Info: Reîncep cursurile de astrologie online. Modulele 3 și 4

Joi,  24 septembrie 2020, încep cursurile de astrologie online, modulele 3 și 4 (astrologie karmică, previzională, generală, relațională).

8 seri de joi consecutive. 

Orele 20:00-23:00.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

De la sfârșitul lunii iunie 2020 până la început de ianuarie 2021 stăm sub semnul unui tranzit vulcanic: Marte în Berbec. Este tranzitul care ne-a făcut să afirmăm că 2020 este an de acțiune, anul marelui curaj, anul motoului acum ori niciodată.

Distracția maximă începe însă pe 10 septembrie 2020 și durează până pe 14 noiembrie 2020. Marte retrogradează și dă să stingă focul turnând gaz. Retrogradarea unei planete mută centrul atenției din exterior către interior. Ne interesează mai puțin ce așteaptă alții de la noi, devenim mai indiferenți la contextul social general, ne preocupă mai puțin să-i convingem sau să-i depășim pe alții. Marte retrograd vine înainte de toate cu înțelepciunea că fiecare are drumul lui în viață. Și că fiecare este responsabil pentru propriile alegeri. Și că nu e treaba noastră ce fac ceilalți.

Marte retrograd la el acasă, în primul semn al zodiacului, ne aduce un val de energie interioară, o motivație puternică de a acționa, de a face schimbări, de a ne arunca înainte cu un curaj pe alocuri nebun. O motivație care vine din profunzimile ființei și dintr-un trecut pe care am încercat să-l ținem sub control și nu mai putem. Între 10 septembrie și 14 noiembrie dezgropăm dorințele pe care le-am suprimat sau pe care nu a fost timpul să le aducem la suprafață. Acum e timpul să trecem la fapte și să ne punem pe treabă!

Viitorul se poate rescrie cu litere de aur dacă săpăm adânc

în noi până la minele potențialului nostru ascuns.

Facem o călătorie în timp și ne întoarcem la scopuri și obiective pe care nu le-am putut atinge atunci când s-au născut în mintea noastră. Acum este vorba strict despre ce ne dorim noi, nu despre ce pretenții au ceilalți, indiferent cât de apropiați ar fi. Dacă nu acționăm, riscăm să ne zbatem în conflicte interioare care să ne îmbolnăvească sau să ne atragă în conflicte exterioare, cu certuri și scandaluri la pachet. Marte retrograd nu ne prea dă de ales. Dacă nu ne ocupăm de ceea ce ne strigă în noi și nu vrea să ne lase în pace, ajungem să trăim viața altora până la sufocare.

Ori facem pace cu noi, ori trăim în conflict cu lumea!

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...