Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu premiul?

Da, predispoziția către lipsa de recunoaștere a meritelor poate fi identificată în astrogramă. La unii, harta natală conține indicii clare despre muncă și servicii nerecompensate sau despre drepturi nerecunoscute de-a lungul vieții. La alții, doar tranzitele actualizează aceste insatisfacții.

Urmărim tocmai combinațiile zodii/planete/case care semnalează etichetele: neconform, invizibil, uitat, lăsat pe dinafară, exclus, neapreciat, nerecunoscut. Cu exemple concrete și aplicații pe hărțile natale ale participanților.

Atelierul este accesibil oricui își cunoaște harta natală.

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta prin conjuncția Nodului Nord cu Chiron în Berbec, prin care putem să privim spre viitor fără să luăm în spate bagajele trecutului. O oportunitate astrală pe care nu am mai avut-o din 2008 încoace.

Ce analizăm?

- Darurile întâlnirii lui Chiron cu Destinul.
- Ciclul Nodul Nord-Chiron.
- Vindecarea transgenerațională.
- Trecutul care nu mai are putere asupra noastră.
- Rescrierea poveștii de viață.
- Reconcilierea instinctelor cu dimensiunea spirituală.
- Recunoașterea nevoilor și valorilor personale.

Mergem pe firul hărților natale să urmărim efectele aplicate ale conjuncției în case. Accesul: general, pentru oricine este familiarizat cu noțiunile de bază ale astrologiei.

Vineri, 15 martie 2024, de la 20:00 la 22:30 (orele României).

Istoria crizelor lumii de la 2008 la 2044 în interpretare astrologică. Partea a II-a: Proceduri

Capricornul este o zodie a organizațiilor, a grupurilor de interese, a structurilor, a sistemelor și, implicit, a instituțiilor. Tranzitul lui Pluto a isterizat masele în goana după progres, îndeosebi pe segmentul guvernat de Capricorn, cel profesional. Obsesia ascensiunii în carieră, goana după o poziție din care să ai și tu un subordonat, măcar unul căruia să-i dai ordine și pe care să-l privești de sus cu dispreț, construirea unei identități sociale sunt tot atâtea fețe ale ultimilor 15 ani.

Impresia generală este că planeta comunică în engleză. La o privire mai atentă, e vorba despre contagiunea limbajului corporatist. Odată cu Pluto în Capricorn au venit peste noi PROCEDURILE. Am început să funcționăm după manuale, cu reguli foarte clare și pași ordonați. Direcțiile, obiectivele și scopurile au devenit esența vieții.

În registru NEW AGE, care ne vinde iluzia unei spiritualități socialiste, în care oricine merită să materializeze ceea ce merită, dar, mai ales, ceea ce nu merită, e foarte simplu: vizualizăm, repetăm niște cuvinte și și pac! Pică din cer ceea ce îți dorești. Nici nu mai trebuie să faci altceva. Căci, nu-i așa? A fi spiritual înseamnă a-ți îndeplini orice dorință! Trebuie doar să urmezi codul de proceduri! Și, mai ales, să participi la cursuri de dezvoltare personală care te învață să faci bani, dar din care se îmbogățesc numai cei care le susțin.

Nu mai trăim pur și simplu, așa la voia întâmplării, ca înainte! Am fost învățați că avem treabă și că succesul este performanța. În acest sens, s-au publicat milioane de manuale și ghiduri: 50 de metode prin care să fii fericit, 100 de tehnici pentru fericire, 13 secrete să devii bogat etc. De fapt, nici scopuri n-am mai avut. Prin corporatizarea societății, am ajuns să avem TASK-uri, însoțite de TO-DO LISTS. Și, desigur, celebrele TARGET-uri. Ai bifat sau n-ai bifat? Ai punctat sau n-ai punctat? Ai înscris sau n-ai înscris? Ca la întâlnirile romantice.

Curs de numerologie, online, din 13 martie 2024

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat ONLINE se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Cursul se desfasora la distanta, in sistem videoconferinta, pe ZOOM.

In fiecare seara de miercuri, timp de 4 intalniri consecutive, ne dam intalnire pe internet (3 ore), incepand cu ora 20:00 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop, o tableta, un calculator (chiar și un telefon poate fi suficient), precum si de o conexiune buna la internet.


Cursul are loc in timp real si este interactiv.
Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest curs reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să aibă loc în toamna acestui an. Tematica acestui modul de curs este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca cea de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...