toate cele mai bune posibilități pentru al aduce înapoi, dar totul a fost în zadar și m-am gândit că toată speranța a fost pierdută, iar în căutarea unei ieșiri, un prieten de-al meu care avea o problemă similară mi despre o minunată vrăjitoare numită Dr. Isikolo care a ajutat-o ​​să-și rezolve problema. Nu folosesc niciodată credința în vraja care mi-a fost dată toată viața pentru că nu m-am gândit niciodată că va funcționa, dar am încercat să-i dau omului asta o șansă și spre cea mai mare surpriză, a făcut munca lui și a dat un rezultat pozitiv și am reușit să- soțul meu înapoi. Chiar și după ce vrăjitorul și-a făcut lucrarea, am descoperit că soțul meu a căzut atât de mult în dragoste cu mine, spre deosebire de înainte. Această împușcare a vrăjilor nu este spalarea creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult îmi place și am nevoie de El, iar acum sunt o femeie fericită din nou și nu știu ce să fac pentru această castă de vrajă Mare și deci folosesc acest lucru ocazia de a spune oricui are probleme similare să-l trimită prin e-mail pe isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

  RăspundețiȘtergere
 12. Numele meu este Samathan, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi asa ca am fost navigarea cautand pe internet pentru ajutor am citit pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau cu aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 13. Vreau să-mi împărtășesc mărturia minunată despre cum mi-am înapoiat pe Husbandul din viața mea înapoi, vreau să spun oamenilor din lume că există o adevărată vrăjitorie online și este puternică și autentică, Numele lui este Baba Wale Wiseman, El ma ajutat de curând mi-am reunit relația cu soțul meu care ma scos, când i-am contactat pe Wiseman, a aruncat o vrăjitoare pentru mine și soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, mi-a sunat din nou și a început să mă cerșească. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, Wiseman poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Vărsarea sarcinii, acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. Wiseman îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este real și bun. De asemenea, vă poate ajuta să vă rezolvați relația întreruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! Nu consiliați căsnicia și ne descurcăm foarte bine, în viața noastră de dragoste. Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă cu o soluție durabilă
  prin e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

  RăspundețiȘtergere
 14. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors exact ca un puzzle complet ... Am fost atât de fericit ... Dr. Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la angajare la loterie de viză câștigătoare. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo .... Multumesc mult, sunt foarte recunoscator in timp ce mi-ai salvat viata.

  RăspundețiȘtergere
 15. Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

  RăspundețiȘtergere
 16. Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună tuturor pentru cum am recâștigat dragostea soțului meu. Am fost nebun când am mers la o altă fată luna trecută, dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus problema lui DrIgbinovia despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, într-o companie mare. Am spus doar că am ajuns în locul potrivit unde voi obține dorința inimii mele fără efecte secundare. Ți-am spus ce-mi trebuie, după evenimente, în următoarele două zile, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi cer scuze că am trăit înainte și acum în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să cer iertare, m-au sunat la Un interviu la firma mea dorită, au fost necesare pentru a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun întregii lumi despre cum Drigbinovia mă ajută să-mi dau inima dorința mea. Drigbinovia este un specialist în toate tipurile de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

  Mulțumește-mi mai târziu.

  RăspundețiȘtergere
 17. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea minunată făcută de Dr. Isikolo pentru mine. Sotul meu ma abandonat pe mine si pe copii si m-am dus sa stau cu o alta femeie pe care tocmai la intalnit. Și femeia ia spus că nu va avea niciodată de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii am suferit și am călcat o luptă, dar eu am decis să fac toate mijloacele de a face sigur că familia mea se întâlnește așa cum o folosește, apoi m-am dus acolo acolo am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr Isikolo pe site-ul său http://drisikolosolutionhome.webnode.com, așa că a trebuit să-l contactez și să-mi explice problema și în doar 24 de ore după cum a promis, soțul meu sa întors acasă și comportamentul lui sa întors la bărbatul cu care m-am căsătorit. I cant multumesc castelului suficient pentru ceea ce a facut pentru mine, sunt foarte recunoscator si nu voi opri niciodata sa-i public numele pe internet pentru munca buna pe care a facut-o pentru mine, din nou aici este site-ul lui http: drisikolosolutionhome. webnode.com și e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 18. Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 19. Bună ziua tuturor, sunt Andela Batolomej, vreau să împărtășesc o mărturie vie despre modul în care doctorul Isikolo a reușit să-mi aducă soțul înapoi, eu și soțul meu au fost într-o despărțire serioasă, chiar înainte de a ne certa mereu luptele și de a face diferite acțiuni necurate. Soțul meu și-a împachetat lucrurile din casă și a trebuit să trăim în altă zonă, în ciuda tuturor acestor lucruri, căutam o modalitate de reîntregire cu soțul meu, până când l-am întâlnit pe doctorul Isikolo, cel care a reușit să-mi aducă soțul înapoi acasă și ma asigurat că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce a terminat pregătirea vrăjii iubirii. Sunt astăzi foarte gata să le spun lumii că Doctor Trust este cu adevărat un om al cuvântului său pentru că soțul meu sa întors la mine și a căzut în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi ... Astăzi, familia mea sa întors din nou și suntem fericiți trăind bine și sănătoși, cu doctorul Isikolo tot visul meu a venit prin reunirea căsătoriei mele, prieteni în cazul în care aveți nevoie de ajutați-l pe Dr. Isikolo să-l trimiteți prin poștă pe adresa isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196, domnule vă voi recomanda pentru totdeauna !!! puteți vizita, de asemenea, via Via web sit: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

  RăspundețiȘtergere
 20. Mă simt la fel ca orice altă femeie cu durere de cap și ce aș fi făcut dacă nu pentru dr. Isikolo, numele meu este doamna Lara Antonio, am 38 de ani și am un fiu. Din nefericire, cu aproape un an în urmă, tatăl său sa despărțit de mine din cauza unei greșeli pe care am făcut-o și chiar îl vreau înapoi. El este cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată și vreau ca familia noastră să fie din nou completă, vreau să-mi petrec restul vieții cu el. Așa că am citit online că dr. Isikolo a ajutat o fată în aceeași situație ca și a mea și l-am contactat pentru ajutor. Am crescut cu părinții mei divorțați și nu vreau asta pentru fiul meu și mi-e dor de soțul meu atât de mult și vreau doar ca familia noastră să fie din nou întreagă Vreau iubirea din viața mea înapoi și pot să spun sincer că pentru că este singurul om pe care l-am iubit cu adevărat cu toată inima mea. Deci, caut ajutorul de la isikolosolutionhome@gmail.com si mi-a raspuns si mi-a aratat o vraja de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi returna sotul si sunt fericita si recunoscatoare pentru ca ma ajutat si vreau sa aveti tot ocazia pe care o aveam, doctorul Isikolo este singurul prin ajutorul pe care l-am cunoscut vreodată. Mult noroc "poti trimite e-mail pe marele barbat pe isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196 gata sa te ajute cu problema ta oricand, in orice zi.

  RăspundețiȘtergere
 21. Sanela Dmitar31 octombrie, 2018

  Sanela Dmitar. Mă simt atât de bucuros astăzi din cauza ajutorului pe care Dr. Isikolo mi-a dat-o pentru a-mi aduce soțul înapoi cu vraja lui. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am intrat pe site-ul Dr. Isikolo pe internet postat de o doamnă și am decis să ia legătura cu el și i-am explicat situația mea la el și apoi să caute ajutorul lui, dar la cea mai mare surpriză mi-a spus că el mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nici o problemă fără o soluție. Aici sărbătorește pentru că soțul meu se întoarce acasă și mă bucur foarte mult de căsnicia mea, care este o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Isikolo este cu adevarat o adevarata vrajitoare. De ce nu contactați Dr. Isikolo acum dacă vă confruntați cu orice provocări în viața de relații. Site web: http: drisikolosolutionhome.webnode.com SAU prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

  RăspundețiȘtergere
 22. Aceasta este cu siguranță o mărturie șocantă și autentică .. Am vizitat un forum aici pe internet, la data de 20 septembrie a acestui an. Și am văzut o mărturie minunată despre acest rol puternic și mare de vrăjitor numit Dr Isikolo pe forum .. Niciodată am crezut, pentru că n-am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte. Nici un suflet n-ar fi fost capabil să mă influențeze despre vrăjile dragostei, nu până când doctorul Isikolo mi-a făcut-o și mi-a restabilit mariajul de 8 ani înapoi la mine soțul înapoi la mine în același 48 de ore la fel cum am citit pe internet. am fost cu adevărat uimită și șocată când soțul meu a îngenuncheat cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să-mi transmit aprecierea mea Dr Isikolo ești un Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie din nou ... aici este site-ul său: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 23. Bună sunt Diana Benites. Am făcut o vrajă de dragoste făcută logodnicului meu de fapt mi-a lăsat după un an de angajament am fost șocat când mi-a spus că nu mă mai iubește că se va căsători cu o altă fată a fost foarte greu de crezut pentru că eram în dragoste din ultimii 5 ani a fost tipul care nu sa gândit niciodată să trăiască fără mine pentru o secundă pe care o folosea pentru a da mii de telefoane într-o zi și mi-a spus că nu mă mai iubește, a fost o veste mai rea pentru familia mea, pentru că am dat un prieten foarte bun prietenilor mei și am raflat în legătură cu angajamentul meu și am pus un inel de logodnă unii altora în fața a sute de oameni acum dacă nu m-ar fi căsătorit, așa că era rușine pentru mine în societatea mea, așa că a decis să-i duc înapoi cum, decât am găsit doctorul Isikolo pe Internet i-am spus problema mea el mi-a spus să nu-ți faci griji că-l voi aduce înapoi la tine el mi-a zis că va veni el însuși și mă va implora. mi-a dat 48 de ore și, desigur, sa întâmplat înainte de 48 de ore el sa întors la mine și a spus că îi pare rău pentru ceea ce el mi-a făcut, că e gata să se căsătorească cu mine. ne căsătorim și acum suntem fericiți ca soț și soție. într-adevăr Dr Isikolo este un om miraculos. contactați-l pentru propriul dvs. ajutor isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 24. Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

  RăspundețiȘtergere
 25. Antonia Marcus14 noiembrie, 2018

  După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 26. Numele meu este Kristine Mateo și fostul meu prieten m-au scos în urmă cu 8 luni, după ce l-am prins de a avea o aventură cu altcineva și m-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am vizitat INTERNETul pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitorie îi ajută să-și facă spatele, așa că am contactat cascadorii de vrăjitorie și mi-am explicat problemele. .... mi-a aruncat o vraja si ma asigurat de trei zile ca fostul meu se va intoarce la mine si la cea mai mare surpriza mea a treia zi, iubitul meu a venit bate la usa mea si a cerut iertare. Sunt atât de fericită că dragostea mea se întoarce din nou, și nu numai, că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Isikolo .... sunteți cu adevărat talentați și talentați contactați adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 27. Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 28. Inimaginabile și de necrezut. Eu sunt Anna Molinaro și am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau o problemă similară, contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196 vă mulțumesc DR Isikolo de fapt sunteți miraculos și dumnezeii voștri vă pot răsplăti vreodată pentru faptele voastre bune.

  RăspundețiȘtergere
 29. Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Maria Coliji, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani acum cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
  email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 30. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

  RăspundețiȘtergere
 31. IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem fericiți din nou .. Îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane. mediu pentru a-ti spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de orice are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 32. Beatrice Neacksu09 decembrie, 2018

  Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Beatrice Neacksu , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să se întoarcă acolo soțul, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă obține iubit înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WHATSAPP-l pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

  RăspundețiȘtergere
 33. Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și a crezut că cel mai bun mod de a vindeca inima rănită a fost să-mi ia viața după ce am încercat mai multe procese și a călătorit în India, căutând vraja să se reunească cu soțul meu, care ma părăsit după trei ani de căsătorie noastră pentru o altă doamnă, dar nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 34. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Astre dușmănoase! Cuplul Jupiter-Saturn ucide visele le le le le....

Cum i-ar sta lui Mr. Bean în rolul de regină a Marii Britanii? Dar cum i-ar sta unui artist pe scaunul de pilot al unui avion de pasageri? ...