Moartea relației. Principalul motiv de divorț

Pe bună dreptate, se spune că natura unui om se revelează în două circumstanțe: când ajunge într-o poziție de putere și când iese dintr-o relație. În prima situație, beția puterii asupra altora îl face deseori să uite de unde a plecat. În a doua situație, despărțirea scoate la suprafață cele mai profunde trăsături de caracter. Gelozia, posesivitatea, lăcomia, răzbunarea, agresivitatea, minciuna, manipularea, șantajul pândesc din adâncuri și erup vulcanic. Toți copiii mamei-frică.

Despărțirea pune la încercare stăpânirea de sine, capacitatea de a lua decizii și de a fi consecvent, asumarea alegerilor, cinstea, corectitudinea, credința, încrederea în sine și în viitor. Proba supremă a despărțirii este ACCEPTAREA. Pentru cel ce ia decizia, acceptarea că nu se mai află la locul potrivit și s-a terminat misiunea lor împreună. Pentru cel ce este pus în fața faptului împlinit, acceptarea celui mai dezarmant adevăr: dacă celălalt spune că nu mai poate sau că nu mai vrea, e simplu. N-ai ce să mai faci! 

Marile daruri ale despărțirii sunt libertatea și independența. Bine, bine, și ce fac eu cu ele? se întreabă cel aflat în situația cu pricina. Ce face cineva cu atașamentele față de fricile sale? Ce faci când te-ai obișnuit cu răul? Adică ce faci cu dependența de suferință și nefericire? Și mai vin două întrebări fundamentale pentru cel/cea care care se opune despărțirii până la limita dezintegrării de sine.

1. Cine va mai fi de vină pentru viața mea de acum înainte?
2. Ce motiv o să am de acum înainte să mă mai plâng și să-mi mai plâng de milă? Cum o să mai fiu eu victimă sau erou?

Atașamentul, siguranța materială, dependența de suferință și nefericire, învinovățirea altuia, victimizarea și mila de sine sunt principalele beneficii la care nu vor să renunțe cei ce nu dau drumul partenerilor la finalul relației. Și mai este un beneficiu, poate cel mai odios: MILA. Cum să-l/să o las? Ce face el/ea fără mine? Cum o să se descurce? O să moară fără mine! Toată această enumerație conține atribute ale ORGOLIULUI. 

De multe ori despărțirea neacceptată prelungește agonia pe termen nelimitat, mai ales dacă se aruncă vina sau apare autoculpabilizarea. Dacă nu greșeam? Dacă puteam să fac mai mult? Dacă e totul din vina mea? Iar dacă celălalt este de vină și nu se trece peste, atunci relația între cei doi continuă de fapt, la nivel energetic. Partenerii sunt în continuare legați prin cel mai puternic string care ține doi oameni împreună: NEIERTAREA. Neiertarea unui fost partener sabotează orice relație ulterioară și trage înapoi orice cuplu nou întemeiat de cel ce nu îngroapă resentimentele.

O altă greșeală la despărțire, care de fapt nici nu este despărțire, este lipsa actului de limbaj declarativ. Ca să fie perfectată, o despărție corectă se face prin cuvinte! Că doar la început a fost cuvântul, așa că la final tot puterea lui instituie noua ordine a lucrurilor. Declarația consfințește o stare de lucruri prin corespondența directă dintre cuvinte și realitate, exact așa cum ofițerul de stare civilă pronunță: Vă declar căsătoriți! Finalul fără actul declarativ rămâne suspendat, anticipând episodul unui serial cu va urma... De atâtea ori unul dintre parteneri dispare fără urmă, fără preaviz și fără niciun cuvânt, iar cel/cea rămas/ă cu ochii în soare își trăiește mai departe în minte scenariul despre ceea ce ar fi putut să fie, pășind pe tărâmul anxietății.

Timpul întotdeauna se întoarce. Ceva lăsat netermint continuă să viețuiască și se manifestă atunci când găsește o supapă. Uneori, ceea ce a rămas neterminat cu cineva se continuă peste un timp cu altă persoană, pentru a consuma definitiv lecția neînsușită data trecută. Alteori apare în prim-plan exact persoana care a dispărut în ceață la un moment dat în trecut. După ani de zile, cei doi se reîntâlnesc pentru că intenția lor de a fi împreună din nou a fost atât de puternică încât și-au trăit viața creând contextul reîntâlnirii. Rostul este ca amândoi să-și răspundă la întrebarea Cum ar fi fost dacă? Cum ar fi fost dacă am fi fost împreună atunci sau cum ar fi fost dacă nu ne-am fi despărțit atunci? Ca la matematică: socoteala dăduse cu un rest care trebuia cheltuit. 

Adesea am mărturisit că mi-au luat 30 de ani să înțeleg ce-mi spunea mama de mic: dacă nu e la început, nu e pe urmă. Mult mai târziu am filtrat acest adevăr prin proverbul De unde nu e, nici Dumnezeu nu dă. Relațiile se cunosc din capul locului, iar direcțiile sunt evidente de la bun început. Lucrurile ori sunt, ori nu sunt. Orice relație se dezoltă din energia inițială a celor doi împreună, ca un copil ce se naște din cei doi părinți. Zestrea genetică a relației se conturează într-un timp care pare a respecta vibrația numărului 3 – unitatea Sfintei Treimi sau, în plan teresru, mama, tata și copilul. În 3 zile se pun bazele, în 3 săptămâni deja sunt evidente tiparele de comportament în cuplu, după 3-6 luni deja îndrăgostirea crește în iubire sau dă deja semne de involuție. Că noi ne mințim frumos și că nu ascultăm sufletul, ci mintea, e altceva. Dar întotdeauna știm de la început. Sufletul ne spune tot în 3 secunde. 

Există relații care se termină înainte de a începe, numai că oamenii nu acceptă asta nici după ce se termină propriu-zis. Și culmea e că tocmai asta era lecția pe care o preda sufletul permițând această experiență. Unii se chinuie până la sfârșitul vieții să întoarcă mortul de la groapă, hotărâți să meargă tot înainte. Că înainte era mai bine. Paradoxal, sunt oameni pentru care pare mai simplu să-și conducă volanul vieții uitându-se în oglinda retrovizoare.

Trecem peste cum se termină, când și dacă se temină sau nu se termină, mai rămâne să atingem cauza. Până la urmă, de ce se termină? Ce se întâmplă când doi oameni nu mai au nimic de împărtășit, nu se mai regăsesc unul lângă celălalt, nu mai cresc unul lângă celălalt, nu se mai înțeleg, nu mai suportă nici să împartă același spațiu? Răspunsul este cât se poate de evident: NIMIC. 

Tocmai acesta este răspunsul cel mai frecvent la întrebarea de ce se despart oamenii. DIN NIMIC. Cum bine a sintetizat o prietenă după primul său divorț. E adevărat, nu bea, nu mă bătea, nu mi-o trăgea... Nu se mai întâmpla nimic între noi. Doi străini în propria relație, ca un monstru cu două capete răpus de lanțul de la gât care-i leagă de cușcă.

Sensul vieții este curgerea, creșterea, expansiunea. Aceasta este direcția iubirii. Când sensul devine contrasens, nu mai rămâne nimic. Iar acest nimic, dacă este întreținut de cei doi, nu face decât să nimicească totul în jur. Nu mai bine vai de unul decât vai de doi? Altel, e vai de toți cei implicați în poveste.

Sursa foto: https://pro.psychcentral.com/exhausted-woman/2017/10/how-to-survive-a-divorce-with-a-narcissist/

44 de comentarii:

  1. CA BINE ZICI,CAT ADEVAR! DA, DAR AM RAMAS SA DAU IN URMA 20 DE ANI,TIMP IN CARE AM PIERDUT TOT ,NU MAI AM NIMIC,DE CE? KARMA SAU PROSTIA ,UNDE SA MA VAD ?CORECTITUDINEA FATA DE O PERSOANA PE CARE O VEDE-AM D-ZEU,ACUM ESTE UN ESCROC,MANIPULATOR SI ASA AM AJUNS SA MA VAD O FIINTA FARA DE NOROC SI VAZAND CA MI-AM PLATIT DATORIA KARMICA,ASA O VAD!


    RăspundețiȘtergere
  2. EXCELENT Valeriu !!! Cat de bine transpui in cuvinte ceea ce atatia dintre noi am trait,traim sau altii vor trai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, inca o data se dovedeste cat de fin psiholog esti.
    Te rog sa ma lamuresti intr-o problema: ptr a interpreta evenimentele dintr-un an nou din viata, in harta solara anuala, interpretarea lunilor anului respectiv, corespunzator caselor astrologice, se face citind de la casa 1 spre 12 sau de la 12 spre 1? Spor in toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici exista o controversa. Din experiența am văzut ca datarea se face mai degraba de la gradul Ascendent in sensul caselor in ordine, deci de la 1 la 12.

      Ștergere
  4. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul său: sharajasid@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau altceva. NICIODATĂ NU TRIMITEȚI TALKING DESPRE DUMNEAVOASTRĂ SIR E-MAIL ADRESA LUI E-MAIL sharajasid@gmail.com CONTACTAȚI ACUM ACUM PENTRU SOLUȚIONAREA TOTII PROBLEME

    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante
    (10) câștigarea loteriei

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua Ma numesc Monica, Am din limba romana. și sunt foarte fericit că am postat pe acest blog despre cum mi-a ajutat o minunată vrăjitoare să-mi aduc înapoi dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul, sunt aici pentru a vă spune să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred sincer că dacă există până la cinci rotițe de vrajă ca Dr. Sacre această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se despre cum castă falsă a vrăjiturilor le-a promis să le ajute, dar nu putea, dar cu doctorul Sacre îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți timp de 4 ani și nu am putut să suport fără să trăiesc cu el, am încercat totul să-l duc înapoi, dar nimic nu a funcționat până când am văzut numeroase mărturii despre o vrăjitoare numită Dr Sacre și cât de mare a fost lucrarea lui este. I-am contactat imediat prin e-mail Sacretempleofpower@gmail.com imediat și am urmat pasul pe care l-a solicitat și în mai puțin de 24 de ore, iubitul meu ma sunat și era dornic de iertarea mea și că nu dorea altceva decât să mă țină în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr Sacre, sper că toți cei de aici vor găsi această mărturie a mea și o să-ți aducă soțul înapoi în doar 24 de ore mulțumesc ... contactați-l pe e-mail: Sacretempleofpower@gmail.com poți să-l faci ce-l ajută +2348159768201

    RăspundețiȘtergere
  6. Eniko Cuciurean05 iulie, 2018

    Vreau să folosesc acest mediu pentru a mărturisi despre modul în care m-am întors pe fostul meu soț după divorț, eu și soțul meu s-au căsătorit timp de 8 ani cu 2 copii, am fost o familie fericită. Anul trecut, comportamentul lui față de mine și cu copiii sa schimbat, bănuiam că se întâlnește cu o altă femeie în afara căsătoriei, ori de câte ori l-am confruntat cu el, a amenințat că mă divorțează, am făcut tot ce am putut pentru a face bine, dar toate fără nici un rezultat până a văzut un post pe un "forum de dragoste și relație" despre o vrăjitoare care îi ajută pe oameni să vrăjească problemele legate de căsătorie și relații, când am contactat această vrăjitoare prin e-mail, mi-a ajutat să arunc o vrajă de reuniune și sotul meu sa schimbat și Mi-a cerut scuze pentru mine și pentru copii. Contactați acest excelent joc de vrăji pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie prin intermediul acestui e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp sau Viber +2348133261196. Mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc pentru minunea ta Doctor Isikolo Acest articol este dedicat Dr. Isikolo. Am fost căsătorit cu soția mea timp de 6 ani și recent sa despărțit de mine și ma rănit profund când mi-a spus să o las în pace și că nu mai mă iubește atunci când eram întotdeauna credincioasă și sinceră pentru ea. Am incercat toate modalitatile de ao reusi sa-i cumpere ce vrea ea ca am facut mereu si ea ma lasat inca inima rupt si chiar are un nou prieten care ma distrus chiar mai mult pana cand un prieten de la liceul ma indreptat catre acest autentic vraja Dr. Isikolo. Acest om mi-a schimbat complet viața. Am urmat tot ce mi-a spus să fac și soția mea sa întors cerându-mă pentru mine. Am fost uimit totul sa întâmplat exact așa cum mi-a spus. Am avut încredere în tot ceea ce mi-a spus și totul era adevărat. De asemenea, el a fost acolo în fiecare moment până când am primit fericirea mea înapoi și el oferă, de asemenea, vrăji care vindecă impotență, goală, boli cum ar fi HIV / AID, Herpes, Cancer E.T.C. Puteți să-l contactați prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trimiteți-mi un e-mail la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos.

    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (3) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (4) Vrei un copil al tău?
    (5) Vrei să fii bogat?
    (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna?
    (7) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (8) Vrei un divorț sau vrei să oprești un divorț?
    (8) Vreți ca fiecare dorință să fie acordată de oricine?
    (10) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.

    E-mail. drabikuspellhome@gmail.com

    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Trimiteți-mi un e-mail la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos.

    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (3) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (4) Vrei un copil al tău?
    (5) Vrei să fii bogat?
    (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna?
    (7) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (8) Vrei un divorț sau vrei să oprești un divorț?
    (8) Vreți ca fiecare dorință să fie acordată de oricine?
    (10) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.

    E-mail. drabikuspellhome@gmail.com

    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea bună a doctorului Isikolo care mă ajută .... Eu sunt Sofija Emerik. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui să de această lume cea mai bună vrăjitoare, care mi-a adus înapoi soțul care ma lăsat afară de trei ani, am întâlnit în cele din urmă acest bărbat pe un blog postarea de către unul dintre clientul de ajutor i-am explicat totul și mi-a povestit despre o vrăjitoare pe care a auzit-o și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la vrăjitorul să-i spună problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu sa întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru această vrăjitorie adevărată și sinceră, domnule, tot ce ați spus că sa întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problemă, vă sfătuiesc să consultați cu amabilitate această vrăjitorie, el este real, el este puternic și indiferent de ce vrăjitoare spune este ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vraja castel-a spus am trecut. Puteți să-l contactați la adresa: adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  11. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-log.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    RăspundețiȘtergere
  13. Când am găsit, în cele din urmă, mărturii despre acest drăguț, Dr. AJAYI, cum a ajutat mulți oameni să-și recupereze iubitorii și casele sparte, l-am contactat prin numărul său de WhatsApp: +2347084887094, pentru că iubitul meu, pe care îl iubesc din tot sufletul, se schimbă brusc și m-a întors cu spatele și mă urăște fără motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament a fost foarte ciudat de parcă ar fi fost manipulat, m-a blocat de pe toate rețelele sale sociale și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi recapăt iubitul. Caut ajutor de la prietenii săi apropiați și membrii familiei, dar nu am noroc să mă întorc. După ce am discutat cu Dr. AJAYI, mi-a spus lucrurile necesare de făcut și i-am urmat instrucțiunile spre surprinderea mea, după 2 zile, iubitul meu m-a sunat că vine acasă și de atunci trăim în pace, contactați marele om spiritual Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau scrieți-l pe numărul său de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  14. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

    RăspundețiȘtergere
  16. VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT ÎN PERIOADA DORITĂ
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții prin contactul său prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  17. Aveți vreo problemă care să vă deranjeze?
    Vrei să câștigi la loterie?
    Ai vreo boală?
    Ești deprimat?
    Ai nevoie de vindecare?
    Vrei să-ți readuci fostul?
    Sau trebuie să concepeți etc.

    Aduc vești bune; Dr. Ilekhojie, marele psihic / vrăjitor, vă va ajuta. Este foarte bun în vrăji, așa că este recomandat
    de departe și de aproape. Vorbește cu el astăzi, el te va putea ajuta. Confidențialitatea dvs. este plasată strict confidențial. Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp Dr. Ilekhojie la +2348147400259. Nu muri cu boala ta, scoate-ți vocea ... meriți să fii fericit!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună tuturor, sunt atât de încântat că soțul meu a revenit după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Soțul meu avea o aventură cu un coleg de serviciu și îl iubesc atât de mult pe soțul meu, dar el mă înșela cu colegul său de muncă și această fată cred că folosește vrăjitorie sau magie neagră pe soțul meu pentru a-l face să mă urască a fost atât de critic și de necunoscut, plâng toată ziua și noaptea ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor ca să-l aduc înapoi pe soțul meu! Eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să-și revină rapid un fost iubit. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 22 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine, Doamne! Am fost atât de fericit și astăzi sunt din nou fericit cu bărbatul meu și trăim împreună cu bucurie și îi mulțumesc puternicului jucător de vrăji Dr.Wealthy, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea aici. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe Dr.Wealthy pentru ajutor acum .. Iată e-mailul său, wealthylovespell@gmail.com
    El face, de asemenea, următoarea vraja
    Vrajă de sarcină
    Vraja dragostei
    Vraja de mărire a penisului
    herpes
    Vraja câștigătoare
    WhatsApp-ul său +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Scriu acest articol pentru a-i mulțumi dr. Ilekhojie, puternicul jucător de vrăji care m-a ajutat recent să-mi readuc fostul iubit care m-a lăsat pentru o altă femeie fără niciun motiv în ultimii 8 ani. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt; gethelp05@gmail.com Număr Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  20. După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte fete, eram total devastat și confuz, până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile iubirii Vrajile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar a decis să-l dau o încercare, când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să fac și am făcut-o și m-a ajutat să exprim o vrăjitoare de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu a venit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu fetele și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: (+2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. În sfârșit am fost ajutat !! Sunt atât de entuziasmat chiar acum, trebuie doar să împărtășesc mărturia mea despre acest forum .. Sentimentul de a fi iubit ne îndepărtează atât de multă povară de pe umeri. Am avut toate acestea, dar am făcut o mare greșeală când mi-am înșelat soția cu o altă femeie și soția mea m-a părăsit timp de peste 4 luni după ce a aflat .. Eram singur, trist și devastat. Din fericire am fost direcționat către dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să arunc o vreme de reconciliere în relația noastră și mi-a adus soția înapoi și acum ea mă iubește mult mai mult ca niciodată .. Sunt atât de fericită cu viața acum. Vă mulțumesc mult Dr. Ilekhojie. Vă rugăm să contactați dr. Ilekhojie astăzi și să primiți orice fel de ajutor doriți. Prin e-mail (gethelp05@gmail.com sau Apelați / numărul de telefon WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  22. Scriu acest articol pentru a-i mulțumi dr. Ilekhojie, puternicul jucător de vrăji care m-a ajutat recent să-mi readuc fostul iubit care m-a lăsat pentru o altă femeie fără niciun motiv în ultimii 8 ani. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt; (gethelp05@gmail.com) Număr Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  23. După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte fete, eram total devastat și confuz, până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile iubirii Vrajile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar a decis să-l dau o încercare, când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să fac și am făcut-o și m-a ajutat să exprim o vrăjitoare de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu a venit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu fetele și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    CALL / WHATSAPP: (+2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Aveți vreo problemă care să vă deranjeze?
    Vrei să câștigi la loterie?
    Ai vreo boală?
    Ești deprimat?
    Ai nevoie de vindecare?
    Vrei să-ți readuci fostul?
    Sau trebuie să concepeți etc.

    Aduc vești bune; Dr. Ilekhojie, marele psihic / vrăjitor, vă va ajuta. Este foarte bun în vrăji, așa că este recomandat de departe și de aproape. Vorbește cu el astăzi, el te va putea ajuta. Confidențialitatea dvs. este plasată strict confidențial. Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp Dr. Ilekhojie la +2348147400259. Nu muri cu boala ta, scoate-ți vocea ... meriți să fii fericit!

    RăspundețiȘtergere
  25. Bună ziua tuturor, știu că este cineva undeva care citește acest lucru, vreau să împărtășesc o mare lucrare a unui jucător de vrăji numit Dr. Mutaba soțul meu și am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când m-a părăsit, o parte din mine a plecat cu el și am fost trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea sa muncă și am decis doar să-i încerc, am făcut tot ce mi-a spus să facă și m-a asigurat că după 24 de ore soțul meu se va întoarce la mine, a doua zi dimineață, spre cea mai mare surpriză a mea, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost soțul meu, sunt atât de fericit că vă poate ajuta să-l trimiteți și prin e-mail: Greatmutaba@gmail.com WhatsApp +2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  26. Soția mea cocheta cu un alt bărbat. până când a dispărut, am fost disperată să o recuperez, am pierdut atât de mult timp și bani încercând să o recuperez pe soția mea, am încercat aproape toate posibilitățile să o am înapoi și nimic nu a funcționat. Am devenit singur. Pentru a o face scurtă, am găsit un jucător de vrăji, dr. Ilekhojie. Am văzut mărturiile bune despre minunata sa operă și, după ce am citit Testimoniile, am decis că trebuie să încerc și să fac o ultimă încercare și După vrăji, s-a întâmplat un miracol, soția mea a venit acasă. A fost minunat, oricine are nevoie de ajutor ar trebui să-l trimită prin e-mail: (gethelp05@gmail.com WhatsApp / Sunați-l la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  27. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a spus să fac. Acum, soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până când nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vindecări pentru orice boală, vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă cu Doctorul Ilekhojie acum, e-mailul său este (gethelp05@gmail.com) Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +234 (81) 47400-259

    RăspundețiȘtergere

  28. Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: (+2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  29. Numele meu este Jennifer Woodward și sunt din Canada. iată scurta mea mărturie despre cum mi-am recuperat dragostea ... După 5 ani de căsătorie, soțul meu și cu mine ne-am certat până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată liliacul. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerea care mă chinuia inima, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și vreau mereu să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care îi oferea doctorului OGBOKO. mă poate ajuta să-l readuc pe soțul meu cu experiența și îndrumările sale. Am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut și am dus totul. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va părăsi niciodată copii din nou, atât de minunat !! Așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a devenit mai puternică decât înainte, totul datorită doctorului OGBOKO. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea online, încât Dr. OGBOKO este un conjurator real și puternic căruia îi voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-mi ajuta copiii în vremuri de necaz, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, întoarce-te la acest bărbat puternic și informează-te
    mai jos - detaliile sale de contact ...
    E-mail: spellcasterogboko@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, de mai multe ori amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte fete, am fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu a spus eu despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăjile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, Când l-am contactat, mi-a spus mie tot ce trebuia să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vraja de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fete și este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: +2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Când aveam nevoie de bani, am intrat pe web și am găsit un creditor uimitor care mi-a adus bani în aproximativ trei zile, apoi după aproximativ un an am fost contactat chiar și cu o altă ofertă uimitoare, mai mulți bani la o rată a dobânzii excelentă. Sunt client de mai bine de 2 ani și am putut să-mi trimit copiii la facultate și am început o nouă afacere, care mi-a îmbunătățit ratingul de credit. De asemenea, am putut să am grijă de unele situații de urgență neprevăzute. Oamenii pe care i-am întâlnit au fost foarte politicoși, amabili și au vrut să mă ajute cât mai repede posibil. Mi-au explicat totul clar și mi-au primit documentele prin e-mail în decurs de o oră. Au avut fondurile în contul meu în câteva zile. Aș recomanda cu încredere e-mailul de credit Pen Pen: (penfedcredit45@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere

  32. După ce am văzut o postare pe internet spunând cum a fost ajutată de dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când amantul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt numărul Whatsapp +2348147400259) sau Email; (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  33. Soția mea cocheta cu un alt bărbat. până când a dispărut, am fost disperată să o recuperez, am pierdut atât de mult timp și bani încercând să o recuperez pe soția mea, am încercat aproape toate posibilitățile să o am înapoi și nimic nu a funcționat. Am devenit singur. Pentru a o face scurtă, am găsit un jucător de vrăji, dr. Ilekhojie. Am văzut mărturiile bune despre minunata sa operă și, după ce am citit Testimoniile, am decis că trebuie să încerc și să fac o ultimă încercare și După vrăji, s-a întâmplat un miracol, soția mea a venit acasă. A fost minunat, oricine are nevoie de ajutor, trebuie să-l contacteze:

    E-mail: gethelp05@gmail.com
    WhatsApp / Sunați-l la + 234-814-740-0259

    RăspundețiȘtergere
  34. În sfârșit am fost ajutat !! Sunt atât de entuziasmat chiar acum, trebuie doar să împărtășesc mărturia mea despre acest forum .. Sentimentul de a fi iubit ne îndepărtează atât de multă povară de pe umeri. Am avut toate astea, dar am făcut o mare greșeală când l-am înșelat pe soțul meu cu un alt bărbat și soțul meu m-a părăsit timp de peste 4 luni după ce a aflat .. Eram singur, trist și devastat. Din fericire, am fost direcționat către un drăguț foarte puternic, dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să fac o vrăji de reconciliere în relația noastră și mi-a adus soțul înapoi și acum mă iubește mult mai mult ca niciodată .. Sunt atât de fericit cu viața acum. Vă mulțumesc mult Dr Ilekhojie, vă rugăm să contactați dr. Ilekhojie acum prin e-mail gethelp05@gmail.com sau Sunați / WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  35. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, toate procesele referitoare la divorț au fost anulate și femeia rea care a provocat problema în căsătoria mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme de relație sau căsătorie sau orice alte probleme , îl puteți contacta pe Dr. Ilekhojie. E-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WhatsApp / Sunați-l (+2348147400259).

    Specializat pe următoarele vrăji:
    * Vrajile dragostei
    * Vrajile casatoriei
    * Vrăji de bani
    * Vrăji de frumusețe
    * Vrajă de avere
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăjile Cure Hiv
    * Vrăjile cazinoului
    * Eliminați vrăjile blestemului
    * Vrăjile de protecție
    * Vrajă la loterie
    * Vraje de noroc
    * Vrăjile de fertilitate

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună ziua spectatori, nu m-am gândit niciodată că voi mai zâmbi, sunt Viktoria Andro. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni. Toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat. Am crezut că nu o să-l mai văd, până nu am întâlnit o doamnă numită Christina care mi-a spus despre un turnător de vrăji numit DR ISIKOLO , Mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și el m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a cerșit iertare spunând că dracii lucrează, așa că Sunt încă surprins până acum de acest miracol, nu cred cu adevărat în niciun doctor spiritual, nu am putut concepe timp de cinci ani după ce am născut fetele mele, așa că eu și soțul meu eram disperați să avem un copil de sex masculin, dar imediat ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie de asistență, îl puteți contacta și el vă va asigura că veți obține rezultatul perfect fără întârziere. Adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mulțumesc DR Ayo cel mai mare dintre toate pentru ceea ce am făcut pentru mine. Sunt atât de grozav iubitul meu return to the mine i acum trăim fericiți împreună. Numele meu this Katarina Bennet, iar viveja de dragoste a lui DR Ayo this foarte puternică și eficientă și no are niciun effect secondar, deoarece she a promise că am decis să incerc la DR Ayo Când iubitul meu m-a pentrur. iubitul meu care l-a adus înapoi mine în 48 a noastră așa cum he mi-a promise il i m-a asigurat. Pare să fie mai emoționant decât majoritatea subiectelor de acest gen despre a face o diferență pentru el sub sau peste problema relației. Vă sfătuiesc să contactați DR Ayo cel mai bun pentru a problem of vă rezolva. This foarte greu să-ți pierzi one of dragoste and știu cum se simte, așa nu lăsa pe cineva să-ți ia iubitul de la tine. Contactați DR Ayo Leo astăzi și rezolvați problema dvs. i dacă aveți nevoie de ajutorul său de mai multe jos, here this adresa sa from e-mail: drayo47373@gmail.com sau direct WhatsApp +2347055691377.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dacă citești astăzi acest lucru, consideră-te o persoană norocoasă pentru că nu va trebui să te confrunți cu nici un obstacol în rezolvarea problemelor tale. Am fost înșelat cu aproape 20.000 de dolari înainte de a-l întâlni în sfârșit pe ajutătorul meu Dr. Ajayi, femeia cu care vreau să mă căsătoresc a spus că ar trebui să mergem în pauză că este îndrăgostită de fostul ei iubit, a părăsit casa și am pierdut contactul, era ca visează-mă după 6 luni de când nu am auzit de ea, trebuie să aflu ce se întâmplă cu adevărat, pentru că este surprinzător și nu am făcut nici o neînțelegere, în procesul de căutare a ajutorului am fost înșelat de diverși jucători de vrăji false, dar am fost norocos că am găsit contactul doctorului Ajayi online când eram pe punctul de a renunța în căutarea mea. M-am explicat doctorului Ajayi și a făcut câteva lecturi înainte de a-mi spune ce trebuie făcut, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt fericit căsătorit cu femeia mea și așteptăm primul nostru copil. Puteți contacta Dr. Ajayi pentru serviciul său spiritual pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Șanse mari să-ți revii omul cu ajutorul DR ISIKOLO.
    eu sunt Patricia Paulet. soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut prin multă durere, am făcut tot ce am încercat pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a funcționat. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea inimii. mi s-a spus să iau legătura cu un medic de vrajă de dragoste pentru a mă ajuta, ceea ce am făcut, am avut norocul să iau contactul lui ISIKOLO care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și a făcut vraja de reuniune de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copiii săi în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO Apreciez foarte mult ceea ce ai facut pentru mine. Iată contactul său, dacă ți se poate solicita acest lucru prin rezolvarea problemelor de relație E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  40. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  41. V-aș spune cu plăcere că am reușit să pun capăt problemei mele cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia din nou, nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving, dar nu m-a ascultat, nu am avut altă opțiune decât să caut ajutor oriunde m-am putut gândi și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ajayi și acum mă bucur că i-am cerut ajutorul. Pentru că dacă nu era Dr. Ajayi, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că mi-am iubit soțul și nu puteam suporta să-l pierd. Vraja a funcționat ca o magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ajayi oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com, cred că nu vă va dezamăgi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Căsnicia mea de 19 ani binecuvântată cu trei copii a fost pe cale să se prăbușească pentru că soțul meu iubitor a spus că s-a săturat de uniunea noastră și că vrea să divorțeze fără motiv, am știut că ceva nu este în regulă undeva, așa că am ieșit să caut ajutor, după 4 luni. de căutare și mulți dezamăgește de la alți oameni, l-am întâlnit în sfârșit pe Dr. Ajayi, un om spiritual binecuvântat de zeii săi cu putere super naturală de a rezolva diferite probleme de viață. I-am explicat situația mea și mi-a pus câteva întrebări la care am răspuns sincer, dr. AJAY mi-a spus care era problema și mi-a spus ce trebuie făcut, i-am urmat toate instrucțiunile și după o săptămână soțul meu a venit acasă după două luni a stat afară și a rupt hârtia de divorț și astăzi trăim liniștiți acasă. Dacă aveți ceva care vă deranjează viața și doriți soluții rapide și de încredere, contactați-l pe dr. Ajayi și veți avea un motiv să împărtășiți mărturia dvs. ca mine. Contact Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  43. Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. Apelați/Whatsapp (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...