Apariție carte: Culegere de astrologie

În februarie 2018 împlinesc 10 ani de activitate în astrologie la nivel profesionist. Și ce cadou ar fi mai nimerit decât unul care să nu fie pentru tine, ci prin tine, pe care să-l dai mai departe? 


Pentru a marca momentul, anunț o lansare de carte surpriză chiar și pentru mine.

Culegere de astrologie este titlul nou, unde reunesc cele mai semnificative texte de specialitate pe care le-am scris în acești 10 ani și le-am publicat în mediul online sau în presa scrisă. Materialul reunește viziunea asupra astrologiei cu controverse și prejudecăți, umorul și divertismentul astrologic cu ghidarea practică, teoria cu interpretarea, abstractul cu concretul, privirea de ansamblu cu specificul fiecărui individ.

Cartea este în pregătire și în curs de apariție la Editura For You, după cele două apariții anterioare: Astrologia de la Cer la Pământ și Numerologie și Destin.

Detaliile și lansarea cât de curând...


3 comentarii:

  1. Astept cu nerabdare! Felicitari Valeriu! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa anunti te rog unde si cand va avea loc lansarea, pentru ca mi-ar face placere sa vin ! Felicitari si la cat mai multe astfel de carti de care avem nevoie !

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea ca lansarea sa aiba loc....IERI....

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...