Horoscop 2018

Berbec și Ascendent în Berbec

Prea mult și prea repede. Aceasta este direcția anului 2018 pentru Berbeci, care nu prea se propulsează totuși singuri, ci depind foarte mult de alții. Berbecii au în față un an de adaptare la cerințele și nevoile altora. Familia, anturajul, prietenii le fac Berbecilor programul. Marte în Vărsător din mai până în noiembrie, retrograd și conjunct cu Nodul Sud, îi face pe Berbeci să-i ia pe alții pe sus, să se implice în responsabilități pe care alții nu le pot duce, să fie oameni de bază în familie și în echipele din care fac parte.
Realizările Berbecilor vin anul acesta ca o compensație sau ca o răsplată pentru ajutorul oferit celorlalți. Adică binele dezinteresat făcut li se întoarce. Berbecii care se centrează doar pe ei, care nu își asumă responsabilități, sunt pasivi, egoiști sau indiferenți nu prea au cu ce să se laude în 2018. Nodul Nord în Leu până pe 6 noiembrie îi ajută pe toți nativii Berbec să-și regăsească bucuria de viață fie prin dragoste, fie prin copii, fie printr-un hobby cu rang de mare pasiune.
Peste toate, Saturn în Capricorn îi ajută pe Berbeci să facă un hop social și profesional. O schimbare în carieră sau o modificare a stilului de viață și de lucru le aduc Berbeciilor beneficii. Mulți dintre ei își schimbă sau își cresc sursele de venit, mai ales între 15 mai și 16 noiembrie, cât timp Uranus pleacă de la ei de acasă și trece în Taur. Este un an însemnat de evenimente sociale pentru Berbeci, care fac un salt și în statut, crescând în ochii altora. Multe căsătorii, botezuri sau divorțuri îi au drept actori principali. Mulți devin părinți, alții bunici, socri, schimbă categoria din celibatar în căsătorit sau din căsătorit în divorțat.
Jupiter în Scorpion îi pune pe Berbeci pe jar în relații. Banii și bunurile comune sunt prilej de discuții  în casă, neînțelegerile pot pleca de la bani și tot la a produce bani ajunge orice discuție în care se pune țara la cale. Este un an bun de investiții, de înțelegere cu partenerul, de asociere în scopul unor proiecte pe termen lung. Unde-s doi, puterea crește! Succesul financiar vine preponderent cu ajutorul partenerului, prin asociere, deci împreună cu soțul/soția/partenerul sau printr-o moștenire ori judecată. Se dezvăluie foarte multe lucruri care le-au fost ascunse Berbecilor ori pe care Berbecii le-au ascuns. Berbecii cinstiți nu au de ce să se teamă, dar dacă au făcut manevre fără știrea partenerului, e bine să se aștepte la dezgroparea trecutului și la detalii picante care să-i pună în dificultate. Invers, Berbecii sunt oricum detectori de minciuni, anticipează gesturile și faptele celorlalți, intuiția fiind la cote maxime. Per total, suspiciunile nefondate se risipesc și tot ce este ascuns iese la suprafață. Scheleții din dulapurile Berbecilor deschid ușa pentru ca viața lor să devină limpede și clară, la lumina zilei.

Taur și Ascendent în Taur

Taurii sunt obișnuiți să recicleze tot ce cunosc și să trăiască tot ce au mai trăit, mâncând aceeași mâncare, mergând în același loc, păstrând obiceiurile. În 2018 Dumnezeu nu le mai ține Taurilor bunele și nici proastele obiceiuri. Ca o străfulgerare a schimbărilor iremediabile care vor avea Taurii parte din primăvara lui 2019 încolo, anul acesta, între 15 mai și 6 noiembrie, Uranus ajunge în zodia lor. 
În sfârșit sunt în stare și Taurii să renunțe la stilurile lor de viață împământenite, la dorințele fixe și la emoțiile stagnante. Taurii scapă în 2018 de multe obsesii, tipicării și convingeri că lucrurile trebuie să stea doar cum cred ei. Este marele an în care Taurii își mută mintea din loc și încep să vadă o nouă realitate. Ei ies din bezna minții și înțeleg că viața este și despre altceva decât fricile care i-au ținut până acum pe loc.
Taurii să se întrebe de ce se tem cel mai tare! Pentru că în 2018 se adeverește cel puțin una din marile lor temeri. Numai așa pot să scape de ea! Iar asta nu pot face decât dacă sunt puși în fața faptului împlinit, le aruncă altcineva bomba, îi scoate cineva din toxicitatea în care se află, sunt împinși înainte prin evenimente pe care nu le pot anticipa sau controla.
Taurii își ușurează sufletul, fac curățenie în viață, se regăsesc în propria piele, își fac cuib, se înconjoară de oameni lângă care se simt iubiți și apreciați. Tot ceea ce îi controlează pe Tauri și îi constrânge își diminuează putrea asupra lor. Ei încep să-și asculte dorințele, fac ce le cere inima, își urmăresc idealurile și caută afirmarea personală. Mulți Tauri își găsesc anul acesta vocația sau pasiunea sau locul de muncă ce îi mulțumește și împlinește. Cheia anului este performanța. Taurii devin lideri prin puterea exemplului și prin nivelul de specializare.
Jupiter în Scorpion veghează ca Taurii să ia distanță de toți oamenii care pun presiune pe ei și îi distribuie în roluri pe care nu le au. Relațiile sunt inflamate, conflictele previzibile, Taurii răbufnesc mai mult ca niciodată, dar nu se mai luptă și nu mai insistă. Pur și simplu, se ridică și pleacă fără să se mai uită înapoi dacă sunt subminați sau făcuți mai mici decât sunt.
Saturn în Capricorn îi așază pe Tauri într-o nouă viziune asupra vieții și iau distanță față de alegerile care le suprimau personalitatea. Ei sunt pasionați de acumularea de cunoaștere și de experimentarea ineditului. În viața lor intră oameni diferiți de ei ca vârstă, origine, statut social, de altă naționalitate, străini poate. Taurii învață sau călătoresc mult. Ei se regăsesc cel mai bine în situații care îi scot din tradiționalism și îi fac să se simtă diferiți de alții. Schimbările se produc în interior, la nivel de convingeri personale, și țâșnesc în afară sub formă de decizii bruște, imprevizibile, care lasă guri căscate și niciun loc de întors.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Să stea liniștiți Gemenii în 2018. Anul Nou începe la ei în noiembrie. Până atunci, Nodul Nord în Leu, Jupiter în Scorpion și retrogradările lui Mercur în semne de Foc îi țin într-un joc care nu e nicidecum horă. Gemenii joacă o sârbă interminabilă și, ca să schimbăm o literă din ‘sârbă’, joacă pe ‘sârmă’. În toate părțile, pe drumuri, între oameni, mereu cu ceva de rezolvat, plimbând hârtii, rezolvând chestiuni birocratice, făcând tranzacții și fiind prinși în negocieri și medieri.
Nu prea mare diferență față de ultimul trimestru din 2017, cu singura mare diferență că nu se mai simt singuri. Gemenii au anul acesta parte de resurse care le vin: bani, ajutor din partea partenerului, din partea familiei sau a socrilor. Banii nu sunt o problemă anul acesta, ei putând să vină mult mai ușor și în cantitate mai mare. Conspiră la bunăstarea Gemenilor aflată în creștere în 2018 banii primiți cadou, moșteniri, recuperări, sprijin dobândit prin partaj sau prin vânzarea unei proprietăți. Împrumuturile sunt avantajate pentru investițiile pe termen lung.
În rest, Gemenii se împart între obligații și responsabilități. Ei ies însă din haosul unei rutine pe care n-au putut să o stabilizeze. Le este mai ușor, își organizează mai bine timpul și depind mai puțin de alții. Muncesc mult cu folos și ajutor Gemenii în 2018.
Afectiv, din noiembrie, când Jupiter ajunge în Săgetător, Gemenii pot să ia decizii relaționale sau să obțină ce vor de la partner sau viața amoroasă. Ultimele două luni din an reînvie pasiunea în cuplu și le amplifică Gemenilor tot ce trăiesc în doi. Până atunci, muncă multă, de migală, datorie și galop.
Marte din Vărsător în conjuncție cu Marte și Lilith îi motivează pe Gemeni să-și atingă anul acesta un ideal. Ei se afirmă ca fiind diferiți de alții, cu moț, ies din tipare, se bucură de situații care îi fac apreciați, dar și invidiați. Gemenii sunt în 2018 de o îndrăzneală vecină cu nebunia și gestionează evenimente care pe alții îi sperie sau îi depășesc. Gemenii demonstrează anul acesta că pot ajunge acolo unde alții nici nu visează și că da, se poate acolo unde alții doar stau pe margine și se tem să încerce.

Rac și Ascendent în Rac

Destinul în Leu până în noiembrie anul acesta își face în continuare treaba începută în luna mai anul trecut. Este un an de clarificare și materializare pentru Raci. E foarte simplu: ei pierd ceea ce nu mai este al lor și rămân doar cu ceea ce este numai al lor. Este un an decisiv pentru posesiuni și simțul apartenenței. ‘Ce este al meu?’ este deci întrebarea anului pentru Raci. Racii devin stăpâni, proprietari, își intră în drepturi și devin teritoriali. Ce e al meu, este doar al meu. Racii nu mai sunt interesați să încerce, să ciupească de pe la alții, să se mulțumească cu puțin sau cu ce pică. Nu! Racii vor tot și vor doar pentru ei, vor să fie unici, speciali, confirmați pe poziție. Vor casa lor, omul lor, femeia lor, bărbatul lor, copiii lor, banii lor, locul lor. Racii resping anul acesta tentațiile, nu se mai uită în exterior, ca urmare a stimei de sine pe care le-a încercat-o atât de tare anul 2018.
Anul 2018 întâlnește Raci hotărâți și conștienți de valoarea lor, care știu să renunțe la ceea ce nu mai face parte din viața lor. Racii dau drumul, nu se mai încăpățânează, nu mai sar calul, nu mai sunt interesați de mici plăceri sau satisfacții efemere. Ei se așază pe un drum al stabilității, iar alegerile pe care le fac îi definesc pentru următorii 20 de ani, mai ales că Destinul ajunge la ei acasă pe 6 noiembrie și le dă o identitate bine definită.
Racii știu ce vor, ce au și încotro se îndreaptă. Este anul lor de explozie afectivă, mai ales că suntem sub vibrația numerologică 2, aflată pe frecvența Lunii și a Racului. Jupiter îi face să caute iubirea în toate formele și să accepte în viața lor numai oamenii care îi iubesc, apreciază, motivează, susțin, surprind, învață. Este un an al creativității și al fertilității. Tot ce iubesc și le place Racilor sporește. Iubirea inundă viața Racilor, sursa fiind fie partenerul, fie o persoană de care se îndrăgostesc, fie copiii, fie un hobby. Se umplu golurile afective în 2018, Racii dăruiesc și primesc tot mai multă iubire.  
Racii se evidențiază, captează atenția, iar cu Saturn în casa relațiilor construiesc durabil în 2. Căsătoria, asocierile, relațiile cu clienții, alianțele le dau Racilor sens și direcție. Să nu creadă vreun Rac că totul e doar simplu, ușor sau că vine de la sine. Dar ce-a fost mai rău și mai greu a trecut. 2018 este pentru Raci anul oamenilor potriviți aflați la locul potrivit. La fel ajung să se simtă și ei: lângă oamenii optimi și la locul potrivit.

Leu și Ascendent în Leu

Dacă îi întreabă cineva pe unii Lei la început de an cine sunt și ce mai fac, mulți nu vor putea să-și amintească nici măcar cum îi mai cheamă. În 2017, Leii au făcut un ocol, au ratat oportunități, s-au îndepărtat puțin sau mai mult de la drumul lor, s-au adâncit în grijile și conflictele altora.
Anul 2018 le readuce Leilor memoria pe termen lung. Destinul aflat până în noiembrie în zodia lor îi susține să-și amintească despre ce era viața lor. Este un an al adevărului despre ei înșiși și despre ceilalți. Leii nu se mai mint și nu se mai prefac că e bine sau că le ajunge ce au dacă nu este așa. Își deschid aripile și încep să zboare. Sentimentul pe care îl au Leii în 2018 este că scap de lanțuri, se eliberează din cușcă, ies din prizonierat. În primul rând, munca îi solicită, iar rutina le dă o constantă. Acțiunile repetitive și, mai ales, în slujba altora dar și cu folos pentru ei îi pun pe Lei pe șinele unei continuități care îi echilibrează psihic, emoțional și financiar. Pun în practică ce știu mai bine să facă Leii anul acesta.
În 2018, Leilor le cam fuge pământul de sub picioare, mai precis li se trage preșul de sub tălpi. Își schimbă locul, locuința, stilul de viață, țin diete, își îngrijesc rănile și beteșugurile. Este un an de curățare, ridicare prin provocări din afară și vindecare. Afectiv, stimularea se prevede abia în ultimele 2 luni ale anului, cu Jupiter în Săgetător. Până atunci, Leii acceptă ce n-au acceptat și repară ce a rămas nereparat. 
Ca să avanseze, Leii se motivează prin conflict și presiune din exterior. Cu cât provocarea e mai mare sau circumstanțele sunt mai potrivnice, cu atâte Leii se încordează mai tare. Nodul Sud în Vărsător conjunct cu Marte și Lilith îi obligă pe Lei să reacționeze. Nu ei declanșează acțiunile, dar sunt forțați să răspundă, să ia decizii, să nu mai meargă pe mâna altora. Este un an în care Leii știu în primul rând ce nu mai vor sau ce nu li se mai potrivește. Deseori nu găsesc motivație internă, de aceea au nevoie de lovituri și șuturi de la oamenii dragi care, rând pe rând, îi solicită. Zgândăriți, Leii se hotărăsc să se pună pe treabă sau să schimbe direcția nu pentru că vor ei, ci pentru că alții nu mai vor. Le priesc Leilor contrele, iar poziția și rivalitățile îi propulsează. Cineva trebuie să se pună contra sau să stea împotrivă pentru ca Leii să facă alegeri decisive și să dea tot ce au mai bun. Această zodie înțelege în 2018 ce înseamnă să-ți ierți dușmanii, agresorii și făcătorii de rău. Fără întuneric, lumina acestor nativi nu strălucește.

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Întrebarea clasică despre horoscop este dacă e de bine sau de rău. La Fecioare, răspunsul este neutru. În 2018, tranzitele grele, complicate, solicitante ocolesc această zodie. De aceea, cu siguranță pentru Fecioare anul acesta e bine pentru că nu e rău.
În rest, acești nativi se reculeg după anii trecuți de uzură. Fecioarele au sentimentul că încep să meargă din nou pe picioare, că în sfîrșit se recuperează după fricile, suferințele, responsabilitățile și luptele personale care i-au ținuit. Încep din nou Fecioarele să se bucure de plăcerile mărunte și simple ale vieții. Se atenuează grijile materiale și bubuielile sentimentale. Parcă nici nu le interesează neapărat pe  Fecioare în 2018 aceste aspecte. Ele curg de la sine, nu reprezintă scopuri pentru care ar da orice. Fecioarele nu cer prea mult de la viață în 2018, se bucură de cât au, iar afectiv se mulțumesc cu liniștea și confortul. Dacă e mai mult, bine, dacă nu, e iar bine. Merge și cu și fără.
Jupiter în Scorpion și Saturn în Capricorn îi fac pe nativii Fecioară atenți în primul rând la ei înșiși. Ei devin centrați pe afirmarea personală, îi interesează să facă impecabil orice lucru pe care pun mâna, să experimenteze situații cât mai intresante, să cunoasă oameni cât mai evoluați, să ajungă în locuri cât mai pitorești.
Un an al curiozității și al nevoii de a învăța se arată a fi 2018 pentru Fecioare. Investițiile în educație, în călătorii, în aparate electronice, în mijloace de transport (mașină, bicicletă, role) le mențin atenția trează. Un an profund de achiziții, învățături și revelații.
Fecioarele acumulează, se distrează, se concentrează pe scopurile lor și își asumă responsabilitățile față de oameni pe care îi iubesc, în special față de copii. Fără a exagera, Fecioarele se dedică anul acesta activităților care îi pun cel mai bine în valoare. Creează, inovează, scriu și vorbesc mult, își exprimă talentele, construiesc pe termen lung. Ce nu le privește, trece pe lângă ele.
În 2018 Fecioarele își văd de treaba lor, fac ce au de făcut și își iau energie din aplecarea spre interesele personale. Ei vor doar o companie plăcută, fără factori de stres, iar dacă sunt lăsați în pace și în ritmul lor e totul perfect. Discreția, detașarea și simțul datoriei îndeplinite reprezintă în 2018 parametrii de succes ai acestei zodii.

Balanță și Ascendent în Balanță

Semne bune anul are pentru Balanțe, mai precis dintre cele mai bune și neașteptate. Este și anul lor, dată fiind vibrația numerologică 2 a lui 2018, care le avantajează și din plin și din belșug.
O mai mare lejeritate în fluxul financiar le scutește pe Balanțe de foarte multe bătăi de cap. Vin bani mai mulți, sunt mai bine plătite sau pur și simplu scapă de obligații financiare sau își administrează bugetul mai bine. Un an al unui echilibru mult mai stabil, în care excesele și presiunile exterioare scad în intensitate. Balanțele se manifestă mai cumpătat, se amestecă mai puțin în viața altora, nu mai fac alegeri prin care să-i forțeze pe alții. Balanțele se retrag în matcă și renunță la niște lupte și dispute personale. Cu alte cuvinte, îi cam lasă pe ceilalți în pace și stau în banca lor, ceea ce le-a fost aproape imposibil să facă în 2017.
Anul 2018 le aduce Balațelor mai multă stabilitate în viața personală și de familie. Acești nativi se implică activ în modernizarea locuinței, în achiziția sau vânzarea unei proprietăți, dau fiecăruia ce i se cuvine, împart ce au de împărțit și își iau atât cât merită. Există un simț al măsurii pe care Balanțele nu îl afișează în mod uzual, dar care anul acesta le face apreciate.
Foarte intens aspectat este segmentul iubirii și al creativității. Balanțele se concentrează să producă bunuri de valoare spre folosul întregii familii, își asumă responsabilități financiare, își exploatează talentele. Balanțele ies dintr-un con de pasivitate, devenind productive, eficiente și motivate să ia decizia de a crește sau de a avea mai mult. De aceea, Balanțele pot face anul acesta eforturi mari pentru a se afirma, aducând dovezi de dragoste palpabile, concrete, materiale. Iubirea, familia și copiii sunt motivațiile Balanței în 2018. Pentru ei, nativii Balanță sunt în stare de sacrificii care presupun plecarea departe de casă pentru un loc de muncă mai bun, mai mult timp și mai mulți bani investiți în grija față de cei dragi, o renunțare la un confort, ceea ce nu prea le stă în fire de obicei. Dar le-a cam ajuns Balanțelor cuțitul la os și e rândul lor să treacă la cârma propriei vieți.
În 2018, Balanțele devin producători de resurse, sponsori și administratori ai bunăstării celor dragi. Alții se bazează pe ei, nu ei pe alții. Toată energia pare că se îndreaptă spre creșterea nivelului de trai și spre independența financiară, care să le asigure stabilitate și siguranță. Balanțele strâng din dinți în 2018, trag tare, așteaptă mai puțin de la ceilalți, se autodepășesc și trec la acțiune.

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Anul 2018 îi ține pe Scorpioni în atelierul de service. Ei au foarte multe de îndreptat, de corectat, de rectificat la viața lor. Jupiter în zodia lor îi ține pe acești nativi la foc automat până în noiembrie.
Cineva este permanent cu ochii pe Scorpioni. Ei sunt evaluați, testați, supravegheați, au de dat examene, de trecut grade, de strecurat prin filtre. Seamănă cu controlul de la securitate din aeroport viața Scorpionilor. Cineva tot îi suspectează și îi caută peste tot, doar doar or găsi la ei ceva compromițător. Ei sunt între drumuri, într-un du-te-vino, prinși în situații greu de reconciliat. 2018 este un an al contradicțiilor și al încercărilor de a împăca și capra și varza pentru Scopioni. Când credeau că s-au liniștit și că au timp să-și tragă respirația, mai sună o alarmă.
Ca membri activi într-o echipă de intervenție sunt Scorpionii în 2018. Și nu ei dau ritimul și tonul. Familia este foarte solicitantă, chestiunile ce țin de părinți, copii, rude bolnave, acte, titluri de proprietate îi epuizează pe acești nativi. Ritmul este alert și circumstanțele presante le cer Scorpionilor să fie în două locuri în același timp. Tot pe fugă, măcar un lucru e cert: le este imposibil să se plictisească.
Zadarnic încearcă să-i țină Scorpinii pe alții în frâu anul acesta, mai ales pe cei de acasă. Scorpionii sunt cei care trebuie să se adapteze și să asculte de dorințele celorlalți. Dar mai întâi de toate ar fi cazul să se asculte pe ei, să nu se mai mintă și să nu-și mai țină sufletul încătușat în emoții negative. Scorpionii au de învățat să dea drumul celor ce nu mai vor să fie lângă ei și să nu se mai victimieze, acceptând lucrurile așa cum sunt, fără să se mai revolte măcar. Dezlegarea de atașamente este o temă majoră a anului 2018.
Înaintarea prin situații contradictorii le taie deseori elanul Scorponilor, care pot fi afectați fizic. Sănătatea este un actor principal în 2018. Scorpionii care se încordează, se încrâncenează și nu renunță la poziția de putere nu sunt deloc avantajați. Respectul și libertatea de exprimare și de alegere guvernează viața lor în 2018, iar dacă se pun contra, ei asimilează aceste calități prin pierderi, părăsire, respingere. Scorpionii slăbesc lesa controlului în 2018 și își programează viața în funcție de ei și mai puțin în funcție de alții. 
Scorpionii să păstreze în minte pentru acest an imaginea unui om care își plimbă câinele de talie mare. La un moment dat, câinele o ia la fugă după alți câini, omul este doborât la pământ, câinele nu se oprește și îl ia târâș după el, rănindu-l. Morala: dă drumul!   

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Deși stăpânul Săgetătorului, Jupiter, stă până în noiembrie în zodia de dinaine, teoretic într-o poziție obscură și dilematică, dificilă și haotică, aparențele înșală! Această localizare face doar ca ce tot ce este mai bun pentru Săgetători în 2017 să-i caute pe acasă când nu mai așteptau sau să vină peste ei pe la spate.
Îi ajung din urmă pe Săgetători dorințele și faptele din ultimii ani de zile. Ei au parte de un deznodământ, de o finalizare, de ceva ce li se întîmplă în sfârșit! Roadele vin mai ales acolo unde au depus mult efort și nici nu se mai așeptau să obțină ceva. Sub zodia imprevizibilului stau Săgetătorii în 2018, mai ales dacă au înțeles un adevăr fundamental: se poate trăi foarte bine și cu și fără ceea ce și-ar fi închipuit ei în viața lor. Săgetătorii nemulțumiți și frustrați de fel se adâncesc în dezechilibru psihic și boală ce se poate croniciza. Optimiștii și înțelepții trăiesc un an de miracole picate din cer.
Studii, propuneri, contracte, înțelegeri, drumuri, navetă, comunicare și lume multă. Cam așa se derulează programul artistic al Săgetătorilor. Pe ei viața îi recompensează anul acesta mai mult decât și-ar fi închipuit pentru eforturile depuse în ultimii 3 ani. Saturn a plecat de la ei de acasă și le dă în 2018 un sentiment de ușurare, de dezlegare, de ieșire din criză și de scăpare de pericol. Săgetătorii se simt descătușați. Ei pot în sfîrșit să planifice și să implementeze ceea ce și-ar fi dorit de mult, dar nu au avut timp sau resurse.
În 2018, Săgetătorii simt că mai vine și rândul lor. Dacă forțează lucrurile, doar se zbat ca peștele pe uscat. Ceea ce vor nu e prea relevant. Săgetătorii primesc anul acesta ce merită. Iar Marte din Vărsător în tandem cu Nodul Sud și Lilith promite agitație, studii, examene trecute cu brio, succes în fața unei comisii, validare sau confirmare pe post.
Dinamismul anului 2018 îi ține în priză pe Săgetători. Marea provocare constă în a-și asuma alegerile. Săgetătorii sunt puși între 2 drumuri, 2 opțiuni, 2 variante. Nu prea pot să mențină echilibrul astfel încât să obțină câte puțin din amândouă și nici nu pot să împace pe toată lumea. Nu pot juca la 2 capete, așa că Săgetătorii au de învățat anul acesta să iasă din indecizie și, odată ce se hotărăsc la un drum, să și-l asume total fără să mai penduleze ori să dea înapoi.

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Disciplină și perseverență le cere anul 2018 Capricornilor. Dacă în ultimii 3 ani au dus o viață mai tulbure, haotică sau pe direcția altora, anul acesta face lumină. Tranzitul lui Saturn prin Săgetător între 2015 și 2017 i-a făcut pe Capricorni să-și dea valoare în funcție de importanța lor în viața altora. Mulți Capricorni au făcut pe eroii sau doar au servit interesele altora ori s-au dat peste cap să-i ajute pe alții sau să se lupte cu ei. 
De anul acesta, cu Saturn în domiciliu, la ei acasă, Capricornii nu mai au nicio scuză.  Ei nu mai trăiesc prin contracte cu alții, singurul contract pe care-l semnează este cu ei înșiși. Este un an fără scuze și fără vinovați pentru Capricorni. Nu mai pot arăta cu degetul pe nimeni. Încolțiți de griji și responsabilități pentru alții, Capricornii, au avut de învățat în ultimii ani acceptarea și iertarea. Cât de bine stau la aceste capitole se vede în 2018.
Din 2018, Capricornii sunt în primul rând responsabili pentru ei. Cei din jur s-au mai pus pe picioare, nu mai este atât de mare nevoie de ei, s-a demonstrat că ceilalți se pot descurca foarte bine și fără sprijinul indispensabil al Capricornului. Așa că acești nativi sunt în punctul în care se gândesc la ei, la evoluția lor, la drumul lor, luându-și mâna de pe alții.
În loc să caute vinovați și responsabili, Capricornii întorc spatele situațiilor care i-au consumat și iau decizia de a-și urma calea proprie. 2018 este un an timid, pas cu pas, ca o revenire după o anestezie. Capricornii fac ce depinde de ei și iau decizii care îi avantajează. Am putea spune că anul 2018 le sucește capul Capricornilor. Jupiter din Scorpion îi întoarce cu fața spre viitor. Ei își fac planuri pe termen lung, se gândesc la ce va fi peste 5, 10, 20 de ani. Ei știu prea bine că precum îți așezi, așa dormi, iar anul acesta încep să-și pună deoparte, să facă investiții în ei, să gândească și să acționeze cu mulți pași înainte.
Este un an al schimbărilor de planuri și de anturaj. Capricornii reușesc să se afirme și își arată profesionalismul. Ei se concentrează în special pe creșterea venitului, pe investiții durabile. Poate cea mai mare realizare este că reușesc să nu se mai limiteze și să se saboteze. Ei au șansa anul acesta de a ieși din blocaje, de a se vindeca de pesimism și de a înțelege că viața este mai este și despre altceva decât luptă, trudă, suferință. Lucrurile vin în 2018 cu mai multă înțelegere și ușurință la Capricornii care-și mută atenția de pe ceea ce le stârnește reacții negative și se concentrează pe ei înșiși.  

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Să se țină bine Vărsătorii până pe 16 mai. Abia atunci scapă din strânsorile și chingile care se continuă din 2017. Spre deosebire de anul trecut, primele luni din 2018 sunt pline de elan, de muncă și afirmare socială. Jupiter în Scorpion îi scoate pe Vărsători în față, în public, în bătaia puștii. Există niște situații în care Vărsătorii pot resimți că sunt țapul ispășitor sau mielul de sacrificiu. Cineva trebuie să facă treaba murdară și să spună ceea ce nu vor ceilalți să audă, iar de serviciu la post și anul acesta a picat tot Vărsătorul.
În 2018, Vărsătorii au darul și vocația de a-și sui lumea în cap. Tare ar vrea ei să-și ia lumea în cap, dar asta nu se poate. Așa să trag adânc aer în piept și dau înainte ca să facă mai întâi ceea ce trebuie, abia apoi ceea ce le place, dacă mai e timp.
Saturn, patronul lor, a intrat în Capricorn și veghează din umbră. Vărsătorii se află în cele mai dificile situații, cele mai neplăcute, au de reparat ceea ce au stricat alții și deseori se trezesc în situația de a înainta împotriva tuturor, deși ei au dreptate. Vărsătorii nu pot renunța la credința în ce e bine și corect, iar asta îi consumă. Ei văd beneficiile pe termen lung, îi scot pe ceilalți din confortul lor, îi motivează, îi împing înainte. Dărâmă munți Vărsătorii anul acesta sau, acolo unde nu se poate, sapă tunele. Dar tot nu se lasă, iar perseverența și acest ritm îi vor ține ani de zile de acum înainte.
Din luna mai încolo, când Marte ajunge la ei acasă, unde retrogradează și face conjuncții cu Nodul Sud și Lilith, viața Vărsătorilor e un spectacol. Acești nativi se transformă în adevărate forțe ale naturii, iar oamenii se împart pentru ei în două categorii: cei ce țin pasul și cei ce nu țin pasul.
Un an extraterestru pentru Vărsători, în care își asumă responsabilități pe care alții nici nu și le imaginează. Se fac pariuri pe Vărsători, dar ei nu se tem de șansele minime, căci anul acesta dărâmă grupuri, organizații, convingeri, mituri, demonstrând că pot manifesta ceea ce este considerat imposibil pentru majoritate. 
De neoprit, Vărsătorii obțin victorie după victorie, cresc social, material, dobândesc adepți, strânesc invidii și rivalități. Ei trăiesc pentru alții și înaintea vremii lor. Energia consumată cu ceilalți în 2017 a ajuns deja la o limită atât de joasă încât nici nu mai au de unde să se bucure pentru ceea ce obțin ca rezultat al eforturilor personale de ani de zile. Dar anul acesta își revin, se ridică de jos și pun iar cârca la bătaie.
Un an foarte greu, consumator, epuizant, dar nu ca cel anterior. Un an în care Vărsătorii muncesc să ridice vibrația și calitatea vieții tuturor, mai ales a celor pe care-i iubesc. Hiperprotectori și omniprezenți, Vărsătorii nici nu mai sunt interesați anul acesta de drame personale, bani sau relații. Chestiunile acestea lumești sunt pentru ei deja rezolvate. Ei au misiunea de profeți, apostoli și îngeri păzitori, care-i țin pe toți în brațe și schimbă energia colectivă prin impactul asupra fiecărui individ în parte. 

Pești și Ascendent în Pești

Dualitatea marchează anul 2018 pentru Pești. Primele 5 luni și ultima din an ei sunt mai zburdalnici, mai degajați, mai spontani, mai dornici de călătorii, mai curioși. În schimb, între mai și noiembrie, planetele din Vărsător le pot da viața peste cap la propriu. Marte, care și retrogradează, Lilith și Nodul Sud anunță lovituri ale sorții, momente de fatalitate, trădări din partea cui nu s-ar fi așteptat. Seara se întâlnesc cu cineva, totul e bine și frumos, viitorul e stabilit, iar a doua zi de dimineață pică bomba: celălalt s-a răzgândit, s-a reorientat, s-a întors în trecut. 
2018 le dărâmă Peștilor iluziile, dar ce rămâne în picioare în noiembrie e de perspectivă. Peștii au de înfruntat anul acesta cele mai mari frici, furii și reprimări. Dacă nu-și găsesc echilibrul, riscă să se îmbolnăvească ori să fie victimele unor accidente. Această conotație de victime, de nedreptățiți, de sacrificați se poate asocia multor Pești în 2018.
Peștii au tendința de a se însingura, de a-și vedea de treaba lor, de a nu-i mai lăsa pe ceilați să le facă programul. Ei renunță la niște dorințe și idealuri, înțelegând că unele lucruri nu sunt pentru ei și poate e mai bine să nu li se întâmple. Oceanul în care au trăit până acum nu-i mai tentează la fel de mult. E mai comod și mai sigur să te refugiezi uneori într-un acvariu din sufragerie, care să fie doar al tău.
Au foarte multe motive de recunoștință Peștii în 2018, în special pentru cât de bine văzuți sunt profesional și social. Ei merg foarte mult pe calitate, preferând puțin și bun. Poate fi anul în care obțin o certificare importantă sau în care își îndeplinesc un vis legat de o călătorie. Foarte economi și bine structurați, în 2018 Peștii pot strânge cureaua ca să-și atingă scopurile. Au noroc și de oameni care apar la momentul potrivit ca să le arate adevărul sau ca să-i susțină. Peștii obțin succese anul acesta pentru că au trecere la persoane importante și pentru că și-au dovedit de-a lungul timpului valoarea.
În 2018, Peștii se regrupează, se adună, strâng precum furnicile, se dedică intereselor personale și țintesc spre vârfurile pe care și le propun. Pe drumul lor sigur găsesc aliați. În ceea ce privește tovarășii de drum, parteneri, asociați, prieteni, ei se triază din mers ori își consolidează rolul principal. Dar nu e o problemă anul acesta pentru Pești să distribuie alți actori în rolurile ce rămân vacante.

Sursa foto: http://soultravelrules.com/2017/12/16/expect-2018-according-astrology/

175 de comentarii:

  1. Multumesc Valeriu ai pus prin predicții exact punct pe i.Esti teribil de exact.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Valeriu! Analiza de precizie inalta, asa cum ne-ai obisnuit! Un an mai bun cu tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru relatare,ar fii minunat!se pare ca merg in sfarsit dupa atat amar de viata m-am eliberat ,multumesc si tie, si destinului ca mi-am terminat de indeplinit misiunea ,da!am dus-o pana la safarsit,ai multumesc lui D-zeu ,cu toate pierderile pe care le-am suferit in acesti ani,care nu au fost putini decat 24 de ani in slujba celorlalti, sa fie asa?,am sa verific!
    Sa ai un an plini de satisfactii si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar pentru cei cu cifra destinului 2 ,mai ales 2 din 11 , indiferent de zodie,va fi un an magic pe toate planurile, aceștia vor fi că pestele in apa daca vor ști să ia decizii.La mulți ani !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa va multumesc !! atat de frumos scris ,minunat ! Va iubesc !...va doresc sa aveti un an minunat din toate punctele de vedere !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua !
    Cand este nunta cosmica in anul 2018 ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrie mult si fara rost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara suparare ! Scrie mult si cu rost , foarte elaborat , sa inteleaga si cel mai neinitiat in ale astrologiei . Respect pt d l Panoiu , un adevarat specialist !

      Ștergere
  8. Vreau să împărtășesc mărturia mea tuturor După ce am fost în relație cu prietenul meu timp de cinci ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostea pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex-ul meu se va întoarce la mine, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 17:00. Ex-ul meu ma sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, încât a vrut să mă întorc, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, contactați-l acum pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie,

    WHATSAPP +2349035428122
     
    Trimiteți prin e-mail akhigbespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum am întors sotul meu. Am Hana Matija după nume Nu am crezut vreodată în vrăji sau magie până când am întâlnit această vrajă o dată când am venit să-mi văd prietenul în indian anul acesta la un summit de afaceri. Am vrut să spun că un bărbat care se numește Doctor Isikolo este foarte puternic și ar putea ajuta la vrăjitorie să-ți aducă înapoi pe cineva dispărut, pierdut, iubitor de rău și vraja magică a vrajii sau vraja pentru o slujbă bună sau vraja norocului. mărturie pentru că omul pe care-l dorisem să mă căsătorească m-a lăsat cu 5 săptămâni înainte de nunta noastră și viața mea a fost inversă pentru că relația noastră a fost de 3 ani. L-am iubit cu adevarat, dar mama lui a fost impotriva noastra si nu a avut nici un loc de munca platit. Când am întâlnit această vrăjitoare, i-am spus ce sa întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor. La început am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar tocmai am încercat. Și în 7 zile când m-am întors în Canada, prietenul meu (acum soț) mi-a chemat singur și a venit să-mi cer scuze că totul a fost stabilit împreună cu mama și familia lui și că a primit un nou interviu pentru a ne căsători. Nu mi-am dat seama că doctorul Isikolo a cerut doar numele meu și numele prietenilor mei și tot ce doream să facă. Ei bine, suntem fericiti de casatorit acum si ne asteptam la micul nostru copil, iar sotul meu a primit noul loc de munca si viata a devenit mult mai buna. Adresa de email a acestuia este: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  10. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea minunată făcută de Dr. Isikolo pentru mine. Sotul meu ma abandonat pe mine si pe copii si m-am dus sa stau cu o alta femeie pe care tocmai la intalnit. Și femeia ia spus că nu va avea niciodată de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii am suferit și am călcat o luptă, dar eu am decis să fac toate mijloacele de a face sigur că familia mea se întâlnește așa cum o folosește, apoi m-am dus acolo acolo am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo pe site-ul său http: drisikolosolutionhome.webnode.com, așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema mea pentru el și în numai 24 de ore după cum a promis, soțul meu sa întors acasă și comportamentul lui sa întors la bărbatul cu care m-am căsătorit. Nu pot sa multumesc castigatorului de vraja suficient pentru ceea ce a facut pentru mine, sunt foarte recunoscator si nu voi opri niciodata sa-i public numele pe internet pentru munca buna pe care a facut-o pentru mine, din nou aici este site-ul lui http:drisikolosolutionhome.webnode.com și e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  11. Nimeni nu ar trebui să se îndoiască de puterea lui DR ISIKOLO, deoarece este mare în lucrările sale. Numele meu este Alice Edgar. Adu-mi soțul meu înapoi este ceea ce mă așteptam cel mai puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și soțul meu am fost căsătoriți timp de patru ani și am trăit fericit, dar dintr-odată sa schimbat complet și sa întors de la mine și nu am știut niciodată ce sa întâmplat, am încercat să-l întreb pe el, dar a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat un divorț. Am fost atât de îngrijorat și confuz, și am făcut toate cele mai bune posibilități pentru al aduce înapoi, dar totul a fost în zadar și m-am gândit că toată speranța a fost pierdută, iar în căutarea unei ieșiri, un prieten de-al meu care avea o problemă similară mi despre o minunată vrăjitoare numită Dr. Isikolo care a ajutat-o ​​să-și rezolve problema. Nu folosesc niciodată credința în vraja care mi-a fost dată toată viața pentru că nu m-am gândit niciodată că va funcționa, dar am încercat să-i dau omului asta o șansă și spre cea mai mare surpriză, a făcut munca lui și a dat un rezultat pozitiv și am reușit să- soțul meu înapoi. Chiar și după ce vrăjitorul și-a făcut lucrarea, am descoperit că soțul meu a căzut atât de mult în dragoste cu mine, spre deosebire de înainte. Această împușcare a vrăjilor nu este spalarea creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult îmi place și am nevoie de El, iar acum sunt o femeie fericită din nou și nu știu ce să fac pentru această castă de vrajă Mare și deci folosesc acest lucru ocazia de a spune oricui are probleme similare să-l trimită prin e-mail pe isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  12. Numele meu este Samathan, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi asa ca am fost navigarea cautand pe internet pentru ajutor am citit pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau cu aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau să-mi împărtășesc mărturia minunată despre cum mi-am înapoiat pe Husbandul din viața mea înapoi, vreau să spun oamenilor din lume că există o adevărată vrăjitorie online și este puternică și autentică, Numele lui este Baba Wale Wiseman, El ma ajutat de curând mi-am reunit relația cu soțul meu care ma scos, când i-am contactat pe Wiseman, a aruncat o vrăjitoare pentru mine și soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, mi-a sunat din nou și a început să mă cerșească. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, Wiseman poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Vărsarea sarcinii, acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. Wiseman îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este real și bun. De asemenea, vă poate ajuta să vă rezolvați relația întreruptă. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! Nu consiliați căsnicia și ne descurcăm foarte bine, în viața noastră de dragoste. Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă cu o soluție durabilă
    prin e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    RăspundețiȘtergere
  14. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors exact ca un puzzle complet ... Am fost atât de fericit ... Dr. Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la angajare la loterie de viză câștigătoare. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo .... Multumesc mult, sunt foarte recunoscator in timp ce mi-ai salvat viata.

    RăspundețiȘtergere
  15. Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună tuturor pentru cum am recâștigat dragostea soțului meu. Am fost nebun când am mers la o altă fată luna trecută, dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus problema lui DrIgbinovia despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, într-o companie mare. Am spus doar că am ajuns în locul potrivit unde voi obține dorința inimii mele fără efecte secundare. Ți-am spus ce-mi trebuie, după evenimente, în următoarele două zile, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi cer scuze că am trăit înainte și acum în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să cer iertare, m-au sunat la Un interviu la firma mea dorită, au fost necesare pentru a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun întregii lumi despre cum Drigbinovia mă ajută să-mi dau inima dorința mea. Drigbinovia este un specialist în toate tipurile de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

    Mulțumește-mi mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună ziua tuturor, sunt Andela Batolomej, vreau să împărtășesc o mărturie vie despre modul în care doctorul Isikolo a reușit să-mi aducă soțul înapoi, eu și soțul meu au fost într-o despărțire serioasă, chiar înainte de a ne certa mereu luptele și de a face diferite acțiuni necurate. Soțul meu și-a împachetat lucrurile din casă și a trebuit să trăim în altă zonă, în ciuda tuturor acestor lucruri, căutam o modalitate de reîntregire cu soțul meu, până când l-am întâlnit pe doctorul Isikolo, cel care a reușit să-mi aducă soțul înapoi acasă și ma asigurat că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce a terminat pregătirea vrăjii iubirii. Sunt astăzi foarte gata să le spun lumii că Doctor Trust este cu adevărat un om al cuvântului său pentru că soțul meu sa întors la mine și a căzut în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi ... Astăzi, familia mea sa întors din nou și suntem fericiți trăind bine și sănătoși, cu doctorul Isikolo tot visul meu a venit prin reunirea căsătoriei mele, prieteni în cazul în care aveți nevoie de ajutați-l pe Dr. Isikolo să-l trimiteți prin poștă pe adresa isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196, domnule vă voi recomanda pentru totdeauna !!! puteți vizita, de asemenea, via Via web sit: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Mă simt la fel ca orice altă femeie cu durere de cap și ce aș fi făcut dacă nu pentru dr. Isikolo, numele meu este doamna Lara Antonio, am 38 de ani și am un fiu. Din nefericire, cu aproape un an în urmă, tatăl său sa despărțit de mine din cauza unei greșeli pe care am făcut-o și chiar îl vreau înapoi. El este cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată și vreau ca familia noastră să fie din nou completă, vreau să-mi petrec restul vieții cu el. Așa că am citit online că dr. Isikolo a ajutat o fată în aceeași situație ca și a mea și l-am contactat pentru ajutor. Am crescut cu părinții mei divorțați și nu vreau asta pentru fiul meu și mi-e dor de soțul meu atât de mult și vreau doar ca familia noastră să fie din nou întreagă Vreau iubirea din viața mea înapoi și pot să spun sincer că pentru că este singurul om pe care l-am iubit cu adevărat cu toată inima mea. Deci, caut ajutorul de la isikolosolutionhome@gmail.com si mi-a raspuns si mi-a aratat o vraja de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi returna sotul si sunt fericita si recunoscatoare pentru ca ma ajutat si vreau sa aveti tot ocazia pe care o aveam, doctorul Isikolo este singurul prin ajutorul pe care l-am cunoscut vreodată. Mult noroc "poti trimite e-mail pe marele barbat pe isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196 gata sa te ajute cu problema ta oricand, in orice zi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sanela Dmitar31 octombrie, 2018

    Sanela Dmitar. Mă simt atât de bucuros astăzi din cauza ajutorului pe care Dr. Isikolo mi-a dat-o pentru a-mi aduce soțul înapoi cu vraja lui. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am intrat pe site-ul Dr. Isikolo pe internet postat de o doamnă și am decis să ia legătura cu el și i-am explicat situația mea la el și apoi să caute ajutorul lui, dar la cea mai mare surpriză mi-a spus că el mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nici o problemă fără o soluție. Aici sărbătorește pentru că soțul meu se întoarce acasă și mă bucur foarte mult de căsnicia mea, care este o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Isikolo este cu adevarat o adevarata vrajitoare. De ce nu contactați Dr. Isikolo acum dacă vă confruntați cu orice provocări în viața de relații. Site web: http: drisikolosolutionhome.webnode.com SAU prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  21. Aceasta este cu siguranță o mărturie șocantă și autentică .. Am vizitat un forum aici pe internet, la data de 20 septembrie a acestui an. Și am văzut o mărturie minunată despre acest rol puternic și mare de vrăjitor numit Dr Isikolo pe forum .. Niciodată am crezut, pentru că n-am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte. Nici un suflet n-ar fi fost capabil să mă influențeze despre vrăjile dragostei, nu până când doctorul Isikolo mi-a făcut-o și mi-a restabilit mariajul de 8 ani înapoi la mine soțul înapoi la mine în același 48 de ore la fel cum am citit pe internet. am fost cu adevărat uimită și șocată când soțul meu a îngenuncheat cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să-mi transmit aprecierea mea Dr Isikolo ești un Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie din nou ... aici este site-ul său: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună sunt Diana Benites. Am făcut o vrajă de dragoste făcută logodnicului meu de fapt mi-a lăsat după un an de angajament am fost șocat când mi-a spus că nu mă mai iubește că se va căsători cu o altă fată a fost foarte greu de crezut pentru că eram în dragoste din ultimii 5 ani a fost tipul care nu sa gândit niciodată să trăiască fără mine pentru o secundă pe care o folosea pentru a da mii de telefoane într-o zi și mi-a spus că nu mă mai iubește, a fost o veste mai rea pentru familia mea, pentru că am dat un prieten foarte bun prietenilor mei și am raflat în legătură cu angajamentul meu și am pus un inel de logodnă unii altora în fața a sute de oameni acum dacă nu m-ar fi căsătorit, așa că era rușine pentru mine în societatea mea, așa că a decis să-i duc înapoi cum, decât am găsit doctorul Isikolo pe Internet i-am spus problema mea el mi-a spus să nu-ți faci griji că-l voi aduce înapoi la tine el mi-a zis că va veni el însuși și mă va implora. mi-a dat 48 de ore și, desigur, sa întâmplat înainte de 48 de ore el sa întors la mine și a spus că îi pare rău pentru ceea ce el mi-a făcut, că e gata să se căsătorească cu mine. ne căsătorim și acum suntem fericiți ca soț și soție. într-adevăr Dr Isikolo este un om miraculos. contactați-l pentru propriul dvs. ajutor isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  24. Antonia Marcus14 noiembrie, 2018

    După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  25. Numele meu este Kristine Mateo și fostul meu prieten m-au scos în urmă cu 8 luni, după ce l-am prins de a avea o aventură cu altcineva și m-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am vizitat INTERNETul pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitorie îi ajută să-și facă spatele, așa că am contactat cascadorii de vrăjitorie și mi-am explicat problemele. .... mi-a aruncat o vraja si ma asigurat de trei zile ca fostul meu se va intoarce la mine si la cea mai mare surpriza mea a treia zi, iubitul meu a venit bate la usa mea si a cerut iertare. Sunt atât de fericită că dragostea mea se întoarce din nou, și nu numai, că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Isikolo .... sunteți cu adevărat talentați și talentați contactați adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  26. Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  27. Inimaginabile și de necrezut. Eu sunt Anna Molinaro și am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau o problemă similară, contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196 vă mulțumesc DR Isikolo de fapt sunteți miraculos și dumnezeii voștri vă pot răsplăti vreodată pentru faptele voastre bune.

    RăspundețiȘtergere
  28. Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Maria Coliji, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani acum cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
    email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  29. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

    RăspundețiȘtergere
  30. IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem fericiți din nou .. Îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane. mediu pentru a-ti spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de orice are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  31. Beatrice Neacksu09 decembrie, 2018

    Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Beatrice Neacksu , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să se întoarcă acolo soțul, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă obține iubit înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WHATSAPP-l pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  32. Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și a crezut că cel mai bun mod de a vindeca inima rănită a fost să-mi ia viața după ce am încercat mai multe procese și a călătorit în India, căutând vraja să se reunească cu soțul meu, care ma părăsit după trei ani de căsătorie noastră pentru o altă doamnă, dar nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Am citit câteva mărturii despre o vrăjitorie de dragoste de către doctorul Isikolo despre cum a ajutat o mulțime de oameni să-și aducă înapoi pe ex iubitorii lor în 48 de ore. Cu sinceritate m-am gândit dacă era real și dacă acest bărbat ar putea să-mi aducă înapoi iubitul Iubesc atât de mult. M-am hotarat sa il contactez pentru ca il iubesc pe iubitul meu foarte mult si ne-am separat de cateva luni am pierdut cu adevarat atat de mult, am incercat toate celelalte mijloace sa-l intorc dar nu l-am putut contacta pe Dr. Isikolo si el mi-a spus că ex-ul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. Ex-ul meu este acum înapoi la mine din nou.Așa cum scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și prietenul meu trăim o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de să-ți împărtășesc toate. Mulțumesc doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sperăm să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care chiar îl doriți înapoi atât de rău, poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  35. Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după 3 ani fără explicații. Îl contactez pe Dr. Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restabili relația ruptă. Îi recomand foarte mult doctorului Isikolo pe oricine care are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt foarte fericit astăzi cu familia mea. Numele meu este Madlina Bartol care trăiește în Danemarca. Soțul meu mi-a lăsat un bine de 3 ani acum și îl iubesc atât de mult, căutând o cale să-l înapoiez de atunci. Am incercat multe optiuni, dar nu sa mai intors pana cand am intalnit un prieten care mi-a dat drumul la doctorul Isikolo, o vrajitoare, care ma ajutat sa-mi aduc inapoi sotul dupa doua saptamani. Eu si sotul meu traiesc fericit impreuna astazi, ca omul este minunat, il puteti contacta prin email isikolosolutionhome@gmail.com ... Acum voi sfatui orice persoane serioase care s-au trezit intr-o astfel de problema sa il contacteze acum o solutie rapida fara steress .. El mereu salut, acum îl numesc tatăl meu.contact-l acum el este întotdeauna on-line e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  37. Adriana Paola22 decembrie, 2018

    Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a obține dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a primi francisco din moment ce a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progresul în viață. dar după întâlnirea cu marele doctor Isikolo pentru că a furnizat doar materialele necesare pentru a lucra pentru mine, el mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea la domiciliu și lucrează chiar și partenerul său de afaceri a râs la mine și mi-a spus numele. Acum zâmbesc când invitația mea la căsătorie îmi este dată și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că magret te-a legat și cred că așa cum o faci va pune capăt oricărei probleme legate de relație sau a lui Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  38. Dragostea uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a rezolva relația ta întreruptă

    Sarbatori fericite de la mine Mirela Vjeko. Soțul meu sa despărțit de mine cu 3 luni în urmă și ma forțat să semnez actele de divorț și am fost complet sfâșiat. Și nu m-am putut întoarce în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mișcare uimitoare și strălucitoare, care mi-a venit la salvare. Wow! Acest lucru mi-a ajutat atât de mult. Doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă urgentă de 24 de ore, din care l-am acceptat. Șocant! în această lună pe 8 mai 2018, soțul meu mi-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage documentele de divorț care erau deja în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol de vrăjitor de lucru. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, Vă mulțumesc atât de mult Domnului pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi. E-mail Dr. Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Spell isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bună tuturor!!! Numele meu este Monica, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o înapoi, care m-a lăsat timp de 7 ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani, pentru ca il iubesc foarte mult (Donald), am dat peste o marturie pe care un trup le-a dat online cum a obtinut iubitul ei inapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei afară care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice probleme de viață, aceasta este ocazia să-ți dai iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele, i-am promis că îi voi împărtăși numele pe Internet pentru ca oamenii să știe despre el. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  40. veronica cikaric02 ianuarie, 2019

    Promit să împărtășesc această mărturie în toată lumea odată ce prietenul meu se întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, vreau să-i mulțumesc doctorului Isikolo pentru că a adus bucurie și
    fericire pentru relația mea și pentru familia mea. Vreau să vă informez că există o vrăjitoare care este reală și autentică. Niciodată nu am crezut în niciunul din aceste lucruri până când nu mi-am dezlegat iubitul, am cerut ajutor până când l-am găsit pe Dr. Isikolo într-o mașină de vrăjitor de grătar și mi-a arătat vrăjitorie și mi-a asigurat că îmi voi aduce prietenul în două zile după ce vraja a fost aruncată.de patru zile mai târziu, telefonul meu a sunat și, așa de șocant, a fost prietenul meu care nu ma sunat de 3 ani și mi-a cerut scuze pentru inima și mi-a spus că este gata să fi oasele din spate până la sfârșitul vieții mele cu mine. Dr Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, eu sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât a fost chiar înainte de a ne despărți. De aceea am promis să împărtășesc mărturia mea peste tot universul. Toată mulțumirea îi revine lui Isikolo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail dacă sunteți o situație în care vă aflați într-o pauză de inimă și vă asigur că, așa cum a făcut-o pe mine, el vă va ajuta cu siguranță. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. emilija juraj03 ianuarie, 2019

    CEL MAI BUN TOP SECRET CAUTA LOTTERIA CU O NUMAI DE CÂȘTIGĂ MAGICĂ DE DR.ISIKOLO

    Întotdeauna am vrut să fiu în stare să nu mai trăiesc salariul la salariu sau să am datorii. Am lucrat în contabilitate timp de aproximativ 20 de ani și abia am reușit să mă întâlnesc. Părea că oricând mi-am urcat în companie și am primit o majorare, cheltuielile de trai mi-ar crește semnificativ și nu am reușit niciodată să ajung. Am dat peste numeroase mărturii despre mărturia netă a doctorului Isikolo, o vrăjitoare de vrăjituri de loterie voodoo, care vă va ajuta să aruncați o vrăjitoare LOTTERY și vă veți da numerele de drept pentru a câștiga
    nu am crezut, la început, dar când viața a devenit mai rea am decis să încerc, acum încercarea mea ma făcut milionar, Iată că am câștigat (UNE MILIOANE Euro) acum sunt o mărturie vie a lucrărilor bune de Dr. Isikolo Un om talentat cu o mare putere, este secretul meu, dar am decis sa fac lumea cunoscuta pentru ca ar putea fi un ajutor pentru oricine care joaca orice fel de loterie. Am câștigat 1.000.000 de euro! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani să se retragă imediat, dar am investit-o bine și mi-a permis să merg în muncă cu jumătate de normă și mă va ajuta să mă retrag mult mai devreme. Sunt recunoscătoare veșnic Dr. Isikolo îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am avut relatii cu Anderson de ani de zile, sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul era in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu-mi vine să cred ... Fostul meu soț este înapoi la mine!
    Numele meu este Michelle. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să-l încerc și spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare ca Dr. Isikolo. De asemenea, am întâlnit acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul lui la odungaspelltemple @ gmail. com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de mai bine de 2 ani, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  44. Am vindecat din inima frântă "Vraja de dragoste din partea doctorului Isikolo mi-a adus sotul înapoi" contactați isikolosolutionhome@gmail.com pentru a vă ajuta să vă întoarceți de urgență ex-iubitul dvs. după divorț / divorț "
    După 12 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă mi-a părăsit-o și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se poată întoarce la mine, eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că Dr. Isikolo poate să ajungă din nou înapoi . Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai mulțumită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că dr. Unity este un adevărat vrăjitor care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru ai ajuta pe copiii săi în timpul necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de iubitul tău ex înapoi sau salvați căsnicia rapid. Nu mai plânge, contactează-l acum pe dr. Isikolo. Iată contactul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți să-l ajuți și pe +2348133261196, bunătatea ta nu va fi uitată niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  45. orice persoană a scris articole despre modul în care au fost ajutate de o vrăjitoare, dar sunt foarte recunoscătoare pentru această mare vrăjitoare care mi-a adus pe fostul meu soț. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Enisa Borya. Când am intrat în contact cu acest om a fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum a ajutat pe alții cu viața lor. Pentru a reveni cu un ex este unul dintre cele mai interioare cele mai multe sentiment mulți oameni ar place să experimenteze în special ca acele amintiri cu fostul nostru nor întotdeauna mintea noastra, atunci când altcineva face unele dintre lucrurile pe care fostul nostru obișnuia să facă. Eram un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copii, încă mai doresc ca el să se întoarcă la mine. Acest doctor de vraja pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de Doctor Odunga, ma ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să-i rezolve Probleme. Nu stiu ce altii s-ar putea simti pentru a-si obtine ex-ul inapoi in viata lor, dar intotdeauna stiu ca exista o binecuvantare in deghizare cu doar o singura re-conexiune cu un ex. Dacă vrei să te întorci cu succes cu fostul tău, contactează această minunată casetă de vrăjitor la isisikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l faci pe +2348133261196 și să împărtășești o mărturie minunată prea la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  46. Lucrurile bune nu sunt ușor de trecut. Bună, toată lumea, sunt aici să împărtășesc mărturiile mele pe tot globul cu privire la ajutorul pe care Dr. Isikolo la făcut pentru mine. Am fost devastată și confuză când m-am divorțat de soțul meu în urmă cu doi ani, pentru că dorea să se întoarcă la amantă. Am căutat ajutor de la cei pe care i-am știut, dar nu a avut nici un rezultat până când nu am fost îndreptată către doctorul Isikolo. Am contactat-o ​​pe Dr. Isikolo și i-am spus tot ce am trecut și mi-a dat toată asigurarea că mă va ajuta. Am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-am pus încrederea și speranța în el. Ai putea să crezi că soțul meu sa întors la mine în timp de 48 de ore, așa cum mi-a spus doctorul Isikolo după ce l-am contactat și acum, soțul meu se întoarce acasă și noi trăim împreună din nou. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor sa ajunga la el acum pentru ca el se specializeaza si in vraji de bani, vraji de loterie, vraji de sarcina, vraji de boala E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  47. Vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor că sunt foarte recunoscător acestui om Dr. Isikolo Spell Caster că mă ajuți să-mi recuperez soțul după ce ma abandonat timp de șase luni cu dureri și lacrimi în inima mea. Înainte de despărțire, el insultă de obicei și nu văd nimic bun în mine și orice altceva fac, m-am simțit ca și cum aș fi fost blestemat. prietenii mei m-au sfătuit să renunț, dar nu am putut din cauza iubirii pe care o am pentru el, care era atât de tare și chiar putea să miște zece munți cu viteza luminii. Așa că a trebuit să caut ajutor și am văzut atât de multe mărturii bune despre acest om Dr. Isikolo și am decis să îl contactez și să-i explic problema mea și el ma asigurat de un rezultat bun.După două zile de contactul meu cu Dr. Isikolo soțul meu a revenit cu scuze și dragoste că nu mi-a mai arătat până acum. chiar acum el nu mă insultă mai degrabă, ci îmi spune cât de frumos și minunat a făcut în fiecare dimineață. Astăzi, de asemenea, împărtășesc mărturiile și experiența mea despre Dr. Isikolo, care este atât de minunat și nu voi renunța niciodată la publicarea numelui său, astfel încât oricine trece printr-o ruptură și o problemă în relația sa ar trebui să-l contacteze, astfel încât să vă poată ajuta. Încă o dată, Dr. Isikolo sunt extrem de recunoscător pentru dvs. isisikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă la mine. Am fost foarte supărat și am avut nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com care a sugerat că Dr. Isikolo vă poate ajuta să reveniți rapid înapoi. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă pentru mine. 3 săptămâni mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră era acum mai puternică decât a fost înainte. Toate mulțumirile acestui mare om. El este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că doctorul Todd este real și un vrăjitor puternic, dacă sunteți aici și aveți nevoie de ex spate sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați această vrăjitorie puternică acum, isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l faci pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  49. Toate mulțumirile doctorului Idialu pentru restaurarea căsătoriei mele după 5 ani de despărțire cu ajutorul dr. Prince, cea mai mare vrăjitoare, căsătoria mea a fost restaurată înapoi, chiar și prin încercări și necazuri. Soțul meu sa întors acasă după mult timp cu o altă femeie după vraja dr. Prince Idialu. Aveam îndoieli și am strigat la El. Dr Prince îmi promite și garantează că, după 48 de ore, soțul meu ne întoarcem acasă cerșind, m-am gândit că spune doar ce nu poate face decât după 48 de ore de la vraja soțul meu se întoarce acasă nu la 48 de ore el promite, vă mulțumesc pentru ajutor prin e-mail pentru ajutor prin: princeidialu@outlook.com whatsaap +1(845)731-5643

    RăspundețiȘtergere
  50. Toate mulțumirile doctorului Idialu pentru restaurarea căsătoriei mele după 3 ani de separare, cu ajutorul dr. Prince, cea mai mare vrăjitoare, căsnicia mea a fost restaurată înapoi după 2 zile de la vrăjirea soțului Soțul meu sa întors acasă după mult timp o altă femeie din nou mulțumită doctorului Idialu pentru ajutor prin e-mail prin princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon +1(845)731-5643

    RăspundețiȘtergere
  51. Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amărât înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsAp el pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  52. Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată să-l aduc pe iubitul meu înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restaura relația ruptă. Îmi recomand foarte mult doctorului Isikolo că are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  53. Vrei să-ți aduci înapoi la tine? Am făcut-o cu doctorul Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 3 zile după ce mi-a spus că vraja a fost aruncată. Vreau ca toată lumea să citească mărturia mea și să creadă într-o vrăjitoare cum ar fi doctorul Isikolo. Eu sunt Dinora Mateo. Fostul meu prieten sa despărțit de mine pentru că beau și fum și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul lor. Într-o seară în timp ce eram împreună cu prietenii mei în călătorii în aer cu băuturi alcoolice, prietenul meu sa bagat în cameră și nu numai că m-am văzut exhărtindu-mi plăcere cu un alt tip, ceea ce la făcut foarte supărat și a plecat și din acea zi nu l-am văzut niciodată până când l-am contactat pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nu mi-a răspuns nici măcar la telefon. Sunt foarte fericit acum când doctorul Isikolo la adus înapoi la mine. Când am contactat această vrăjitoare, nu aveam convingerea că ex-ul meu se va întoarce după ceea ce am făcut, dar doctorul Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că tipul meu este înapoi la mine după 48 de ore, exact în momentul în care ma asigurat. Vreau ca toată lumea să creadă în această vrăjitoare și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  54. Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a face dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a obține francisco pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar după întâlnirea cu marele domn al profetului pentru doar 250 de dolari mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea acasă și de lucru chiar și partenerul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus nume. acum sunt zâmbitoare când invitația mea la căsătorie este dată pentru a le primi și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că Ana te leagă și cred că pe măsură ce o faci, aceasta va aduce sfârșitul tuturor relațiilor tale problemă sau ce-l pune pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  57. CUM VOR FI SOSIERUL MEU INAPOI ACASA CU AJUTORUL UNEI CALCULATORI REALIZATI SI PUTERNICI Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Numele meu este Doris Antonio, aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile, răspunzând la mesajele mele și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până când nu ne-am luptat și ne-am despărțit timp de 6 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostea pe care o am pentru el. Am incercat tot posibilul sa-l intorc, dar nu a lucrat pentru mine, unele vraji falsificate mi-au scutit banii si am plecat cu banii mei pana cand am intrat peste acest om numit Dr. Isikolo ma ajutat sa-mi arunc o vraja si sa vad ca soțul meu sa intors după 48 de ore, cerându-mă pentru iertare, eram atât de surprins că vrăjitorul ca Dr. Isikolo încă mai există. Dacă cineva aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați Dr. Isikolo astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu-mi vine sa cred ... EX-SUS SUNT INAPOI LA MINE !!!
    Numele meu este Marie Lucas. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să încerc și, spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare cum ar fi Dr. Isikolo. De asemenea, l-am întâlnit pe acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de peste patru luni, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  59. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  60. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunt Maria Berinde și sunt rezidentă în Serbia, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 20 de ani și avea 24 de ani. Am trecut prin emoții împreună. În căsnicia noastră s-au petrecut mai multe lupte imense și situații dureroase, dar întotdeauna am pățit să ieșim din cealaltă. Din senin, soțul meu a deschis o discuție de divorț asupra mea, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Sa oprit purtând inelul de nuntă și nu m-am gândit la nimic. Nu mă mai găsește atractiv din punct de vedere sexual. Nu puteam să nu plâng mereu pentru că eram foarte rănit. Am fost complet deprimat până am găsit doctorul ISIKOLO vrăjitorul din Africa, toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjitoare de dragoste. În timpul conversației noastre, el ma asigurat că îmi va aduce soțul în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea lui. Pentru mine părea imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, cerându-mi să uit ce-a spus despre divorț. Am fost complet uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile ei. El este minunat și vrăjile lui lucrează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mai mult decât înainte. De asemenea, puteți să-l contactați dacă aveți probleme cu căsnicia sau relația. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  62. Anul acesta, anul 2019 mi-a fost atât de fericit, căci Dumnezeu mi-a dat un motiv să trăiesc fericit din nou, după ce mi-a rămas inima timp de trei luni, când soțul meu ma neglijat și sa întors la amantă. Am suferit și am trecut prin toate tipurile de torturi emoționale pentru că nu am putut să primesc nici un ajutor pentru a-mi lua omul înapoi până când nu am fost judecat cu Dr. ISIKOLO de colegul meu, care mi-a dat asigurări complete cu privire la el că poate fi de ajutor mie. Am luat legătura cu doctorul ISIKOLO și am ascultat cuvintele lui și am urmat instrucțiunile care mi-au fost date de el. Ai putea crede că soțul meu sa întors acasă în 48 de ore așa cum a spus el și astăzi, căsătoria mea este restaurată și sunt atât de recunoscătoare, recunoscătoare și recunoscătoare lui Dumnezeu că a folosit doctorul ISIKOLO pentru a-mi lua omul înapoi după 3 luni de căsătorie ruptă . Este cineva acolo care are nevoie să se întoarcă înapoi la iubitul său sau înapoi sau are nevoie de ajutor de orice fel? Apoi, vă sugerez să luați legătura cu Dr. ISIKOLO acum prin ID-ul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe WhatsApp pe +2348133261196 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule.

    RăspundețiȘtergere
  63. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848.

    RăspundețiȘtergere
  64. MULȚUMIRI Dr Isikolo PENTRU REFORMAREA MELITĂȚII MINE ȘI A FAMILIEI MELE. WHATSAPP / CALL +2348133261196

    Bună ziua, eu sunt Vedrana Obrad. Eu locuiesc în Londra. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărțit-o și m-am lăsat. Am făcut tot posibilul pentru a reveni la el, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău pentru că l-am iubit. așa că mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez o vrăjitoare care a ajutat-o ​​să arunce o vrajă care a luat-o însărcinată și ia adus soțul înapoi. Nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesageria cu vrăjitoria numită dr. Isikolo în ceea ce mă privește și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce mi-a fost cerut și mi-a arătat vraja și, surprinzător, după 48 de ore, soțul meu mi-a spus că mă apologia pentru tot ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că îi pare rău pentru tot ce sa întâmplat. El a vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. astfel încât oricine care are nevoie de ajutor pe orice fel de probleme se poate contacta, de asemenea, această adevărată și foarte autentic cascadorie de vrăjitorie pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196 contactați acest om grozav astăzi și rezolva problemele dvs. rezolvate 100%.

    RăspundețiȘtergere
  65. Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dumneavoastră Dr. Isikolo că păstrați-vă cuvintele și promisiunile în a-mi aduce înapoi în doar 48 de ore din timpul vrăjitoriei voastre puternice și pentru a vă folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  66. M-am intors cu fostul meu iubit cu ajutorul doctorului Isikolo, cea mai buna vrajitoare online, si recomand foarte mult doctorului Isikolo oricarei persoane care are nevoie de ajutor! .. Vreau sa depasesc cum am intors prietenul meu dupa ce sa despartit am fost impreuna de 3 ani, recent am aflat ca prietenul meu a avut o aventura cu o alta fata, cand l-am confruntat cu el, a dus la certuri si in cele din urma sa despartit cu mine, am incercat tot ce am putut sa-l intorc dar toate fără nici un rezultat până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un vrăjitor caster care îi ajută pe oameni să-și recapete dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc, când am contactat această vrăjitoare e-mailul lui și mi-a spus ce să fac și am făcut-o. Apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu ma sunat într-adevăr și mi-a spus că mi-e dor de mine atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai datorită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe Internet că Dr. Isikolo reală și puternică cascadorie de vraja care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timp de necazuri, dacă sunteți aici și aveți nevoie de dvs. Ex înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această vrăjitoare puternică. Iată contactul său: Trimiteți-l la adresa de e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, pe WhatsApp pe + 2348133261196, MULTUMESC Dr. Isikolo.

    RăspundețiȘtergere
  67. Când l-am găsit pe Dr. Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu mi-a început să mă mai trimită din nou și m-am simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult DR ISIKOLO pentru oricine care are nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  68. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Numele meu este Iva Dalek, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de aproape 6 ani. Am fost fericit căsătoriți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede altcineva. A început să se întoarcă acasă cu întârziere de la muncă, nu mai păsa deloc de mine sau de copii. Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un site web care a sugerat că Dr. Isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, la restaurarea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. I-am contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut vrăji de 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată Uniunea a devenit din nou minunată și mai fericită. De când Dr. Isikolo este cel mai bun vrăjitor online, puternic și original. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta.
    Heres contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l, de asemenea, Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  70. Numele meu este Andrijana Miralem. Din respect pentru voi și vrăjile voastre, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roți de vrajă fără să văd nici un rezultat, tot ce au vrut a fost după banii mei. Am vrut doar să vin la tine mai devreme, am cel mai bun lucru de la tine. Ex-soțul meu a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​doctorului Isikolo. După terminarea vrăjii, am primit în sfârșit apeluri de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu sa întors cu dragoste. A fost ca un miracol! El sa întors brusc cu flori, spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat înfricoșat și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și de bucurie, sunteți un Dumnezeu trimis la mine și la întreaga mea familie. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Mulțumesc mult Dr Isikolo. Pentru oricine caută o adevărată vrăjitoare, contactați Dr.Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  71. DR ISIKOLO a dat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. de loterie. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigarea unui fond scăzut de până la 500 de euro, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro, și am jucam loteria de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am gasit un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc , acum sunt un câștigător de loterie mândru cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  72. Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Sunt Tereza Pavao si locuiesc in Londra, sotul meu si am avut o lupta putin din cauza ca el a vrut sa divorteze ca mi-a fost atat de frica sa-l pierd, pentru ca il iubesc foarte mult asa ca am cautat online pentru ajutor si am vazut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va mai divorța el a spus că nu știe ce a venit peste el că îi pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr Isikolo pentru ajutorul lui Dacă aveți nevoie de Dr. Isikolo ajutați-l să-l trimiteți prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  74. Dacă credeți că castrarea vraja nu este un lucru real, știți cine să contacteze acest lucru care vă va ajuta așa cum au spus ei. Ați întâlnit orice mărturie despre DR ISIKOLO? Nu ați văzut lucrarea lui DR ISIKOLO și voi spune că el este un adevărat vrăjitor care va aduce înapoi ex-ul dvs. în 48 de ore la e-mailul isikolosolutionhome@gmail.com. Eu sunt Olivera Mato. Mi-am pierdut prietenul, iubitul meu acum 4 ani, și am dat pe alți bărbați să uite de el. Am fost în relații diferite de când mi-am pierdut dragostea adevărată numărând la 3. Pe cât eram emoțional, am găsit mărturii despre vrăjitoare când am citit despre DR ISIKOLO. Totuși am contactat adresa de e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și în termen de 48 de ore prietenul meu numit telefonul meu și a spus unele lucruri de relații serioase în urechile mele la telefon și a vrut să se întâlnească. L-am întâlnit a doua zi și a spus că îmi pare rău că mi-a lăsat așa cum a făcut și știam că vrăjitorul a făcut-o. Vă rog, nu judecați o carte de coperta ei și am găsit adevăratul vrăjitor să contacteze cu credință și el ma ajutat să-mi rezolv problema. Voi recomanda Templul DR ISIKOLO Spell pentru oricine dorește să întâlnească un adevărat vrăjitor pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l ajuți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  75. Am folosit casting-ul de vrajă pentru a-mi aduce soțul meu ex-spate la mine și, de asemenea, rămâneți însărcinată cu gemeni, cu ajutorul unei vrăjitoare mare și de încredere numită Dr. Isikolo. Când am venit online în ianuarie, am întâlnit o mărturie despre DR ISIKOLO care a ajutat oamenii și am decis să îl contactez. Am vorbit pe e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și mai târziu mi-a dat numărul lui Whats App, care este de +2348133261196 și mi-a spus că mă va ajuta, de asemenea, să-l aduc pe Fredrick înapoi după 3 ani de contact. Atunci când soțul tău te lasă, simți că întreaga ta lume începe să se prăbușească. Nu mai există nimic care să pară drept. Când l-am cunoscut pe DR ISIKOLO, el este cel mai bun vrăjitor care trebuie să spun. Soțul meu ma sunat după 48 de ore și când am primit medicamente pe bază de plante pentru fertilitate, am devenit fertil. Eu și soțul meu am reconectat, am făcut sex și am rămas însărcinată. Sunt fericit astăzi să fiu mama fetelor gemene și aceasta este TOATE MULȚUMIRI LA DR ISIKOLO. Dacă aveți nevoie de ajutor, sunteți salvat cu această vrăjitoare, contactați adresa de e-mail de la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196 și și dumneavoastră să vă dați o mărturie pentru a ajuta pe ceilalți

    RăspundețiȘtergere
  76. Cea mai buna vrajitoare 2019 este Dr. Akhere, marele vrajitor din Africa, vreau sa folosesc acest mediu pentru a-i multumi pentru ca mi-a adus inapoi ex-iubitul meu, doar mi-a spus sa furnizez articolele necesare pentru vraja si pe care le-am facut si mi-a spus că după ce a primit articolele în 24 de ore voi începe să văd rezultatul și cu adevărat este un om al cuvintelor lui contactați-l astăzi și rezolvați problema
      (1) dacă aveți întotdeauna vise rele.
      (2) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
      (3) Dacă vreți un copil.
      (4) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
      (5) Rac sau orice formă de boală
    E-mail: Akheretemple@yahoo.com
      Whatasapp +2348129175848 Dr. Akhere

    RăspundețiȘtergere
  77. Contactați-l pe Dr. Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com dacă doriți să vă aduceți soțul, soția, iubitul și prietena dvs. înapoi și să vă recâștigeți fericirea.

    Numele meu este Angel Zetina Cea. Sunt foarte multumit de acest serviciu pe care Dr. Isikolo mi-a oferit-o. Sunt unul dintre acei oameni care au spus: "Nu voi numi niciodată un psihic sau un magician sau altceva" care să mă ajute cu problemele mele - cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de îndrumări, și m-am bucurat că l-am găsit pe acest om numit Dr. Isikolo. Niciodată, într-un milion de ani, nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare ca asta, dar când aproape l-am pierdut pe Andrew într-una dintre luptele noastre stupide, sa despărțit am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Citesc o mărturie a unei femei numită Anna despre el spunând că modul în care doctorul Isikolo îl ajută să se întoarcă este soția ex în 48 de ore. A făcut o vrajă pentru mine. 24 de ore mai târziu, prietenul meu (Ex-Boyfriend) a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și promit că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal și dragostea noastră este acum mai puternică încât nu poate face fără să fie cu mine. Eu și prietenul meu trăim împreună din fericire din nou. Dr. Isikolo este cel mai bun vrăjitor online care este puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu mi-a profitat de mine. Ați făcut un serviciu foarte bun pentru o persoană în adevărată nevoie. Nu stiu cum ai facut-o sau cum functioneaza aceasta magie, dar tot ce stiu este ca lucreaza! Andrew și cu mine suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător lui Dr Isikolo pentru el pentru că orice fel de ajutor este foarte capabil și fiabil pentru ajutor.

    Trimiteți-l prin e-mail {isikolosolutionhome@gmail.com}
    {WhatsApp / Call: +2348133261196}
    (Viber: +2348133261196)

    RăspundețiȘtergere
  78. el este mărturia mea despre lucrarea bună a doctorului Isikolo care mă ajută ... Sunt Nataša Dominik din Londra. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui să de această clasă de vrăjitorie lume care a adus înapoi sotul meu care ma lăsat afară de ultimii 3 ani, am întâlnit în cele din urmă acest om pe un post de blog postarea de unul dintre este client pentru ajutor i-am explicat totul și mi-a povestit despre o vrăjitoare numită DR ISIKOLO pe care a auzit-o și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie scriitorului de vrăji care să-i spună problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu sa întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru această vrăjitorie veridică și sinceră, domnule, tot ce ați spus că sa întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problemă, vă sfătuiesc să consultați cu amabilitate această vrăjitorie, el este real, el este puternic și oricare ar fi spus ortografia este ce se va întâmpla, mi sa întâmplat. Aveți posibilitatea să-l contactați pe: adresa de e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp sau VIBER-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  79. Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin adresa mea privată de mail zazabatempleyahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  80. A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și mi-a explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu vrea să mă mai întâlnească pentru nici un motiv. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase aveți nevoie de ajutor puteți, de asemenea, să-l contactați pe e-mail: ogbidihomeofsolution1@gmail.com sau whatsapp / apelați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.

    RăspundețiȘtergere
  81. Mulțumesc lui Dumnezeu că am crezut în DR ISIKOLO după ce am citit atât de multe mărturii despre lucrarea sa și am decis să îl contactez. Eu sunt Edi Gordan. Îmi scriu propria mea mărturie pe care nu mi-am dat seama că ar fi posibilă. Înainte să mă întâlnesc cu DR ISIKOLO, am simțit că toate acestea erau credințe superstițioase și vraja nu a fost dovedită științific că este adevărată, dar această vrăjitorie ma făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am recuperat fosta soție, cu ajutorul acestui om, după 4 ani de încercare, dar nu a fost posibil să apară niciun mijloc posibil. Dacă citiți orice mărturie despre DR ISIKOLO, este adevărat. Soția mea Sharon ma lăsat de mai bine de 4 ani și am vrut să o am înapoi și am încercat să o cer să revină la mine, dar mi-a plătit urechi surde și mi-a făcut un nebun în public. DR ISIKOLO mi-a fost adresat de un prieten de-al meu, care a ajutat și el la locul meu de muncă și i-am spus că era superstițios și că era un nebun să creadă în astfel de lucruri fetișice. Dar după atâtea gânduri, m-am dus online să îl caut și am decis să îl contactez la adresa lui de e-mail. În curând mi-a dat numărul său mobil și am vorbit și pentru un moment bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja să funcționeze, am avut deja asigurare. În 3 zile, fosta mea soție, după 4 ani de batjocură de a fi un om inutil, mi-a venit să mă imploră de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar e foarte bine să faci asta pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că îi va ajuta pe oricine care vine la el pentru ajutor. Îl veți contacta la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196 dacă vreți să vă întoarceți înapoi sau doriți o soluție la problema dvs.

    RăspundețiȘtergere
  82. Eu sunt GREAT DR ZAZABA puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp 38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  83. am nevoie de ajutorul unei roluri bune de vraja pentru a-mi aduce ex. Știi ce mișcări de vrajă mi-au făcut înainte de a mă întâlni cu vrăjitorul potrivit să contactezi? Eu sunt Lorena Denis. Multe dintre aceste așa-numite rulouri de vrăji sunt false, nu știam că nu au putere până când nu am fost mai înțelept să știu pe cine să contacteze. Voi spune tuturor astăzi că această vrăjitoare numită DR ISIKOLO este cea mai bună și mai bună vrăjitoare de contactat și vă va ajuta cu problema cât mai repede posibil. Contactați-l acum la isikolosolutionhome@gmail.com. Când soțul meu m-a divorțat, am contactat atâtea vrăjitoare și am lucrat cu ei de peste 3 ani. Deja am dat speranțe în vraja când am citit și despre DR ISIKOLO. Plânge și vroiau să-mi aduc ajutor pentru a-mi întoarce fostul soț și m-am întâlnit cu această vrăjitoare, iar în 2 zile, ex-soțul meu ma sunat și a aranjat o întâlnire. Am ieșit în acea zi și m-am întâlnit cu el și ne-a cerut să ne reaprindem și să ne întoarcem împreună. Dorințele mele au fost răspunse cu ajutorul lui DR ISIKOLO, el este un adevărat vrăjitor. Sunt fericit să-i declar munca altora pentru că este cel mai apreciativ lucru de făcut, la fel ca alții. Vă rog să îndepliniți această rolă de vrăji pentru a vă ajuta în orice problemă. Cred că te va ajuta și pe tine.
    Pentru a contacta această vrăjitorie, e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp sau Viber pe 2348133261196back în aprilie 2019

    RăspundețiȘtergere
  84. SAU RELAȚIA RELAȚIONALĂ ONLINE CU UN RASPUNZĂTOR TRUSTE ȘI FIABIL.
    Numele meu este Agata Jadran și sunt foarte fericit că DR ISIKOLO mă ajută să-mi iau fostul soț înapoi și acest lucru ma făcut foarte încântat că am venit online aici pentru a posta despre munca sa. I-am promis că, dacă mi-ar fi luat fostul soț în două zile, voi face o mare mărturie și voi aduce mulți oameni care au nevoie de ajutor pentru el. Templul său spiritual este în Africa și el a fost în această lucrare și a ajutat atât de mulți oameni. El este un vrăjitor mare și vă poate ajuta indiferent unde vă aflați. Soțul meu Petar este acum înapoi cu mine, iar acest vrajitor mi-a adus sotul meu înapoi în 2 zile după procesul necesar în care se face vraja, cineva care ma lăsat de 2 ani acum. Vă rog să contactați acest om? El vă va ajuta și veți vedea. Templul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi sau să-l vezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  85. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l apreciați pe 38972751056

    RăspundețiȘtergere
  86. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Dora Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare om care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduca sotul inapoi si sa-mi fac sotia sa ma iubeasca si sa ma respecte, sunt fericita cu sotul meu iar viata mea e plina de iubire, sotul meu a plecat timp de 11 ani pentru ca nu i-am putut da un copil si a fost cu o alta femeie in timp ce sufeream in singuratate si dureri. Eu am propriul copil astăzi, datorită ajutorului dr. Ogundele, am primit detaliile de contact pe Internet de un alt cuplu care împărtășea și lucrările sale bune. Așa că i-am contactat imediat pentru ajutor pentru a-mi aduce soțul și a ne face să avem copilul meu, mi-a adus soțul în 24 de ore și luna trecută am rămas însărcinată pentru soțul meu, am fost atât de fericită. I-am spus că îi voi împărtăși o lucrare bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. Mi-a făcut soțul să se întoarcă și mi-a dat ierburi pentru a rămâne însărcinată pentru soțul meu, el este cu adevărat un om puternic, așa că dacă cineva dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, știu că dr. Ogundele vă poate ajuta 100% și repede. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Contactați-i și bucurați-vă din nou.

    RăspundețiȘtergere
  87. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  88. Bună ziua tuturor, Numele meu este Nella din Anglia, vreau să împărtășesc mărturia mea despre cum i-am recuperat pe soțul meu, mi-a părăsit-o acum 6 ani și am fost singur fără ajutor, când am văzut anunțul doctorului Ogundele despre Facebook săptămâna trecută, am fost de garanție nu până acum, a trebuit să-l contactați și el a fost de acord să mă ajute, și el a spus după munca lui soțul meu se va întoarce la mine în 24 de ore timp, am fost cu nerăbdare să vedem ce se va întâmpla după 24 de ore, Imediat când mi-a spus că sa terminat, soțul meu mi-a sunat linia de birou și mi-a spus că mă vrea din nou, am fost atât de fericit și i-am spus lui Ogundele că voi informa lumea despre el, de aceea împărtășesc numele lui aici pentru cei care au nevoie de ajutor în orice mod, el are puterea de a aduce soluția la orice problemă, așa că frații și surorile mele care au nevoie de soluții la orice fel de problemă, contactați Dr. Ogundele astăzi și le rezolva aici sunt detaliile sale de contact, Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp Chat și Apeluri: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere

  89. Waoh finally i had mac back in my life after i have been fooled by so many spell casters, but Dr ONIMA putted a smile on my face and showed me the through powers of spell, sir you are a great man thanks and honor be unto you Dr ONIMA, my friends out there i want you to help me thank Dr ONIMA for the help he grant to me by bringing back mac to my life. you can reach Dr okpa on his email:onimatempleofsolution1@hotmail.com call his phone number +2347018807531

    RăspundețiȘtergere
  90. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima zdrobita pentru ca i-am incredintat atat de mult si stiind ca are o relatie secreta, ma doare foarte mult .. Dar multumesc tuturor celor care au plasat informatia de contact a doctorului Isikolo pe internet pentru ca prin aceasta am putut contacta Dr Isikolo și astăzi relația mea a fost restaurată în 2 zile cu iubire și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale doctorului Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe +2348133261196. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe domnul pentru oricine ați ajutat până acum.

    RăspundețiȘtergere
  91. IUBIRE vrăjitor de dragoste pentru AJUTOR GET BACK ex soțul
    Bună tuturor că sunt Tara Bruno și sunt aici să împărtășesc lucrarea minunată pe care a făcut-o dr. Ben pentru mine. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se comporte ciudat și a ieșit împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația sa cu alte doamne a fost devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet numită Dr Ben care ajuta oamenii cu probleme de relație și căsătorie cu puterile vrăjilor de dragoste. La început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru, da-i o incercare, cand il contactez, ma ajutat sa fac o vraja de dragoste si in 48 de ore sotul meu sa intors la mine si a inceput sa-mi cer scuze, acum el a incetat sa iasa cu alte doamne si cu mine cu bine si cu adevarat. Contactați această minunată vrăjitoare de dragoste pentru că relația dvs. sau problema căsătoriei va fi rezolvată astăzi prin e-mail: goodwillspelltemple@gmail.com sau Call sau WhatsApp: +2348159101215.

    RăspundețiȘtergere
  92. Bună, căutam ajutor pentru a-mi lua înapoi pe fostul meu iubit care sa despărțit de mine cu 2 ani în urmă. Am fost traumatizat de spargere și aproape că am vrut să mă sinucid, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am primit contactul lui DR ISIKOLO, părintele spiritual care ma ajutat să-mi recuperez fostul iubit, după ce am căutat mult ajutor din diferite locuri. Când am luat legătura cu DR ISIKOLO, i-am explicat totul, mi-a dat cuvintele mele de încurajare și mi-a spus că va pregăti o vrajă pentru mine, care mă va ajuta să-mi recuperez fostul iubit în 48 de ore și am crezut în cuvintele lui pentru că am fost referit la el de un prieten pe care l-a ajutat și chiar acum, fostul meu iubit este înapoi și trăim împreună fericiți împreună pentru a ne căsători luna viitoare. Dacă aveți nevoie de orice fel de asistență ca să vă vindecați de boală, să rămâneți gravidă E.T.C. Apoi, vă sugerez să luați legătura cu Dr. Isikolo acum prin ID-ul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp / Viber pe +2348133261196 pentru mai multe informații. Multumesc domnule.

    RăspundețiȘtergere
  93. Mi-am pus partea din spate
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de un vrăjitor, dar sunt foarte recunoscător pentru această mare vrăjitoare care mi-a adus înapoi pe fostul meu soț. Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Nina Lukas. Când am intrat în contact cu acest om a fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum a ajutat pe alții cu viața lor. Pentru a reveni cu un ex este unul dintre cele mai interioare cele mai multe sentiment mulți oameni ar place să experimenteze mai ales ca acele amintiri cu fostul nostru nor întotdeauna mintea noastra, atunci când altcineva face unele dintre lucrurile fostul nostru folosit pentru a face. Eram un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copii, încă mai doresc ca el să se întoarcă la mine. Acest doctor de vraja pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de Dr Ben, ma ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să-i rezolve Probleme. Nu stiu ce altii s-ar putea simti pentru a-si obtine ex-ul inapoi in viata lor, dar intotdeauna stiu ca exista o binecuvantare in deghizare cu doar o singura re-conexiune cu un ex. Dacă vrei să te întorci cu succes cu fostul tău, contactează-l pe acest excelent vrăjitor la His Whatsapp +2348159101215 sau e-mail goodwillspelltemple@gmail.com și împărtășesc o minunată mărturie prea la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  94. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  95. MĂRTURIE

    Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  96. Relația mea de 3 ani se scufunda și am fost devastat. Logodnica mea mi-a rupt și nu am primit nici o explicație de la el. pentru ca eu sa-l intorc, trebuie sa gasesc o solutie, m-am dus la 3 variante de vraja diferite, toti nu au reusit sa-mi aduca inapoi iubitul meu, chiar nu eram sigur daca vrajile erau reale, asa ca am facut o cautare in dimineata am vazut unele dintre cele mai bune recenzii despre DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), am fost un pic sceptic la inceput, dar un prieten ma rugat sa incerc sa vad ce se intampla, asa ca am cerut o vraja de dragoste din aceasta vraja, timpul meu de a face o vraja de dragoste care va aduce omul meu inapoi la mine, dupa 2 zile, iubitul meu sa impacat cu mine, A fost bine sa-mi am iubitul inapoi, cand sa intors, mi-a zis ca nu ma va mai lasa niciodata. L-am văzut transformându-se de la un tip care dorea un tip care întotdeauna a vrut să fie cu mine. acum iubitul meu este mai deschis, cu doctorul Isikolo Știu că vraja de dragoste este reală, Mulțumită d-lui Isikolo că mi-a dat omul înapoi. Apreciez tot timpul, efortul și energia pe care le pune în timpul vrăjii. ou îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  97. Prietenul meu sa despartit cu mine acum 2 luni, pentru ca simteam ca il inselau cu un prieten de sex masculin, am incercat tot ce am putut sa il explic, dar el a platit urechi surd, am fost devastata emotional pentru ca l-am iubit cu adevarat pana am vazut un post pe internet despre dr. Ben, care ii ajuta pe oameni sa isi castige inapoi iubitul pierdut, la inceput ma indoiesc daca era real, pentru ca nu am crezut niciodata in astfel de lucruri, dar am decis sa il incerc, l-am contactat si mi-a spus mi ce sa fac si am facut-o atunci a facut o vraja de dragoste pentru mine, mi-a restabilit relatia in 48 de ore si iubitul meu a sunat si a cerut sa ma alunge din nou, daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti repara relatia sau problema casatoriei. Iată contactul său, sunați / WhatsApp pe el: +2348159101215, Trimiteți-l prin e-mail (goodwillspelltemple@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  98. cum am primit o vrăjitoare online și el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți vedea vreodată.
    Aceasta este o mărturie pe care o voi spune fiecăruia să o audă. am fost căsătorit patru patru ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine și soțul meu a lăsat pe mine și pe copii și am suferit timp de 2 ani până când am vrut să spun un post în care omul Dr. Isikolo a ajutat pe cineva si am hotarat sa-i fac o incercare sa ma ajute sa-mi imi aduc sufletul dragostei Husband acasa si sa ma crezi ca imi trimit poza lui si sotiei mele si dupa 48 de ore dupa cum mi-a spus, mașina a intrat în casă și a văzut că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să-i fac pe fiecare dintre voi să se întâlnească similar cu acest bărbat și să-l aibă pe iubitul tău înapoi la tine E-mailul lui E-mail : isikolosolutionhome@gmail.com îl puteți contacta și pe el sau pe Whatsapp pe el +2348133261196 mulțumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  99. AJUTAȚI-VĂ ÎNAPOI FĂRĂ AȘTEPTĂȚI, PĂSTRĂȚI-VĂ CĂLĂTORIA DE LA DIVORȚĂ ȘI MODIFICĂȚI RELAȚIA DVS. CU AJUTORUL APELULUI DR ISIKOLO OR WHATSAPP +2348133261196

    Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Eu sunt Kiara Martin și locuiesc în SUA, soțul meu și am avut o mică luptă din cauza că el a vrut să mă divorțeze am fost atât de frică să-l piardă pentru că îl iubesc foarte mult, așa că am căuta online de ajutor și am văzut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va divorța nici măcar el a spus că nu știe ce-a venit peste el că-i pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul lui Dacă ai nevoie de Dr. Isikolo ajută-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii lui și el va pune capăt problemei tale

    RăspundețiȘtergere
  100. Bună, sunt Helena Teo. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut tot ce mi-a fost de ajuns să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesageria cu vraja și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la chemare și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a vrăjitorilor este: goodwillspelltemple@gmail.com Îți poți trimite un e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz.

    Doctorul Ben te-ar putea ajuta cu următoarele:

    1) vrăji vrăji
    2) Vraja Lost Love
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  101. Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Numele meu este Paula Vito, sunt din Germania. Sunt foarte fericit astăzi să scriu despre ajutorul meu care sa rugat pentru mine în legătură cu relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Te rog, ascultă-mi cuvintele dacă cauți o mașină de vrăjitor care să te ajute, contactează doctorul Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care vă ajută astăzi. Acum 4 luni, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a condus la divorțul nostru. A fost iadul pentru mine și băiețelul meu că trebuia să ne mutăm într-o altă locație. Am devenit un singur părinte. L-am cunoscut pe Dr Isikolo acum o lună când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț sa întors la mine. Sa întâmplat într-o dimineață de marți când am primit un telefon de la domiciliu (părinții mei) că ma căutat. L-am acceptat să vină în orașul meu și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Știam imediat că acest om ma ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ceea ce sa întâmplat în viața mea. Dacă vreți să contactați o vrăjitoare, întâlniți-l pe Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. Poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l poți face pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196 și el îți va răspunde

    RăspundețiȘtergere
  102. Mărturisirea de către Lara Borna, Cum să obțineți ex spate rapid!

    Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a înaintat cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu ma mai iubea. Așa că a împrăștiat casa și a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin durere severă. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l recuperez după ce am cerșit mult, dar totul nu a avut nici un rezultat și el a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este să vizitez o vrăjitoare numită Dr Ben, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi în cele două zile. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, la fel de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul dr. Ben. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă de contact cu el, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l prin e-mail la: goodwillspelltemple@gmail.com,
    WhatsApp / call +2348159101215
    Mulțumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  103. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  104. După 9 ani în căsnicie cu copilul meu cu 3 copii, soțul meu a început să iasă împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-i pun la îndoială despre aventura lui cu alte doamne, am fost complet devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet DR Ben, care îi ajută pe oameni cu relația lor și problema căsătoriei cu puterile vrăjilor, la început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru, dar am decis să- încercați să-l contactați, el ma ajutat să arunc o vrajă și în 48 de ore soțul meu sa întors la mine și a început să-mi cer scuze, acum el a încetat să iasă cu doamne și el este cu mine pentru bine și pentru adevărat. Este greu și ciudat, dar este adevărul simplu că există oameni buni, precum dr. Ben acolo, binecuvântați de puteri pentru a ajuta oamenii care au nevoie de soluționarea problemelor lor. Contactați această minunată vrăjitoare pentru relația dvs. sau problema căsătoriei prin: goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  105. o vrăjitoare reală numită dr. osagiede
    Am fost atât de deprimat când prietena mea mi-a lăsat un alt tip după ce am dat timp de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine.
    Am devenit un om trist după ce am trecut prin toate împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea pentru că dragostea mea pentru ea a fost de neprețuit pentru a tranzacționa pentru orice motiv.
    Într-o zi când trec pe Internet, am văzut multe comentarii cu privire la puterea de a aduce înapoi fostul prieten și am hotărât să încerc să îl văd contactând-l și i-am răspuns imediat și i-am explicat ce aveam de gând să-i spun altcuiva a folosit voodoo-ul pentru ea, așa că mi-a lăsat-o pentru el, în ciuda îngrijirii mele pentru ea și promițând să mă ajute să-mi recuperez iubitul și să mă ajute să-i pun o vrăjitorie confuză, luptându-mă în viitor și, pentru că amândoi știu că și-a dat seama că nu a fost niciodată îndreptată pentru el și că în cinci zile prietena mea era la mine acasă așteptând să mă întorc de la muncă și când a început să spună că îi pare rău că nu știa niciodată ce se apropie de ea . multumesc Dr. osagiede, sunt fericit acum cu prietena mea si totul merge acum lin. contactați doctorosagiede pentru orice vraja de răzbunare și vraja ex spate sau vindecare pentru orice boală cum ar fi cancerul și HIV prin doctorosagiede75@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  106. Povestea vieții adevărate a lui Nancy Forbes.

    Numele meu este Nancy, locuiesc în Polonia Vreau să împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici pentru ca toți să mă alături mulțumesc marelui om care a adus fericirea în viața mea, soțul meu mi-a lăsat acum 9 ani am fost confuz am căutat ajutor toate în ultima lună am văzut un anunț on-line de către o doamnă din Germania care împărtășea numele doctorului Ogundele, a spus că este o mare vrăjitoare care se întoarce din dragoste pierdută și a revenit la relații și a rezolvat orice fel de problemă, l-am contactat repede să mă ajute, Dr. Ogundele mi-a spus că îmi va aduce soțul care mi-a părăsit acum 9 ani în doar 24 de ore, am fost atât de fericit să aud de la el si dupa asteptarea lui, sotul meu sa intoarce in 24 de ore dupa cum a spus el, i-am spus ca ii voi impartasi numele pe Internet si chiar pe postul de radio, de aceea imi impartasesc numele pentru cei care au nevoie ajutați-l să-l contactați, dacă aveți orice fel de probleme legate de relații, contactați acest om te asigur că doctorul Ogundele va aduce soluții și fericire relațiilor tale pentru că a făcut-o în doar 24 de ore. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Orice persoană care dorește să contacteze contactul sau să-i mulțumească pentru că m-a ajutat ar trebui să folosească informațiile de contact pe care le-am furnizat aici, acest om este real și puternic.

    RăspundețiȘtergere
  107. Sunt numele lui Ivana Patrik. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam pe web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie a venit pe adresa goodwillspelltemple@gmail.com, a ajutat o femeie să-și dea înapoi sotul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că voi avea soțul meu înapoi. l-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterile puternice de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumit de soțul meu. unii oameni au mărturisit că a adus fostul lor iubit și, de asemenea, vindeca boala cum ar fi cancerul, problemele de rinichi, virusul Zika, herpesul, infecția sexuală E.T.C, Multumesc pentru DR BEN. dacă aveți orice problemă financiară, vă rugăm să-l rulați pentru ajutor imediat la adresa de e-mail: goodwillspelltemple@gmail.com sau WhatsApp Number: +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  108. Trebuie să citească pentru toată lumea. Vreau să împărtășesc mărturia mea despre modul în care am întâlnit o vrăjitoare care a ajutat la aducerea înapoi a căsniciei mele. Soțul meu mi-a înșelat aproape șase ani lăsând doar pe mine și pe cele două fiice ale mele să nu sufere până când un prieten de-al meu mi-a prezentat acest om puternic numit mare DR ISIKOLO care a ajutat la aducerea înapoi a soțului meu la început nu am crezut niciodată ajută-mă până nu-i dau o încercare după ce făceam tot ce mi-a cerut în 2 zile soțul meu sa întors acasă plângând pentru iertarea mea Nu puteam să-mi rețin de sine înapoi de la a spune lumii acestei mari lucrări a lui DR ISIKOLO el este așa sincer, spre deosebire de mulți alții care pretind că sunt vrăjitori doar pentru a exorta bani de la oameni, dacă u au probleme similare sau orice fel de probleme, contactează-l cu amabilitate la e-mailurile de mai jos el cu siguranță vă va ajuta. Contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  109. VIATA MEA:

    Buna zi Toata lumea din acest grup, ma numesc Elisa, sunt din Verona, vreau sa impartasesc adevarata poveste de viata aici pe Internet pentru ca oamenii sa stie cum am primit ajutor de la Dr Ogundele, o vrajitoare mare, care mi-a adus inapoi fost soț pentru mine în 24 de ore. Soțul meu mi-a lăsat o altă femeie de peste 8 ani și îl iubesc atât de mult, am căutat ajutor peste tot, dar alții mi-au înșelat și nimeni nu ma ajutat, dar săptămâna trecută am văzut o altă doamnă vorbind despre Dr. Ogundele pe Internet așa că l-am contactat repede pentru a cere ajutorul lui, primul cuvânt pe care mi-a spus-o este că te voi ajuta cu problemele tale. Am fost atât de fericit în 24 de ore, soțul meu mi-a sunat la telefon și mi-a cerut să-l iartă pentru toată durerea pe care o provoacă, am fost atât de fericită și astăzi am fost împreună împreună. I-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși numele și detaliile de contact pe Internet pentru ca oamenii să afle mai multe despre el, de aceea fac asta acum, pentru aceia dintre voi care au aceeași problemă sau orice fel de problemă, contactați Dr. Ogundele astăzi și va aduce soluția de 100%. aici sunt detaliile sale de contact Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  110. Am fost în robie mare pentru aproape doi ani suferind în mâinile unui soț înșelător, am fost fericiți și am lăsat bine până a vrut să-i spună prietenului său timp vechi și a început să o întâlnească în afara căsătoriei noastre, înainte să știți că nu mai avea grijă și având grijă de propria sa familie, era în măsura în care acum el plănuia să se căsătorească cu ea și să divorțeze propria soție, am plâns și l-am raportat familiei, dar nu a ascultat pe nimeni decât să-mi taie povestea scurtă a căutat o adevărată castă de vrăjitoare care putea să-și distrugă relația și să-l facă să se întoarcă la soția sa și la 2 copii în căutarea mea am văzut oameni care mărturisesc despre modul în care căsătoria lor, unde a fost restaurată de DR ISIKOLO, i-am ales e-mailul și mi-am povestit povestea pentru el și el a fost de acord să mă ajute și după ce a făcut o vrajă în a treia zi ei au avut o ceartă și el a bătut prietena lui sus și el a venit acasă implorând pentru mine și copiii mei să-i ierte că ochii lui sunt clar acum că el nu va face nimic care va rani din nou familia si va promite sa fie un tata ingrijitor si niciodata sa nu-i inselati din nou. Sunt atat de fericit ca nu l-am pierdut in fata, tot aprecierea se duce la DR ISIKOLO pentru ca esti o vrajitoare mare si la care acest lucru ar putea fi interesat daca ai un sot sau o sotie inselatoare si poti sa-l trimitei prin e-mail DR ISIKOLO pe el isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  111. Salut toată lumea, numele meu este Amanda Vreau să-mi țin promisiunea împărtășind povestea mea aici pe Internet despre modul în care Dr. Ogundele mă ajută cu vraja și mi-a adus soțul pentru mine. Soțul meu ma lăsat de mai bine de 7 ani și m-am dus cu o altă femeie și familia lui nu mi-a plăcut, am suferit și am căutat ajutor peste tot, nimeni nu mi-a putut ajuta până când săptămâna trecută am văzut anunțul doctorului Ogundele pe Internet, împărtășită de o altă doamnă, m-am încurajat să-l contactez pentru ajutor, când i-am contactat primul cuvânt se spune că El mi-a adus fericirea și mi-a făcut soțul să mă iubească pentru totdeauna, așteptam cu nerăbdare să văd care se întâmplă și cu o mare surpriză în următoarele 24 de ore după ce vraja lui care mi-a turnat sotul ma sunat la telefon și m-am rugat să-l iert și să-l accept înapoi, acesta este cel mai mare miracol pe care l-am văzut vreodată în viața mea, i-am spus doctorului Ogundele că voi informa întreaga lume largă și îi voi împărtăși numele în Radio pentru ca oamenii să afle mai multe despre el. De dragul celor care au nevoie de orice fel de probleme de relații de ajutor, problemele legate de viață sau de bani îl contactează astăzi și îl ajută imediat, el fiind real și un om al cuvântului său. contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp / Viber: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  112. Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și am parcurs căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere atunci când prietenul meu când căutam ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutor de către un vechi prieten al meu când a auzit ce trecusem și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă să-l accept înapoi între orele 12 și 16. Mai tarziu in acea zi, sotul meu ma sunat la telefon plangand si pledand pentru iertare la inceput, m-am gandit ca visez pana cand va veni la casa cersind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații despre cum să intri în contact cu Lordul Zakuza, e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.

    RăspundețiȘtergere
  113. DR BEN cea mai bună vrăjitoare caster on-line a restabili relația mea rupt și eu foarte recomandă DR BEN pentru oricine care are nevoie de ajutor!
    Soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în urmă cu trei luni și, de atunci, viața mea a fost plină de durere și durere, pentru că a fost prima mea dragoste cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii despre o vrăjitoare numită Dr Ben, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, am râs-o și am spus că nu mă interesează, ci din cauza iubirii pe care prietenul mi-a avut-o, ea a consultat marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză mea după 2 zile, soțul meu ma sunat pentru prima dată după trei luni că mi-a lipsit și că îmi pare atât de rău pentru tot ce mi-a făcut să trec. Sa întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Eu încă nu pot să cred, pentru că este foarte incredibil. Va multumesc DR BEN pentru a aduce inapoi pe iubitul meu si, de asemenea, la prietena mea minunata care a intervenit in numele meu, pentru oricine care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot aici este adresa de email: goodwillspelltemple@gmail.com poti sa-i faci WhatsApp este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  114. Prietenul meu mi-a lăsat o altă fată. Aveam nevoie de el cu disperare pentru că l-am iubit atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez prin internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun Dr. Isikolo, ajutându-l să se întoarcă rapid înapoi și să oprească un divorț sau o despărțire și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat si mi-a spus ce sa fac si am facut-o, apoi a facut-o pentru mine. 48 de ore mai târziu, iubitul meu sa întors la mine plângând și cerșind pentru iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această mare vrajă caster pentru oricine care cu adevărat are nevoie de o soluție urgentă a relațiilor sale rupt și căsătorie e-mail-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Pur și simplu contactați marele "Dr. Isikolo" aveți orice problemă să-l contactați și vă garantez că vă va ajuta., nu mai plângeți să mai contactați acum acest vrăjitor puternic. Mulțumesc doctorului Isikolo că mi-a salvat relațiile rupte și mi-a adus iubitul înapoi la mine! "Trimite-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  115. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care, evident, nu te iubește? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe dr. Ben și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu după vrajă așa că am fost talentat și am avut noroc că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cea mai mare surpriză La două zile după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit. pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mult mai multă dragoste și fericire, mulțumită doctorului Ben, adevăratul vrajitor de vrajă din Africa, până acum recomandat de Google. Așadar, vă rog, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l și pe el. Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, contactați Dr. Ben goodwillspelltemple@gmail.com pe care îl puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  116. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro .. Citește recenzia mea și contactează-l acum pentru numerele dvs. de loterie câștigătoare. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigul unui fond scăzut, nu până la 500, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 și am jucat loterie de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am dat peste un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc, acum sunt un câștigător al loteriei cu ajutorul DR ISIKOLO, am câștigat 8500.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  117. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  118. Sunt Lucija Karlo din Australia, soțul meu ma lăsat fără motiv, sa mutat cu o altă femeie, când au mai rămas câteva zile pentru nunta noastră. M-am simțit ca să mă omor. Am încercat diferite variante de vrajă și m-am dus la temple diferite pentru a mă ruga, dar toate nu au avut nici un rezultat. Viața mea a fost foarte amară și dureroasă. Apoi într-o zi, un prieten de-al meu mi-a povestit despre DR ISIKOLO și că este foarte bun și nici nu percepe prea mult pentru serviciile sale. El a spus că la ajutat să își recâștige slujba înapoi și în treburile sale de căsătorie. Nu am crezut pentru că am lucrat cu mulți dintre ei și nu a funcționat. El ma implorat mai departe, așa că am decis să încerc DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am dat informațiile necesare. Eu încă nu credeam, dar am continuat cu vraja de dragoste și a doua zi am primit un telefon și era soțul meu draga, Erik și-a cerut scuze și sa întors la mine. Mi-a dat și niște bani ca despăgubire și pentru pregătirea nunții noastre. Acum sunt o femeie foarte fericită. Mulțumesc DR ISIKOLO Vă voi fi recunoscător pentru totdeauna. el poate rezolva orice problemă. Încercați-l astăzi și nu veți mai rămâne la fel. Îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail
    Viber / WhatsApp: +2348133261196
    Email: isikolosolutionhome@gmail.com
    Site web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  119. Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați-l pe Lordul Bubuza prin e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: (+1 505 569 0396 )..

    RăspundețiȘtergere
  120. Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați-l pe Lordul Bubuza prin e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: (+1 505 569 0396 )..

    RăspundețiȘtergere
  121. Fostul meu prieten ma scos cu o săptămână în urmă după ce l-am acuzat că l-am văzut pe altcineva și l-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am ajuns la Internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare le ajuta să-și obțină spatele ex, așa că am contactat vrăjitorul și i-am explicat problema și mi-a arătat o vrajă și mi-a asigurat de două zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și la cea mai mare surpriză de-a treia zi când fostul meu a venit bătând pe ușa mea și cerându-i iertarea. Sunt atât de fericit că dragostea mea se întoarce din nou și nu numai că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Landy. Sunteți cu adevărat talentați și înzestrați. E-mail: goodwillspelltemple@gmail.com poți să-i faci WhatsApp prin numărul mobil +2348159101215 este singurul răspuns. El poate fi de mare ajutor și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat.

    RăspundețiȘtergere
  122. Sunt foarte surpriza pentru experienta miraculoasa si minunile lui DR ISIKOLO care au fost raspandite pe internet si in intreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din intreaga lume pentru a-si restabili inapoi iubitorii pierduti I-am contactat dupa ce am trecut prin atatea marturie de la diferiti oameni cum el a ajutat la aducerea înapoi a iubitului înapoi, i-am spus despre soțul meu care ma abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus doar să zâmbesc și să am restul minții, el se va ocupa de toate in doar 48 de ore, Dupa a doua zi sotul meu ma sunat, am fost doar atat de socat, am luat apelul si nu mi-a putut crede urechile, el ma implorat cu adevarat sa-l iert si sa-mi fac promisiuni la telefon. mă întorc acasă și, de asemenea, mi-a dat un cadou foarte frumos, doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine, eram atât de fericită încât a trebuit să-l sun pe Dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vestea bună în întreaga lume, Ei bine, dacă aveți nevoie de o combinație eficientă și reală de vrăji pentru orice p roblem în viața ta, poți să-l contactezi pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  123. Sunt atât de fericit să scriu această mărturie astăzi. Voi scrie această mărturie în alte locuri pentru ai ajuta pe alții să găsească această vrăjitoare și să ajute. Numele meu este Ana Denis. Există doar o singură vrajă pe care am contactat-o, care mi-a ajutat de vrăjitoriile pe care le-am întâlnit online. Nu am petrecut o săptămână să vorbesc cu acest bărbat când am început să văd schimbări în viața mea și viața soțului meu. Numele lui este Dr. Isikolo. Am fost căsătorit timp de 3 ani și nu am putut suporta un copil. Soțul meu ieșea cu o altă femeie și încă bea și fuma. Mi-a fost greu să suport și am căutat ajutor. Am contactat acest doctor de vrăjitorie și soțul meu a început să se întoarcă acasă întotdeauna după muncă timp de 2 zile la început, curând cealaltă femeie la lăsat în pace și în curând am rămas însărcinată. Este un pachet de Bucurie în mine că am găsit în sfârșit ajutor cu o scurtă perioadă de contact pentru a-mi dura toată viața. Cum altfel voi împărtăși această mărturie a vieții mele. Te rog ajută-mă să împarți. Contactați-l și pe el, Da, contactați-l la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați și pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  124. Vă dau o mărturie despre dr. Isikolo. am câștigat 1.000.000 de euro în loteria mea de joc, am luat un sfat de la o persoană care a vorbit despre această mare vrajă numită DR ISIKOLO, persoana care a plasat mărturii pe un blog spunând că DR ISIKOLO l-a ajutat să câștige loteria prin trimiterea numărului câștigător i a fost curioasă și am crezut că nu a fost toată gluma până când am contactat această vrăjitorie pentru a ști pentru mine cum funcționează această muncă, am petrecut foarte mult cumpărând bilete și nu am câștigat niciodată. L-am contactat și mi-a spus ce lucru necesar trebuie făcut și am făcut-o și mi-a spus să aștept trei zile și cu adevărat mi-a dat numerele câștigătoare pentru a juca loteria pe care am făcut-o. Puteți să credeți că numele meu a fost primul dintre câștigători. El mi-a spus (fiul meu tot ce am nevoie sa faci pentru mine este sa te asiguri ca iti impartasesti aceste marturii celorlalti pentru ca ei sa castige si loteria pentru ca nu am prea mult timp sa scriu pe internet) de aceea sunt împărtășind această mărturie cu dvs. că dacă doriți să câștigați loteria aceasta este modalitatea în care sfaturi online vă pot ajuta, contactați-l pe isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp sau chiar pe Viber pe +2348133261196 este singurul răspuns la problema dvs. câștigătoare la loterie

    RăspundețiȘtergere
  125. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor numit DR BEN care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în două zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, 16. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană prin referirea lui sau ei la singurul vrăjitor adevărat și puternic, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul lui: goodwillspelltemple@gmail.com îl poți suna prin telefonul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  126. Acest lucru a fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Vă mulțumesc că ați luat timp să mă ascultați și să răspundeți la toate e-mailurile mele. Mă simt din nou emoțional puternic. Încrederea mea este din nou și îmi văd clar viitorul. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru re-unirea cu iubirea mea veche.
    Contactați-l prin templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp Număr +1 405990-5764

    RăspundețiȘtergere
  127. Numele meu sunt David Roko care doresc să depună mărturie despre această mișcare de vrăjitorie care mi-a ajutat să-mi aduc înapoi fosta mea soție. Ex-sotia mea si eu in cazul in care a avut o neintelegere care a dus la despartirea noastra, desi am mers sa-l implor de mai multe ori pentru a va rog ierta si acceptati-ma inapoi pentru ca stiu ca am ofensat-o, dar de fiecare data am mers intotdeauna se simt mai profund in durere si agonie ea mereu iese pe mine și nu vrea să asculte ceea ce am de spus și m-am simțit atât de goală în mine, singurătatea mea a devenit cea mai rea, până când această zi de credință am fost navigarea prin internet am văzut o mărturie pe internet mărturisind Dr. Isikolo de muncă bună, l-am contactat care ma asigurat în termen de 48 de ore pentru un rezultat instantaneu. Doar aceleași 48 de ore după ce mi-a promis că soția mea sa întors acasă cerând iertare să iubească și să o prețuiască pe ea și pe copii pentru totdeauna, sunt atât de fericită și de recunoscător pentru Dr. Isikolo. Soția mea se îndrăgostește nebun de mine din nou. Dacă există vreun organism aflat acolo, care este în dificultate și are nevoie de ajutor, ar trebui să contacteze Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  128. Contactați acest mare magazin de spelte pentru a vă ajuta să câștigați LOTTO și LOTTERY. isikolosolutionhome@gmail.com
    Sunt foarte recunoscător că am împărtășit aceste mărturii minunate cu dvs. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă visele mele au venit prin e-mail pe dr. gbojie. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am ajuns un drum lung de a cheltui bani pe bilet doar pentru a vă asigura că câștig. Dar nu stiu niciodata ca castigarea a fost atat de usoara pana in ziua in care am vrut sa spun ce castigator de vraja on-line pe care atat de multi oameni i-au vorbit despre faptul ca este foarte bun in a juca vraja de loterie, asa ca am decis sa o fac un try.I contactat acest om si el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au ieșit remizele, am fost printre câștigători. voi câștiga 3.000.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni puteți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt foarte fericit să-i întâlnesc pe acești oameni, voi fi pentru totdeauna recunoscător pentru tine. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  129. WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am avut vreodata si am nevoie sa impartasesc aceasta mare marturie .. Am vizitat un forum aici pe internet pe 18 aprilie 2019, si am vazut o minunata marturie a acestei puternice si minunate cascade, numita DR ISIKOLO pe forum .. N-am crezut niciodata, pentru ca niciodata nu am auzit si nici nu am invatat nimic despre magie inainte .. Nici un organism nu ar fi fost capabil sa ma convinga de vrajile magice, nu pana cand DR ISIKOLO a facut o lucrare minunata pentru mine si mi-a restaurat casnicia 6 ani înapoi la mine și a adus soțul meu înapoi la mine, în același 48 de ore la fel cum am citit pe internet .. am fost într-adevăr flabbergasted și șocat atunci când soțul meu îngenunchează jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accepte înapoi .. I am lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea ta DR ISIKOLO ești un Dumnezeu trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată ... aici e e-mailul lui isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  130. Numele meu este Veronika Danijel, mă simt foarte fericit să împărtășesc mărturia mea minunată și minunată cu toată lumea de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani soțului meu și dintr-o dată o altă femeie a intrat în tabloul pe care la început să mă ură și el era abuziv. dar i-am iubit încă din toată inima și l-am vrut cu orice preț. El a cerut divorț și toată viața mi sa schimbat și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat pe mine și pe copii ... prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi lua soțul înapoi și m-au introdus într-o vrăjitoare numită Dr. Isikolo, așa că am decis să o încerc. deși nu credeam în toate acele lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama că a înțeles greșelile pe care nu le-am putut crede, oricum ne-am întors împreună acum și suntem fericiți, în cazul în care cineva are nevoie de ajutor de la acest om minunat numit Dr Isikolo, aici este adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  131. Hei plâng că soția ta ți-a lăsat pe tine și pe copii pentru alt bărbat, nu mai trebuie să plângi pentru că eram în aceeași poziție până când am auzit despre DR ISIKOLO cum a ajutat atât de mulți oameni în relația lor astăzi poate recomanda cu îndrăzneală Dr, ISIKOLO pentru oricine are nevoie de ajutor. Nu mi-a dat greș, de asemenea, cred că nu te poate lăsa și tu. el este într-adevăr un lucrător minunat. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce iubitul meu ma lăsat. DR ISIKOLO a fost singurul vrăjitor care mă putea ajuta. Cu siguranta acest lucru este cu adevarat un templu de prosperitate unde puteti sa va inapoiati fostul iubit. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de dragoste și soția sa sa schimbat pentru totdeauna, a făcut-o o femeie mai bună și a distanțat toți iubitorii ei secrete. Sunt fericit că am o familie unită, că nu ar fi posibilă fără efortul lui DR ISIKOLO. Soția mea sa întors plină de dragoste și sinceritate și sa întâmplat doar în 48 de ore. Asigurați-vă contactul cu DR ISIKOLO pentru relații de ajutor Trimiteți-l la el;
    isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  132. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  133. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  134. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  135. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  136. Am Elena Vedran după nume. Mă bucur foarte mult să împărtășesc mărturia mea minunată și minunată cu toată lumea de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani cu soțul meu și dintr-o dată, o altă femeie a intrat în tabloul pe care la început să mă ură și el era abuziv. dar i-am iubit încă din toată inima și l-am vrut cu orice preț. El a cerut divorț și toată viața mi sa schimbat și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat pe mine și pe copii. prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi aduce sotul înapoi și m-au prezentat la o vrăjitoare numită Dr. Isikolo, așa că am decis să o încerc. deși nu am crezut în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama de greșelile pe care eu nu le-am putut crede; răspunsuri corecte până când vom încerca ceva nou. suntem din nou împreună și suntem fericiți în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  137. Acesta este cel mai minunat lucru pe care-l am vreodată în viața mea și trebuie să împărtășesc această mare mărturie. Mulțumirile mele se adresează marelui doctor Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus soțul la mine acasă, care mi-a pierdut brusc interesul după o lună de angajament, dar astăzi suntem fericiți căsătoriți cu un copil și suntem mai fericit decât niciodată înainte, am fost cu adevărat șocat și uimit când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de cuvinte și bucuros și nu știu cât de mult să-mi transmit aprecierea mea tu Dr Isikolo ești un Dumnezeu pentru a restabili relația ruptă. el se bucură adânc ajutându-i pe oameni să-și atingă dorințele, să-și găsească dragostea adevărată, să-și recapete ex iubitorii, să oprească relațiile abuzive, să găsească succes, să atragă fericirea, să-și găsească colegii de suflet și mai mult, să-l contacteze astăzi și să vă arate minunile și uimirea iubirii sale Spell System. El dă rezultate la cele mai bune rezultate în vrăjirea reală, trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l vezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  138. LOTTO, loterie, jackpot. Bună ziua, toți spectatorii! Sunt foarte fericit că am împărtășit aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig loteria de euro milioane de mega jackpot-uri. Sunt un om care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă, visele mele au venit prin e-mail cu DR ISIKOLO. și i-am spus că am nevoie de numerele de loterie. Am cheltuit atât de mulți bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar niciodată nu știam că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am întâlnit vrăjitoria on-line, la care mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în vraja de loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest mare Doctor și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au fost retrași, am fost printre câștigători. Am câștigat 300.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești mari Dr, poți câștiga milioane de bani prin intermediul loteriei. Sunt foarte fericit să vă întâlnesc cu acest mare om acum, voi fi pentru totdeauna recunoscător dr. Trimiteți-l prin e-mail pentru numerele de loterie câștigătoare prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  139. Cum pot explica lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO care ma ajutat să-mi aduc înapoi fostul meu iubit și să-mi restaurez uterul. când toată speranța a fost pierdută .. Eu și iubitul meu am fost căsătoriți în ultimii 7 ani, fără un copil trăind fericit. până într-o zi că avem o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că el a decis să mă trăiască din cauza unei alte femei, eram atât de trist și frustrat și nu puteam să mănânc până nu mă plimbam într-o zi prin internet unde am văzut o doamnă numită Jessica mărturisindu-se despre vrăjitoria de apel DR ISIKOLO care a ajutat-o ​​să-i aducă înapoi pe soțul ei, așa că am decis să încerc să contactez vrăjitorul DR ISIKOLO, așa că îmi explic toate problemele lui DR ISIKOLO și el mi-a spus că nu trebuie să-mi fac griji că mă va ajuta să-mi rezolv problema, că iubitul meu se va întoarce acasă la cea mai mare surpriză în doar 48 de ore soțul meu începe să mă cheme și să cerșez pentru iertare am fost atât de surprins acum suntem înapoi din nou ca soț și soție, toate mulțumirile mele se îndreaptă către DR ISIKOLO, vă faceți griji că nici mai mult DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta pe toți. email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  140. Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Email DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când am dat peste DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru tine DR ISIKOLO pentru că păziți cuvintele voastre și promisiunile voastre de ai aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjirea puternică a vrăjilor și de a folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  141. Sunt doamna Condilla. Vincent din Statele Unite, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Eram căsătorit cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în Franța, sa referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Mi-a spus să nu-mi fac griji pentru a avea o problemă similară și să mă prezint unui bărbat pe nume Profetul TAKUTA, care a aruncat o vrajă asupra fostului ei iubit și la adus înapoi după trei zile. Maria mă întreabă să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui luptă pentru mine. Mi-a spus că, după trei zile, el se va alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mai căuta lucruri cu mine din nou, ma surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți să-i contactați pe e-mailul său: (takutaegbedie@gmail.com). (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
    (1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) medicamente pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați oamenii să asculte de cuvintele voastre și să facă ce vor ei
    (10) soluție de caz ETC
    Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau la ce-l pe el la acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  142. Sunt atât de recunoscător pentru DR ISIKOLO pentru ceea ce a făcut pentru mine, La început m-am gândit că a fost o înșelătorie și, de asemenea, gândindu-mă dacă am fost de a face ceea ce trebuie, Dar când am decis să-l contactați i-am spus problema mea a râs și a spus ca totul va fi bine in 48 de ore, asa ca am decis sa-i fac o incercare in care l-am contactat el mi-a spus ca ar trebui sa-mi indepartez toate invataturile din mintea mea si sa fiu fericit, intr-adevar in a doua zi am primit un telefon de la cineva a plâns apoi am decis să întreb cine am vorbit apoi a numit numele lui Richard am fost șocat i-am întrebat ce sa întâmplat el a spus că-mi pare rău pentru ceea ce mi-a făcut pentru ultimii 3 ani pentru că eu singur. Asta ar trebui să-l rog iartă-i că o va face cu mine. Deci, atunci i-am spus sa-l vina pe care a facut-o in timp ce venea el mi-a dat o masina noua si de asemenea a spus ca ar trebui sa am acces la topul contului meu sa-mi dovedeasca ca nu ma va lasa niciodata pentru ceva acum am cumparat impreuna si noi vor sărbători această Crăciun în orice țară aleasă de mine, pentru care ne pregătim. Acum suntem impreuna si el nu poate face fara mine prieteni sunt atat de fericit sa DR ISIKOLO pentru a aduce inapoi fericirea in viata mea.I jur pe viata mea DR ISIKOLO este un om sa aveti incredere ca il puteti contacta pe e-mail-ul lui privat: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  143. Fostul meu prieten ne-a terminat relația cu 6 luni în urmă, după ce l-am acuzat că a văzut o altă femeie și la insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar a refuzat să aibă vreo legătură cu mine. Mi-a schimbat linia, ma blocat de la trimiterea lui email si facebook. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac. Așa că ajung la internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care această vrăjitoare puternică îi ajută să-i ajungă pe cei din spate. Așa că am contactat vrăjitorul cu numele DR ISIKOLO și i-am explicat problema și mi-a arătat vraja și mi-a asigurat de 2 zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză a doua zi, la ușa mea și cere-mi să-l iert. Sunt atât de fericit că dragostea mea se întoarce din nou. Încă o dată vă mulțumesc DR ISIKOLO, sunteți cu adevărat altruist și talentat. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. El este singurul raspuns la problemele tale. El poate fi de mare ajutor și nu voi renunța la publicarea numelui său pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine și oamenii vorbesc încă despre el pe Internet. contactul său direct este isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe el pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. Adevarata poveste a lui Sonia:

    Bună toată lumea, Numele meu este Sonia și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici de dragul care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie și soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi iubesc atât de mult soțul meu, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe internet, împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să contacteze dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că a terminat imediat, am primit un apel de la soțul meu, întrebându-mă ca să-l iert, l-am rugat să se întoarcă acasă astăzi, sunt cea mai fericită femeie, pentru că am propriul meu copil, iar dr. Ogundele mi-a readus soțul pentru mine în 24 de ore cu puterile sale și mi-a dat ierburi pentru a-mi curăța corpul azi am copil propriu, spun asta pentru că i-am spus că o voi face Împărtășește numele său la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre buna sa activitate, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție la problemele lor, contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  145. Avertizare!!!

    Numele meu este Duane, sunt din Norvegia. Feriți-vă de rolele de vrăji false care vă cer să trimiteți bani fără a vă ajuta cu problemele dvs., am fost înșelat recent de unul dintre ei, dar dr. Ogundele este cel mai bun. ieri am vrut să spun o mărturie a unei alte doamne de pe Internet, vorbind despre dr. Ogundele, o mare casă de vrăjitoare, care o ajută cu problemele ei, așa că am luat legătura cu dr. Ogundele, pentru că am nevoie de ajutor pentru a-mi reveni soția care m-a părăsit acum 11 ani, ea este mama celor 4 copii ai mei, iar doctorul Ogundele mi-a spus că va aduce o soluție în viața mea, îl așteptam să mă ajute, mi-a aruncat o vrajă și mi-a spus că soția mea care a plecat în urmă cu 11 ani se va întoarce în 24 de ani. ore, la început am crezut că este o glumă, așa că am așteptat și la o minune mare soția mea m-a sunat la telefon, cerându-mi să-i iert toate greșelile ei, am fost atât de fericită și mi-a spus că are putere să orice fel de probleme umane vă puteți gândi. Am convenit cu el că voi împărtăși numele lui pe Internet pentru ca oamenii să știe mai multe despre el și să-l respecte pentru puterile sale. Așadar, îi informez pe toți de pe acest forum dacă aveți nevoie de ajutor, nu căutați altundeva, contactați dr. Ogundele și vă asigur că veți fi fericiți ca mine acum. Îl puteți contacta prin intermediul: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  146. A fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Ogbidi vă mulțumesc că ați avut timp să mă ascultați și să mă ajute să îmi revin soția. Mă simt din nou puternic emoțional. Încrederea mea a revenit și văd
    viitorul meu clar. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru că mă re-unesc cu vechea mea iubire.
    Contactează-l astăzi prin intermediul: ogbidihomeofsolution1@gmail.com pentru propria ta mărturie astăzi.
    sau numărul Whatsapp +2348052523829, mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  147. Atenţie:

    Numele meu este Maya, sunt din Berlin, vreau să trimit o informație importantă oricui citește acest lucru acum, ferește-te de rulații de vrăji false, căutam ajutor de peste 7 ani, nimeni nu a fost în stare să mă ajute. Soțul meu m-a părăsit și am plecat cu o altă femeie, am fost singur timp de 7 ani, cu câteva zile în urmă am însemnat o mărturie a unei alte doamne aici pe internet vorbind despre doctorul Ogundele, ea a spus că acest bărbat este un minunat vrăjitor, așa că am avut să iau curaj și să contactez DR Ogundele pentru ajutor, și a fost atât de amabil că mi-a răspuns imediat și mi-am explicat problemele mele și mi-a spus să nu-mi fac griji, a spus că o să-mi readucă soțul pentru mine în 24 de ore , am fost surprins și aștept să văd, la urma urmei, trebuie să informez pe toți că s-a întâmplat ca un miracol pe care m-a sunat soțul meu și mi-a cerut să-l iert ... Imediat l-am iertat și i-am spus doctorului Ogundele că am fost împărtășit numele lui aici pe Internet și pe posturile de radio, de aceea fac toate acestea acum, așa că dacă cineva dintre voi are nevoie de ajutor pentru relația dvs., căsătoria sau orice fel de probleme umane îl contactați pentru soluție. Vă asigur cu viața mea că acest om Dr. Dr Ogundele este real și puternic. Contactați-l cu: e-mail: ***ogundeletempleofsolution@gmail.com*** WhatsApp și chat Viber: ** +27638836445 **

    RăspundețiȘtergere
  148. I have Genital Herpes for 2 years now and I succeeded in getting rid of it with Herbal medicine, it is natural and fast in curing diseases. To me it is reliable safe and really active. There is no diseases that Herbs don’t have cure to. I was cured from Genital Herpes with Herbal medicine through Dr Edede Herbal Cure. I came across his good work testimony on You-tube I copied his email address and emailed him I first taught it was a scam not until he sent his Herbal medicine to my country united states.... Email: Ededetemple@gmail.com or whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  149. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  150. Vreau să-i mulțumesc Domnului Zakuza că mi-a readus fostul iubit, iubitul meu și am iubit-o atât de mult încât relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să nu ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că s-a săturat de relație și era interesat de cel mai bun prieten. El s-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mi s-au spulberat, am fost frustrat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat la Lordul Zakuza casta vraja magică. Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o ​​strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul acesta sau mai rău decât aceasta, contactați Lord Zakuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta că l-ați întâlnit. Contactați Lord Zakuza Prin e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp: +17405739483.

    RăspundețiȘtergere
  151. Sunt foarte mulțumit de acest serviciu al acestei puternice clarviziuni. Dr. Edede, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau afecțiune sau
    vrei să-ți recuperezi fostul soț sau soție? Dr. Edede THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. Contactați-l pentru a vă ajuta
    rezolvați-vă problema gratuit pentru dvs. El are sediul în Marea Britanie. Detaliile sale de contact sunt adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com El este întotdeauna gata
    te ajută. este foarte puternic și poate rezolva orice fel de problemă mai jos. Vrei să-ți spui fostul iubit? Vrei să rămâi însărcinată? Vrei ca soțul tău să o facă
    te apreciez? Vrei să fii celebru sau bogat? Ai nevoie ca afacerea ta să crească excesiv? Ai nevoie de un loc de muncă? Ai nevoie de un soț? Ai un
    problemă în căsătoria ta? Contact: (Ededetemple@gmail.com) sau whatsapp +2348129175848

    RăspundețiȘtergere
  152. MULȚUMIM Dr. Isikolo PENTRU RESTORAREA MULȚIUNII ȘI FAMILIEI MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP / APEL +2348133261196.
    Buna ziua, eu sunt Rosa Antoine. După ce am fost ani de zile într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu, el a fost abuziv și a distrus iubirea pe care o împărtășeam și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău pentru că l-am iubit. așa că i-am explicat problema mea prietenei mele, iar ea mi-a sugerat să iau legătura cu un vrăjitor care să o ajute să arunce o vrajă care a rămas însărcinată și a adus-o înapoi pe soțul ei. Nu am avut de ales decât să-l încerc. Am trimis caseta de vraja numită Dr. Isikolo pe whatsapp și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi în regulă. El mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care l-am prezentat, așa că mi-a aruncat vraja și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a numit aplogant pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să mă întorc la el. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. așa că oricine are nevoie de ajutor cu privire la orice fel de probleme poate contacta și această casetă de vraja reală și foarte autentică pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196 să contactați astăzi acest mare om și să vă rezolvați problemele 100%.

    RăspundețiȘtergere
  153. Sincer, am fost atât de zdrobit când soțul meu de 6 ani m-a lăsat să fiu cu o altă femeie. Durerile erau prea mari pentru mine ca să nu mai suport Așa că a trebuit să caut ajutor pe internet până când am descoperit că e adevărata problemă a Dr. OMON e-mail: omonbabalola@gmail.com. Am încercat tot ce știam și cu vrăjile voastre, binecuvântările și magia extraordinară. Puteri, ai făcut toată munca pentru mine, ceea ce mi-a garantat un rezultat pozitiv în 48 de ore, Ex-soțul meu a revenit la mine și a regretat tot ce a făcut. Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericită. Dr. OMON face un serviciu excelent oamenilor. Prieteni în cazul în care aveți nevoie de ajutorul Dr.OMON, trimiteți-l prin e-mail la omonbabalola@gmail.com sau Whatsapp. 2348134046638

    RăspundețiȘtergere
  154. Tako sam sretna što dijelim ovdje svoje iskustvo i svjedočanstvo o tome kako sam dobila pomoć od dr Ogundele. Am Mrs. Shelley Hanes iz Teksasa, SAD. Nakon braka imao sam lijepu porodicu; bila sam u braku sa 6 godina svojim mužem i odjednom mi se pojavila druga žena na slici moj suprug koji me je volio prije nego što je počeo sa mnom svađati se tako nasilno da sam ga pokušao reći istinu o tome kako osjeća i to što radi nije u redu za porodicu, on se naljuti i udara me bilo čime što vidi oko sebe. ali još uvijek sam ga volio svim srcem uprkos svemu što mi je učinio i želio sam ga po svaku cijenu. onda je podnio zahtjev za razvod koji se cijeli moj život razdvajao i nisam znao što da radim ... on se iselio iz kuće i napustio mene i djecu na 3 godine. Tako mi je bliska prijateljica rekla o ljubavnoj čaroliji dr. Ogundele da mi vrati muža, a koristi i ljubavnu čaroliju dr. Ogundele da vrati svog bivšeg dečka koji ju je napustio prije. I rekli su mi da su sada veoma zadovoljni vezama. I upoznala me sa urokom za čaroliju, isprva sam bila iznenađena i uplašena pa sam odlučila pokušati. Iako nisam vjerovao u sve te stvari, onda kad je uputio posebne molitve i bacio čaroliju, bio sam tako iznenađen, nakon 24 sata vratio se moj suprug i molio za moj oproštaj, shvatio je svoje pogreške, ja sam jednostavno nisam mogao vjerovati, ionako smo opet zajedno i sada smo jedna velika sretna porodica kao nekada. Dogovorio sam s dr. Ogundeleom da obavijestim ljude o njegovom dobrom poslu, pa ako vam treba bilo kakva pomoć, savjetujem vam da kontaktirate dr. Ogundele. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com i za WhatsApp ili Viver Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  155. Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură de inimă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el i-a replicat lui Lord Zakuza care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vrajă de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne-am obișnuit. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

    RăspundețiȘtergere
  156. Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


    Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


    veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere

    RăspundețiȘtergere
  157. Sunt azi foarte fericit alături de familia mea. Numele meu este Bianca Bethune care locuiește în CANADA, soțul meu m-a părăsit de 4 ani și acum îl iubesc atât de mult, am căutat o modalitate de a-l recupera înapoi de atunci. Am încercat multe opțiuni, dar el nu s-a mai întors, până când am întâlnit un prieten care m-a aruncat la Dr.AYOOLA un caster de vrăji, care m-a ajutat să-mi readuc soțul după 48 de ore. Eu și soțul meu trăim fericiți împreună astăzi, DR AYOOLA este un om bun este grozav, îl puteți contacta prin e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com Acum voi sfătui orice persoană serioasă care s-a găsit în acest tip de problemă pentru a-l contacta acum soluție rapidă fără stres, acum îl numesc tatăl meu.contactează-l acum este întotdeauna e-mail online (https://drayoolasolutionhome.com/) sau îl contactează pe whatsapp +31684065675

    RăspundețiȘtergere
  158. Grăbește-te acum să-ți recuperezi fostul iubit / căsătoria de divorț în 48 de ore cu puterile magice ale Lordului Zakuza. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 pentru a obține o conversație cu Lordul Zakuza dacă ai nevoie de ajutorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  159. Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune pentru niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că de fapt îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce a făcut acest minunat vrăjitor, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail: [drajayi1990@gmail.com] sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor transforma pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  160. Miracolul încă se întâmplă:
    După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre Dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecul, vindecă cancerul și vindecă unii pentru boală, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus că după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  161. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie. După 9 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-un Argument sau altul până când m-a părăsit în sfârșit și m-am mutat în Texas pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care chinurile, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ayoola poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ayoola. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Ayoola casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la adresa: drayoolasolutionhome@gmail.com El este cel mai bun rolator de vrăji care vă poate ajuta cu problemele dvs. sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

    RăspundețiȘtergere
  162. În trecut am avut relații de luptă cu soțul meu, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. După ce eu și fostul meu soț am divorțat, am avut o altă șansă să mă recăsător din nou și la doar 5 ani de la a doua căsătorie a existat un alt divorț care aproape că m-a omorât emoțional. Am rămas încă doi ani, fiind necăsătorită și mamă singură. Sincer, nu am fost foarte fericit pentru că fiecare femeie are nevoie de un bărbat în viața ei, a existat un timp în care am văzut primii mei soți fotografia și mi-am dat seama cât de mult l-am iubit și mi-a fost dor de el. Am încercat să ajung la el, dar mi s-a spus că a continuat viața lui și este posibil să nu mai fim niciodată împreună. Am plâns amarnic în noaptea aceea, gândindu-mă că am pierdut omul pentru care am avut atâta dragoste. Am cerut sfaturi despre ce să fac și un prieten de-al meu mi-a pus un contact cu DR ISIKOLO, l-am consultat și, în cele mai bune condiții, cu vrăjile lui puternice, m-a ajutat cu o vraja de dragoste a căsătoriei din Reunion pentru a-mi întoarce fostul soț înapoi la mine , în doar 2 zile am avut o întâlnire cu o rugăciune de reuniune spirituală cu DR ISIKOLO totul se întoarce spre bine în viața mea, acum trăiesc din nou cu fericire cu primul meu soț și rezolv problemele divorțului. cu ajutorul DR ISIKOLO, omul său cu înțelepciune și grijă. Mulțumesc și apreciez tot ajutorul pe care l-ați oferit pentru a-l readuce din nou pe viața fostului meu soț. Mărturisesc astăzi aici că templul Osasu este puternic, poate rezolva toate problemele într-o relație ruptă cu dragostea odată. contactați-l pentru soluții la orice fel de problemă de relație. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  163. Salut spectatori, nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, Tot efortul de a-l aduce înapoi a eșuat Am crezut că nu o să-l văd din nou, până nu am întâlnit o doamnă numită Christina care mi-a povestit despre o casetă de vrajă numită DR ISIKOLO, mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu a revenit. cerșind iertare spunând că este lucrarea diavolilor, așa că sunt încă surprinsă până acum despre această minune, nu cred cu adevărat în niciun doctor spiritual, nu am putut concepe cinci ani după nașterea fetelor mele, așa că eu și soțul meu erau disperați să aibă un copil de sex masculin, dar de îndată ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut cel de-al treilea copil, dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta: DR ISIKOLO va asigurați-vă că veți obține rezultatul perfect fără întârziere. Adresa de email. (isikolosolutionhome@gmail.com) sau direct Whatsapp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  164. Vreau doar ca toată lumea să știe despre acest făcător de vrăji pe care l-am cunoscut acum ceva timp, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 3 ani cu copiii mei, navighez pe internet când am întâlnit mărturia acestui om uimitor online pe care trebuie să o încerc și soțul meu este din nou acum și suntem fericiți din nou, nu pot oferi totul cu ceea ce m-a ajutat în scrie tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face multă magie inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de noroc
    Soarta sarcinii
    Încântarea căsătoriei
    vraja pentru un loc de muncă bine plătit
    Vraja de protecție
    vraja pentru a câștiga un proces
    noroc etc.

    dacă aveți nevoie de ajutorul producătorului de vraji Dr. Ajayi, vă rugăm să-l contactați la această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau să-l adăugați pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  165. VRAJI PUTERNICE:
    ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI PENTRU TOȚI SUFERĂ ÎN RELAȚIA, CĂSĂTORIA SAU VIAȚA PERSONALĂ, DEoarece ESTE O SOLUȚIE. NUMELE MELE ESTE RITA Berry, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, un mare CASTER VELL care a ajutat oamenii anterior. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECĂUDECĂ, DACĂ VREȚI NICI O SORIE DE AJUTOR, RECOMANDĂ-L SĂ ÎL CONTACTEZI URGENT PE WHATSAPP SAU CHAT VIBER: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.

    RăspundețiȘtergere
  166. Sunt bucurie după nume, ce aruncător minunat și simplu de vrajă care a adus bucurie și fericire înapoi în viața mea! Dau această mărturie pentru că eu sunt atât de fericit, vreau să mulțumesc DR Ogala pentru mare lucru pe care le-a făcut în viața mea, el a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut în aruncători vraja până când viața mea sa prăbușit atunci când iubitul meu de 6 ani a decis să renunțe aproape atunci când am vrut să se căsătorească. Am fost atât de devastat emoțional că nu am putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte de un vechi prieten de-al meu mi-a introdus la un aruncător de vraja online numit Dr.IDUMEBO, care a fost după ce a fost scammed de diferite fals vraja aruncători. Am fost introdus la DR IDUMEBO un adevărat aruncător vraja. Dumnezeul meu după 3 zile am văzut minuni, dragostea mea sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle completat, și suntem happly căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc DR IDUMEBO pentru a ajuta mine, dar mai presus de toate, onestitatea dumneavoastră și rezultatele dumneavoastră rapid și exacte. e-mail: Dridumebospellhome@gmail.com! Ești dezam <2>ă să fii fericit pentru că eu sunt atât de fericit.

    RăspundețiȘtergere
  167. Bună ziua Aceasta este o mărturie mare pe care trebuie să împărtășesc. N-am crezut în vrăji sau magie, nu până când am întâlnit Ogala (Drogala02@gmail.com). Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soția mea m-a lăsat cu doi copii. Aproape că m-am sinucis, eram distrus emoțional. Mulțumită unui caster pe nume Dr. Ogala pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincios în timp ce navigarea pe internet, am dat peste o mulțime de marturii despre acest caster special. Unii oameni au mărturisit că el a adus fostul lor iubit înapoi, alții au mărturisit că el a restaurat uterul lor, vindecat de cancer și alte boli, alții au mărturisit că el ar putea arunca o vraja pentru a opri divorțul. Am dat peste, de asemenea, o mărturie special, a fost de la o femeie pe nume Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care el a adus iubitul ei Ex înapoi în mai puțin de 2 zile, și la sfârșitul mărturiei ei ea a lăsat-o să meargă Dr. Ogala e-mail personal (Drogala02@gmail.com). După ce a citit toate aceste marturii, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea să-l. În doar 48 de ore, soția mea s-a întors să mă vadă. Ne-am rezolvat problemele, și suntem chiar mai fericiți decât înainte, Dr. Ogala este cu adevărat un om talentat, nu am de gând să oprească postați-l pentru că el este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunt în căutarea unei soluții reale și un adevărat Semoilaker pentru a rezolva toate problemele pentru tine, contactați Dr. Ogala cu puterile sale El poate transforma visele tale în realitate.
    ...................
    DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA CU:
    1. Adu-ti prietenul sau prietena inapoi
    2. Adu-ți înapoi soțul sau soția
    3. Castiga la loterie și promovarea în birouri
    4. Vă ajută să rămâneți gravidă, dacă aveți nevoie de un copil
    5. Cure complete de orice fel de boală contactați-l acum prin: Drogala02 @ gmail. Com... puteți apela numărul său de mobil +2347049668119!

    RăspundețiȘtergere
  168. Cu inima recunoscatoare vreau să spun un foarte mare multumesc dr. Ogala pentru a aduce viața mea înapoi după 4 ani de căsătorie rupt, am decis că voi petrece toată ziua pe Internet doar pentru a vă asigura că mulți oameni sunt capabili să citească mărturia mea despre Dr. Ogala, care este un puternic aruncător vraja. După ce am fost abandonat de soțul meu, am fost atât de singur în acea zi că am decis să consulte net pentru sfaturi cu privire la relațiile, nu am știut niciodată că a fost foaia de parcurs care ar garanta întoarcerea soțului meu. După ce am citit o mulțime de sfaturi cu privire la modul de a restabili relația mea într-un mod mai bun, am descoperit că Dr. Ogala a avut o mulțime de recomandări decât alte aruncători vraja, deci, cu asta, am decis că Dr. Ogala a fost persoana potrivita pentru locuri de muncă, și l-am contactat prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit că am ales să lucreze cu Dr. Ogala, deoarece munca sa a fost de 100% perfect și soarta mi-a adus înapoi soțul meu cu relief rapid, puteți contacta, de asemenea, el pentru a obține ajutor prin e-mail (Drogala02@gmail.com) apel la + 2347049668119. el este mare cu cuvântul său!

    RăspundețiȘtergere
  169. Am fost suferă de herpes pentru ultimii 4 ani și 5 luni, și de atunci am fost luați serie de tratament, dar nu a existat nici o îmbunătățire până când am dat peste mărturii de Dr.ogala cu privire la modul în care el a fost vindecarea diferitelor persoane de la diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat, de asemenea. După conversația noastră mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor sale. Când am fost făcut luarea de medicamente pe bază de plante m-am dus pentru un control medical și spre cea mai mare surpriză mea am fost vindecat de herpes. Inima mea e plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau orice altă boală puteți contacta Dr.ogala astăzi pe această adresă de e-mail: Drogalaspells@gmail.com WhatsApp sau sunați-l la +2347049668119
    DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA SĂ PROCESAȚI:

    1) DIABET ZAHARAT, 2) HIV-SIDA,
    3) INFECȚII URINARE,
    4) HEPATITA B, 5) IMPOTENȚĂ,
    6) BARENESS / INFERTILITATE
    7) DIAREE, 8) ASTM, 9) Dacă aveți nevoie de un copil

    Tratamentul cuprinzător al oricărui tip de boală e-mail prin: Drogala02@gmail.com ..
    Sunați la +2347049668119.

    RăspundețiȘtergere
  170. Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

    RăspundețiȘtergere
  171. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  172. AI NEVOIE URGENTĂ DE UN VORGITOR CU AJUTAȚI SĂ îți readuci fostul partener DR WALE ESTE PERSOANE POTRIVITĂ PENTRU TINE. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

    Bună ziua, am căutat ajutor pentru cum să-mi recuperez fostul iubit care s-a despărțit de mine în urmă cu trei ani... Am fost traumatizat de despărțire și aproape că am vrut să mă sinucid, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am primit contact cu DR WALE, părintele spiritual care m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit după multă căutare de ajutor din diferite locuri. Când am luat legătura cu DR WALE, i-am explicat totul, așa că mi-a dat cuvintele lui de încurajare și mi-a spus că va pregăti o vrajă pentru mine care mă va ajuta să-mi revin fostul iubit în câteva săptămâni și eu Am crezut în cuvintele lui, căci am fost îndrumat către el de un prieten pe care l-a ajutat și chiar acum, fostul meu iubit s-a întors și trăim fericiți împreună pentru a ne căsători luna viitoare. Dacă aveți nevoie de orice ajutor, cum ar fi recuperarea unui iubit, vrajă de câștig la loterie, vrajă de magie neagră E.T.C. Apoi, vă sugerez să luați legătura cu DR WALE acum prin intermediul lui
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...