Chiron retrograd în Pești: Prea târziu pentru lacrimi!

Mai era ceva ce trebuia să vedem și nu apucasem sub tranzitul lui Chiron în Pești între 2011 și aprilie 2018. Pe 17 aprilie 2018 Chiron și-a început călătoria în zodia Berbecului, dar mai rămăsese dator cu ceva față de noi toți. Prin urmare, era necesară o întoarcere a sa în semnul Peștilor între 26 septembrie 2018 și 18 februarie 2019. 

Chiron, maestrul terapeut și învățător din mitologie strămutat pe cer, cercetează vreme de 5 luni relația dintre Om și Dumnezeu, precum și relațiile de la om la om în care legile divine acționează ca să corecteze un curs greșit.

În relația dintre Om și Dumnezeu, se vede cu ochiul liber că spiritualitatea este mai mult decât o esență a vieții. Oamenii au transformat-o într-o modă. Tot mai mulți se cred spirituali, citează din învățăturile budiste, se îmbulzesc în pelerinaje la Dalai Lama, deja s-au mântuit! Ei au văzut Lumina, fac doar bine, văd scânteia divină în fiecare om, predică faptul că toți oamenii sunt buni. Nu mai există întuneric, dacă ne uităm la el înseamnă că noi îi dăm energie, ei gândesc și se comportă ca niște sfinți. 

Acest nou val de oameni spirituali, reformulăm, acest tsunami spiritual a luat cu el oameni care au pierdut contactul cu realitatea. Ei sunt dintr-o dată cei mai toleranți, buni samariteni, permanent conectați la sursă. Se fac însă grave confuzii, iar limitele toleranței și ale iubirii sunt greșit înțelese. Întunericul trebuie recunoscut și demascat ca atare, iar oamenii care nu sunt de Lumină nu trebuie lăsați să interacționeze cu noi în scopul vampirizării. Dumnezeu știm că ne vrea buni, dar nu proști.

Magie, vrăji, farmece, blesteme, atacuri energetice la ''360 de grade Special'', B1TV

Subiecte controversate și tabuuri abordate la emisiunea 360 de grade Special găzduită de Alina Bădic, pe B1TV, 15 septembrie 2019.

Invitații Alinei: Cristian Pompei, Ingrid Baciu, Ruxandra Benga, Valeriu Pănoiu.

Magie, vrăji, farmece, blesteme și atacuri energetice.



Tabără de spiritualitate și dezvoltare personală, Predeal, 1-4 noiembrie 2018


Uneori, în viață, deși credem că avem totul, ne simțim triști și neîmpliniți, blocați într-o buclă din care nu putem ieși. Însă ce nu realizăm noi este că dispunem de tot ce avem nevoie pentru a ne schimba viața. Această tabără îți va oferi mijloacele și te va ajuta să îți identifici resursele necesare, dar tu vei fi forța care va da viață schimbării. 1% dacă te autodepășești cu fiecare întrebare ce își găsește răspunsul, scopul nostru va fi răsplătit.
Carmen Vărgatu, terapeut

Uite așa, un terapeut – Carmen Vărgatu - și un astrolog – Valeriu Pănoiu – organizează un eveniment pentru suflet și stare de bine pe toate planurile. Abordare interdisciplinară, cum ar veni.
Predeal, 1-4 noiembrie 2018

585 lei/persoană în cameră dublă
675 lei/persoană în cameră single
Tariful este All Inclusive! Include cazarea și cele 3 mese/zi, meniu bufet.

Hotelul percepe un avans de 70%. Se achită până pe 11 octombrie.

Separat, prețul de curs se achită la fața locului - 333 lei.

Plecarea este joia, iar întoarcerea duminica. Vineri și sâmbătă avem treabă – sesiuni de lucru dimineața și seara.

Subiectul principal al taberei este IUBIREA DE SINE.

Eșecul în dragoste! Cum să omori relația în 3 pași?

Est modus in rebus zicea poetul latin Horațiu, adică există o măsură în toate. Chiar și în dragoste. Conform legilor universale, extremele se ating, așa că orice ajunge să fie prea mult devine prea puțin. Excesul devine lipsă. Tot ce facem nemăsurat se întoarce împotriva noastră.

Prea multe acțiuni sunt justificate din dragoste, când în realitate iubirea este confundată cu altceva. Există o serie de comportamente care sabotează relația prin care una dintre părți nu înțelege de obicei că devine agresor prin simplul fapt că încalcă legea echilibrului și dă prea mult, se implică prea mult, face prea mult. Următoarele demersuri ajung să omoare lent relația și să împingă partenerul/partenera în afara cuplului sau chiar în brațele altcuiva.  

1. Pune-l pe el/pune-o pe ea pe locul 1 și uită de tine!

Nu poți da de unde nu ai! Orice relație de iubire sănătoasă începe cu iubirea de sine! Până nu te placi pe tine și nu te accepți așa cum ești, nu poți conviețui sănătos pe termen lung cu altcineva. Ca să-i dai altuia, trebuie să-ți dai mai întâi ție!

Când cineva nu se consideră suficient de frumos, de merituos și de important în propria viață, va căuta sub masca iubirii să-și dea importanță în viața altcuiva. Astfel, ajungi să-i dai partenerului ceea ce ți-ar plăcea să primești tu, în primul rând atenție, confirmări, validare. Frica ta de a nu fi sufcient de bun te face să distorsionezi realitatea și să vezi în partener ceea ce crezi că tu nu ești. Astfel, ajungi să-l urci pe un piedestal și să-l idolatrizezi, uitând că relația este despre doi oameni egali și complementari, yin și yang.

Căsătoria între călăi și victime: Raiul devoratorilor de suflete

Una din metodele de contracepție sigure 100% este sarcina. Cealală este abstinența, dar nu dezvoltăm aici subiectul. Când ești gravidă, una dintre veștile bune este că nu mai poți rămâne gravidă.

În relații, o metodă perfectă de contracepție este... căsătoria. Cuplul sau, cel mai bine, căsătoria este cel mai bun loc unde te poți ascunde. A fi într-o relație oficială, asumată, publică reprezintă o formă excepțională de protecție. Căci legile interzic bigamia, ceea ce înseamnă că o veste la fel de bună cât timp ești căsătorit este că nu te mai poți căsători. Una din lecțiile majore ale încarnării noastre pe această planetă este aceea de a învăța să facem alegeri și să luăm decizii. Natura umană fiind prin excelență duală întârzie cât poate procesul, se agață, găsește scuze, se ascunde. Iluzia formei caută permanent în exterior motive să se justifice.

La fel cum fac părinții nefericiți care nu se despart punând presiune pe copii și făcând din copii o scuză pentru neputința lor, la fel se întâmplă în căsniciile unde vina nu poate fi aruncată pe copii. Atunci există soțul sau soția ori căsnicia în sine ca instituție să valideze alegerea de a nu întrerupe o relație care-i otrăvește nu doar pe cei doi, ci pe toți cei din jur. În aceste situații, căsătoria este paravanul perfect după care se ascunde umbra celui nefericit și frustrat. Amantul însurat susține că nu poate divorța așa ușor de soția lui. E soția lui. De fapt, are nevoie de ea ca să nu-și asume deciziile și să vâneze beneficii compensatorii. Amantul însurat sau amanta căsătorită vând iluzia că divorțează, dar în 90 % dintre cazuri ei susțin că vor să divorțeze, dar nu pot. Adevărul este că nu vor! Ei își doresc din tot sufletul și din tot trupul amantul/amanta, dar au nevoie de soț/soție! Ei le asigură polița de asigurare, garanția libertății personale. 

Soțul și soția împlinesc nevoile. Amantul și amanta împlinesc dorințele.
Ideal este ca soțul și amantul, respectiv soția și amanta să fie una și aceeași persoană.
Se poate spune că fericirea apare când nevoile coincid cu dorințele.

Horoscop aniversar din România vestului sălbatic 2018, cu dedicație pentru românii din toate zodiile și de pretutindeni, cu inevitabile considerații socio-politice

Ceea ce cauți deja te caută pe tine. În interpretarea astrologică a ultimilor luni din anul 2018, tot ceea ce-i dorești altuia deja te caută pe tine să ți se întâmple! Mai ales din 9 noiembrie încolo, de când intră Jupiter în Săgetător.

Din septembrie până la sfârșitul anului, energia cosmică antrenează reglări karmice rapide. Nu ne gândim prăpăstios doar la incidente nefaste, ci și la faptele bune care se întorc sub formă de răsplată. Sfârșitul de an prevede în meniul astral un echilibru care face ca unora să li se ia, iar altora să li se dea, fiecăruia după merit. În orice caz, aspectele benefice ale planetelor rapide la Pluto (Soare, Mercur, Venus, Marte) și sextilul pe care același Pluto îl face cu Jupiter din Scorpion (orbul perfect este pe 12 septembrie) arată clar că nu mai putem păstra ceea ce nu mai este al nostru decât cu prețul suferinței, al pierderilor, al consumului fizic care cere ca tribut sănătatea și chiar mințile. Cine nu dă drumul la ce nu stă singur la el și la ce nu i se mai cuvine își pierde complet protecția divină și se prăbușește în mocirla uzurii dată de dominare, control, invidie, neiertare, ură, frică.

Saturn încheie anul în Capricorn în mers direct. Din 5 septembrie el a ieșit din retrogradare, ceea ce ne permite să acționăm pentru noi, să ne asumăm responsabilități pentru binele personal, să lucrăm și în interesul nostru, nu doar al altora, așa că nu avem scuze să nu luăm decizii și să nu ne eliberăm de sub povara convingerilor și alegerilor anterioare care ne transformă în sclavii propriei vieți. Astrele ne cer să devenim stăpânii propriei vieți! Scuzele n-au nicio valoare! Orice amânare a bălăcelii în propria mocirlă și orice prelungire a situațiilor și relațiilor care ne otrăvesc viața reprezintă o alegere de a suferi pentru care nu putem da vina pe nimeni! Între 5 octombrie și 15 noiembrie, Venus retrogradează în Scorpion și Balanță. Oamenii care ne consumă, ne mănâncă sufletul, ne obosesc, ne copleșesc cu frustrările și nemulțumirile lor, ne încarcă cu problemele și plângerile lor continue trebuie tăiați de pe listă la fel cum tai de pe listă un produs de pe lista de cumpărături. 

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...