Info: Seminar de astrologie. Integrarea Nodului Sud. București, 16 iulie 2022

În mai bine de 25 de ani de astrologie, cu ultimii 15 la nivel profesionist, deseori mi-am revizuit înțelegerea anumitor principii astrologice pe măsură ce se adăuga mai multă informație și mai multă experiență.

Până acum, subiectul cel mai sensibil pentru mine, care a avut nevoie de cel mai mult timp să-și dezvăluie sensuri tot mai ascunse a fost NODUL SUD. De aceea, programez o întâlnire în care să împărtășim cunoașterea și experiența asupra acestui punct din harta natală.

Nodul Sud este dirijorul astrogramei, mediatorul misiunilor personale îndeplinite, gardianul Destinului. Relația cu Nodul Nord nu poate fi înțeleasă decât dacă integrăm Nodul Sud, care joacă și rolul de profesor - evaluator. Capătul firului vieții de la care pornesc toate și la care se întorc toate. Cunoașterea la nivel de Sine din toate viețile, nu doar din aceasta.

Spiritualitatea? Niciodată în slujba oamenilor!

Există un mit spiritual pe care doresc să torn puțină apă rece, dată fiind canicula. Sunt atât de mulți iubitori de oameni pe piața dezvoltatorilor spirituali de ne mirăm că n-am ascensionat deja în 5D cu trup cu tot. Ca niște versificatori care își prezintă arta poetică, vedem declarații absolute: 
  • M-am născut să-i servesc pe oameni!
  • Ca terapeut, sunt permanent în slujba oamenilor!
  • Misiunea mea este să fiu în serviciul oamenilor!
Ba nu te-ai născut, dragă, pentru asta, nici nu ești după cum zici și nici nu e asta misiunea ta!

Acest nivel de abordare este al egoului, al minții tale atotputernice, cum ar veni. Aceasta este o perspectivă de la nivelul planului uman, de la înălțimea căreia se predică de fapt o putere asupra semenilor cu atribute de salvator și de erou: Stați liniștiți, oameni buni! Sunt aici! Intervin! Vă ridic eu de unde sunteți! O să-mi cunoașteți voi mie puterea!

Ateliere de astrologie: aspectele, partea a 2-a. Online, din 13 iulie

Recidivăm cu seria de ateliere miercurea dimineața, de la 10:00 la 12:00. În 6 întâlniri consecutive ne propunem să abordăm relațiile dintre planete, deci aspectele, pornind de la astrograma natală. Atelierele nu se adresează doar participanților la prima serie, ele sunt deschise oricui dorește să aprofundeze tematica propusă.

În această serie de întâlniri ne propunem să finalizăm ceea ce nu am apucat data trecută, și anume: vedem relația celor 10 planete principale cu:

- Ascendentul
- Mijlocul Cerului
- Nodurile Lunare
- Chiron
- Lilith
- Iunona

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...