Astre dușmănoase! Cuplul Jupiter-Saturn ucide visele le le le le....

Cum i-ar sta lui Mr. Bean în rolul de regină a Marii Britanii? Dar cum i-ar sta unui artist pe scaunul de pilot al unui avion de pasageri? Sau cum i-ar sta unui militar de carieră fără ureche muzicală pe scenă la Vocea României? Câte scaune ar întoarce?

Între 8 noiembrie 2018 și 2 decembrie 2019 avem pe cer o configurație rară. Cele două planete denumite interpersonale, care vorbesc despre locul nostru în lume, Jupiter și Saturn, se află fiecare la ea acasă. Intervalul menționat corespunde tranzitului lui Jupiter prin Săgetător. Sincronicitatea cosmică face ca, în tot acest timp, Saturn să fie în Capricorn.

Așadar, îi avem pe cer atât pe Jupiter, cât și pe Saturn, în domiciliu. Un adevărat juriu cosmic. Numai că cele două astre sunt vorbite, la audițiile pe nevăzute regulamentul interzice să se poată întoarce un singur scaun din două. Ori ambele, ori niciunul. Jupiter și Saturn se află într-un tandem simbiotic, în care, desigur, nu poate niciunul fără celălalt.

Jupiter are în jurisdicție idealurile, depășirea limitelor, exploarea noilor orizonturi. Saturn patronează responsabilitatea, răsplătește efortul, taxează orice formă de exagerare. Împreună, Jupiter și Saturn prezidează la final de 2018 și pe aproape tot parcursul anului 2019 comisia astrală de conformitate. Mai precis, cuplul planetar veghează ca fiecare dintre noi să-și adapteze idealurile la posibilitățile reale și la propriul plan de viață. Sunt evaluate planurile noastre cele mai mărețe și aspirațiile cele mai înalte. Nu mică ne va fi mirarea să constatăm că nu ni se mai potrivesc niște visuri pe care le aveam. Poate e cazul să abandonăm unele proiecte, pentru că nu ne mai reprezintă, nu mai fac parte din noi.

Poate viața are planuri mult mai compatibile cu noi decât planurile pe care ni le-am făcut singuri până acum. Cum se spune, viața e ceea ce ți se întâmplă în timp ce tu îți faci alte planuri.

Cei mai dezavantajați în acest context astral sunt luptătorii, cei ce vor să-și impună voința și se frustrează dacă nu li se întâmplă fix ceea ce își doresc. Ei trebuie să se confrunte cu cele mai mari frici guvernate de cei doi jurați astrali, care nu întorc scaunele să-i aleagă: frica de penibil (Jupiter) și frica de eșec (Saturn). Ei fie obțin ceea ce își doresc, dar nu se mai bucură sau constată că nu-i mai interesează (penibilă fază ținând cont de câtă energie au dislocat inutil), fie nu obțin deloc ceea ce cred că e pentru ei sau al lor, trăind sentimentul de eșec, cu accente de victimizare pe care le aduce înfrângerea. Atmosferă astrologică dușmănoasă, nu alta! Un fel de regină a Marii Britanii combinată cu Mr. Bean, 2 într-1. Ridicol eșec! Râsu' plânsu'.

Greu de acceptat, dar Jupiter și Saturn în domiciliu ne iau puterea de a ne controla viețile! Sau, ca să fie ironci, ei le dau unora iluzia succesului, pentru a-i taxa rapid și a le cere o plată care face ca victoria efemeră să nu merite.

Din cele două tronuri astrale ajunge la noi o energie combinată care dă vieților noastre o formă ce întrece imaginația cea mai îndrăzneață cu o singură condiție: să nu ne opunem și să ne lăsăm să curgem. Jupiter și Saturn, fiecare la el acasă, ne trezesc la o realitate care întrece orice vis. De aceea, e timpul să facem loc unor noi posibilități de manifestare. 

Tot ce poate fi mai bun, mai frumos și mai înalt în viața noastră deja ne visează. A venit momentul să nu mai visăm nici măcar cu ochii deschiși. Avem un an de zile la dispoziție să facem mișcarea inversă. Universul visează că ne atingem potențialul divin. Jupiter și Saturn ne spun să ne lăsăm visați și să ne trezim din visele în care credem că știm noi cel mai bine cum ar putea să ne fie cel mai bine. 

2019 se anunță a fi anul visătorilor care se trezesc din propriile vise și visuri și care se lasă visați. Căci, așa cum spune titlul romanului de Carmen Rădulescu-Voinea (Editura For You): ‘Visătorii nu mor niciodată’. Dar visele colorate din care nu te trezești sfârșesc negre, cum zice cântecul Irinei Rimes ‘Visele’. Le le le leeeeee...

Sursa foto:https://ro.pinterest.com/pin/778489485563906635/?lp=true

6 comentarii:

  1. 😀 Traim intr-o lume dizarmonica. Ma distreaza diversii guru veniti de peste mari si tari ca sa ne invete cum sa fim in armonie. Armonie in dizarmonie?! Doar daca iesi din karma, din turma, de sub astre si zbori liber in Lumea Lui Dumnezeu. A fost o perioada in care citeam cu nesaț postarile "celebritatilor spirituale si ezoterice" de pe net. Sau priveam emisiunile de spiritualitate de la TV. Pana cand am inteles ca voi nu v-ati eliberat. Sforaiti, cantariti, masurati, trasati linii pe hartile astrale personale sau de popor, cufundati in propriile conditionari, propriile programe induse de maestrul Cutarescu sau guru Urlățescu. Va invartiti in cerc, treceti pe langa "uși" si nu le vedeti. Va intoarceti in acelasi punct, mai faceti un curs, aveti senzatia ca sunteti ceva mai sus decat data trecuta, dar tot in cerc va invartiti. In roata mare a circului😀. Lumea e un circ, o farsa pretins spirituala, unde ne sunt vandute potiuni magice de tot felul de...mmmm...amăgiri. Dacii se cred buricul pamantului, crestinii se cred gata alesi si se prefac ca nu vad cum li se prabuseste lumea, terapeutii trimit mizeria karmica a adultilor la urmasi, cei ce s-au autospalat pe creier cu mantre si s-au vizualizat in aure aurii sau curcubeice au ajuns la pragul de sus. Dau vina pe astre cand lucrurile nu merg bine in lume. Sau pe Dumnezeu, ateii...Realitatea este ca ati construit un mic univers labirintic. Cand mintea preia controlul, spiritul tace si oamenii se inarmeaza. Ascensiunea e spirala, nu cerc inchis. Toata lumea este conceputa elitist, fragmentat. Masoneria si-a intins tentaculele asupra a tot ce apartine tuturor si pretinde ca este Mesia. Se implinesc profetiile: anticrist vine imbracat in straie amagitoare si ne vorbeste din "scripturi". Dincolo de zidurile labirintice ale egregorului minte colectiva, Dumnezeu cel Viu. Oamenii L-au scos din inimi si se roaga la...astrolog, numerolog, terapeut, guru, muru, duru...In matricea oilor, Matrix, si oile se cred maestri. Si gainile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am avut relatii cu Anderson de ani de zile, sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul era in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Lorena Constantin și sunt aici pentru a vorbi copleșitor despre cum m-a ajutat specialistul în dragoste. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt pentru totdeauna recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după două zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...