(Video) Previziuni 2018 la emisiunea ''Miezul problemei'', Național TV, 22 decembrie

Emisiunea "Miezul problemei", pe Național TV, 22 decembrie 2017.

Tema: Previziuni 2018.

Click aici pentru a viziona înregistrarea.

Denis Ciulinaru, realizatorul emisiunii, mi-a facut 2 surprize peste așteptările mele:

1. O discuție dincolo de horoscopul obișnuit pentru fiecare zodie, ce atinge aspecte sociale, economice, politice și general umane. Recunosc că Denis mi-a oferit un cadru de exprimare pe care nu l-am mai avut la televizor și m-a provocat să dau informații care nu se dau de obicei într-un asemena spațiu public. A reușit și îi mulțumesc!



2. Întâlnirea cu prof. Mircea Coșea, care a făcut o pledoarie fără drept de apel în favoarea astrologiei, validând-o din perspectiva cunoașterii și a științei și cofirmându-i locul și rolul.
Analiza socio-economică s-a sincronizat uimitor și previzibil de fidel cu circulația energiei pe care o traduce astrologia.

11 comentarii:

  1. Buna seara , daca puteti sa puneti emisiunea apoi pe yotube si pt noi din strainatate v-am fi foarte recunoscatori; S-au macar unde putem sa va vedem ,? multumim pt tot ; numai bine , respect;

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pt tine Valeriu ca ti-ai gasit un nou post de televiziune!!! Mult succes in continuare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mă bucur de confirmări, universul nu doarme niciodată și dă fiecăruia după cum își așterne de conștient și/sau inconștient - spor în toate bune :)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa va avem din nou pe sticla. Va rugam sa ne dati posibilitatea sa va vedem si noi , cei care nu avem tv.
    Multumim si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, imi pare bine sa vad ca v-ati gasit alt canal de comunicare in afara de B1TV. Desi d-voastra si dna. Badic faceati echipa buna. Imi placea de voi doi, impreuna, v-ati completat si ati colaborat foarte fain!

    Dar va doresc mult succes oriunde ati activa!

    Sarbatori fericite!

    PS: Nu ne mai lasati sa fierbem, ce stiti? Se va posta sau nu inregistrarea?

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde pot da vad emisiunea inregistrata, Vali? O gasesc pe youtube? Am ratat-o... - Vio

    RăspundețiȘtergere
  7. Înregistrarea este disponibilă, am pus link.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeeesc!

      Ștergere
    2. D;le prof.Cosea , stati linistit ... suntem destul de deschisi si capabili sa intelegem o analiza astrologica ! apropo , lasati_o balta cu cititul in stele .... , unii au mai evoluat ; Multe multumiri D.le Panoiu , va citim si va urmarim ; Sarbatori fericite .

      Ștergere
  8. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...