Conferință de astrologie, București, 18 noiembrie 2023

INTALNIRE ASTROLOV
E de suflet, e pentru suflet. E cu bucurie si multa emotie! Sa ne vedem cu bine!
Pe 18 noiembrie ne vedem la:
ÎNTÂLNIREA AstroLov, aläturi de Barbara Bacauanu, Valeriu Pănoiu, Minerva - Dima Gabriela gazda podcastului, Lavinia Badea!


© Descoperim magia hartii tale natale si amprenta acesteia asupra relatiilor noastre si a felului în care iubim cu Valeriu Pănoiu.

© Constientizäm si integràm lectile traumelor noastre, pentru a descoperi calea cãtre alegeri mai întelepte cu Minerva.

© Explorãm legätura dintre destin, alegere si lectile karmice cu Barbara Bacauanu.
Rezerva-ti locul acum!
18 noiembrie, 14:30, Sala Dalles

Mai mult ca perfect! Lilith în Fecioară (3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024)

-  Las-o așa, că merge!

-  Nu, de data asta nu mai merge și așa!

Aceasta este o mostră de dialog specifică tranzitului lui Lilith prin semnul Fecioarei, care durează, ca de fiecare dată, 9 luni. 9 luni în care crăpăturile trebuie lipite, pentru că se văd, iar noi le mai suportăm. Dacă, până acum, am tot amânat anumite reparații sau am ignorat calitatea unor aspecte din viața noastră, de acum înainte crește în noi o tensiune de natură compulsiv-obsesivă. S-ar putea să nu prea mai putem să abandonăm lucrurile într-un anumit stadiu și să le lăsăm pe mâine, pentru că nu dormim noaptea. S-ar putea să nu mai putem meșteri pe biroul de lucru până nu ștergem praful și punem toate hârtiile și obiectele la locul lor. S-ar putea să nu mai stăm confortabil pe canapea cu telecomanda în mână și să vedem că un tablou aflat pe perete stă strâmb până nu ne ridicăm să îl îndreptăm.

Scoală-te, Lazăre, din groapă, că te-ai culcat pe veci și n-ai dus gunoiul! Atenția se îndreaptă spre asemenea detalii care ne scăpau înainte sau pe care le ignoram cu bună știință.  Acum nu ne mai lasă Lilith, care ne cere să ne ocupăm de tot ce am lăsat de izbeliște. Tot ceea ce este neîngrijit ne sare în ochi și ne provoacă o grimasă. Tot ceea ce este în neregulă se vede. Lucrurile trebuie făcute corect, complet, cu precizie chirurgicală.

Lilith în Fecioară are darul de a face ordine în viețile noastre și în stilul nostru de trai. Tot ce provoacă haos nu mai este binevenit, de aceea simțim să luăm măsuri acolo unde confuzia, nesiguranța și incertitudinile și-au făcut de cap. Lilith în Fecioară adoră mesagerul din clasele primare care trâmbițează când se sună de intrare: „Șase, vine doamna!” Și alergi repede în bancă, îți îndrepți uniforma, scoți batistuța și pui mâinile pe bancă, pentru că doamna e aspră și vine să verifice dacă ai unghiile tăiate. Lilith nu e democrată, ea nu te lasă să faci ce vrei. E o comunistă nenorocită, de modă veche, e ca pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu respecți regulile, primești bătăiță cu rigla sau cu arătătorul la palmă.

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...