Cum se termină 2022 și cum începe 2023? Un aspect care dictează previziunile astrologice

Luna decembrie a anului 2022 se rotește în jurul a două puncte de pe cer aflate pe o axă zodiacală. Lilith din Rac și Pluto din Capricorn au făcut opoziție încă din noiembrie 2022, dar în decembrie își fac de cap nestingherite, o situație care se întinde până pe 8 ianuarie 2023, când Lilith migrează în Leu. Un mic comentariu înainte de a continua analiza: sunt astrologi care fac previziunile anuale interpretând harta de Revelion de la miezul nopții, ceea ce face ca acest aspect să însemneze tot anul 2023. Eu prefer să nu fiu însă printre aceia, așa că ne limităm la intervalul noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023, cu vârf în decembrie.

Voiam să vă mai întreb și eu așa, ca pe niște cunoștințe mai vechi sau mai noi: Ce relație mai aveți cu autoritățile? Cum mai stați cu nedreptățile? Aveți sentimentul că cineva folosește forța, presiunea, coerciția asupra voastră?

Nu întreb doar ca să mă aflu în treabă sau ca să primesc răspunsuri pe care le știu dinaine. Vreau doar să vă încurajez în aceste vremuri de asalt. Lilith și Pluto sunt două dintre cele mai temute astre, iar când Zâna cea Rea stă față în față cu Stăpânul Lumii de Dedesubt suntem poftiți în ring la o bătălie cosmică. C-așa e în viață, uneori mai dau ei, alteori ți-o mai iei tu...

Chiar îmi spunea cineva deunăzi „Fac ce vrea mușchii mei!” Fix pe fix cu cerul! Despre asta e vorba, cei care au mușchi și-i încordează pentru că sunt girate astrologic demonstrațiile de forță. Știm prea bine de ce fac oamenii rău. Pentru că pot. Astfel se face că încheiem 2022-ul și începem 2023-ul cu ample manifestări de putere pe toate planurile.

ORICE OM CARE ARE O FORMĂ DE PUTERE ASUPRA ALTORA VA FI TESTAT!

CEI SLABI VOR FI ÎNTOTDEAUNA TENTAȚI SĂ ȘI-O FOLOSEASCĂ! 

CEI PUTERNICI ÎȘI VOR AMINTI MEREU CĂ PUTEREA LI S-A DAT CA SĂ APERE,

NU CA SĂ UMILEASCĂ!

Abuzatorii umblă liberi printre noi ca în invazia lăcustelor lui Miron Costin. Și povestește cronicarul martor cum insectele miroseau urât, iar noi de peste aproape 4 secole confirmăm că insectoizii, de data aceasta cu două picioare, emană același miros infect care nu trece cu gel de duș.

La nivel de ansamblu am văzut o Românie îngenuncheată de Austria, care a vrut și a putut să ne arate locul. Cică sunem țară „second hand”, să stăm cuminți în banca noastră din fundul clasei ca să nu primim și bătăiță la fundulețul gol, ei vor egalitate, dar nu pentru căței, că așa a zis și fabulistul Grigore Alexandrescu, iar dacă tot nu ne potolim, ne arată ei o hartă din vremea imperiului Austro-Ungar ca să nu uităm niciodată „cine” suntem, pardon, „ce” suntem pentru ei.

În plan personal, lumea fiecăruia se ciocnește acum cu alte lumi care își revendică dreptul de a supune. Nu e locul să scriu povești despre sentimente de nedreptate, despre dezlănțuiri tiranice, despre hărțuitori, despre jocuri de interese și corupție. Le vedem la televizor sau le ascultăm la radio, iar la scară mică fiecare și le trăiește pe ale lui. Cum se scrie pe acatist, îi pomenim aici pe toți cei „știuți și neștiuți”. 

Plăți karmice, s-ar îngrămădi comunitatea spirituală să exclame! Dar, ca de obicei, cei care o dau sunt aceiași, iar cei care și-o iau sunt, din nou, tot aceiași. Niciodată invers. Dreptatea pare suspendată astfel că, din nou, doar încrederea în judecata divină poate să regleze conturile. Așa e pe planeta asta, unde materia de lucru rămâne întunericul.

Lilith plutește însă pe un nor de lumină. Mare specialistă în deghizări, ia de data aceasta chipul lui Nemesis, cea însărcinată cu ordinea și echilibrul în Univers. Sunt medici care vorbesc acum despre niște virusuri care fac ravagii, mult mai înrăite decât Covidul, iar cu toate astea nu se vorbește despre vreo epidemie. Oare de ce? Tot astrologia ne dă răspunsul! În martie 2022, dacă un astrolog ar fi fost întrebat când se poate declanșa o pandemie, nu ar fi putut alege un moment mai bun. Dar dacă același astrolog ar fi întrebat acum, la final de 2022, ce e de făcut, răspunsul ar veni tranșant: „Ciocul mic și capul la cutie, dacă nu vreți să pățiți precum Moțoc al lui Lăpușneanu.”

La început de 2022, Pluto declanșa „Operațiunea Piciorul pe Grumaz”. Astăzi, Regina Întunericului, Lilith, se deranjează să coboare printre muritori și să scoată „Dosarul Nemesis.”

Nemesis, fiica lui Nyx (Noaptea), era, în mitologia greacă, una dintre divinitățile infernale. Slujitoare a echilibrului și a ordinii din univers, ea cîntărea fericirea și nenorocirile oamenilor, faptele lor bune și fărădelegile săvîrșite și abătea asupra lor pedeapsa cuvenită, călăuzindu-le soarta. Mai tîrziu, datorită acestui atribut, Nemesis devine personificarea răzbunării divine. Ea îi urmărește și-i pedepsește pe muritori, ca și eriniile, pentru crimele săvîrșite.

www.dexonline.ro

Când Lilith îl înfruntă pe Pluto în câmp deschis, tăcerea și cuvintele expiră. Riposta poate fi devastatoare, reacțiunea pune cu botul pe labe acțiunea, cel care nu mai are nimic de pierdut riscă totul pe ultima carte. Rețeta clasică de la Hollywood prinde viață: în ultimul moment, când totul părea pierdut, când toată lumea credea că eroul a murit și nu mai are cine să salveze lumea, se întâmplă un miracol. Apar zorii, vine un ajutor nesperat, protecția divină își face treaba. Exact când cei cu mușchii încordați credeau că pe ei nu-i poate atinge nimic. De data aceasta, spre surpriza lor, se lasă cu consecințe și în lumea reală, nu doar în filme.

Firele de lumină ale celor ce nu ne pierdem speranța și credința se împletesc la final de 2022 și la început de 2023 ca să devină o rețea de filamente care încojoară planeta-mamă cu energie vindecătoare. De data aceasta, cei ce dețin putere absolută asupra altora și o folosesc, că sunt șefi, părinți, reprezentanți ai autorităților publice, reclamagii, bolnavi de răutate ajung să fie orbiți, paralizați și împuținați. 

Lilith se revoltă. Găsește o cale de mijloc. Apelează la un compromis. Îi ia din putere călăului și i-o restituie celui căruia i s-a luat. Căci e vorba doar despre PUTERE!

Iar cei puternici întotdeauna îi apără pe cei mici! Doar cei slabi îi fac pe alții să sufere. Pentru că se cacă pe ei de frică. Să mă scuzați că am folosit cuvântul „frică”!

Sursa foto: https://www.dcnews.ro/templu-dedicat-zeitei-nemesis-descoperit-in-interiorul-cetatii-din-alba-iulia_53433.html


50 de comentarii:

  1. Așa este si așa va fi. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este promițător anul 2023.

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent!!! Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte pertinentă analiză!

    RăspundețiȘtergere
  5. 🙏❤️🕊️🌎 Mulțumesc! Binecuvântări infinite 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ce mi place cum ziceți!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc cu recunostinta!❤️

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa să fie !
    Mulțumesc, Sărbători Binecuvântate !

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa sa fie!
    Doamne ajuta!
    Mulțumesc, fiți binecuvântați!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca de obicei,ceea ce scrii este un deliciu astrologic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne-ajută ! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nimic nu este permanent. Nici binele! Dar nici răul! Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumim,Vali! Esti pretios! Doamne ajuta!🙏🤗🥰

    RăspundețiȘtergere
  14. Da,cei tari si cu putere si-au aratat adevarata fata! Niciodată nu ne-au vrut , au vrut decat sa ne folosească . Însă cu ajutorul trădătorilor de neam ! Păcat ! Sa vina si ziua noastră ! 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
  15. Delicios, ca de obicei, multumim 🌠

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc, chiar doresc să se adeverească zicerea,merita să fim răzbunați.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulțumim ! Doamne ajuta ! Sărbători binecuvântate !

    RăspundețiȘtergere
  18. Wow, îmi place la nebunie stilul în care este transmisă informația 🤗 Mulțumesc pentru efortul de a împărtăși cu noi această cunoaștere 🙏www.magdalenaciuca.ro

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar asa am patit luna asta. O mare nedreptate mi s a facut la serviciu. Ce sa vezi eterna coruptie romaneasca: o femeiusca urcata in pom, cu sot director. Dar am avut sprijin nebanuit. Inca sunt in vizor, dar stiu ca Domnul vegheaza.

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc Frumos‼️‼️‼️

    RăspundețiȘtergere
  21. Wow, ce mi-a plăcut aia cu firele de Lumină! 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și mie mi-a plăcut :)! ȘI AȘA ESTE :)!

      Ștergere
    2. aș dori să-mi exprim încântarea că exiști și bucuria că înțeleg așa de bine și rezonez constant cu ce spui, dar am citit comentariile apreciative și doar aș repeta ce știi deja :) Deci, doar spor în toate bune, pe toate liniile temporale paralele și simultane :) !

      Ștergere
  22. Multumim pentru acest cadou minunat!Sarbatori fericite si binecuvantate alaturi de familie!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi.a mers la suflet. Doamne ajută.

    RăspundețiȘtergere
  24. Minunat👏si uite asa Lilith din vrajitoarea zodiacului se transforma in zina cea buna...si asa se dovedeste inca o data ca,albul nu-i asa de alb,iar dracul nu-i asa de negru😀

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc din toata inima pentru tot adevarul ce ni l-ai destainuit. Cred ca este timpul sa plateasca pentru tot ce au facut.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Trăiesc de ceva zile exact realitatea asta! Ce fidel reflectă cerul tot circul de pe Pământ, că să nu zic iadul!

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamne ajuta! De cand astept un asemenea moment, ca cel ce foloseste forta in orice relatie sa i se ia si sa nu mai tulbure linistea in jur.

    RăspundețiȘtergere
  28. Superb, ce dor îmi era să vă “ascult”. Să fim bine!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vă mulțumesc din suflet pentru toate informațiile prețioase pe care ni le dați.Vă aștept cu dor să reveniți pe micile ecrane

    RăspundețiȘtergere
  30. Da se ia din PUTEREA călăului , si se va restitui celui căruia i-a fost luată ( asa este corect , fiecare cu ce este al lui , precum a spus SENECA ,,Eu posed doar ceia ce este al meu,,

    RăspundețiȘtergere
  31. Minunat acest comentariu

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumim! Fiti binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mulțumesc, sunteți un mare talent! An nou cu bine și liniște! 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc si doamne ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  35. Numele meu este Liliana Jose, vreau să împărtășesc tuturor această mărturie mare a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Michael Jose, îl iubesc atât de mult. Suntem căsătoriți de 8 ani și avem doi copii. A plecat în vacanță în Cipru unde a cunoscut o doamnă pe nume Linda, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am devenit atât de confuză și am început să caut ajutor, toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat până când am întâlnit o veche prietenă pe nume Christina și i-am spus despre problema mea. Apoi mi-a prezentat un bărbat pe nume Dr Trust, care a făcut o vrajă pentru ea, care l-a adus înapoi la ea pe fostul ei în 14 ore. L-am contactat pe Dr Trust pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus în 14 ore că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După 14 ore, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce acasă la mine și la copii. Am fost surprins când l-am văzut și a început să ceară iertare... acum suntem o familie fericită. Toate datorită marelui Dr Trust. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin:

    E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

    WhatsApp: +14242983869

    RăspundețiȘtergere
  36. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...