(Video) Previziuni 2018 la emisiunea ''Miezul problemei'', Național TV, 22 decembrie

Emisiunea "Miezul problemei", pe Național TV, 22 decembrie 2017.

Tema: Previziuni 2018.

Click aici pentru a viziona înregistrarea.

Denis Ciulinaru, realizatorul emisiunii, mi-a facut 2 surprize peste așteptările mele:

1. O discuție dincolo de horoscopul obișnuit pentru fiecare zodie, ce atinge aspecte sociale, economice, politice și general umane. Recunosc că Denis mi-a oferit un cadru de exprimare pe care nu l-am mai avut la televizor și m-a provocat să dau informații care nu se dau de obicei într-un asemena spațiu public. A reușit și îi mulțumesc!



2. Întâlnirea cu prof. Mircea Coșea, care a făcut o pledoarie fără drept de apel în favoarea astrologiei, validând-o din perspectiva cunoașterii și a științei și cofirmându-i locul și rolul.
Analiza socio-economică s-a sincronizat uimitor și previzibil de fidel cu circulația energiei pe care o traduce astrologia.

11 comentarii:

  1. Buna seara , daca puteti sa puneti emisiunea apoi pe yotube si pt noi din strainatate v-am fi foarte recunoscatori; S-au macar unde putem sa va vedem ,? multumim pt tot ; numai bine , respect;

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pt tine Valeriu ca ti-ai gasit un nou post de televiziune!!! Mult succes in continuare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mă bucur de confirmări, universul nu doarme niciodată și dă fiecăruia după cum își așterne de conștient și/sau inconștient - spor în toate bune :)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa va avem din nou pe sticla. Va rugam sa ne dati posibilitatea sa va vedem si noi , cei care nu avem tv.
    Multumim si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, imi pare bine sa vad ca v-ati gasit alt canal de comunicare in afara de B1TV. Desi d-voastra si dna. Badic faceati echipa buna. Imi placea de voi doi, impreuna, v-ati completat si ati colaborat foarte fain!

    Dar va doresc mult succes oriunde ati activa!

    Sarbatori fericite!

    PS: Nu ne mai lasati sa fierbem, ce stiti? Se va posta sau nu inregistrarea?

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde pot da vad emisiunea inregistrata, Vali? O gasesc pe youtube? Am ratat-o... - Vio

    RăspundețiȘtergere
  7. Înregistrarea este disponibilă, am pus link.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeeesc!

      Ștergere
    2. D;le prof.Cosea , stati linistit ... suntem destul de deschisi si capabili sa intelegem o analiza astrologica ! apropo , lasati_o balta cu cititul in stele .... , unii au mai evoluat ; Multe multumiri D.le Panoiu , va citim si va urmarim ; Sarbatori fericite .

      Ștergere
  8. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...