Lansare de carte: ''Astrologia de la Cer la Pământ''

Preiau anunțul editurii For You, care am privilegiul să-mi publice prima mea carte:
''Vă invităm cu drag la lansarea cărții „Astrologia de la Cer la Pământ”, de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României!
Cartea este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, cu informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, case astrologice şi semnificaţia lor, precum şi alte cunoştinţe importante din acest domeniu. 
Aceasta se adresează atât începătorilor, cât şi celor avansaţi în studiul astrologiei – şi oricui este interesat de dezvoltarea personală.

„Astrologia poate fi considerată știința prin care intuiția accesează misterul prezenței omului în Univers, iar astrograma natală, sinteza vieții pe care o trăim.” (Valeriu Pănoiu)
Evenimentul va avea loc la librăria Diverta, București, de pe strada Căderea Bastiliei (Piața Romană, nr. 5, lângă clădirea ASE-ului), sâmbătă, 12 decembrie, de la orele 18.00! Intrarea este liberă!
Vă așteptăm în număr cât mai mare la întâlnirea cu Valeriu Pănoiu!''

4 comentarii:

  1. Buna ziua.In provincie cum o putem cumpara?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe site-ul editurii For You sau pe www.librex.ro, https://www.librex.ro/carti/astrologia-de-la-cer-la-pamant.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti cel mai bun astrolog. Pacat ca nu sunteti invitat mereu la emisiune. Mihaela din Elveția

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult success domnul Panoiu !
    Cu siguranta o voi cumpara, chiar daca ma simt total neputincioasa in fata astrologiei, macar ca un gest de recunostinta pentru minunatele articole pe care le impartasiti cu noi: sunt singurele scrieri pe teme astrologice pe care le pricep si eu, pentru ca au mai putina vanitate si mai mult suflet :-) Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...