Curs de astrologie ONLINE, din 13 ianuarie 2022. Modulele 1 și 2

Cartea reeditată va fi disponibilă la începutul lunii martie pe www.edituraeclipsa.ro
*Cum?

Cursul se desfasora la distanta, in sistem videoconferinta, pe Zoom.

In fiecare seara de joi, timp de 8 intalniri consecutive (fiecare modul are 4 intalniri, dar primele 2 module sunt legate intre ele, deci vor fi 8 saptamani), ne dam intalnire pe internet, incepand cu ora 20:00 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop sau de un calculator cu webcam (chiar și un telefon poate fi suficient), precum si de o conexiune buna la internet.


Cursul are loc in timp real si este interactiv. Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.


Fiecare lectie se poate inregistra si aprofunda ulterior (ceea ce este avantajos si daca cineva lipseste de la o intalnire, pe care astfel o recupereaza).

Alte avantaje majore: participanții se pot afla oriunde, iar timpul de deplasare dispare, cursul putand fi urmat de acasa.


Participarea se confirma prin achitarea taxei primului modul de curs pana pe data de 
12 ianuarie 2022.  Pe 13 ianuarie, la ora 20:00, avem prima intalnire pe Zoom. În ziua cursului, după-amaiza, se primește linkul de participare pe mail.

Cui se adreseaza?


Cursurile de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursurile se organizeaza online.
O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Mentori spirituali – negustori de visuri. Decadență, erezie și fanatism spiritual: Neptun în Pești 2011-2026

Neptun în Pești (2011-2026) a dezlănțuit un potop de curente spirituale și a lansat la apă un arhetip al liderului spiritual: arhetipul Noe. Putem la fel de bine să-l anagramăm și să-i zicem Neo, Alesul, păzitorul pragului dintre Matrix, lumea în care suntem programați să trăim, și libertate. Noe Eliberatorul, cel ce garantează siguranța călătoriei în arca sa și atingerea cu bine a destinației, Tărâmul Făgăduinței.

Această hipnoză colectivă a produs o migrație în masă către lumea de dincolo, mister, energie, fantastic, magie. Dimensiunea fenomenului face victime în serie, oameni care ajung să se smintească și să creadă în puterile lor speciale de vizionari sau de vindecători, încât pe bună dreptate comunitatea științifică reacționează tot mai agresiv. Cu cât unii își pierd mai ușor mințile și evadează în supranatural, legea echilibrului cere ca alții să vină să conteste ceea ce nu poate fi demonstrat pe cale naturală. Interfața dintre cele două lumi pare a fi psihologia, facultate unde numărul de candidați pe loc atinge cifre record.

Îmi povestea o tânără care s-a născut într-adevăr cu niște daruri, printre care premonițiile, că i-ar plăcea să urmeze o facultate de parapsihologie, cum au rușii, de exemplu. Am combătut-o imediat: „Ba la psihologie să mergi! Tu nu ai nevoie să rămâi în lumea nevăzută, ci să te întorci din ea ca să-ți găsești ancore și să fii de folos aici, în lumea asta! Ai nevoie de psihologie ca să te cunoști în primul rând pe tine, să-ți structurezi mintea și să-ți educi comportamentul, ajungând să-i înțelegi pe ceilalți oameni fără să fugi de ei!”

Anteriorul tranzit al lui Neptun prin Pești a avut loc între 1847 și 1862. Istoricii (1) identifică anul 1848 ca debut al unei mișcări spirituale care avea să pună bazele unei pseudo-religii. La New York, două surori, Maggie și Kate Fox, începeau să comunice cu un spirit din casa lor folosind un cod prin care ciocăneau și loveau ritmic o suprafață tare. Atunci erau și anii de formare ai Helenei Blavatsky, cea care avea să fondeze Societatea Teozofică. Cu un ciclu mai înainte, 1684-1698 avea loc vânătoarea de vrăjitoare (procesele din Salem, 1692-1693), iar dacă mergem și mai înapoi cu Neptun în Pești, 1520-1534, o să-i descoperim pe Jean Calvin, cel care pornea mișcarea protestantă în Franța (1532), pe Henric al VIII-lea, care se autointitula cap al bisericii, inventând anglicanismul prin separarea de Papă (1533), dar și pe Nostradamus.

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...