Vieți paralele în lumi diferite! Jupiter în Gemeni: 26 mai 2024 – 10 iunie 2025

Despre ce e vorba?

Se zice că fetele bune ajung în Rai, în timp ce fetele rele ajung unde vor ele, mai ales că profită din belșug de tranzitul lui Jupiter în Gemeni care are loc, conform calendarului, între 26 mai 2024 și 10 iunie 2025. Un tranzit plin de lumini și umbre, în care de multe ori ne trezim la o realitate care demontează schemele mentale. Tot ce reprezintă normă, standard, canon atinge limitele și dă pe dinafară, pentru că viața pe această planetă este departe de ideal. Sigur, la nivel conceptual trăim după etaloane, după principii și valori, însă nu sub domnia lui Jupiter Îngemănatul. Iar noi, pământenii, suntem după chipul și asemănarea Marelui Atotstăpânitor, Zeul Zeilor. Dânsul ne învață CĂILE ALTERNATIVE. Drumul drept nu este cel care ne duce neapărat și la destinație.

Relații, carieră, bani

Pe calea lui Jupiter în Gemeni ne întovărășim cu parteneri care merg în aceeași direcție, facem alianțe provizorii, iar dacă este cazul, ne facem frate cu dracul ca să trecem puntea. Pe actuala configurație astrală nu mai vorbim despre compromisuri, despre a tolera oameni cu care în alte condiții nu ne-am asocia sau pe care i-am respinge pe motiv de imoralitate, de exemplu. Nu e niciun compromis, se cheamă strategie, forțele se unesc pentru ca fiecare dintre ele să-și atingă propriul obiectiv. Ce face celălalt, nu e treaba mea, pe mine mă interesează interesul meu. Cu Jupiter în Gemeni ne descurcăm, găsim soluții și, mai ales, activăm relații.

Calitatea umană nu mai este neapărat un reper, avem puterea de a vedea sâmburi de lumină în orice întuneric. Adaptabilitatea la context și flexibilitatea sunt mai mult jocuri ale minții decât semne de schimbare interioară. Gemenii sunt o zodie mentală, de Aer, ceea ce face ca raționalizarea să fie principalul mecanism al gândirii. Ne concentrăm în capul nostru pe ideile, argumentele și scuzele care să ne ajută să ne împăcăm cu alegerile pe care le facem. „Sigur că nu e om de caracter, dar e sufletist.” „N-am vrut, dar a fost vina ei.” „Îl iubesc, sigur că sufăr și sunt nefericită, dar nu stau cu el pentru bani, nu mă ține nimic material legată de el, puteam să plec de mult și, totuși, n-am făcut-o. E clar, dragostea ne leagă, n-are cum să fie altceva.” 

Ateliere de astrologie dedicate lui SATURN, din 14 iunie, online, pe Zoom

După seria de ateliere consacrate lui Jupiter, este timpul să echilibrăm balanța cosmică și să trecem de la Marele Benefic la Marele Malefic. De la matematica astrologică a lui Jupiter, unde am studiat „adunarea, înmulțirea și ridicarea la putere”, trecem la lecțiile lui Saturn: „scăderea, împărțirea, extragerea rădăcinii pătrate” (exprimarea este metaforică).

Încercăm să înțelegem de ce are acest indicator astrologic o atât de proastă reputație și ce motive avem, de fapt, să nu ne temem de Saturn. 

Ne dăm întâlnire de 4 ori, în fiecare seară de vineri a lunii, pentru a dezbate miturile despre Saturn și pentru a stabili direcții de interpretare ale Marelui Malefic.

Tematica:
- semnificația lui Saturn: mitologie, psihologie, astrologie;
- Saturn în fiecare zodie;
- Saturn în cele 12 case astrologice;
- aspectele lui Saturn;
- Saturn în sinastrie;
- tranzitele lui Saturn;
- analiza lui Saturn în Pești;
- duetul Saturn-Neptun în Pești.

Vieți paralele în lumi diferite! Jupiter în Gemeni: 26 mai 2024 – 10 iunie 2025

Despre ce e vorba? Se zice că fetele bune ajung în Rai, în timp ce fetele rele ajung unde vor ele, mai ales că profită din belșug de tranzit...