Mentori spirituali – negustori de visuri. Decadență, erezie și fanatism spiritual: Neptun în Pești 2011-2026

Neptun în Pești (2011-2026) a dezlănțuit un potop de curente spirituale și a lansat la apă un arhetip al liderului spiritual: arhetipul Noe. Putem la fel de bine să-l anagramăm și să-i zicem Neo, Alesul, păzitorul pragului dintre Matrix, lumea în care suntem programați să trăim, și libertate. Noe Eliberatorul, cel ce garantează siguranța călătoriei în arca sa și atingerea cu bine a destinației, Tărâmul Făgăduinței.

Această hipnoză colectivă a produs o migrație în masă către lumea de dincolo, mister, energie, fantastic, magie. Dimensiunea fenomenului face victime în serie, oameni care ajung să se smintească și să creadă în puterile lor speciale de vizionari sau de vindecători, încât pe bună dreptate comunitatea științifică reacționează tot mai agresiv. Cu cât unii își pierd mai ușor mințile și evadează în supranatural, legea echilibrului cere ca alții să vină să conteste ceea ce nu poate fi demonstrat pe cale naturală. Interfața dintre cele două lumi pare a fi psihologia, facultate unde numărul de candidați pe loc atinge cifre record.

Îmi povestea o tânără care s-a născut într-adevăr cu niște daruri, printre care premonițiile, că i-ar plăcea să urmeze o facultate de parapsihologie, cum au rușii, de exemplu. Am combătut-o imediat: „Ba la psihologie să mergi! Tu nu ai nevoie să rămâi în lumea nevăzută, ci să te întorci din ea ca să-ți găsești ancore și să fii de folos aici, în lumea asta! Ai nevoie de psihologie ca să te cunoști în primul rând pe tine, să-ți structurezi mintea și să-ți educi comportamentul, ajungând să-i înțelegi pe ceilalți oameni fără să fugi de ei!”

Anteriorul tranzit al lui Neptun prin Pești a avut loc între 1847 și 1862. Istoricii (1) identifică anul 1848 ca debut al unei mișcări spirituale care avea să pună bazele unei pseudo-religii. La New York, două surori, Maggie și Kate Fox, începeau să comunice cu un spirit din casa lor folosind un cod prin care ciocăneau și loveau ritmic o suprafață tare. Atunci erau și anii de formare ai Helenei Blavatsky, cea care avea să fondeze Societatea Teozofică. Cu un ciclu mai înainte, 1684-1698 avea loc vânătoarea de vrăjitoare (procesele din Salem, 1692-1693), iar dacă mergem și mai înapoi cu Neptun în Pești, 1520-1534, o să-i descoperim pe Jean Calvin, cel care pornea mișcarea protestantă în Franța (1532), pe Henric al VIII-lea, care se autointitula cap al bisericii, inventând anglicanismul prin separarea de Papă (1533), dar și pe Nostradamus.

Spiritualitate dusă la extrem, spiritism, religie, erezie, paranormal, ingredientele lui Neptun în Pești.

Iată de ce în vechime cunoașterea ezoterică era accesibilă numai celor inițiați. Sigur, dintotdeauna au fost maeștri care au pus cunoașterea în slujba puterii și a dobândirii de foloase personale (bani, glorie, statut), dar acum e epidemie. Neptun în Pești, în domiciliu, a eliminat filtrele, accesul este nelimitat. De aceea, putem numi și perioada 2011-2016 epoca nu a spiritualității, ci a decadenței spirituale, în care ereticii și fanaticii spirituali umblă liberi. Oameni care se conving și pe ei că ceea ce cred este adevărul suprem și ar fi bine să se oprească aici, dar egoul spiritual nu-i lasă, așa că sunt în căutare de adepți pe care să-i îndoctrineze.

Spiritualii sunt printre noi și, din lipsă de discernământ, mulți ajung să creadă în propriul mesianism, în misiunea divină care le-a fost acordată, aceea de a aduce lumină, mântuire și vindecare. Iar asta, în plină pandemie... Din nevoia de a se simți speciali și de a da un sens măreț propriei vieți, mulți cad în capcana de a face doar ce simt sau doar ce văd ei cu ochii minții sau doar ce li se spune lor prin comunicarea cu cine știe ce entități. Cum demascăm totuși impostura și cum recunoaștem calea corectă? Urmărind: 

  • Echilibrul dintre rațiune și intuiție.
  • Echilibrul dintre gândire și simțire.
  • Echilibrul dintre nevoia de evoluție și nevoile fizice.

A nu te mai interesa de această viață și de cele materiale, a prefera o lume a ființelor fără trup nu e semn de spiritualitate, ci drum către o tulburare rudă cu depresia. Am înțeles că ești extrasenzorial, că ai clarvedere, e minunat! Am înțeles că te bați toată noaptea în astral și te lupți cu demonii. Așa, și? La ce-ți folosește? Dacă darurile și intrumentele pe care le ai au devenit scopuri în sine înseamnă că ele au pus stăpânire pe tine, nu le mai stăpânești tu. Ai devenit sclav, nu stăpân. Există toate acestea, totul e real într-o altă dimensiune, dar cum folosești ceea ce ai? Aceea este întrebarea!

Astrologic, conjuncțiile, cuadraturile și opozițiile planetelor personale la Neptun în harta natală marchează oameni capabili să fascineze! Așa se face că mulți consilieri, îndrumători, cârmaci de corăbii spirituale își construiesc mai întâi propriul lor univers paralel, în care îi ademenesc și pe alții. Neptun seduce și te duce! Te duce în mintea maestrului căruia tu îi dai putere prin abandon. Fascinația și seducția te adorm ca să visezi un vis care nici nu știi dacă e al tău.

Aceiași mentori spirituali fac comerț cu iluziile importanței de sine, contribuind la crearea societății narcisiste în care trăim: nu trebuie nimic, faci ce simți, este vorba DOAR despre tine. NU! Trebuie să te cunoști ca să știi cine ești și să știi ce ai de dăruit altora în mod autentic, stând pe locul tău. Educația aceasta narcisică separă, nu întregește! Dacă ești mai spiritual decât altul și crezi că ai mai multe drepturi asupra lui ai căzut, nu te-ai ridicat! Ai doar un complex de superioritate.

Oamenii au nevoie, în primul rând, să fie ghidați să învețe să observe, să vadă ceea ce este, să accepte realitatea, în condițiile în care mintea este predispusă la interpretare! O masă este doar o masă! Un triunghi este doar un triunghi! O pată de lumină într-o fotografie este doar o pată de lumină într-o fotografie! O iluzie optică! Nu o entitate, un înger, un spirit al cuiva mort care ne veghează. Observația ca metodă științifică rămâne o barieră stabilă în calea închipuirilor.

Scopul unui îndrumător spiritual este să te ajute să te trezești, nu să te afunde și mai mult în proprile iluzii! Caută-l pe cel lipsit de ambiția de a schimba lumea și de a te face mai bun ca altul! Caută-l pe cel smerit, care își spune că, cu cât ești mai mult, cu atât trebuie să te faci mai mic! Caută-l pe cel care te învață să nu intervii ca să schimbi ceea ce nu este în atribuțiile tale să schimbi. Caută-l pe cel ce te învață să nu-ți folosești puterea, chiar dacă o ai! Caută-l pe cel care te învață să nu te ridici deasupra celorlalți!

Până în 2026, irealitatea este mult mai fermecătoare! Așa că țineți-vă bine! Și feriți-vă de Noe, care stă la pândă să vă ia cu el în arcă. Ca să vă salveze, poate chiar el vă face să credeți într-o amenințare. Pescarul de oameni devine pescar de visuri.

 (1) https://www.austintexas.gov/sites/default/files/files/Parks/OHenry/spiritualism.pdf

Sursa foto: https://www.eloisemeskanen.com/blog/neptune-in-pisces

6 comentarii:

  1. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. I got married to my lovely husband for the past 12 years without conceiving and fibroid was the issue I took different prescribed medication but could not cure it but my husband was so confident in me and kept encouraging me that one day someone would call me mother we did not rest searching for solution from different doctors all they could see was surgery and I was afraid of that, a friend in my office introduced me to doctor DAWN ACUNA, she said dawn acuna helped her when she had blocked tube and she also helped so many of her friends to conceive,
    I wrote to her on Whatsapp immediately, she promised to help me after I explained everything to her, she gave me some instructions which I did everything perfectly as instructed, 3 week's after everything I went to the hospital and doctor confirmed me 1 week pregnant but right now I have my beautiful baby.
    *If you want to treat infertility.
    *If you want to quickly conceive.
    *If you want to return your lover.
    *If you want peaceful marriage.
    *If you want to treat cancer sickness.
    And many others contact Dr dawn acuna on Whatsapp:+2348032246310
    Email: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte fericită în această zi pentru că tocmai mi s-a întâmplat o minune, nu mă așteptam să mai fiu alături de iubitul meu, dar datorită lui DR DAWN, un magician puternic care a făcut-o posibil. Căutam online pe 15 aprilie 2022 pentru a vedea cum îmi pot restabili viața amoroasă și am dat peste multe mărturii despre DR DAWN. Mă apropii de ea și sunt recunoscătoare pentru ajutorul ei, acum iubitul meu s-a întors cu mine. Mulțumesc DR DAWN Voi continua să depun mărturie pentru tine. puteți avea încredere în DR DAWN pentru a vă rezolva problemele %100, contactați sincer e-mail, dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe dr. DAWN, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din Albany, New York, SUA și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută. S-a asigurat că soțul meu a oprit planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să ne rezolvăm diferențele. Nu mi-aș avea familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului DAWN și de aceea îi las emailul: ( dawnacuna314@gmail.com )pentru a-ți restabili căsnicia sau relațiile rupte îl poți Whatsapp la: ( +2349046229159 )

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...