Harta anului 2020: previziuni astrologice

Horoscopul anului 2020 vine sub formă de înregistrare video a evenimentului intitulat ''Harta anului 2020'' organizat la Târgoviște de către Teodora Gabriela Călin prin Lead Your Life - Centru de Dezvoltare Personală (Hotel King, 7 decembrie 2019).
Clipurile acoperă prognoza generală a anului, urmată de horoscopul pentru ficare zodie în parte.

Un an de misiuni personale îndeplinite să fie!

Click pe fiecare link în parte:



Curs de numerologie, București, 11-12 ianuarie 2020

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat la clasa, se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest weekend reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să aibă loc pe 22-23 februarie. Tematica acestui weekend de curs, din 11-12 ianuarie este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca cea de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

Info: Program cursuri și seminarii ianuarie-februarie 2020

În București, programez pentru începutul anului 2020 următoarele întâlniri:

*11-12 ianuarie 2020: Curs de Numerologie începători.

*18-19 ianuarie: Curs de Astrologie, modulul 3: astrologie karmică și astrologie previzională.

*22-23 februarie: Curs de Numerologie avansați.

*nedatat deocamdată: Seminar de astrologie: Marea Conjuncție Jupiter-Saturn și ciclurile de 20 de ani.

Înscrierile la: valeriu.panoiu@gmail.com. Revin cu anunțurile pentru numerologie începători și pentru seminarul de astrologie.



Astro-eveniment: Harta anului 2020, Târgoviște, 7 decembrie 2019

Pe 7 decembrie întindem covorul roșu
pentru anul 2 0 2 0.

...Evenimentul are loc în exclusivitate la Târgoviște...

Ne pregătim pentru ceea ce ne așteaptă, primim călăuzire despre cum să valorificăm la maxim tranzitele astrale, anticipăm provocările.

Ghidul nostru este astrologul Valeriu Pănoiu, cunoscut pentru numeroasele apariții tv (B1, TVR), autorul cărților "Astrologia de la Cer la Pământ", "Numerologie și Destin", "Praf de stele", "Cartea relațiilor".
Anul 2020 își dezvăluie misterele din perspectivă numerologică și astrologică. Horoscopul elaborat pentru fiecare zodie în parte implică activ participanții, bineveniți de oriunde.
Orele: 11:00-14:00.
Locația: Hotel KING – Sala de conferințe. Bulevardul Regele Carol I nr. 7, Târgoviște 130024
Cost: 110 lei.

2020 a început deja! Cele 10 porunci ale lui Marte în Scorpion


Din 19 noiembrie 2019 se trag deja clopotele pentru Anul Nou. Tranzitul lui Marte prin Scorpion, în domiciliu, care începe la data amintită și se încheie pe 3 ianuarie, nici nu putea să prefațeze mai bine vibrația anului 2020, an de vibrație 4, acordat chiar pe frecvența acestei planete. Din punct de vedere practic, deja intrăm de pe acum în energia pe care o așteptăm de obicei abia după Revelion.

Marte în Scorpion vine cu directive clare, care seamănă cu o tablă de legi astrală. Iată care ar fi acestea în versiunea celor 10 porunci:

  1. Ia deciziile pe care le-ai tot amânat!
Tot ceea ce era necesar să faci de ceva timp vine acum peste tine cu titlu obligatoriu. Ce nu ai făcut de voie, te trage acum de mânecă să faci de nevoie sau te pune în fața faptului împlinit.

  1. Fii hotărât și mergi până la capăt!
Exclus să te apuci de ceva și să lași neterminat. Ce nu termini o să te termine pe tine, căci te va consuma până la insomnie. Este timpul să nu te mulțumești cu jumătățile de măsură, ci să acționezi pe principiul totul sau nimic. Crezi în tine și în ceea ce faci? Nu renunța! 

(Video) Horoscop 9-16 noiembrie 2019, ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii 360 de grade, B1TV, cu Alina Bădic, din 9 noiembrie 2019, cu previziuni pentru săptămâna 9-16 noiembrie.

Conjuncție Soare-Mercur retrograd în Scorpion. Nevoia de a regândi situații de viață. Lună Plină în Taur. Pragmatism. Atenție acordată banilor și vieții materiale. Cuadratură Venus-Neptun. Iluzii și dezamăgiri în relații. Marte sextil Jupiter. Putere de acțiune și inițiative curajoase.



Seminar de radiestezie, București, 17 noiembrie 2019

Scopul acestui seminar este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru general, în care aducem în principal claritate asupra unor concepte controversate sau greșit înțelese, pe care să știm să le folosim în conformitate cu Planul Divin.

Ne întâlnim ca să practicăm:
- punem în mână ansa și raportorul, învățăm ce facem cu ele și începem să le programăm și să le folosim
-    învățăm să intrăm în stare alfa
-    facem o meditație sau o rugăciune
-    stabilim niște parametri care se măsoară
-    aflăm ce putem măsura și când putem măsura

-     explicăm proprietatea unor termeni asupra cărora aducem un nou nivel de înțelegere:


Seminar „Astrologie cu Îngeri”, București, 8 noiembrie 2019

Tema:
Cum lucrăm cu Îngerii in astrologie?

Acest seminar este accesibil inclusiv începătorilor.

El se adresează celor care sunt pregătiți să treacă dincolo de limitele astrologiei clasice. Abordarea astrologiei se face din perspectivă energetică.

Învățăm să invocăm Îngerii, să ne protejăm cu ajutorul lor, să-i folosim ca intermediari, să-i punem la treabă în conformitate cu fișa postului fiecăruia dintre ei, să le fim recunoscători.

Identificăm Arhanghelii care guvernează fiecare zodie în parte și aflăm care dintre ei ne poate ajuta, în funcție de calitățile, blocajele și remediile de care avem nevoie, în concordanță cu astrograma natală.

Facem o meditație cu Îngeri.

De ce astrologia și numerologia NU se studiază în școală și nici nu trebuie!

Tot mai des aud voci. Stați, nu asta am vrut să spun. Nu e vorba despre acel tip de voci, nu am terminat fraza. Ce vreau să spun e că tot mai des aud voci care susțin cu entuziasm introducerea în școală ca materie de studiu a științelor ezoterice. Sunt numeroși oameni care se descoperă pentru prima oară pe ei sau se redescoperă cu ajutorul astrologiei sau al numerologiei la o vârstă matură. Primul gând care le trece prin minte este „De ce n-am știut eu toate astea despre mine de la bun început?” 

Dați-mi voie să aduc lămuriri asupra problemei. În primul rând, adepții studiului științelor vieții (căci așa s-ar putea numi trunchiul comun al cunoașterii din care fac parte astrologia și numerologia) în cadrul curriculumului școlar ignoră anumite aspecte. Mai mult, am serioase motive să suspectez că cei aflați în această tabără întrunesc anumite caracteristici comune, cu titlu de probabilitate:
- e posibil să nu aibă copii și nici să nu fi stat prea mult prin preajma copiilor;
- e posibil să nu aibă aptitudini pedagogice;
- e posibil să fie lipsiți de viziune educațională;
- e posibil să manifeste un prea mare orgoliu al cunoașterii;
- e posibil să fie teoreticieni ai acestor discipline, nu practicieni;
- e posibil să nu aibă suficientă experiență de consiliere.

Științele vieții (cum am denumit mai sus astrologia și numerologia, fără a ne limita la acestea) în primul rând sunt științe inițiatice! Ele nu se adresează oricui, ci îi condiționează pe toți candidații la cunoașterea pe care o promite în funcție de rezonanța cu lumea invizibilă, de înțelegerea legilor Universului, de responsabilitatea față de propria persoană, de dăruirea față de ceilalți, de capacitatea de a iubi, de înțelegerea superioară a esențelor, de gradul de evoluție personală, de nivelul de conștiință. Toate aceste criterii reprezintă tot atâtea probe inițiatice pentru cei ce ajung să rezoneze pe aceste frecvențe. Unii au aceste forțe active încă de la naștere, în alții ele se trezesc pe parcursul vieții. Unii au o altă cale, ce nu presupune înțelegerea misterelor, ci alt tip de experimentare. Și acei oameni sunt la fel de în regulă pe drumul lor de viață, dar o asemenea cunoaștere mai degrabă i-ar sminti decât să îi ajute să se dezvolte.

Criză astrologică: Efectul Ponta. Horoscop 24 octombrie – 14 noiembrie 2019

Cu siguranță, fiecare dintre noi cunoaște măcar un personaj ros de propria importanță și dornic de putere asupra altora, care numai pe el nu se vede. Întotdeauna alții sunt de vină, e o conspirație generală împotriva sa, el nu a greșit cu nimic. În plus, știe tot și e mai bun decât toți, nu aude nimic din ce i se spune, iar ca trăsăturile sale să meargă spre terorismul psihic, niciodată nu recunoaște că a greșit, nu-și cere scuze și nu-i pare rău.

Tipologia corespunde unor indivizi care ies la suprafață între 24 octombrie și 14 noiembrie 2019. 24 octombrie e data la care Soarele trece în Scorpion și începe să formeze o opoziție cu Uranus din Taur, iar 14 noiembrie este data la care încep să se desfacă efectele cuadraturii Marte-Pluto. Între cele două aspecte, în intervalul menționat e în vigoare cea mai distructivă dintre cuadraturi: Marte-Saturn.

Soarele îl înfruntă pe Uranus și îi face pe mulți orbi la consecințele propriilor fapte. Pe cei care nu trăiesc la nivel conștient îi împinge necuratul de ego să se comporte acum fără să se gândească la ce va fi în viitor. „După mine, potopul!” Lipsa de chibzuință și, mai ales, lipsa de interes pentru binele comun devin frapante la nivel personal, dar mai ales la nivel social. „Ce mă interesează pe mine de alții? Eu și ai mei să fim bine!” Sunt unii care vor puterea și o vor acum, cu orice preț. Sunt mulți dispuși acum să plătească prețul, pentru că, de fapt, nu-l plătesc ei. Ei doar declanșează criza, iar ceilalți o suportă. Câștigul celor puțini se traduce în paguba celor mulți. Dar ce contează pentru ei? Căci lumea se împarte în stăpâni și sclavi! Iar stăpânii spun că e timpul sacrificiului. Nu pentru ei, desigur.

Numerologia generațiilor. Înainte și după anul 2000

Criza generațiilor este semnul evoluției la nivel colectiv, iar ca orice proces de maturizare, formarea identității unei generații se face prin contestarea unor valori și norme sociale valabile înainte, ceea ce conduce la crearea unei noi filosofii de viață care va fi, la rândul său, reformulată de către cei ce vin după. E firesc ca pe vremea noastră să nu fie ca pe vremea lor...

Toți oamenii născuți în decursul unui deceniu au în comun cel puțin o cifră prezentă în anul nașterii, care descarcă informații la nivel de subconștient colectiv. Fiecare generație duce experiența individuală și colectivă la un alt nivel de înțelegere a vieții și de interacțiune socială. Diferențele de viziune provoacă invariabil neînțelegeri, probe de toleranță și acceptare sau, după caz, ciocniri de putere. Numerologia explică de ce tranziția majoră s-a făcut la granița dintre anul 1999 și anul 2000, de unde au început să se zguduie fără precedent relațiile de familie, sistemele, instituțiile, abordarea sănătății și, mai ales, a educației.

În această tranziție de la un mileniu la altul, de la cei născuți în ani cu 1 în față la cei născuți în ani care încep cu 2, cunoașterea numerologică oferă instrumente de înțelegere și de acțiune pentru părinți, șefi, parteneri, profesori. Schimbarea frecvențelor numerologice descrie mutațiile de ansamblu pe care fiecare individ le manifestă într-un anume grad, pe un anume palier al vieții sale. Trecerea în revistă a particularităților fiecărei generații descrie evoluția sistemului de valori sociale și particulare, criza generațiilor fiind, în fapt, o criză a valorilor.

Generația ‘40

Cei născuți între 1940 și 1949 reprezintă generația oamenilor pragmatici, a celor muncitori și responsabili. Sunt oamenii care întotdeauna se orientează după soluții. Fiind vorba despre cei născuți în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial sau imediat după, au suportat crizele existențiale ale acelei perioade. Ei sunt obișnuiți să ducă greul în orice situație, cu eficiență maximă, devenind inovatori în abordarea problemelor și a crizelor. Crescuți ca niște supraviețuitori, au învățat de mici să fie solidari cu ceilalți și să-i ajute să depășească situații grele de viață. Ei sunt oamenii pe care te poți baza oricând, aflați în spatele oamenilor de succes, deseori în spatele unor copii, nepoți sau discipoli cu un înalt grad de responsabilitate, de multe ori publică.

Info: Consultații doar la distanță

Începând cu data de 22 octombrie 2019 renunț din nou pentru aproximativ un an de zile la activitatea de birou în București. Prioritățile se organizează în funcție de viața de familie: copii mulți și o sarcină din ce în ce mai avansată. 21 octombrie 2019 este ultima zi de birou în București anul acesta.

Activitatea de consiliere (astrologie, numerologie, dezvoltare personală) continuă exclusiv la distanță de la biroul de acasă. Sunt disponibil de oriunde numai prin telefon, Skype, WhatsApp, WhatsApp cu video, Messenger, desigur, cu programare la 0769674557 (mesaj pe WhatsApp, sms, telefon).

Din 31 octombrie 2019 încep din nou cursuri de astrologie online.

În rest, continuă cursurile și seminariile la clasă în București și eventuale foarte rare deplasări în țară, anunțate la vremea lor. În funcție de priorități, mă străduiesc să scriu și să ne vedem în mediul virtual sau la televizor, în limita posibilităților.





Curs de astrologie ONLINE, din 31 octombrie 2019

Cum?

Cursul se desfasora la distanta, in sistem videoconferinta, pe Skype.


In fiecare seara de joi, timp de 8 intalniri consecutive, ne dam intalnire pe internet, incepand cu ora 18:30 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop sau de un calculator cu webcam (chiar și un telefon poate fi suficient), precum si de o conexiune buna la internet.


Cursul are loc in timp real si este interactiv. Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.


Fiecare lectie se poate inregistra si aprofunda ulterior (ceea ce este avantajos si daca cineva lipseste de la o intalnire, pe care astfel o recupereaza).

Alte avantaje majore: participanții se pot afla oriunde, iar timpul de deplasare dispare, cursul putand fi urmat de acasa.


Participarea se confirma prin achitarea taxei de curs pana pe data de 29 octombrie 2019. Pe 31 octombrie, la 18:30, avem prima intalnire pe Skype.


Cui se adreseaza?


Cursurile de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursurile se organizeaza la clasa.
O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Marte în Balanță (4 octombrie - 19 noiembrie 2019). Cine luptă, se bate singur

Din seara zilei de 4 octombrie până în dimineața zilei de 19 noiembre 2019 suntem acordați cu toții pe o frecvență de cooperare. Chiar și cei individualiști, cei care lucrează pe cont propriu, ba chiar și cei ce susțin că nu au nevoie de nimeni au nevoie de cineva pe care să se bazeze. Explicația astrologică este dată de tranzitul planetei Marte prin semnul Balanței.

Pentru mulți este o lecție majoră să învețe să se bazeze pe alții. Alții sunt obișnuiți, în schimb, să-și paseze responsabilitățile și să lase pe alții ceea ce pot face prea bine și singuri sau ceea ce intră în atribuțiile lor. Toamna aceasta, Marte în Balanță reconciliază contrariile. Toți avem ca temă să cerem ajutor fără să abuzăm, făcându-ne datoria și practicând un schimb corect. Cei obișnuiți să primească mai și dau, iar cei obișnuiți să dea mai și primesc.

Tranzitul marțian face acum din colaborare un scop în sine. Indiferent ce avem de gând să întreprindem sau indiferent de ceea ce deja am pus în aplicare, cuvântul cheie este ÎMPREUNĂ. Apare nevoia de a ne completa unii pe alții, de a avea cu cine să împărtășim ceea ce suntem și ceea ce facem. De aceea, relațiile ocupă din nou prim-planul atenției generale. Parteneriatele, asocierile, colaborările, cuplurile, căsniciile se reevaluează după raportul cerere-ofertă. Suntem mai vocali în a ne cere drepturile, în a primi atenție și sprijin. 

Curs de numerologie, București, 2-3 noiembrie 2019

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat la clasa, se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest weekend de curs reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să fie programată peste cel puțin o lună. Tematica acestui weekend de curs, din 2-3 noiembrie este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca cea de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

Curs online: Relații de iubire conștiente și împlinite

Cursul de vindecare a relațiilor este conceput ca un program de 21 de zile. Fiecare participant primește zilnic o întrebare la care își ia angajamentul să răspundă.

Cursul este inițiat și condus de terapeutul Carmen Vărgatu, care face echipă în acest proiect cu Valeriu Pănoiu.

Întrebările sunt alese cu grijă și, chiar dacă vor părea ușoare, conțin un potențial de vindecare profund, care te vor schimba pentru totdeauna. Ele te pregătesc pentru a putea privi viața și relațiile dintr-o altă perspectivă, mai apropiată de firesc și natural. Este un dialog tu cu tine, este o introspecție care întotdeauna produce schimbare.

(Video) Horoscop 7-14 septembrie 2019, ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii 360 de grade, B1, cu Alina Bădic,din 7 septembrie 2019, cu previziuni pentru săptămâna 7-14 septembrie.


Careu în T pe semne mutabile. Agitație, stres, iritare. Schimbări, studii, lecții de viață. Lună Plină în Pești. Deznodământul unor situații și culminația unor proiecte. Trigon între planetele din Fecioară și cele din Capricorn. Pragmatism și materializare.



Seminar: Relația cu autoritatea în astrologie. București, 15 septembrie 2019

Duminică, 15 septembrie, între orele 11:00 și 13:30, vă propun un seminar de astrologie pe tema autorității.

Subiecte:

- relația cu părinții ca modele de autoritate
- casa a 10-a - a autorității personale
- casa ocupată în astrogramă de semnul Capricornului - casă a puterii personale
- putere, autoritate și responsabiliate
- Saturn și autoritatea asupra altora

Locul va fi comunicat participanților.

110 lei

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com


Curs de astrologie, București, modulul 1, 28-29 septembrie 2019

Cui se adreseaza?

Cursul de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursul se organizeaza la clasa.

O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Astrologia este abordata din perspectiva spirituala, ca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
• vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
• vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
• vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
• vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.


Trigonul de aur pe Cer, august 2019! Dumnezeu vrea, tu ce ai de gând?

În astrologie, trigonul dintre Venus și Jupiter, denumit trigonul de aur, anunță dezlănțuirea forțelor benefice. Aspectul se poate produce de mai multe ori pe an, numai că rareori este însoțit de o alianță a celorlalte planete cum se întâmplă în data de 8 august 2019. Prin urmare, nu avem majoritate planetară, avem chiar unanimitate, iar relația Venus-Jupiter este împuternicită cu drept de veto.

Am mai trăit acest aspect în data de 9 mai anul acesta, însă fără aceleași efecte de amploare din pricina altor condiționări astrale. Acum, între Luna Nouă din 1 august și Luna Plină din 15 august traversăm un culoar astrologic de aur. Avem Happy Hours sus pe cer și jos pe Pământ, ca în corporații. Suntem alchimiști. Găsim formula și obținem aur!

În acest răstimp de 2 săptămâni Lumina lucrează prin și pentru noi. Și nu ca în sloganul acela ‘Dormiți liniștiți, astrele veghează!’, căci nu e timp de dormit. E timpul pentru acțiune. Universul conspiră pentru ca fiecare să materializeze ceea ce merită, pe frecvența aspirațiilor sale. Oportunitățile pică din cer și ne caută pe acasă. Sincronicitățile devin incontestabil de palpabile. Intențiile creatoare se manifestă. Lumina mai face însă ceva: răscolește tot Întunericul acolo unde el s-a cuibărit la putere, iar asta explică atât de multe la nivel social...

Suntem părtași la o corectare a cursului lucrurilor, atât la nivel personal, cât și la nivel de subconștient colectiv. Guvernator este acum semnul Leului, iar Jupiter din Săgetător face trigon nu doar cu Venus, ci și cu Soarele, în timp ce alte disonanțe planetare se estompează. Sunt încurajate rezolvările spectaculoase ale unor situații atinse de nedreptate, incorectitudine și mizerie. Întunericul iese la suprafață ca să fie măturat gunoiul. 

Seminar: Liberul Arbitru în astrologie, București, 11 august

Seminarul se adresează atât pasionaților, cât și specialiștilor în astrologie.

Analizăm Liberul Arbitru, mai ales lipsa lui, din perspectiva hărții natale și a tranzitelor. Ne concentrăm pe influeneța planetelor grele, Uranus, Neptun și Pluto în harta natală și în tranzit, ale căror energii limitează puterea noastră de a face alegeri. Relația celor 3 cu anumite case și aspectele cu celelalte planete.

Vedem ce se întâmplă când, de fapt, nu avem de ales.

Încotro o ia viața noastră când suntem puși în fața faptului împlinit?

Ce pierdem când pierdem controlul?

Oradea, conferință și consultații, 6-8 august 2019

Marți 6 august, chiar de Schimbarea la Față, conferință despre relații.


Titlul: “Relații lumești și relații sacre”
Subiecte abordate:
*îndrăgostirea și iubirea
*limitele iubirii în cuplu
*mituri despre dragoste
*ce vrea Dumnezeu de la noi?
*sufletele pereche și sufletele gemene
*cum atragem partenerul potrivit?
*divinul feminin și divinul masculin.

(Video) Descifrarea destinului prin astrologie

Înregistrarea emisiunii despre rostul, locul și rolul astrologiei.

În dialog cu Dana Bălăceanu, la emisiunea ''Lumea nevăzută''.


Galați, conferință și consultații, 27-28 iulie 2019

Sâmbătă și duminică, 27 și 28 iulie, program în Galați.

Consultații și seminar de radiestezie pentru avansați (sâmbătă seara).

Organizator: Doinița Răzmeriță
0741182926

Târgoviște, conferință și consultații, 13-14 iulie 2019

Consultații: sâmbătă și duminică 8-18:00.
Conferință: sâmbătă 18:30 “Relații lumești și relații sacre”
Subiecte abordate:
*îndrăgostirea și iubirea
*limitele iubirii în cuplu
*mituri despre dragoste
*ce vrea Dumnezeu de la noi?
*sufletele pereche și sufletele gemene
*cum atragem partenerul potrivit?
*divinul feminin și divinul masculin.
Toate detaliile AICI!
Organizator:
Teodora Gabriela Călin 0745.117.043

Ne vedem la TVR

Din 5 iulie, în fiecare vineri, dimineața de la 10:35, la emisiunea "Ca'n viață" realizată de Emma Zeicescu pe TVR1 avem alocat un sfert de oră pentru astrologie și horoscop. 

Marte în Leu (2 iulie-18 august 2019). Vânătoarea de trofee!

Între 2 iulie și 18 august 2019, impetuosul Marte se încarcă cu energia Leului, pe care o descarcă furtunos într-un sector al vieții noastre. Trăim mai intens și cu o pasiune pe care o concentrăm într-o direcție clară, în funcție de zodie și de astrograma personală.

Marte în Leu îl evocă pe Harap-Alb în timpul probei prin care își alege calul. La tava cu jăratic trage cu încăpățânare cea mai prăpădită mârțoagă, pe care, în cele din urmă, o și încalecă. Harap-Alb trece astfel de jocul aparențelor, iar patrupedul cel uscat se metamorfozează în cel mai năzdrăvan armăsar. Marte în Leu aplică același principiu: nimic nu este ceea ce pare! Numai dacă riști, câștigi! Nu tot ce este colorat, atrăgător, estetic, are neapărat și miez. Nu tot ce pare lipsit de perspectivă chiar este. 

Marte în Leu ne aduce aminte de vorba aceea din bătrâni care spune că ‘orice cal ajunge gloabă’. Cine pune mândria pe primul loc și face totul doar ca să aibă cu ce să se laude are de pierdut pe termen lung. Orgoliul se plăteșe cel mai scump pe acest val astrologic, mai ales de către cei care le pun piedică altora. Marte recompensează în schimb încrederea, loialitatea și integritatea. Într-adevăr, simțim cu toții nevoia de a fi admirați și apreciați, de a primi atenție și a ieși în evidență. Magnetismul personal este în creștere, la fel și capacitatea noastră de seducție. Dar întrebarea nu este ‘Ce avem ?’, ci ‘Ce facem cu ce avem?’.

Ploiești, conferință, sâmbătă 6 iulie 2019

Sămbătă 6 iulie, conferință la Ploiești, ora 19:00.

PREȚUL EVOLUȚIEI SPIRITUALE

Organizator: Viorica Canari
0723138775

(Audio-video) Horoscopul verii 2019

La invitația lui Denis Ciulinaru, am prezentat la radio Național FM un horoscop al verii 2019, cu tendințe generale și lămuriri pentru fiecare zodie în parte.

Iată înregistrarea emisiunii transmise și în direct pe Facebook.

CLICK AICI!

Să ne fie de folos!

Program vara 2019

PLOIEȘTI: 8-9 iunie

BACĂU: 14-16 iunie

TABĂRĂ DE ASTROLOGIE, ANTALYA, TURCIA: 22-29 iunie

PLOIEȘTI: 6 iulie

TÂRGOVIȘTE: 12-13 iulie

GALAȚI: 27-28 iulie

ORADEA: 6-8 august

SIBIU: 30, 31 august - 1 septembrie

Fiecare eveniment are sau va avea pagină separată cu detaliile organizatorice.

În București voi programa unul-două seminarii. De asemenea, weekendul 3-4 august este rezervat pentru prima parte a cursului de avansați.

La birou, program ca de obicei: în fiecare zi de luni și miercuri, cu programare.
Vacanță: ultima săptămână de iunie și prima săptămână de septembrie.

Relații făcătoare de minuni

Despărțirile sunt printre cele mai dureroase evenimente din viață. Ele reflectă criza de separare de întreg și revenirea la individualitatea pe care o trăim în plan fizic pe această planetă. Uniunea e ca o întoarcere acasă, separarea este exilul din Grădina Raiului. În cuplu există chiar o culme a despărțirii. Culmea culmilor! E chiar căsătoria!

Sunt cupluri care nu se pot despărți prea ușor și care aleg să nu o facă deloc până la urmă sau care se împacă la loc pe termen nelimitat. O asemenea decizie vine, desigur, din subconștientul nerezolvat, dar are întotdeauna legătură cu niște beneficii la care niciunul din parteneri nu e dispus să renunțe. În principal, beneficiul se leagă de o traumă, de obicei de respingere sau de abandon.

Sunt persoane care nu ies din relații chipurile din frica de singurătate. Dar ce este în spatele fricii de singurătate? Când ești singur apar două aspecte. O dată, nu ai de la cine să mai primești confirmări, așadar dispare sursa externă de validare și rămâi să-ți dai singur valoare, ceea ce conduce la o discuție despre stima de sine care nu-și are locul aici. În al doilea rând, dacă rămâi singur nu mai ai ocazia să te validezi singur prin ceea ce faci pentru altul. Nu mai poți fi eroul nimănui. Nu mai poți salva pe nimeni. Nu mai ai pe cine să dai vina. Nu mai poți să arăți că tu ești superior în oglindă cu cineva inferior. Nu mai poți să ieși deasupra altuia. Nu mai poți să te pui în evidență ca ființă luminoasă lângă întunericul altuia. Iată cum frica de singurătate tradusă prin beneficii este frica de invalidare.

Pe această cale a refuzului de a da drumul cuiva din viața ta se ajunge de multe ori la singurul pas care mai rămâne de făcut. Dacă nu ne putem despărți, atunci să mergem până la capăt. Deși subiecul pare părea SF, chiar există cupluri care se căsătoresc pentru că nu pot să se despartă. De fapt, nu vor să se despartă. Mai precis, se căsătoresc tocmai pentru că le este frică să se despartă. Separarea ar activa traumele de mai sus, abandonul sau respingerea, sub justificarea fricii de singurătate, o mască pentru benficiile la care cei doi nu vor de fapt să renunțe.

Bacău: 14-16 iunie 2019 - conferință și consultații

Sâmbătă și duminică, 15 și 16 iunie - consultații.

Vineri seara, 14 iunie, de la ora 19:00, conferință cu titlul:

SPIRITUALITATEA: iluzii, ispite, sminteli

Subiecte abordate:

- concepte manipulate în spiritualitate
- relația dintre iubire și putere
- fascinația puterii și îndrăgostirea ca fascinație
- dependența de poveste
- orgoliul cunoașterii

Pentru înscrieri și programări, organizator:
Tatiana Mocanu
0723229002

Lilith în Pești. Nu mai dați mâncare la dragoni!

Am ales un titlu paralel cu formularea corectă literară, după cum la fel de paralelă cu realitatea este mintea multora în această perioadă. Lilith în Pești, între 3 mai 2019 și 27 ianuarie 2020 deschide larg porțile visării și ale iluziilor. De multe ori, ceea ce credem că este, nu este. Una este ceea ce se întâmplă, alta este cum interpretăm ceea ce se întâmplă.

Suntem pe un tranzit în semnul Peștilor, unde influența lui Lilih este amplificată de prezența maestrului iluzionist Neptun. Universul ne aruncă baloane de săpun cu scenarii posibile. Amăgirea, tentația, ispita se îmbracă în haine sclipitoare.

Lilith în Pești deschide oficial sezonul vieților duble. Se dă liber la înșelat, iar aici nu e vorba doar despre trădare (deși, clar, dezamăgirile pe această linie se așteaptă să fie crunte), ci mai ales despre a ne înșela singuri în privința a ceea ce este bun, drept și corect pentru noi. Avem, se pare, nevoie să consumăm niște etape de autoiluzionare ca să înțelegem ce era în spate. Lilith ne îndeamnă să gustăm din fructe oprite, întrucât nu ne convingem că mărul era otrăvit decât dacă mușcăm din el.

Una peste alta, ni se întind capcane. Ele ne ademenesc să ne apucăm să trăim în povești ca să înțelegem ce anume este ireal și ce corespunde cu esența noastră. Ne place să credem despre noi lucruri care nu coincid cu cine suntem, ne place să vedem la alții ceea ce nu e acolo, ne place să ne prefacem că ceea ce primim este ceea ce ni se spune că este. Repet, trădările dor cel mai tare, dar mai ales conțientzările de a fi fost propriile victime ale unor scenarii pe care ni le-a construit. La final, vedem adevărul despre noi și despre ceilalți, percepem realitatea în forma ei brută, dar numai după ce ne mințim puțin. ‚Lasă că merge!’ sau ‚Va fi bine!’ sunt înlocuite pe parcurs cu exclamațiile ‚Cum de n-am văzut?!’ sau ‘Ce prost/proastă am fost! Ce-o fi fost în capul meu?!’.

Lilith ne tentează să ne mințim frumos ca să înțelegem că nu aceasta este calea !

Satu Mare, 10-12 mai 2019: conferință și consultații

Vineri, 10 Mai 2019, de la ora 18:00, conferință cu tema:
Ego si Alter Ego.

Sâmbătă și duminică, 11 și 12 mai:


Înscrieri și programări:
0754.625.858 (Petronela Roxana Stavilă)

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...